| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit
kejtlin
Proč by sis ho nikdy nepořídila?
páč nejsem psychicky stabilní.
netroufla bych si. nebo bych musela mít v okolí někoho, kdo je má, a dloooouho je pozorovat.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit
jbat
tak proč se aspoň nesnaží srát nás míň, než je nutný?? to nechápu prostě...
Taky to nechápu. Ale asi to tak má bejt, když maj tak hnusnej název (tchoř a svině). Kdyby měly bejt hodný, řiká se jim určitě jinak.
kejtlin
pozdravujte Kyrušku
Jo, taky se mi moc líbila Moc sympatickej pes.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:42
- Nahlásit
haloooo, ví prosím někdo jak se řekne anglicky cvičák (pro psy), myslím fakt nějaký ofiko termín ne nějakou zmatlaninu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit
jbat
páč nejsem psychicky stabilní.
netroufla bych si. nebo bych musela mít v okolí někoho, kdo je má, a dloooouho je pozorovat.
všechno je o důsledné výchově, na kavkaze když jsi tvrdá tak ti nikdy nebude fungovat jak má, tam je opravdu důležíté vybudování vztahu mezi tebou a psem, když tě má rád tak pro tebe udělá naprosto všechno a nechá si líbit naprosto všechno, ale stále je to velmi hrdý pes.Já si ho pořídila až po cca 10ti letech zkušeností se psy, až jsem si byla jistá, že ho dokážu dobře vychovat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit
Eldoguero
netušim vůbec spatlanina by mohla být třeba training area nebo dogtraining area.... ale fakt nevim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
Venta
mě se zase moc líbil ten menší kříženec Pipin????? moc příjemnou povahu měl
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
Venta
Taky to nechápu. Ale asi to tak má bejt, když maj tak hnusnej název (tchoř a svině). Kdyby měly bejt hodný, řiká se jim určitě jinak.
asi jo, to je velmi střízlivá úvaha, pani.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit
kejtlin
všechno je o důsledné výchově, na kavkaze když jsi tvrdá tak ti nikdy nebude fungovat jak má, tam je opravdu důležíté vybudování vztahu mezi tebou a psem, když tě má rád tak pro tebe udělá naprosto všechno a nechá si líbit naprosto všechno, ale stále je to velmi hrdý pes.Já si ho pořídila až po cca 10ti letech zkušeností se psy, až jsem si byla jistá, že ho dokážu dobře vychovat
tak nějak bych to viděla i já. zkušenosti s fyzicky i psychicky silnýmy plemeny a prostor pro to, mít takového medvěda spokojeného.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit
Venta
no to mě právě taky napadlo, ale přijde mi, že asi budou mít nějaký spešl termín pro to, tak já radši napíšu "after obedience"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit
Eldoguero
kdyby tu byla makrelito tak ti to řekne, jestli na to nespěcháš, tak se ji zeptej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:58
- Nahlásit
kejtlin
Jestli myslíš toho černobílého tak to byl Bobin
Ví tu něgdo tu Adidasčinu adresu?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:59
- Nahlásit
Monty
v pohodě, už jsem to vyřešila tím "after obedience" ale až jítu uvidím, tak se jí určo zeptám, páč mě to zajímá, díky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 15:11
- Nahlásit
tag du konečně ven
zdááár lidi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit
Eldoguero
ale jo, pouziva se dog training area, nebo dog training field, tedy ve smyslu cvicaku jako toho mista, kde s psem pracujes;
pokud se jedna o cvicak jako oznaceni toho dyzkomfortovani pejska samo o sobe (po cvicaku jsme sli na pivo), tak bych spis pouzila training, classes, exercise
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit
čau debilové,du zas dřít pro změnu..
stalo se něco poctatnýho????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 15:49
- Nahlásit
Biluška
jo Bobin to je on
adresu adidasky nevim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 16:56
- Nahlásit
nazdar paka jsem spjet du vás zkusit dočíst
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 17:07
- Nahlásit
Alexa
nazdar paka jsem spjet du vás zkusit dočíst
To jde ??? Jirásek je kratší
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 17:33
- Nahlásit
Jo, leyenda má pravdu s těma slovama. A nejvěčí dyzkofort jsem já!!!!! protože mi nic nevychází a furt jen dřu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 17:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
vás zkusit dočíst
zbytečný
za á..do kralup nemusíme bo jim zbyli akorát 2 psi,to si naložej sami a tim pádem nás tam vlastně nejni až tak potřeba..dyby teda jako echt chcalo(což snad nebé bo to přesunuli na zejtra)tak bysme zvažovali esi ject..
za bé..deš v neděli na 10 prokopák?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
za á..do kralup nemusíme bo jim zbyli akorát 2 psi,to si naložej sami a tim pádem nás tam vlastně nejni až tak potřeba..dyby teda jako echt chcalo(což snad nebé bo to přesunuli na zejtra)tak bysme zvažovali esi ject..
bezva tak mi hlavně dejte fčas vjedět essi tam pojedete, a nééé jak máte ve zvyku, pozvat mě a nejet
deš v neděli na 10 prokopák?
rozhodně ne páč má máti narozeniny a je rodinná oslava
jo a byly sme v kině na westernstory a byla tam děsná hláška se tomu jak debyl směju ještě teď. Klepl s babou přijdou k Zedníčkovi, kerej jim krade kozy a Klepl Zedníčkovi povídá tady Maruně(nevim jak se ta baba menovala) se ztrácej kozy a Zedníček povídá no to se po čtyrycítce stává dost často
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 18:58
- Nahlásit
velerychle probíham, koukejte mi jenom dát vědět pokud by se na vořecha nejelo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:01
- Nahlásit
Čau frndy, máme grilování, asi 100 kilo masa a sud dvanáctky a oříšky a brambůrky a fšecko.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:03
- Nahlásit
bonc
koukejte mi jenom dát vědět pokud by se na vořecha nejelo!
no doufej
Gerda
máme grilování, asi 100 kilo masa a sud dvanáctky a oříšky a brambůrky a fšecko.
si to užij já jídlo a pití a kefe nechci aspoň do zejtřka vidět
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:06
- Nahlásit
cus sasci pocmarani grafomansky!co je noveho??jdu s aminem na stopu jsem v praci,tak mi drzte pesti at mi nerupne cevka,jo a ja celej den opet zase blila jak amina,mam opet v prdeli zaludek!nastesti mam kapky algifenovy tak se mi uz vice mene ulevilo,tak ja jdu....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:30
- Nahlásit
Zdááár župo dneska mazec pakůn měl dětský den a já sem si málem cvrkla do trioly,asi bé fakt,že pes má inteligenci tříletýho dítěte a jak stím mám jako pracovat??? http://youtu.be/qN757bJF9cQ
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:33
- Nahlásit
co delate deckaa?. Ja se nestiham vsechno naucit uz jsem uplne blba s te biolokie. Ja jdu jeste zitra do prace a pak mam 14 dni na uceni uaaa. Budu muset asi odvezt nekam komp bo me furt odvadi od uceni.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit
danajasa
proc ten chudak pes chlemce vodu ve ktere si myje nohy, to nevi, ze je to nechigienicke?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit
danajasa
jak stím mám jako pracovat
hm..to pé těško,pani ,můžete akorát hlídat aby vám do bazénku zas nevyblil delší dobu uhynulou malou mořskou vílu
lucYnka XIII
co delate deckaa
já nic,to mě děsně bafčí.-)))))
du se svalyt jelyta nepyšte
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:59
- Nahlásit
davidkova renatanechrapej!ja ted dostopovala,amin jaksi bez zajmu,sel ze sel,no to jsem si myslela,jak nebude tahat a blbnout,tak jsem si uvarila dalsi ostropestrecovy caj(blici smajlik)!
jo a to dostal kureci paraty na stopu,je nejakej bez zajmu nevim co se s nim deje.
|