| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:50
- Nahlásit
davidkova renatano jo no,u naseho baraku byla takova slupa ale takova,ze hajan vyjel jak mys z dury a rval,mi brncelo i v usich.no jo je to tu humac preveliky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:51
- Nahlásit
nemethova5
a kde jsi byla u Dr.?
No sice Soph je dost praštěná, abych se s ní nenudila, ale už se chceme projít.
Já dneska byla o půl hodiny déle v práci, protože jsme přály šéfce, fakt mě to nasralo, jak bychom ji nemohly jako každému přát v pracovní dobu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
tak to už mi asi více vadí ten déšť než vedro, Soph ho totiž docela zvládá, sice já jsem na umřetí z horka, ale v dešti se nám nechce ani jedné
nemethova5
to Soph se nebojí, když už hodně bouchne tak to s ní max. někdy škubne, anebo někdy jen koukne na mě jak na vraha, že proč tříská, že chce spát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:55
- Nahlásit
davidkova renataděckááááááááááááá od 11. července začínaj další díly Farmáře co hledá ženůůůů!!!von tě eště nenašel?
A myslíš že přes prázdniny pojedou premierový díly? si spíš myslím že hoděj starou serii a od září je pustěj ty nový. Stejně jako jsem se těšila na Zoufalky a minulej tejden čumim a von je to první díl minulý serie a ne novej díl nový serie..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
Crysa
A myslíš že přes prázdniny pojedou premierový díly?
tyjooo mě by vůbec starý nevadily, neviděla sem je a asi stejnak neuvidim, páč prostě tu telku nestíhám, když dávaj príma věci, sem v práci, nebo už spim. Takže tak. Teď sem ti projela fotky všechny na FB. Teda všechyn eště ne, eště sem nenašla štěňátka majintatý, jak rostou a tak.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:58
- Nahlásit
LIDL - forma na volská voka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:00
- Nahlásit
Crysa
ty vogo, zoufalky už jsem pěkně dlouho neviděla, kdy je dávají a v kolik???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
Montytak s hajanem a aminem to taky nic nedela,akorat ze to byla fakt slupka,ja vylitla taky,pac jsem se lekla,barak se pekelne zatrepal.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
GerdaTeď sem ti projela fotky všechny na FB. Teda všechyn eště ne, eště sem nenašla štěňátka majintatý, jak rostou a tak. sem koukala žes vopalcovala skoro všechny štěňule tam nejsou, to mám jen na stránkách. Jen Crysuli jsi tam viděla jako malou hroudičku půlroční. A Dixíka a Harýska, ale Harýska jsi viděla živo
Pak tam zas hodím pár fotek novýho prckouna.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:03
- Nahlásit
Montyzoufalky už jsem pěkně dlouho neviděla, kdy je dávají a v kolik???
čtvrtek, Príma Láf, souběžně s Cajthamlovou, tedy po devátý. A dneska do toho ještě vletí konec tý Katky. Takže když už v telce něco jde, tak pěkně všechno najednou.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:04
- Nahlásit
danajasa
A to zas jo ale na tom torrentu pokud já něco stahuju tak pře ze mě to může sjet víc lidí
Ajo, to mě nedocvaklo, jak přes torrent nestahuju.... Nevím, jestli by se to dalo nazvat záměrným šířením, taky mě to zajímá, zkusím něco vygooglit...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
Crysa
to je tak vždycky,
kurňa já tu tel. vůbec nesleduju, že ani nevím jestli mám primu láááf
|
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
danajasa
tam je možná zádrhel v tom, že zároveň i sdílíš, a to legální není...
mrkni sem, ale je to jen diskuze, ne ověřenej zdroj...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
Mrd. Mrd. Mrd. Velkej mrd. NEJVĚČÍ MRD.
Ještě jsem dřela přesčas a ještě si vezu prácu dom. Herdek.
|
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:14
- Nahlásit
danajasa
tady můžeš po registraci stáhnout buď rychle za prachy nebo pomaleji zadarmo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:22 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
u nás je super, jak se ochladilo, byli jsme venku a nakrmila jsem ted´ , jak jsem sem psala, že potřebuju vajíčka a slepice zrovna jako na potforu přestali nést, tak nepřestali, jen nesly na půdu......na tu nízkou jak seděla kachna..., jsem jich tam dneska našla přes 40ks ale vypadají dobře, tak 13
jich dostali psi dneska na večeři a všechny dobrý a brala jsem ty nejpodezřelejší . Jsem si zase vzpomněla na trojskou veterinární techničku jak mi kladla na srdce jak moc je Buba nemocnej a jak blbě žere-no bodejt´ by blbě nežral že jo skrz ty zuby a hlavně jak má žrát jen light nebo senior granule a jak tady žere syrový maso
nemethova5
co máš s kolenem?
