Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7623 . 7624 . 7625 . 7626 . 7627 . 7628 . 7629 . 7630 . 7631 . 7632 . 7633 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit

Děkuji všem za přání.
A teď makejte, já se musím učit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit

Brýtro, za chvíli mám dveře.

Nesmírně gratuluju boncovně a bonici za krásný první místo v chození do dálky, ste strašně pošahaná pani, furt akorát chodíte do dálky, ale chodíte krásně, až ste z toho vítěz! Jupíííí jupíííí a 3x jupííí, žumpopejsci zasahují na všechny fronty psích sportůch, je to krásné amocinky báječné!

jebloň
Pani, zmírám závistí nad vaší překrásnou skalkou, jste velkozahradníček, aji k těm zádům příšernejm se nevyjadřuju, jen s vámi bolestivě trpíííííím.

Děcka, už makám na úklidě stanu, máme tu s mařkem nějakej děsnej bordel se mi až skoro zdá. A myslim, že na 4. červen potřebujem tryka, aji pro Dítě země a DDZ. Chudáci, už sou taky lapený. Mařena má krásnou srst po tý plavbě včerejší, taky se krs horko děsně posrala, už sme totiž včéra nebyli venku, páč byla zdechlá, takže šla až dnes ráno.. Ale vzhledem k tomu, že sme dojeli domki někdy kolem půl na osum, tak to nebylo tak děsný čůrací prodlení.

Co děláte? Já nejsem v práci.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit

Gerda
aji pro Dítě země a DDZ. Chudáci, už sou taky lapený
No hlavně Dítě země, jak chtěl včera, aby si do něj taky kousnul pan Bajkonůr. Už se prostě chytli

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit

Gerda
Pani, zmírám závistí nad vaší překrásnou skalkou, jste velkozahradníček, aji k těm zádům příšernejm se nevyjadřuju, jen s vámi bolestivě trpíííííím.
Děkujivelmimnohokráte,ale vobrofskej dík patří Jezafcoj,páč většinu těch velkejch kamenů odtahal on. A záda byly nejhorší fčéra večer,dneska uš hnědnou,tagže to snat bude dobrý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit

Baico
To je fakt, jak viděl svý maloděcko, jak se statečně pere s velkovlčáky, chtěl si to taky zkusit, nemoch věřit tomu, že ten vítěz T1 je fakt hodnej pes ))))) A jak řiká starošvýcarský přísloví: Jedenkrát bílým psem kousnut býti viděti, již na věky postihnutým státi se museti slyšeti.

jablunka
Jezavec je dobrý muš, má sílu a schopnostě!

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit

Ahoj děcká, sameček mi včera nakous kadibutku, načež dostal traverzou a bylo. Ozkoušela jsem si ale, že má dobré přivolání od jídla.
Ještě jednou velmi děkuji za krásné tílko a hrneček, nebudu již nigdy více pít kafe z jiného hrnku a nebudu již nigdy více oblékat jiné tílko... Bylo to super, ráda jsem vás všechny viděla, ale byla jsem strašně unavená z toho vedra.
Hrozně jsem se zamylovala do Kiry.
Dneska dám fotky na rajče, včera jsem už nic nezvládla... jen se přiopít s promynentama a dorazit se doma.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit

jbat
nebudu již nigdy více pít kafe z jiného hrnku a nebudu již nigdy více oblékat jiné tílko...
By jsi si rozumněla s Bambim. Ten žumpakraťasy nesundal od loňskýho podzimu. Ale zase je to důkaz, že žumpa edice je z kvalitního materyjálu
Gerda
nemoch věřit tomu, že ten vítěz T1 je fakt hodnej pes
On celkově nemohl uvěřit dost věcem, že

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

nazdar diskomfortííí

uš sabina rodí???????????????

Bonc
paní gratulace obrofská , po 20 kilácích bych padla mrkev

Maky, Hancaw

heeeepiiii brzdeeeeeeej dodatečně

tady jeden dort pro Maky

a jeden pro Nancaw

jablunka
krásná skalka, a myslíš jak dlouho že vydrží???????????????

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:23
- Nahlásit

bonc
zkusit jestli to člověk dá, šáhnout si až na dno, bivakovat, bojovat s počasím, vlastní vůlí, nadávat, umírat,
Tak tohle moc teda nechápu, nejsem asi moc bojovnej typ a ambince taky nemám žádný

davidkova renata
musíš to tu vytahovat??????????????????? sem jako doufala,že to zapadne!!
Proč by to mělo zapadnout? Moc hezkej výkon Za to jsi teda stála na tý bedně?

Gerda
Co děláte?
Nic Mám volno nejmíň do tří a přemlouvám se, že někam vyrazím s čoklama. Jen teda nemám s kým a tak je ten boj s leností těžší.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

Zdar ženy, hlásám, že sme fčera dorazili zcela v pořátku, i pangamíny sme dovlekli, jen jedna kadibouda je olámaná. Bajša byla okoupána, načež byla v tak těškém dyskomfortu, že zhltla kuřecí stehno a padla za vlast úplně placatá. Za trest byla vyburcována v 5:15 a donucena bjehat po Hostivaři. Bjehání ji velmi zdržuje od chrochtavého čuchání, přočež bjehá velmi nerada. Zítra jedeme na týmbildink. Hurááá! Jak se máte, dyskomfortííí?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

Venta
Za to jsi teda stála na tý bedně?
Nee, todle provozovala až v neděli. To byl zřejmě důsledek tý bedny. Teď jsem s Davítkojc obě na bednu

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit

Baysha
Zítra jedeme na týmbildink
To je něco jako žumpamítink, ne? Akorát jedete asi i s lidma s kokotária, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:28
- Nahlásit

Alexa
krásná skalka, a myslíš jak dlouho že vydrží???????????????
Dlouho!!!!!!!!
Páč mě to stálo strašně moc sil a peněs.

