Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8046 . 8047 . 8048 . 8049 . 8050 . 8051 . 8052 . 8053 . 8054 . 8055 . 8056 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:48
- Nahlásit

Eldoguerojo jsem ale musela jsem to vypnout zkusim to nahodit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:51
- Nahlásit

hancaw
Jééé tak seš tu zachycená, to je bezvadňácký! Bůch umí jezdit s Nandem, aji s Máňou, uměl by i s Džínou, nejdříf je uvítá, pak si lehne a leží a celou cestu je milouňátko. Neboj se toho, on stejnak bude chtít bejt s Nandem, bo Nand dohárává, Bůch neví co, ale něco ho k ní děsně přitahuje, ale zatim vůbec netuší, co to tak může bejt. Takhle ho to táhlo aji k Máně, proto jí má moc rád, jen neví, proč a co to bylo. Kdybys je nabrala obě, bude to bezva, můžu udělat aspoň to, že ti přivezu Atuši k Davídkový a pak pojedem pro Saraksovou, ať já si nejedu jen do modřan a ty přes dva konce prahy, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:53
- Nahlásit

A ty fotky před a po sem viděla už na fb...mi řekněte, co je to za kurváky, který nechaj zvíře dojít až do takovýho stavu....a co ta vobrofská spousta zvířat, co takový štěstí nemá...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 22:32
- Nahlásit

Dobrou noc strýčku Fido, dobrou noc děti.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 23:10
- Nahlásit

ještě jsem tu, jste tu někdo?

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 00:38
- Nahlásit

Já tu su, ae du se svalit.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 06:59
- Nahlásit

Dnes vás nikdo nebudil?

Tak vstávejte a táhněte makat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:02 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Hydrolyzovaný kolagen
Psala jsem MVDr. Špručkovi o vysvětlení, jak to s tím kolagenem je. Zkopíruji vám sem jeho odpověď.

Dobry den,
pokusím se to vysvětlit, i když to není tak jednoduché:

Předpokládaný mechanizmus účinku lyofilizovaného kolagenu vysvětluje orální tolerance. Pod tímto pojmem rozumíme funkční změny imunitního systému, ke kterému dochází za určitých podmínek po kontaktu antigenu se slizničním imunitním systémem tenkého střeva. Je to imunoregulační mechanizmus, který chrání organizmus před poškozením potravinovými antigeny. Malé množství bílkovinného antigenu (0,02 – 10 mg) po kontaktu se slizničním imunitním systémem (důležitou úlohu v tomto procesu hrají buňky Peyerových plaků) indukují tvorbu tzv. Th2-lymfocyty které tvoří protizánětlivé cytokiny IL-4, IL-10 a tvorbu Th3-lymfocytů (T-regulačních), produkující TGF-β a IL-10. Základní funkcí cytokinů je regulace usměrněného pohybu různých buněčných populací. Ovlivňují také produkci mezibuněčného tmelu. Prostřednictvím chemokinů mohou ostatní buňky těla stimulovat imunitní odpověď. Faktory, které indukují tvorbu cytokinů, jsou exo-i endogenního původu. Převážná většina chemokinů je produkována až po předchozí stimulaci.
Tyto buňky cirkulují a dostanou se i do kloubu, kde se po opětovném kontaktu s antigenem stimulují a jako odpověď opět tvoří protizánětlivé cytokiny.
Atelokolagen, používaný v Colafitu, je sice zbavený koncových telopeptidových částí, ale zachovává helickou strukturu kolagenu, proto název pseudokrystalický. Helickou strukturu žaludeční kyselina nenaruší a kolagen se v nezměněné formě dostane do střeva. Na takto podané malé množství antigenu (kolagen typu I nebo II) se předpokládá, že organizmus zareaguje vznikem aktivní formy orální tolerance, buňkovou supresí. Určujícím faktorem pro daný proces je množství aplikovaného antigenu (kolagenu), které je v tomto případě velmi malé. Hydrolyzovaný kolagen nevyvolá orální toleranci, a tudíž se nevytvoří protizánětlivé cytokiny. Hydrolýza – tepelná úprava (neenzymatickou cestou ve střevě) sice zvýší stravitelnost, ale nedostane se kompletní výbava aminokyselin do místa určení (duodena) kde působí enzym kolagenáza. Proto z tohoto důvodu nedojde vždy k pozitivnímu účinku.
S pozdravem Špruček

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:03
- Nahlásit

Gerda no prááávě bude milákovat Nandu a šikanovat Džínu a nebo se němčouři spojej a budou jí šikanovat společně No pokud je dovezeš na louku tak to bude fajne páč si moc nepamatuju kde Atuše bydlí

Davídková béé bábofka?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:16
- Nahlásit

2 týdny jsem marodila s hustoangínou a po 4 dnech v práci se mi to asi vrací. Nemůžu vůbec polykat, bolí to neskutečně moc. A to jsem poctivě vyjedla všechny ATB, ležela jsem a ani tento týden jsem nic moc nedělala. Snažila jsem se šetřit.

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:25
- Nahlásit

pawlinka nepolykej - začni slintat - budou si myslet že máš vzteklinu a pošlou tě rádi domu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:27
- Nahlásit

hancaw
nepolykej - začni slintat - budou si myslet že máš vzteklinu a pošlou tě rádi domu

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:31
- Nahlásit

Já už makám. Jestli po mě něco Kejtlin chtěla, ať mi pošle tu sovu, nic nepřišlo zatím. jinak tady je asi 12 stupňů a prší, ale aspoň už nebouří

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:32
- Nahlásit

makrel
tady je asi 12 stupňů a prší, ale aspoň už nebouří
Taky tak.

Rusava byla včera cca 15 cm od vrchu před vylitím, ale vylila se "naštěstí" v několika místech před náma, tak pak začala klesat. Teď je tak metr od vrchu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:35
- Nahlásit

fstávejte a makejte lemuřice, u nás leje jak z konve, tudíž se mi vůbec nic nechce . Feny hárají a ten kripl Dýžej už asi miliontou noc v jednom kuse řve. Dneska by měl jít pod kudlu, pokud na něho ofšem vet bude mít čas Essi nebude tak mu tu jedinou kouli nejspíš ufiknu sama Tím nejtupějším nožem co mám

hancaw
pani pro hucula je cob nebo ful pani
Je mi celkem jasné, že pony mu bude malá paní Včil je otázka, která z těch dvou mu bude dobrá, páč rozměry u toho nigde neuvádí Tě upozorňuju, že ta trojka co sme koupili předtím se mu vůbec nevešla na palici, ani gdyž byla povolená na doraz. Čtverka se mu vejde, ale povolená skoro na konec Ten kůň má prostě hlavu jak kýbl

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:40
- Nahlásit

děcka ještě týden - ještě 7 dnííííííííííííííí
To už uteče jako voda ano slyšíte správně, uteče to jako voda, protože víkend zase profičí šílenou rychlostí, pak jeden den do práce, pak dva volno a dva do práce a menší pronceznu mi přivezou
Akorát mi radost trochu kazí, že mi je pořád blbě a myslela jsem že nedojedu do práce

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:42
- Nahlásit

Monty
jo uteče to jako voda, protože bude celý víkend chcát. A z čeho ti je blbě?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:44
- Nahlásit

pawLINka
aha, takže podle toho, co jsi napsala, je ten kolagen na nic, co jsme tady kupovaly?
tak je nějakej konktétní výrobek, který doporučuje??? Kde je obsažen ten dobrý kolagen

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:50
- Nahlásit

Monty
podle toho, co jsi napsala, je ten kolagen na nic, co jsme tady kupovaly?
To se tady snažím vysvětlit už asi 3 dny.

Ten dobrý kolagen je v tom Colafitu, jak psal (a dávala sem na něj odkaz i danajasa už). http://www.doplnkyzdravi.cz/cs/doplnky-stravy/klou by/301020/colafit-dog-a-cat-30-kosticek
Dělají ho i ve variantě pro lidi, myslím, že to bude úplně to samé.

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:51
- Nahlásit

makrel
já nechci chcaníííí!!!! Sophyně už z toho jebe a mě taky
nevím, než jsem šla spát, tak jsem myslela, že umřu, děsná bolest hlavy, jak by se mi chtěla rozjet migréna a bylo mi strašně špatně od žaludku. Dneska ráno jsem nemohla vylézt z postele, hlava už naštěstí nebolí, ale pořád je mi hodně blbě

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:53
- Nahlásit

pawLINka
To se tady snažím vysvětlit už asi 3 dny
jsem méně chápavá myslím, že je i úspěch, že jsem něco pochopila po třech dnech
díky za odkaz.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:54
- Nahlásit

pawLINka
tak to máš napsat rovnou, ne? pro ty méně chápavé

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:56
- Nahlásit

pawLINka
tak ten můžu zahodit, jo? k ničemu není?

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:57
- Nahlásit

Vstávat a makat? Co to je?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 07:58
- Nahlásit

tak ikdyby přestalo pršet, tak na Radhošť nejedem, to bychom se museli brodit v bahně

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:03
- Nahlásit

Biluška
Čtverka se mu vejde, ale povolená skoro na konec Ten kůň má prostě hlavu jak kýbl
Prostě se pani naučíte holt uzlovat a uvážete si vlastní indiánskou z hucula bé Ílčíí a možete po něm střílet z luku páč to bude legální.tod máte mustr http://www.profarm.cz/prodej/ohlavka-provazova-ind iansky-komplet-cerny--8740/typ/14:1076

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:04
- Nahlásit

Monty
To ne, pořád je šance, že zrovna tvojemu psu může pomoci. Je to prostě buď a nebo.

Mám někde v mejlu, jak se to má dávkovat, kdybys chtěla.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:06
- Nahlásit

pawLINka
Furt leje odpoledne půjdu kouknout Moravu a očistím ten kajak esli bé scát eště3dny tak na kafé podádluju až do Huléna

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:07
- Nahlásit

pawLINka
jo pošli, díky moooc
nemá žádné problémy, ale chci podávat něco preventivně, tak jako u Montyho, Monťas měl prý v deseti letech ukázkové klouby jak mladý, tak doufám, že to tak bude mít i holky

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:09
- Nahlásit

Jedu dřít, nepyšte laskavje

<< 1 ... 8046 . 8047 . 8048 . 8049 . 8050 . 8051 . 8052 . 8053 . 8054 . 8055 . 8056 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání