Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7659 . 7660 . 7661 . 7662 . 7663 . 7664 . 7665 . 7666 . 7667 . 7668 . 7669 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

Monty
jj, cizi kocour, ma chudak z pulky nohy kuzi pryc, jsem mela strach, ze treba i neco vic, vypadalo to dost hnusne. Jsem vytahla veta z postele a udelala jsem si vylet, mam to k nemu 70 km, no ale hlavne, ze neprisla o nohu.
davidkova renata
to netušim...
no, ja taky ne, zkousela jsem uz vsechno mozny, ale podle me to asi nejde, leda ten pes, ale taky na to nemam. Dyt ja i zachranuju mysi z kocicich tlam a pak je vopecovavam A bojim se o psa, mne by nevadilo, kdyby prisly, nazraly se a vypadly. Ale sere me, ze terorizujou moje cicinky, to je porad dokola

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit

zdárec, dezoláti, domluvili ste se teda esli se jede na vořecha nebo nejede?? Počas by měl bejt v poho, dle medarda nemá chcáti zítra vůbec (jenom dopoledne f oryjentu ), ani moc slunkat, tak by to mělo bejt oki, což???

kejtlin ať se přestane ztrácet nebohejm malejm nemocnejm čivavám, nebo z toho budu mít trojma.

a dojděte si nakoupit, ať nemusíte ohlodávat leyendy kočky!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit

bonc
domluvili ste se teda esli se jede na vořecha nebo nejede
ne tady je to jak u blbejch,nevim jak je to možný
chcáti by nemělo,to je fakt,počkáme aš dorazí gerda,jébat,aleksa a marušdržhubu a vyjádřej se laskavě!!!!!!!!!!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit

pawLINka
já nevim, já osobně se fakt nenechám odbýt, kor když jde o boty, protože ač nemajetná, do bot investuju vždycky mraky peněz - protože jsem věčně venku s čoklem. Před rokem jsem taky kupovala Merrelly, šetřila jsem na ty zasraný boty skoro půl roku a rozpadly se po dvou měsících a dostala jsem penízky zpátky, protože to fakt bylo neopravitelný a jasně bylo vidět, že je to výrobní vada. Ale jinak klidně prohlídni stránky sdružení na ochranu spotřebitelů, maj tam dobrý tipy na reklamace. A tak. případně jim můžeš vyhrožovat, že to budeš řešit přes ně

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit

leyenda
božatko tak ať se jí to pěkně hojí a ať jí to bobka nebolí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak já to zkusím proštudovat no...
Ale ta prasklina je na nich fakt vyloženě z toho nazouvání, si myslím. Jen je mi divný, proč teda nepraskly obě dvě ty botky.
Jako já v nich chodím 3 měsíce a docela intenzivně, fakt denně chodím xy kilometrů. Ale tak snad by ty pitomý boty měly vydržet víc.
Tak dík, zkusím proštudovat něco na tom netu a půjdu do boje.

danajasaPříští vajno tedy dovezu v lahvi vod matonky a béte tvrdit,že je citroonovááá
Máš dobré nápady.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:33
- Nahlásit

pawLINka
mě taky minule praskla jen jedna, takže jsem jim vysvětlila, že já ty boty nosím obě zároveň, dokonce oběma nohama stejně chodím, takže pokud bych to zavinila já, bude to na obou, takhle je to nejspíš je jeden vadnej kus

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit

Maky a Trixtakže jsem jim vysvětlila, že já ty boty nosím obě zároveň, dokonce oběma nohama stejně chodím,
Jo, tohle bych mohla použít. To snad pochopí.

Teď ale uvažuju, kde je od těch bot účtenka. Muš samozřejmě tvrdí, že ji mám já a já tvrdím, že asi těžko, když je kupoval on.

Chlap, no.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:45
- Nahlásit

pawLINka
jojo, takhle jsem dostala parádní pohorky od našich za tři tácy. Samože vyhodili účtenku a mě boty po třech měsících totálně popraskaly od tý doby účtenky nedávám z ruky a pečlivě archivuji

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit

Maky a Trix pohorky od našich za tři tácy. Samože vyhodili účtenku
Ty voe.

Tak já jsem byla hledat v autě, kde máme peněženku na doklady a účtenky a tam samozřejmě není. Jak dojedu domů, tak se musím mrknout i tam. Někdy dáváme účtenky ještě jinam, tak snad tam bude... To bych se asi picla, kdybych ji nenašla. Budu se muset asi zamyslet nad svou nepořádností.

Jdu chvílu makat, teď mě málem načapl říďa, jak cézetpesuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit

Nazdar megerojdi, makáme s Máňou, máme tu dnes nějak moc psů, aji nějaký haranti, dnes sme tu jak outulek.

Na vořecha se jede zítra ráno, vzhledem k tomu, že vůbec nevim, kde to je, žádám výslovně Crysu, aby mi na sebe dala telefon a někde na nás laskavě počkala, páč my pojedem směrem na mělník a pak nevíme. Přejímka je od 8 do 9, vyjedu tedy v 6.30. Beru s sebou věci pro Kralupy, pytle granclí od Grina, deky a handry od lidůch z práce, plnou tašku repelentů od agáty12. Vzhledem aji k tomu, že nevezem žádnýho čokla, mám jedno místo v autě mezi našima čupkama. Pro nějakýho dyzgomfortu uvyklýho čéka.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit

Gerda teď jsem akorát dorazila dom a ku snídani zaspla komp..

POčkám na vás třá na Mělníku u kruháku na začátku, ale má to jeden háček, či možná hák.. musím být pořadatelsky ve Štětí v 6děleno nulanula přesně... takže to asik neklapne, bo to ještě ani outulek nepremává..

http://www.zkosteti.tix.cz/11/stetsky-vorisek-2011 /10/jak-se-k-nam-dostat
vytiskněte si s obrázkama
telefon: pod členem je www a na nich foun Bo než dočtu asi 80 zpráv v mailu, tak zapomenu ti ho poslat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

Jinak kdyby mě někdo něco vycucnul, třá co se dělo vot středečních cca 20:00 hod, byla bych potěšíkována, bo nestíhám dočítat, za hodinu sedám do vozu psovozu a jedu hákovat a připravovat vořechůch akcííí

ad vystavovatelé - poserete se hned u vchodu jakou velikou a nacpanou oučastnickou tašku dostanete!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit

nazdar blázni

kejtlin
ty woe ty mi dáváš, eště že sem to četla až teď i s hepijendem

davidkova renata
Gerda
no tak já páč nemám žádnýho vořecha, ani pro žádnýho nejedu pojedu až tak na 9.00 ve Štětí, tak bych eventuelně mohla v práglu někoho po 8 nabrat, gdyž se jébatka přestěhovala k maruně, a povezu jenom nějaký matrace pro ten outulek
leyenda
lity lity kočičce, ale taky neporadím, jedině ten pes, ale já myslim, že by tam ty kočky tomu psovi nelezly, né že by je musel zabíjet

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

Crysa
Pani zlatá a nevíš náhodou, páč pani se mi neozvala, jestli můžu zaplatit až na tom místě? Teď už se stejnak nedá nic jinýho dělat....

Alexa
hmm, škoda, já tam nikdy nebyla, netrefim, kdybys jela dřív, můžu jet za tebou a ještě by se s tebou svezla Atuše, pokud tam nemusí bejt s Crysem na šestou...

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit

Gerda no eslis ještě neplatila, tak asi se to dá zaplatit na místě. Nebo to uděláme jináč, eslis nezaplatila, tak to dám dneska já a pak to srovnáme tam, páč ráno v tom bé bvordel, bo to už zas budou platit jen ti, co platí zvýšený, že nestihli uzávěrku, ale vy jsme uzávěrku stihli. Jen už nevím kde nalistovat, esli peníze si posílala a nedošly , bo neposílala.

škoda, já tam nikdy nebyla, netrefim z Kralup je značenej Mělník, z mělníka Štětí, Mělníkem projedeš jednoduše, pže to vjedeš do Mělníka krz majinkej kruháček na mostě a za ním velikej, voba durch přímo a pak už jen jedeš a jedeš a za 500m jsi krz Mělník venku a v druhý vesnici uhneš doleva, na značený Štětí, v takový nepřehledný zatáčce a pak už jedeš zas porád rovně po hlavní a jsi ve štětí a tam budou všude cedulky, šipky kudytudy na Vořecha.

Ale Alexa tam byla a Atuše tam jezdila leta, tak ta by měla vědít i poslepu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit

Děcká, dopiju kafe a zas mizím, tak esli mě něco chcete, tak buď teď a nebo nikdy, bo večer to tu určo dočítat rovněž nebudu, to umžu vysílením při pádu do postele a ráno budu chtít zabít budík ve smrtelnou hodinu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

Gerda
hmm, škoda, já tam nikdy nebyla, netrefim, kdybys jela dřív, můžu jet za tebou a ještě by se s tebou svezla Atuše, pokud tam nemusí bejt s Crysem na šestou...
no tak ve třičtvrti na 8 u tesca

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

Crysa
Nene, právě jsem neplatila a ptala sem se pani po mailu, jestli můžu platit na místě krz to, jak nemám furt kódy pro intronét banking. Kdybys to za mě mohla dnes zaplatit, byl bych ti vděčná mnoho-li a prachy dovlákla zítra hned. Díky ze srdce ti.

Crysa
My ale krz Kralupy vůbec nejedem, bo nás tam nepotřebujou -))) Jedem rovnou do Štětky. Právě je mi jasný, že s sebou potřebuju Atuši, páč ALeksu neukecám na ranní odjezd brzký ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

Alexa
no tak ve třičtvrti na 8 u tesca
U jakýho teska??????????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:01
- Nahlásit

GerdaU jakýho teska??????????????
Ve Štětí

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit

Čau experti. Jak to jde?
Bubustory byla brutální, eště že tak... A je to jasný důkez, že kejtlin nemá smůlu, ale štěstí!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit

já umřůůůůů
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek .phtml?id=701696

"Němečtí vědci zjistili, že jde o bakteriální kmen typu HUSEC 41, avšak zmutovaný, na který nezabírají antibiotika ani penicilin. Nemocní konzumovali ve zvýšené míře syrová rajčata, salátové okurky a listový salát." - to papám takýý a moc

Taxe tu mějte, já jdu pomalu naskládat věci do auta a pracovat než teda humřu a zatlačej mě víka.. jak obryni Stáně.. vot obra Koloděje..

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit

Zdar dyskomforti. Na bambyryjádě možu být v 17. Tak ať tam Monty jde, najde Biluši, napíše mi kde jsou a já dajdu. A pak se půjdeme procházkovat někam dozadu mimo PZ. to všechno ovšem jen když nebude pršet, samozřejmě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit

Crysa
Ve Štětí
dyš sem v životě nebyla ve štětce, težko tam najdu tesko.....)))

Děcka, tady je děsnejch čoklů dneska, fakt jak outulek - 3 ohařky, jeden labroška, jedna retrívra, jedna Olga, jedna elinka, jeden bufík, jeden hugo, jedna máňa. A do toho ještě nějaký cizí děti....

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:14
- Nahlásit

Nazdárek ženy

konečně chcá, tak na vás mám čas Jinak jsme furt venku. Co novýho, jen jsem zahlídla nějaký opohárovaný závodníky a tímto jim gratuluji))

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:15
- Nahlásit

BrendaBenji
novýho je to, že už nechlastám, protože furt makám. Jak se má BB ščeně?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:18
- Nahlásit

Gerda
U jakýho teska??????????????

toho letňanskýho co trefíš

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:19
- Nahlásit

makrel
ok, beru na vědomí

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:21
- Nahlásit

makrel
ježišmarjá, tak to je strašný!!! A proč to děláš??? BBščeně dobrý, ale už je to opruz, už aby bylo venku......už jenom asi 30dní

<< 1 ... 7659 . 7660 . 7661 . 7662 . 7663 . 7664 . 7665 . 7666 . 7667 . 7668 . 7669 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání