Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7659 . 7660 . 7661 . 7662 . 7663 . 7664 . 7665 . 7666 . 7667 . 7668 . 7669 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:42
- Nahlásit

kejtlinmazej ho hledat,vem psi a bez hledat ja bych ho ani pres noc nenechala venku,i kdyz je tma jak v prdeli proste bych ho hledala!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:45
- Nahlásit

nemethova5
kde už mám hledat hledala jsem všude prostě nikde není, hned jak jsem to zjistila jsem to otočila po asi 10 metrech a už tam nebyl prostě nikde není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:46
- Nahlásit

Venta
baterku nemam ani žádnýho stopaře, ztratil se m i asi 30 metrů od baráku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:47
- Nahlásit

kejtlinno musi nekde byt,neni to jehla v kupce sena sakra!

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:47
- Nahlásit

kejtlin
hele,i kdybych si na tom místě kde se ztratil měla ustlat,tak bych to udělala.Máš ho chvilku,je po dost velkým zákroku a teď musí bejt vystreslej jak svině.

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:49
- Nahlásit

kejtlin
Myslíš, že by ho mohl někdo vzít??? To by sis všimla, že někdo šel kolem, ne?
Aˇco vzít jeho nejoblíbenějšího psa s sebou ven a nechat ho štěkat?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:49
- Nahlásit

jablunka
já ten park prošla celej, do země se propadl+okolí pěšky, autem i na kole a nic

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit

kejtlin
malej pes se takhle ztratí jedna dvě ale na druhou stranu pochybuju, že se nějak vzdálí od baráku, zkoušej po chvílích vylézt ven, třeba se sám vrátí, když ne, vyraž ráno hledat, určitě ho najdeš neboj

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit

kejtlin
já ten park prošla celej, do země se propadl+okolí pěšky, autem i na kole a nic

Já ti věřím ,jen ti píšu,co bych dělala.Nedokázala bych tam nechat ztracenýho ani velkýho,natož takovýho drobka.

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit

kejtlin
mně se jednou stalo to samý, lítala jsem po dědině a hledala do nekonečna, jedna paní mi poradila, ať se vrátím domů a nechám otevřený dveře, tak jsem otevřela branku a dveře do baráku a seděla na zemi a brečela a brečela, za cca tři hoďky jsem ucítila
olizování těch slz, vrátila se holka jedna, samej rampouch...
a to prý ji viděli lítat v 3 kiláky vzdálený dědině, mezi autama, no brrr. Dobře to dopadne, zkus jí nějak otevřít domů a mezitím hledat, zkusila bych taky svýho jinýho psa, ať slyší a třeba ji to přivolá zpátky...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:08
- Nahlásit

kejtlin
mě jednou zdrhnul velšík za srnčím tuším (udělal to jedinkrát v životě, pak už nikdy ) 3 hodiny jsme ho s přítelem hledali, já kolem baráku, on u lesa, pak obráceně a nic prostě ani ťuk, obvolali jsme myslivce v našem i sousedním sdružení a doufali, že nepůjde do Polska, který je vzdušnou čarou od baráku asi kilák šli si dát teplej čaj,páč jsme už byli úplně zmrzlí, převlíknout se a chtěli jsme vyrazit znova, když jsme vyšli ven, Chuck seděl před dveřma - debil po celkem 4 hodinách hrůzy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:08
- Nahlásit

Venta
Aˇco vzít jeho nejoblíbenějšího psa s sebou ven a nechat ho štěkat?

má nejoblíbenější malý a ty na povel neštěkaj, nikdo kolem nás nešel ani za náma

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Eldoguero
Chuck seděl před dveřma - debil po celkem 4 hodinách hrůzy
jí takhle naháněla nebožku Bůcu,kterážto,jako notorickej útěkář vzala paly v říjnu při honu a my myslifce za barákem.Myslfci byli skvělí,nahnali tu k*rvu domů,ale ona cinkla asi za dva dny znova a JÁ a kdo mě zná tak pochopí,běhala po třech vesnicích,kde mi ukázali kudy tudy hvězda šla,až jsem u jedný zaparkovala vedle hřbitovní zdi,páč uš sem byla fakt zdechlá,tak aby to pozůstalí neměli daleko,taxe ta pinda uráčila přijít očuchat zdechlinu!Tenkrát sem opravdu měla poprvé chuť zabít svýho psa.......tento pocit se stal stálým.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:26 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

jablunka
Tenkrát sem opravdu měla poprvé chuť zabít svýho psa.......tento pocit se stal stálým
připomíná mi to - jako ten pocit myslím, jistou příhodu opět s Chuckem v lese na houbách, ale to je delší vyprávění, mám to celé na svým webu, pro zájemce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:26
- Nahlásit

nic pes je prostě pryč

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:28
- Nahlásit

kejtlin
neblbni, nevzdávej to, najdeš ho zítra

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:28
- Nahlásit

kejtlin
chudinek malej, nevim, jestli se da v tomhle pripade spolehat na to, ze se sam vrati, mas ho chvilku, je po tom soku se sousedovic fenou, jeste nezahojenej Na tvym miste bych hledala, byla radsi v tom parku nez doma.
Mne ted nejaka cizi kocka dorvala moji, ma stazenou kuzi z pulky nohy, ach jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:31
- Nahlásit

leyenda
šmarjá lidi, co se to děje
oba naši kocouři kulhají na stejnou přední tlapku, mám podezření, že si to udělali navzájem

