Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7659 . 7660 . 7661 . 7662 . 7663 . 7664 . 7665 . 7666 . 7667 . 7668 . 7669 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
lucYnka XIII
No prvních15min se pokušel propít na dno,pak hrabal proč to neubejvá a vůbec se dneska choval velmi infantilně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:03
- Nahlásit

nemethova5
amin jaksi bez zajmu,sel ze sel,
no vono je taky dost hic nezapomen
todle já neznám,ta kráva letí dycky jak vo život,sice někdy třá blbě,ale zájem teda nechybí nikdy..je to dobrý pes))
danajasa
vůbec se dneska choval velmi infantilně.
vynech dneska a máš to)))

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:03
- Nahlásit

nemethova5
je nejakej bez zajmu nevim co se s nim deje.
To je vedrem my byli v9h stopovat a vedle stopy byl bažant(tekutý už)pakůn taky eném pomrkl nasál a šel dál a to jako mrtvolka dlouho ložená ho normálně dostává do takových těch stavů jakMONTY džek dyž uvidí sýýýýýr.

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit

danajasa
jako já mám ráda sýr, ale že bych zas vyváděla, to néééé

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit

Monty
Upřímně takové ty kolečka před vočima a narovnané brnící fousky čéééédááárrrr???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit

davidkova renatano hele mu vedro vubec ale vubec neva,nejak je rozhozenej,nejak ho ta stopa neba,nevim proc!spise bude obranar,nez stopar,no hele ja tohle neznam,pac hajanoj je jeste doted silenec a na stope leti sprintem a na lomu se div nezlomi vejpul!!!!i v tech vedrech no.
danajasano prave ze ho vedro nejak nerozhodi,ale pripada mi takovy ze ho to prestalo nejak zajimat,no,no proste stopa no,se prece panicko nepotentuju kvuli stope,tak mi to pripada.
Montybeztak pani mate sliny jak ksandy,tak nevykladejte jo?

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit

danajasa

já věděla proč jsem dala Montymu jméno Monty, ten měl rád sýr moooc
i jsme mu někdy říkali Monty Jack

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:22
- Nahlásit

nemethova5
beztak pani mate sliny jak ksandy,tak nevykladejte jo?
no jelikož v ledničce skoro nic nemám, tak možná i malinko jo

a jsem docela nasratá na chovatelku, dneska nejsou žádné fotečky

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

Monty
To je přesně von Monty Jack
nemethova5
prece panicko nepotentuju kvuli stope
Já sem ted rozhodila na stopu krabí tyčinky páč je měli za10kč smrdí to rybama a hlavně je tam červený takže aj já vím kudy sem šla a pakůn taky pokřál

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:27
- Nahlásit

danajasadneska dostal na stopu kureci paraty,no zkusim ty krabi tycinky,pritom tak pekne stopoval,co ma zase hajzl v hlave to fakt nevim.
Montyno mi mame lednicu napraskanou vsim moznym,ale ja nemuzu nic,pac me boli zaludek,se tak muzu maximalne na to cumet jak na dvd!

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit

Zdar propryjéty! Zdraví Vás laň dvouvrstvá. Dnes nevydržím stát, tudíš nahá sedím, as budu mít na prdeli bílej flek. Sem Vás dočetla a je mi jasný, že v zamněstnání neděláte nic jinýho, neš celej bóží den pýšete do žumpy. Ó pane, kdeže jsou ty časy, gdy jsem takto žila i já
Jablonivelké lity lity, zkus to, co Ti radí eninka, určitě se s tím dá eště něco dělat.
Pan Brunhilda dnes velmi radostně ráno skákal za tenisákem, na stará kolena snad bude mít místo mosku z míčku kostku. Aš se mi to jednou podaří, vyfotím ho u toho, bylo by eště lepší ho natočit, ale to se mi nepodaří, bo sem velice dyskomfortní jedinec a nedaří se mi nic, co by za něco stálo.
Tak se mnějte ako chcete, já jdu ladně naze žehliti. Sem řekla housátku, že musí zatemnit, abych si mohla rozsvítit a ono na to, že prý uš sem přece tak hnědá, že mě nigdo neuvidí. Je to dobré děcko.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit

kinta
že prý uš sem přece tak hnědá, že mě nigdo neuvidí. Je to dobré děcko.
Pani máte velmi ftipné děcko, myslím, že je vemi žumpí
nemethova5
Hele Baico stopoval velmi rád a dobře. Ale co předváděl v poslední době v tréningu a hlavně co přededl na tom IPU byl fakt děs. Po dlouhý době se předvedl jak ho znám až těď v Jílovém. Možná už černocha ty vaše stopy neba.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:49
- Nahlásit

Baicono jo budu ho muset zase necim prechcat!jenze neni vystavenej a ani utavenej,aby ho to prestalo bavit,delame stopumaximalne jednou za tyden,holt je to blbec,zase mu neco prelitlo pres frnak.

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:50
- Nahlásit

Baico
myslím, že je vemi žumpí

Je velmi dyskomfortní, což se dalo čekat. Od útlého mládí přivyklé na ústrky.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

nemethova5
delame stopumaximalne jednou za tyden

My ani to ne. A taky netuším, proč byl tak otrávenej. V pondělí jsem ho musela přemlouvat, aby vůbec vyšel z nášlapu a v sobotu stopu vymrsknul na 96 bodů. Prostě to nejsou stroje.

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

kejtlin
mě se zase moc líbil ten menší kříženec Pipin????? moc příjemnou povahu měl
Jo, to byl sympaťák, jen trochu vrčel na psy. Ale to můj Tonda dělá taky. Mně se líbil ten velkej kříženec, Fido tušim. No a vůbec se mi nelíbila ovčanda ani její panička teda.

Furt tu je ta naše "milá" návštěva... umírám. Asi pudu spát nebo co.

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit

kinta
prý uš sem přece tak hnědá, že mě nigdo neuvidí

No a jak to vypadá? Seš jednobarevná a nebo flekatá teda?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit

Baicojj,to beru ze to nejsou stroje,jako byla jsem z nej paf,proste ma tak silenej drajv a na stope jak by proste usinal,coz me trosku nakrklo,pac mu tam jeste davam paraty aby to mel jako odmenu,no moc ho to teda nebralo no,jak rikam musim ho necim prechcat no.

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:12
- Nahlásit

nemethova5
Baicojj,to beru ze to nejsou stroje,jako byla jsem z nej paf,proste ma tak silenej drajv a na stope jak by proste usinal,
No jo, prostě občas pes nemá den. Já byla taky paf na našich posledních závodech, takovej výkon/nevýkon jsme ještě nikdy nepodali ani v začátcích. No ale byly jsme 4. ze 7, takže ty za náma to teda pos... eště o dost víc než my. Takže den blbec a nebo ňáká hromadná stávka asi. Ale překvapilo mě to hrozně moc.

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:13 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Venta
jak to vypadá?

Vypadá to very gút Su jednobarevná, jiš sem aplikovala druhou vrstvu dnes.

Jinak sem dnes (opjet) mněla DD (den debilů) a tak sem (opjet) nakupovala oblečky pro zlepšení nálady. Mám velmi heskou a velmi značkovou kravatu za šedesát ká. K ní sem si koupila heskou bílou košili, ve které nevypadám jak tank za devatenáct ká. Moc se těším aš si ji vezmu ke svým heským kalhotám za devět ká a nejdraší na mně bude ta kravata. Tydle outfity miluju!!

edit: Venta
Megavelký lity lity stran náfštěvy!

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit

kinta
Megavelký lity lity stran náfštěvy
děkuji, předstírám práci u pc, abych se nemusela bavit. Za chvíli zapředstírám únavu a pudu.

Tydle outfity miluju!!
Mně se taky líběj, ale já bych v tom vypadala jak tlustej chlap a to by asi nebylo vono.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit

Ventano taky jsem byla paf a furt jsem z nej,nevim co to je ale asi velka puberta s nim triska pekne dverma

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit

Přátelé, jdu se svalyt
Takže dobrou!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit

buba se mi ztratil

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit

kejtlinkam,kde se ti ztratil!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit

nemethova5
nevim byli jsme venku v parku-20 m od baráku s námi byl a pak už nebyl, ve vysoký trávě se někde ztratil, já už na všechno seru, když se něco stane tak mě, když něco nevyjde tak mě, když někomu chcípne pes tak mě, prostě celoživotníá zajebaná smůla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit

kejtlin
prosim tě nepanikař a vyraž ho hledat. Třeba některej ze psů by mohl hledat, ne? Nebojí se bouřky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit

Venta
hledala jsem ho hodinu, potmě najdu píču, nevím jestli se bojí mám ho asi měsíc a něco

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit

kejtlin
šmarjá pani, neblázni, on se určitě najde, venku nemrzne, noc by kdyžtak zvládnul, kdyby se nevrátil
ach jo, koukám, že když se to se... tak se to se...

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:39
- Nahlásit

kejtlin
Třeba slyšel v dálce hřmění nebo mu vadí ten vítr a někam se schoval. Tak vem baterku a ňákýho schopnýho psa, co by pomohl hledat. Eště že je teplo a i kdyby v noci lilo, nemělo by se snad ochlazovat.

<< 1 ... 7659 . 7660 . 7661 . 7662 . 7663 . 7664 . 7665 . 7666 . 7667 . 7668 . 7669 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání