| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:49 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Ahoj teď jsem dorazila domů, a čtu co se stalo
Kejtlin chceš pomoct s hledáním? Sice jsem psa ještě neztratila, ale klidně bych ti pomohla, nebo třeba zítra brzy ráno.
Nebo vytisknout letáčky nebo já nevím něco?
Edit: je půl jedné, držím palce, jdu tedy zalehnout, ráno snad budou dobré zprávy, kdyby ne nabídka platí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 05:43
- Nahlásit
Vstávat a cvičit. Obzvláště Biluška, co si zase vymyslela jakousi pokakanou besedu někde 15km od baráku, kam nejede žádnej spoj. A podle medarda, až půjdu zpáky pět kiláků pěšky, mi do toho bude slušně chcáti. Díky díky díky.
Ty vole, jsem nasraná hned po ránu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 05:52
- Nahlásit
BUBA JE DOMA
v noci jsem napsala letáky a hned jak se rozednilo jsem vyrazila je rozvěsit a koukat po psovi a n ějaká paní jela okolo v červený fabii a ptala se jestli hledám pejska já že
jo a ona že mám jít do činžáků-malé sídliště kousek od baráku asi 100m , že jí vběhnul pod kola, že ho m álem přejela, tak ani vevím jestli jsem se jí omluvila a poděkovala, běžela jsem tam a on tak chodil kolem prvního baráku a když mě viděl, hned ke mě běžel s výrazem jó vona procházka už končí......, než jsem mu nandala maso s rejží tak usnul, tak se na jídlo vzbudil, najedl se, ted´ dojídá a asi usne zase , já můžu jít konečně taky.
díky všem co mi drželi palce , jsem hrozně moc št´astná, nedoufala jsem že ho najdu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 05:58
- Nahlásit
kejtlin
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:26
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, začíná zabijácký pracovní víkend
impact
Se nepotenti, já ještě v jedenáct v noci rozesílala výplaty, o půl dvanácté jsem šla spát, v pět první budíček - nějaká mucha si myslela, že jsem chcíplá a snažila se mi vlízt do pusy V šest druhý budíček - ten vstávací. Hádka s Mášenkem, že opravdu musí pohnout prdelí a jít makat . A teď pojedu víceméně nonstop až do neděle večer. Dopo mám přednášku ve Zlatých Horách, pak valím do Ostravy na Bambiriádu, ta končí v šest večer. V sobotu ráno na výstavu do Zlína, ze Zlína odpo zase na Bambiriádu až do večera. V neděli pořádáme coursing. V neděli večer se možná zastavím a vyčerpáním padnu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:38
- Nahlásit
Biluška
Zabyjácký vejkend mám taky, nejste paní moje dvojče???
A jen tak mimichodem ta vaše bambyryjáda mě pěkně sere, protože nám obsadí PZ les! A tyk jedu nonstop akorát že nejen do neděle, ale až do 17 .6.
kejtlin: hurá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:42
- Nahlásit
makrel
A tyk jedu nonstop akorát že nejen do neděle, ale až do 17 .6.
Já začala už 7.5. kanystrama v Bruntále a od té doby jedu nonstop. Zastavím se 19.6. Nejvíc mě vyčerpává ten trek příští víkend, je to šíleně monstrózní akce, přihlášených děsně moc lidí a nějak mi nevychází časový plán Doháním to po nocích a zjišťuju, že někdy je nespavost v podstatě výhodou
Stafte se za náma na tu Bambirijádu na chvilku. Psi tam můžou. Asi. Gdyž tak tvrďte, že patříte k nám, naši můžou určitě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:43
- Nahlásit
Biluška
Ty we, tak proč chrápeš s vodevřenou hubou?
Essi jsi poslala výplatu aj mě, tak budiž ti za brzké vstávání odpuštěno.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:46
- Nahlásit
Biluška
19.6. se nezastavíš, páč jedeš zkulturňovat žumpoland.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:57
- Nahlásit
Biluška
ok, jestli nebude lejt, tak ti napíšu a stavili bychom se s Monty, ale až před tou šestou.Určitě že můžou, to by si někdo moh zkusit mi zakázat do mojeho běláku!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:08
- Nahlásit
Dobré ráno!