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:32
- Nahlásit

Jedu na veterinu, Kejtlin drzim palce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit

leyenda
držím palce i tobě, resp. čičině, ať je ok

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit

Eldoguero
neblbni, nevzdávej to, najdeš ho zítra

no jasně mě přece vychází úplně všechno tak ho určitě najdu
leyenda
nevidim na krok jak v tom mám najít malýho psa? v parku není 3 lidi ho se mnou procházeli za světla a prostě tam není, kočce držím palce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:49
- Nahlásit

kejtlin
věř mi, že dobře vím, jaký to je, když ti nevychází ne na co sáhneš, ale to na co jen pomyslíš ... hlavně to nevzdávej, drž se a věř tomu, že se najde, kdyby náhodou ne, je to malinký a krásný pejsek, nebude pobíhat někde po ulicích, na 100% by si ho někdo vzal
a hlavně žádný depky všechno zvládneš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:57
- Nahlásit

Eldoguero
a hlavně žádný depky všechno zvládneš

no jasný já určitě takový hovno na botě a socka k tomu díky skvělé a bezvadně placené práci do píči mě nikdy nic nevyjde prostě nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!takže ani ted´ prostě už psa neuvidím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:02
- Nahlásit

kejtlin
nech toho, známej mi vždycky říkal, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř, mě to neznělo moc optimisticky, ale zkusila jsem se nad tím zamyset a vono na tom něco bude

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:02
- Nahlásit

Ty vado, chudák Buba! Vůbec nevim, co poradit, jak hledat ve tmě malopsa....máš šanci dát dokupy víc lidí, který by mohli hledat s tebou? Šmarjá, to je situace. Věřim, že ho najděš.

Maryje dnes byla v megadyzgomfortu - ohňostroj jaxviňa a k tomu blesky, na obloze. Samotnej ohňostroj dala v klidu navolno, ale jak přidali salvu a začalo se blejskat, vydržela už jen chvíli a jala se odcházet, děsně váhala, jeslti má jít, nebo ne, vzdálila se, to jo, nechtěla poslechnout na zavolání, tak sem se na ní vyprdla a šla si hrát se štěňaty, pročež se čuba zastavila, zmírnila se salva, tož sem pískla a prdho, už byla u mě Mocineček veliké zlepšení!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:04
- Nahlásit

Eldoguero
nech toho, známej mi vždycky říkal, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hů
u mě již být hůř nemůže věř mi že vím o čem mluvím
Gerda
Vůbec nevim, co poradit, jak hledat ve tmě malopsa....máš šanci dát dokupy víc lidí, který by mohli hledat s tebou?
ne nemám, věř čemu chceš ale mě nikdy nic nevyjde takže prostě ho nenajdu to vím naprosto přesně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:34
- Nahlásit

kejtlin
já ti věřím a taky netvrdím, že vím, jak ti je, ale ty se tomu hrozně poddáváš a tím si vůbec nepomáháš
Gerda
pani, chcete vidět opravdovej velikej dyzkomfort? tak chvilku vydržte a já vám ho ukážu

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:35
- Nahlásit

kejtlin
No doma z almary se asi nevynoří, aspoň zavři velký psy a nech mu otevřenou branku. Teď ve tmě hledat fakt nemá smysl, ale ráno hned vyraž. Pokud teda nedorazí sám

Sme zrovna včera hledali kámoščinu basetku. Zdrhla jí za zajícem. Navíc nemůže zdrhat u nás, musela v Polsku Neustále jsme ji slyšeli v tom lese štěkat ( baset je hlasitý lovec, jak jde po stopě tak štěká), ale byla tam ozvěna a nemohli jsme určit odkud to jde. Takže rojnici a napříč přes les. Neviděla jsem na ni, ale slyším kámošku jak volá. Slyším jak bazét přestal štěkat. Slyším jak bazét funí. Koukám, z kterého křoví se vynoří... vynořil se zajíc, za chvíli bazét, zavětřil zajíce, já řvu "Laro, ke mě,ke mě" Bazét mě má na háku, začíná štěkat a startuje za zajícem. Jenomže směrem k svý paničce co byla za kopcem . Naběhla jí prakticky do náruče . Potom co se přes celý les ozývalo "ty kur.., ty svi...,ty haj...COTOBYLO" jsme pochopili, že pes je chycen a akce skončila

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:39
- Nahlásit

Biluška
baset co utekl paničce to jest první atletický baset na svjetě asik

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:43
- Nahlásit

a teď ...

<< 1 ... 7659 . 7660 . 7661 . 7662 . 7663 . 7664 . 7665 . 7666 . 7667 . 7668 . 7669 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání