| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:04
- Nahlásit
Biluška ful jsem měla na Bobana a to byl ČT toš si myslám že by na hucula měla stačit esli néé poptej se po ohlávkách na belgičáky nebo kup koženou bo ta vydrží mnoho let - je ofšem dražší. Škoda že bydlíte tak daleko měla jsem spoustu věcí po Bobanoj ale nechala jsem to kamarádce aby to rozdala tak nevím jestli něco zbylo..... možná že jo pokud budeš mít zájem poptám se jí. Jen to nesnesu mít doma....... Musela bych ti to jen předat až přijedeš do Prahy nebo na plování
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:16
- Nahlásit
pawLINka
Dobry den,
pokusím se to vysvětlit, i když to není tak jednoduché: ..... S pozdravem Špruček
tyvoe, to je jediný, čemu v tom tvym příspěvku rozumim ... nemohl by mi někdo přeložit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:19 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Tinta76
já taky ještě jsem z toho pochopila, že to moc nefunguje ten hyd. kolagen
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:22
- Nahlásit
Monty
tak já z toho pochopila, že byl vznesen nějaký dotaz, a že pán dochtor velice vochotně vodpověděl
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
Tinta76
tak já z toho pochopila, že byl vznesen nějaký dotaz, a že pán dochtor velice vochotně vodpověděl
I já.
Brej den všem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:47
- Nahlásit
Monty
jablunka
tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:49
- Nahlásit
Tinta76
tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Myslím,že to se ti tady stát nemůže.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:50
- Nahlásit
čus bus, co děláte lemury?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
čus bus, co děláte lemury?
Dobaluju Matějovi na tábor kam odjíždí dneska a psychicky se připravuju na 6!!!!volnejch dní s manželem. ještě,že v úterý dorazí jezdci apokalypsy,páč jinak bych to nedala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:01
- Nahlásit
čau šici, hned po ránu jsem cákla, spím a slyšela jsem, že vrzli vrata a psi-naštěstí jsem je večer zavřela, kdyby bouřky z moravy přišly k nám, se mohli v kotcích posrat, tak jsem vyletěla z okna a cizí bába s dědkem se procházeli u nás, tak jsem okřikla psy a seřvala bábu s dědkem, co sem lezou, že kdyby byli puštěný psi tak je po nich a oni no kdyby byli puštěný tak sem asi nejdem, my zvonili a nikdo neotevřel a když bylo odemčeno tak jsme mysleli že n ikdo není doma, tak jsme šli dovnitř logika debilních důchodců, nikdo není doma, jdeme dovnitř. že chtěli koupit brambory, tak pak přišel dědek a vyhnal je taky co sem lezou no a že bylo odemčeno, debilové
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
Proč má muž o dvě mozkové buňky víc než pes?
Aby se netočil dokola, když si honí ocas..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
impact
Proč má muž o dvě mozkové buňky víc než pes?
Aby se netočil dokola, když si honí ocas..
si debííííííl!!!! vypňy se!!!! kvůli tobě teď musím uklízet to kafe co mám fšude!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
jablunka
kvůli tobě teď musím uklízet to kafe co mám fšude!!!
Ty si myslíš, že já mám na monitoru co. Jsem to sem dala, abych nebyla sama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:32
- Nahlásit
impact
Ty si myslíš, že já mám na monitoru co. Jsem to sem dala, abych nebyla sama.
tagže čistá zlomyslnost!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
nevíte někdo kde se mám nabídnout, když budu muset šukat za prachy? bud´ ty složenky zaplatim neboi jdu k soudu a jin ak n emám šanci na ně vydělat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:34
- Nahlásit
dneska mám nějaký den blbec
ale jelikož už je to jen sedm dní, tak mi to nevadí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:47
- Nahlásit
kejtlin
nevíte někdo kde se mám nabídnout, když budu muset šukat za prachy?
Kdekolif.
Ale teď vážně......vždycky je nějaká cesta ven a věř,že vím o čem mluvím.Pokud je pozemek tvůj,tak přestaň vyhrožovat prodejem a prodej ho.Ale musíš začít jednat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:51
- Nahlásit
čus kreténcííí,tady neprchá,ráno bylo úpa jasno ,ted sou mracííí
gratuluju všem co něco maj,něco slavěj,něco vyhráli atd!
pawlinka
ty voe ty tu dneska zaskakuješ za salyjovou?? heskej příspěvěk,ofšem sem na tom stejně jako tyntička a spol..rozpoznala sem podpis a spojky jinak upozornuju,že nandě přikážu aby to na ní fachčilo,jinak vražda,smrt,zabití ,stálo to prachy,tagže...
jiank si žádám vodkaz na ten určitěfunkční,ale kde je nejlevnější páč todle mi příde drahý! dále žádám o popis dáfkování a to sem..kuju
kejtlin
hele zkus se nabídnout normál na bazoši..tudle tam byl borec co nabízel štěně jorka za 2 hodiny seksu..se ženou ..takpsů máš dost,di do toho ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
jablunka
měla jsem schůzku s realitkou, byla jsem v několika realitkách a nabídli mi jen 600 000 a ještě to budu muset dát jen na bydlení jinak budu platit tu pokutu, ke svý potřebe to můžu využít až za 3 roky-vyprší lhůta 5ti let od tý doby co mi byl pozemek darován
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe ty tu dneska zaskakuješ za salyjovou??
Hele,víš,že to bylo první co mě napadlo......že se to NEčte úplně stejně.
hele zkus se nabídnout normál na bazoši..tudle tam byl borec co nabízel štěně jorka za 2 hodiny seksu..se ženou ..takpsů máš dost,di do toho
A bude nabízet kterýho psa?Kyru?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:56
- Nahlásit
kejtlin
budu muset dát jen na bydlení jinak budu platit tu pokutu, ke svý potřebe to můžu využít až za 3 roky-vyprší lhůta 5ti let od tý doby co mi byl pozemek darován
Jó,tak tomu vůbec nerozumím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
jablunka
já tomu taky nerozumněla pak to sem někdo napsal, a já si to ověřila od ženský na cvičáku co dělá na finančáku a navíc je ted´ špatná doba na prodej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
jablunka
a to bydlení za ty peníze musím koupit do roka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:05
- Nahlásit
kejtlin
nemohlas bys mluvit srozumitelně??? jakou pokutu a za co jako??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
nemohlas bys mluvit srozumitelně??? jakou pokutu a za co jako??
že jsem ty peníze za pozemek, který jsem získala darem od příbuzného, použila jinak než na bydlení, můžu je použít na cokoliv, ale až po uplynutí 5ti let co jsem ten pozemek nabyla, pokud dřív ho prodám, tak ty oeníze můžu použít ale pouze na bydlení a to do roka od daty prodeje, jinak se z toho platí nevím jak se to jmenuje něco jako pokuta
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:10
- Nahlásit
nazdar paka
už dneskááááááááááááááááááááááááááááááááá
hele kde mám dát inzerát na dálniční známky do rakouska a slovinska???? na bazos už sem je dala.
kejtlin
hele sme ti to řikaly. Vydrž. Místo prodeje pozemku, páč ny bydlení to je málo a když to prodáš tak to maximálně do dvou let rozfofruješ (mluvím z vlastní zkušenost) si intenzivně sháněj jinou práci, jakože fakt intenzivně.
Pawlinka
seš ňáká chytrá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
není to žádná pokuta je to normální daň z příjmu. Mám pocit že by platila 15%z odhadu nebo z ceny podle toho co by bylo vyšší.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:14
- Nahlásit
kejtlin
aháá..asi to vysvětlila aleksa..ale za ty prachy nevim esi něco teda pořídíš..
Alexa
už dneskááááááááááááááááááááááááááááááááá
ti závidím nepokrytě
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:20
- Nahlásit
Dávkování - kolagen
Dávkování - zpočátku pomalu, protože může nadýmat a tak je třeba, aby si zažívání zvyklo. Takže začít na špičku kávové lžičky a postupně zvyšovat až na celou, kterou můžete dávat i několikrát denně. Ale pro jednu dávku nepřekračovat tu jednu lžičku. A to jak u psů, tak u lidí.
To mi psala pí Novosadová z Manwe kdysi.
Ovšem MVDr. Špruček říkal, že je lepší dávat menší množství, ptž kolagen paradoxně pomáhá spíše v menším množství.
Nevím, co je menší množství, na to se mě neptejte.
A chytrá nejsem, ten email jsem taktéž moc nepochápla, ale po několikerém přečtení jsem něčemu porozuměla a chápu to prostě tak, jak jsem tady psala předtím.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:21
- Nahlásit
zdar blbouni, kdo je dneska v práci, abych ho mohla nasrat?? ))))
|