Byla u nás naprosto ukrutná bouřka, takže jsem si veverky radši vzala domu.
Dneska jsem jela na vlak do kralupy svý autem, protože si táta vzal dovču. Takže doufám, že zase odpoledne najdu auto zablokovaný na parkovišti nějakým kreténem, co na něj nezbyl parkovací chlívek!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit
Biluška
Jé, škoda s tou výstavou ve Zléně. Bude tam i danajasa s pakůněm. Chtěla jsem se jet podívat, ale už jsem slíbila kamarádovi, že ho pojedu v sobotu podpořit na výstavu dodrbanů na Bedei. Škoda veliká, ráda bych se mrkla.
kejtlin
Paní, paráda, že je už doma.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit
Ráno jsem se moc nasrala. Na ježíška jsem dostala od muše boty merell za 2 a půl tisíce. Jsou parádní, na středně těžkou turistiku, byla jsem přesvědčená, že vydrží aspoň 10 let.
Dnes ráno jsem si všimla, že na pravé botě mám na patě - trochu zboku (jak se nazouvá bota) prasklinu. Teda 2 - na každé straně jednu. Je to mimo šev, jen tak jsou prostě prasklý. Když jsem to zkoumala, tak je to asi od nazouvání. Jsou to boty s takovým tím systémem bez tkaniček - jen taková gumička na stáhnutí, a tak se nedají rozšněrovat a povolit při nazouvání.
Přemýšlím nad reklamací, ale nevím jestli to má vůbec smysl, když to není ve švu. Svedou to beztak na mě, že si je neumím obout. Přitom je to jen na pravé botě.
Takže v botech chodím od března a už jsou zničený. A to nemluvím o slavné vibram podrážce, která už je taky trochu ošlapaná. Příště si koupím ťamanky za kilo.
Jsem nasraná! MOC!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:31
- Nahlásit
pawLINka
A to nemluvím o slavné vibram podrážce, která už je taky trochu ošlapaná.
mám trekový boty mám je asi 5 let a jsou už zevnitř potrhaný-údajně na vysokohorskou turistiku a jediný co fakt je jak nový je vibram podrážka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:33
- Nahlásit
bré ránko, konečně je tady paťulineček
Faith no more už má dva týdny tzn., že za 6 týdnů jí máme doma
Eldoguero
super fotky paní
kejtlin
Buba se ztratil??? a pak našel? jsem nějak mimo
Biluška
paní, za to můžete vy, že ty PZ blbý nám zaberou tři dny lesa???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:43
- Nahlásit
Monty
paní, za to můžete vy, že ty PZ blbý nám zaberou tři dny lesa???
Ne, za to může Pavouk s Aladinem Mě akorát Pavouk napsal essi bych mohla přijet a já řekla, že samo nemohla, páč dřu, ale že pošlu Mášenka, abych ho hodila do pořádnýho dyzkomfortu . Protože Mášenek nesnáší a) jízdu vlakem, b) když musí COKOLIV dělat se psem c) když musí COKOLIV dělat s pézetkama . Tak jsem ho vlakem poslala se psem za pézetkama
makrel
přijďte dřív, do šesti tam určitě nebudem, budem muset utéct dřív. Kdybysme tam byli až do šesti tak domů dojedem nejdřív o půl osmé a to by naše pézetka do té doby zbořili barák
impact
Ty we, tak proč chrápeš s vodevřenou hubou?
Nechrápu s otevřenou hubou, ta blbá mucha se normálně snažila proboxovat do zavřený huby Dost mi to vadilo, je velmi nepříjemné jak ti mucha chodí po rtech
Essi jsi poslala výplatu aj mě, tak budiž ti za brzké vstávání odpuštěno.
Myslím, že jo, ale jenom velmi velmi malou
19.6. se nezastavíš, páč jedeš zkulturňovat žumpoland.
Kurwa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:45 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem ho vlakem poslala se psem za pézetkama
to je od tebe milé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:49
- Nahlásit
Biluška
nevím jak makrelito, ale já bych nejdříve mohla být v běláku tak 16:40, možná 16:30 kdyby mi dovolili jít dneska z práce s poštou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:53
- Nahlásit
Monty
tak 16:40, možná 16:30
to tam nejspíš ještě budem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:55
- Nahlásit
Biluška
a kde tam budeš? Bělák je velký
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:58
- Nahlásit
Monty
no na té Bambirijádě přece . To snad nebudou mít roztažený přes celý Bělák, ne? . Má to být někde u nějaké lesní školky či co.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit
Biluška
to bude jen na louce za kasárnama?
A co budeš mít za psy, ať tě poznám.
Když tak se hlas ty u mě, ikdyž včera jsme s makrelito potkaly ještě dva westíky,tak aby ses nehlásila k někomu jinému
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:17
- Nahlásit
Monty
Budu mít Lilátko a šelmyji Nýnu. Možná i Texlíka-Puclíka. Lilátko poznáš určitě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit
Biluška
Lilátko poznáš určitě
to jo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit
Dobry rano, kocka je po fyzicke strance celkem dobra, nema nastesti zadny pretrhany slachy nebo zniceny kloub, jak jsem se bala, nicmene ji to boli a je strasne vydesena. Nevim jak to zaridit, aby mi na pozemek nelezly cizi kocky. Zrejme je dost jednoduchy reseni - nechat to zaridit psa, jenze nevim, jestli treba nemuze prijit on taky k nejakemu urazu a navic co pak s tema mrtvolkama, se strasne stitim mrtvejch zvirat. A co kdyby nejakou jen zranil a nezabil, jeste budu jezdit na veterinu s cizima kockama
Jinak jsem moc rada, ze Kejtlin nasla malopejska.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit
leyenda
paní, vám nějaká cizí kočka poranila tu vaši???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
ave já blbečci ))))
naléhavě žádám kejtlin aby nepsala tak zneklidnující příspěfky bo sem byla napnutá jak guma vot trenclí neš sem se dočetla,že Bubo uš je doma )) taky mi mohla prrdnout céfka a kdo by mě tách na kriplkárce???? bubo asi ne co?!
dále žádám eldoráda aby se chovala jako matka nebo na ní zavolám socyjálku jako na jablůůnku .-)))))))))))))) ty dvě by si měly pořídit dvojdomek ))
leyenda
jak to zaridit, aby mi na pozemek nelezly cizi kocky
to netušim...zkuste se voptat lucynkystimdivnýmčíslemcochodíjenvnoci esi by neměla nějakej nápad...jako pes to asi řeší,ale popravdě bych na to neměla..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit
pawLINka
rozhodně je reklamuj, Merrelly se reklamujou dobře, už s tím mám pár zkušeností. Kdyby ti to odmítli vzít v tom obchodě, normálně napiš maila na oficální zastoupení merrellu v čr
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:05 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak já to zkusím, ale musím naplánovat výlet do toho obchodu. Docela mě ale štve, že budu 3 týdny bez těch bot, a pak mi třeba řeknou, že to stejně nevyreklamují. Kdyby to bylo aspoň prasklé ve švu...
Nedávno jsem byla reklamovat mušovi boty a dopadli jsme velmi blbě. Boty byly po roce prakticky rozpadlé a chlápek nám řekl, že to nevyreklamuje, ptž je na těch botách moc závad.
Btw: Jsou to tyto: http://www.adisport.cz/katalog/zbozi/obuv_154/outd oor--treking/nizka-obuv/produkt/outdoor-boty-damsk e-merrell-chameleon-arc-2-stretch-88258-new-2010-d arek-zdarma!
Jsou táááák hezkéééé, že je chci na furt.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit
pawLINka
Příští vajno tedy dovezu v lahvi vod matonky a béte tvrdit,že je citroonovááá páč matonyho kyselky se nearchívujou dále prosím Biluška
pokud by Lilátko nedoplivlo dostatečně daleko čili na mě prosím o tel. na danajasa@seznam.cz zahlásím se přes satelit páč budu v delíriju použiju tel jen v nejvyšší nouzi,slibuji Nyní dem na stopu neb je pod mráčkem před bouří kapři berou psi stopujou aspon v to doufám
|