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:28
- Nahlásit

Baico
Nee, todle provozovala až v neděli. To byl zřejmě důsledek tý bedny
No ale hezký, třeba by mohla zkusit i agility, když je tak šikovná. Navíc by tam měla s sebou psovoda, takže by ani nezabloudila, páč by jí ukazoval, přes co má skákat

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

Baico
jj, jede aji kokotárijum fcelku 60 chlapů a 4 ženy
a jelikož nikdo nevymyslel žádný důvod, proč bychom nemohli vzít psy, tak nás jede vícero se psama, bude prča

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
hancaw
taky gratulujeme

dárky si nějak podělte

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

Baysha
tak nás jede vícero se psama, bude prča
Tak to máte super
No, my jsme tady zůstali s kolegyní z našeho oddělení jediné. Zbytek jel školit inspektory do Sezimova Ústí. Takže bud naprostej klid až do středy

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

Maky a Trix
hancaw

fšecko nejlepčí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

Bajkofkooooooooooooooooo
To je něco jako žumpamítink, ne? Akorát jedete asi i s lidma s kokotária, ne?
Ty seš nadichtyyyyyl )))))) Umírááám

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit

Gerda
Umírááám
A hrop chceš jaký kytky?

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit

děkuji uctivě všem gratulantům, si připadam jak nějakej vopravdicej sportovec když něco velkýho skutečně vyhraje je to dobrý pocit, jak by řekla Gerda

letem světem sem vás dočetla, zjistila že i Maryje s Crysou byly veleúspěšný, k tomu už neni co dodat, prostě žumpa jede!! Prosím foto Maryje moudré s velkopohárem! Určitě bude mít odpovídající výraz ve tváři.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

bonc
Prosím foto Maryje moudré s velkopohárem!

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

jo a kdo co vyhrál teda? Maryje také závodila??? ani jsem jí nepogratulovala!!!!
A kdo má narozky tak vše nej, to tady nebudu hledat vůbec ani náhodou.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

jbat
jo a kdo co vyhrál teda?

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit

Baico
hele a teď sem si uvjedomila, že zrovna ty vaše dva poháry se musely měnit, páč byly rozbitý
jo a fotky sou už tady: http://foto-psu.rajce.idnes.cz/0002._Zavod_-_III._ rocnik_-_o_Jilovsky_dukat_21.5._2011/

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit

Zdar lidi, všem převelice gratuluju k úspěchům a jubilejům, který jste v uplynulém víkendu a okolních dnech měly
Mrzí mě, že jsem nemohla na ty kanystrovky, ale staroauto se rozhodlo, že nás zabije asi, jinými slovy stále se hrozně hřeje, tudíš musí být topení puštěno na plno, ovšem po poslední opravě, kterou auto prodělalo je v něm hrozně cítit benzín, pokud je otevřené okýnko (při zavřených oknech v pohodě, ale jak se otevře zřejmě začne vzduch cirkulovat ve špatných prudech a být kuřák, tak si v autě nezapálím strachem z výbuchu).
Tudíž je maximální dojezd v tomto počasí max. 20 kiláků, přičemž raději bez psa a bez dítěte (smrad z benzinu je fakt hroznej, při zavřených oknech je zas brutální vedro). Horkotěžko jsme dojeli na cvičák a zpět a celý víkend jsme jinak byli zcela nečekaně a naprosto neplánovaně doma.
Ovšem všechno zlé je kněčemu dobré - muš již se mnou naprosto normálně mluví, dokonce byl i skoro příjemný o víkendu doufám, že mu to vydrží
Auto by mělo být hotovo tento týden, sice ještě nevím kdy, ale prý bude

A teď bych si žádala stručného výcucu, co zde - dík

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:14
- Nahlásit

Alexa
hele a teď sem si uvjedomila, že zrovna ty vaše dva poháry se musely měnit, páč byly rozbitý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:18
- Nahlásit

Eldoguero
máš tu zkoušku???????????????????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit

Bajko je tuším zemědělkyně???

Kamarádovi se včera narodila 2 kůzlata a měla pod krkem velké boule. Myslím, že zvětšené uzliny. Jedno ještě večer umřelo, druhé si myslím, že do rána taky nepřežilo (ale nevím, ještě jsem s ním nemluvila). Nevíte někdo, čím to může být????

My kozy chováme a myslím, že máme docela dost zkušeností, ale tohle se nám nikdy nestalo. Vet řekl, že po tel nemůže říct nic a že nemá cenu, aby přijel, ptž u tak malých prcků stejně nic nezmůže (jedno kůzle nemělo ani sací reflex ).

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:30
- Nahlásit

Baico

stále nepochopila, že v práci rajče nevydim...

Alexa

pani ty kadibutky byly strašně milej a krásnej nápad, jste moc hodná a moc děkujem!

<< 1 ... 7623 . 7624 . 7625 . 7626 . 7627 . 7628 . 7629 . 7630 . 7631 . 7632 . 7633 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání