| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
pani nejeli jsme ani tam, je to asi 50 km od nás a to se vážně nedá, takže jsem to přesunula na 19. 6. dvojku a na 2. 7. trojku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Kadibutky byly skvělej nápat a sou děsně překrásný a už jí mám v poličce slávy - mařeniný slávy ))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit
Hlášení nejPes rozhlasu
POZOR POZOR!!!!
Potřebujeme německý dogy s pépé na pár foteček. V Praze. Ideál o tomto víkendu.
Víte o něčem????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit
Gerda
sou děsně překrásný
přesně.
a už jí mám v poličce slávy - mařeniný slávy
já ji mám v poličce "cokolivjetadynesmísesežrat!!!!". tak doufám, že vydržím, protože to krásně vonělo, když to sameček rozbalil.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit
impact
tsss, německý
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
Nooooo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit
Děcka, viděla sem melrous plejs, teď dávaj Alenku Pastelku, je to vjěštkyně, lidi jí volaj, vona jim řiká, že udělaj zkoušku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:05
- Nahlásit
jbat
stále nepochopila, že v práci rajče nevydim...
Už ano
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit
Gerda
Děcka, viděla sem melrous plejs, teď dávaj Alenku Pastelku, je to vjěštkyně, lidi jí volaj, vona jim řiká, že udělaj zkoušku.
A ty pokémony, co se nejmenujou pokémoni a aktivujou megavrták jsi dnes neviděla?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
PRO ZUZANU ADIDASKU
zase jeden GPS lokalizátor pro psy
http://www.odposlech-tech.cz/product/gps-lokalizac e-pro-psy-163/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
ježiš nepyšte furt a poďte mi rači pomoc dřít
bonc
o můžem, ale mě od počátku strašně lákaj ty dálky, zkusit jestli to člověk dá, šáhnout si až na dno, bivakovat, bojovat s počasím, vlastní vůlí, nadávat, umírat, užívat přenádherný přírody, nezávodit, jen udržovat tempo a krok
To děláte moc dobře paní gdyž jedete na Lefy . Sem zvědavá jak budete mluvit v cíli
Většinou tam nepadají výrazy "přenádherná příroda", ale "zkur...ný krpál", "kterej debyl?", "posra..é bodláky" a tak podobně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit
Biluška
ahoj, pani, máš sovu, bohužel zítra fakt nemůžu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit
BiluškaVětšinou tam nepadají výrazy "přenádherná příroda", ale "zkur...ný krpál", "kterej debyl?", "posra..é bodláky" a tak podobně
Děsně mooooc mě mrzí, že nemůžu jet.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:23 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Gerda
máš kanál do mynulosti...??? gde dávaj melrous plejs?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit
Děckááá, je tady někdo, kdo by mohl tušit příčinu těch zduřelých uzlin u kůzlat?
Může to být nedostatkem jódu nebo co jsem to četla?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit
pawLINka
Hele tohle je divný, takhle brzy po narození, vůbec nemám tucha co by to mohlo být. Vlastní zkušenost mám jen s pastevní tetánií atp. tohle jsem snad ještě ani neviděla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:35 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Děcka, kdo jezdíte na inlajnech, proč mě tak strašně bolej chodidla při tom? Proč mě nebolí třeba něco, kde mám špeky??
edit: tzn. všechno, jen ne chodidla.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit
Eldoguero
Ta kůzlata už se s tím narodila. Měla pod krkem takové dvě boule, vypadalo to jak varlata. Nejprve jsme mysleli, že to jsou kozlíci a mají varlata pod krkem, ale byly to kozičky. Dle veta na telefonu by se mohlo jednat o ty uzliny. Jenže to není jisté, to je fakt.
Teď tak trochu pátrám a zvětšené uzliny mohou mít prý spojitost s tím nedostatkem jódu. Zrovna včera jsem se u toho porodu ptala kamaráda, proč jí nepořídí liz.
Jde mi hlavně o poučení pro příště pro něj a pro nás novou zkušenost... Kůzlátek je velká škoda.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
pawLINka
jasný je, že těm kůzlatům už to asi nepomůže ale pokud koza neměla liz, tak myslím, že je dost dobře možný, že by to nedostatek jodu, potažmo nějakého jiného prvku být mohl to je fakt
listovala jsem starými sešity a učebnicí nemoci hospodářských zvířat a nikde jsem tam nenašla nějakou zmínku o něčem podobném, takže fakt nevím
že to jsou kozlíci a mají varlata pod krkem, ale byly to kozičky
no, zase, ale jestli to nebyly kozičky s varlaty pod krkem
pak jedině hrábnout do čaker a ihned vykastrovat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit
Jdu do terénu, asi to bude trochu drsnější, tak na mě myslete.
Aloha, Ave, Aďijéé...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit
taky se vzdálím, našla jsem si včera výbornej terén na stopy, tráva tam má jen asi 30 cm, není hustá, strašlivě tam fouká a je tam dva milijóny pět set tisíc dvě stě padesát vosum záchytnejch bodůch pro zapamatování si lomů a tak tak musím hodně rychle, než mi tam naženou krávy
Lidi zdar, du zdokonalovat lomy, jestli to čubě nepůjde, šlápnu jí po cestě domů na krk
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
Eldoguero
Lidi zdar, du zdokonalovat lomy, jestli to čubě nepůjde, šlápnu jí po cestě domů na krk
takže lomy a pak případně jeden krkolom.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit
jbat
přesně tak, dám jí na vybrat nejsem žádnej ras
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit
Eldoguero
než mi tam naženou krávy
No a pak tam jdi, až ty krávy zase vyženou. My to měli v sobotu závodní stopu na louce, kde se nedávno pásli krávy. Byl to bezva slalom mezi hovnama, ale Nána s Baicem se velmo pochlapili a předvedli excelentní výkony
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:57 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Zdravím fšechny!
velmi děkuji za přání a dary - zejména za ty užitečné jako jsou zlato peníze dyjamanty jídlo a další komodity naopak vedu si seznam GDO mi přál další sběř! A proto Davídková se může těšit bo mi Nanda říkala jak se jí doma stejská a potřebovala by kamarádku nejlépe tu malou černou svinku co jste tuhle potkaly
Maky fšechno nejlepší pani!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
Jupííí děcka, už mám hotový dvéře, sou to moc pěkné dvéře, takové celé bezpečnostní, maj stejnou barvu jako moje vnitřní dvéře, páč se pánům moc líbily, sapelky moje, dali mi ještě na ty vchodový takový okrasný lišty, by futra sapelů a vchoďáků ladily. Maryje pány vůbec nesnědla, bo je cvičená a chočená, hlavně ale dostala morkovou kosť, po který teď děsně prdí. Jinak by pány samozřejmě pokousala, což je velice žádoucí, neb tu nikdo cizí nemá co dělat. Mám ale pojebaná futra, velmi stará, křivá, tož tak na jedné straně dvéře málo sedí, nedá se s tim nic, musela by se bourat celá futra. A to by nešlo. Okrasné lišty mám z celého domku jen já, je to pocit výjimečnostě. Jdu k mámě jíst.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
Biluška
Většinou tam nepadají výrazy "přenádherná příroda", ale
to bylo z pořadu "a teď chvilka romantiky"
dle davídkový sem krze neustálý šlapání logicky šlapka, což mé výrazivo na cestě jenom potvrzuje.
V cíli zatim neřikam nic. Mlčim a tvářim se zavi/yle. Důvodem je klinická smrt způsobená nedostatkem kyslíku a celkovým selháním organismu. Když začnu nadávat, jsem z nejhoršího venku.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit
bonc
dle davídkový sem krze neustálý šlapání logicky šlapka,
a až začneš i bjehat, budeš bjehna samozřejmě.
bjehna je víc než šlapka samozřejmě.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
jbat
běhat běham vobčas, loni a předloni vcelku aktivně (na moje poměry teda, takže tak jednou tejdně), letos sem statečně byla jenom jednou ani ne kvuliva lenosti, ale běham zásadně a jenom se psem a přišlo mi že by toho na ní taky mohlo bejt moc - já vim, je to kacířská myšlenka, ale přece jenom.. tagže sem jenom soft běhna
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit
bonc
tagže sem jenom soft běhna
a hard šlapka.
|