Biluška
tak Kadylak super ne , to počůrávání může být opravdu z toho kripla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:24
- Nahlásit
pomaleji zadarmo
To mi právě nejde páč mi připojení padá každou půlhodinu takže prd,no ta diskuse výživná asi tam moc lozit nebudu teda rači
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
kejtlin
Kadylak super
Petra Černocká měla kočku co se menovala Micubiši
|
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
danajasa
no ta diskuse výživná asi tam moc lozit nebudu teda rači
... tak zas tam může kdokoli napsat cokoli..., ale taky radši volím jiný způsob.
To je blbý, že ti padá poč, při stahování zadáčo se nenavazujou downloady...
Jinak, jak tam maj tu "Předpokládaná doba stažení: např. 60 minut.", tak fakticky je u mě asi 30 min....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:31
- Nahlásit
Děcka, musíme se na úterý logisticky vyřešit, neboť jede s náma ještě Saraksová s Tininkou. Takže bych to udělala následovně - Hancaw s Džinem by si nabraly do vozu Davítkovou s Nandem a Atuši s Bůchem, potažmo se Syrečkem, já vezmu Saraksovou s Tini, páč Tini má z Mařky děsnou radost a má jí moc ráda a Mařena Tini nesnáší, páč jí Tininka furt vítá a dělá na ní přítelíčka. Byly bychom dvě posátky a ani jedna bychom se nemohly ztratit, bo Saraksovi už tam byli mockrát a vědi, kudy tudy do bavorova. Jedou aji Cryskovi? A ještě je tu někdo, kdo se chce napojit do akce - znič život a dům Jabloňovejm?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:34
- Nahlásit
Asi nás to vytopí, Rusava je kousek od vrchu a prý má za hodinu přijít vlna... Ale už se to prý vylilo před nama, tak tady to bude třeba v pohodě...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:37
- Nahlásit
pawLINka
a vy ste u vody přímo? Kdyby se vylila, jde rovnou na vás?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:37
- Nahlásit
GerdaJedou aji Cryskovi?
Cryskovi budou po 24ce a asi už začnou konečně čistit Asčin kotec a As přesouvat do bejvalýho Fančova, pže ve čtvrtek přijede kolumbus vodovodem, tak aby se s náma v pátek z práce vrátil a měl už bydlení nachystaný. Víkend budu tady s našima nechávat si vyprávět zážitkové a ukazovat fotkové a tak.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:38
- Nahlásit
Gerda
, neboť jede s náma ještě Saraksová s Tininkou.
potvora......mě nic neřekla!!!!
A ještě je tu někdo, kdo se chce napojit do akce - znič život a dům Jabloňovejm?
Na tohle si stačíme sami.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:38
- Nahlásit
ja jejich barak likviduju desne rada ))
Tininka se prevelmi tesi jak z ni bude Maryje zvracet celou cestu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:39
- Nahlásit
děcka hele..
http://shiz.sk/articles/view/385
Gerda
Hancaw s Džinem by si nabraly do vozu Davítkovou s Nandem a Atuši s Bůchem
hm to bé mít hancaw a džína radost )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:40
- Nahlásit
Gerda
Máme Rusavu přímo za zahradou, ale naštěstí máme do zahrady trochu zdvihlej břeh, tak snad taková hrůza to nebude.
Ale mazec. Seděli jsme doma a začala houkat siréna, tak jsme si říkali, kde zase hořelo nebo komu se asi vytopil sklep. Pak jdem se psama na procházku a nestačíme zírat. Ta voda stoupla během pár hodin, cca 2.
Bylo mi děsně líto malých kačenek, co jsou na Rusavě, je jich tady hafo. Moje oblíbenkyně měla ráno ještě 4 a teď už jen jedno a to už skoro utopený.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
děcka hele.
No tý vole,z některejch fotek před sem málem vrhla!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:47
- Nahlásit
jablunka
No tý vole,z některejch fotek před sem málem vrhla!!!!!
jo je to naprosto strašný příšerný a nepochopitelný,nekoukalal bych na to,kdyby tam nebyla ta proměna ,přímo zázračná,ta kvůli který chvílema člověku ten život přijde o něco mín zasranej..
todle sem ale nedokázala identifikovat (
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
todle sem ale nedokázala identifikovat
Jo tak přesně tohle sem měla na mysli!!!!
|