Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7623 . 7624 . 7625 . 7626 . 7627 . 7628 . 7629 . 7630 . 7631 . 7632 . 7633 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:40
- Nahlásit

co sabina ,uš rodí????
su na sračky děcka, ted sem teprf dorazila a mám úpe dost,nemám sílu na nic,celá žumpa zas byla na bedně,to sou ty naše pikniky u cest..ZDRAVÍME KOLEMJDOUCÍ..a dyzgomfortní bělouš obsadil v T1 první místo.. .. zřejmě se tak moc bál,že rači vyhrál
aleksa má děsně moc děsně drahejch cen,čímšto jí děkujem

kejtin má nasmažený palačinky..to je dobře ,bé hlat..pa kreténci zejtra,dneska uš asi nepřídu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
moc gratuluju a upřímně vám to všem přeju

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:43
- Nahlásit

Děcka, vřele vám všem doporučuju závodit v jílovym, je to masakr ty ceny!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit

Gerda
co bylo za ceny?

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:46 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

GRATULUJI VŠEM ZDE PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKU HIP HIP HURÁÁ bum (to je salva na počest)

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit

Velice vám gratuluju jste fakt všichni jedničky asi s váma budu muset začít kamarádit

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

kejtlin
hlavně jich bylo strašně moc, nádherný veliký poháry, endoprotézy pro všechny, tašky s pamlskama pro všechny, já mám kabelku, pytel granulí, diplomy, perníkový kokárdy, čaje, krníček, čekulátky, prací prášek....prostě dvě plný igelitky dárkůch.

A ještě musím děsně poděkovat Cryskoj za dárek pro Máňu, díky moc, ale taky dost blázen, takovejch pamlskůch!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit

Gerda
co jsou endoprotézy?
krásný ceny, super

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:04
- Nahlásit

Gerda
ještě musím děsně poděkovat Cryskoj
no a já za brejle!!!! mi věnovala velkopancky svoje bo mě se ty moje něgde ztratily f časoprostoru
mám taky 2 tříkilový pytle granclí,dyplomy,kakordy,mlsky,pohár kerej je ale moc velkej taxe mi nevleze do vytrýny k těm dalším a luksusní dygytální kuchynskou váhu..asi teda páč myslim,že na osobní je to malý

endoprotéza je obrofská hovězí kost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:08
- Nahlásit

fotek je málo páč to nějak nešlo fotit,nebyl čas a příležitost,ale budou jinačí
http://renata62.rajce.idnes.cz/21.5/

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit

Čus bus!!
Jsem doma už hodinu, ale než jsem všechno odstěhovala z auta, zalila obě záhrádky, fóliák a zavřela slepice, tak mi to trošku dýl trvalo.
Opravdu netuším, kde se v mém foťáku najednou vzalo 476 fotek, když jsem skorem nefotila.
Na rajče je hodim asi nejspíš až zítra protože už nemám sílu absolutně na nic. Jen něco hodim na FB.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:24 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Krásnou noc a počítejte vovce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:40
- Nahlásit

já sio jen vyžehlim žumpatriko na zejtra a mám vše krom baterek do fot´áku už naložený v autě-teda psy naložim aš ráno.
tak dobrou noc

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:52 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Taky móóc, móóóc gratulujeme ((F))

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 23:56
- Nahlásit

Všem veleci gratuluji jste mooooocinky šikovní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit

tak dneska hurá k vodě
gerda -tobě gratulujem nejvíce,bo u holek je jasný že na bedně stát budou,ale mařenka je nej
mi si užíváme život i bez cvičáku
ted tu dastík blbne s uzlem a čeká co se bude dít dál
tak pa někdy

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 08:39
- Nahlásit

Dobré jitro ženičky, Biluše zasadila úder, před sedmou, z Radlíku nám z vesela všem volala, podařilo se jí neprobudit jenom Aleksandru ))))

brezen2008
díky moc, mám z toho velikou radost, protože mise splněna, máme aport za 10 bodů, poprvé a s pochvalou. A to je právě práce Katky Lerlový, zítra na klikání jí musím poděkovat.

Venku je děsný vedro, ještě že jedem na pískovnu, Amálka se už těší na plavbu, rásně a ráda plave. A zjistila sem, že sem někam ztratila kraťasy.

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 08:56 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

ahoj holky vsechny vaaas zdraviim
ze zahradky

impact
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 09:52 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Sasrak se stal. ))))))))))))))))))))

Po téměř roce hlídání Eránka jsem si ho mohla pohladit, aniž bych měla ukousnutou ruku.
Viz foto - důkaz místo slibů. ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit

Hop nahoru

impact
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit

Ty vole, von si ode mě z ruky vzal jídlo. Knedlík. )))) Dřív to bral jako útok na svoji osobu, když jsem mu něco nabídla a okamžitě mi útočil do obličeje. ))))))))))))))) Dneska je sasračná neděle alberti. ))))))))))))))

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit

impact
stejně tě sežere!

impact
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 14:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

makrel
Už to nestihne, vrátila jsem ho.
A rýčbejci řerou zásadně lybyčky.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 15:27
- Nahlásit

impact
Už to nestihne, vrátila jsem ho
tak to jsi měla na rozloučenou, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 18:20
- Nahlásit

tak jsme se vrátili od rybníka,nechtěla jsem moc dastyho přetahovat plaváním,tak udělal pár tempíček za klackama a ted už vyblil trávu a ted chrupe jak miminko,holky jsem do vody tahala násilím,elis jsem tam hodila a tak mě nesnáší,ale vona dostane večer hovězí srdce a bíčí žlázy,takže mě bude milovat

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:07
- Nahlásit

nazdar děckáááááá
to byl krásnej víkend sic tedy náročnej, ale bylo to bezva všichni žumpisti co skládali kanystrová zkoušky uspěli
a mamka rosákojc upekla mooooc dobrou buchtu

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:15
- Nahlásit

Alexato byl krásnej víkend to býýl ale jsem utahaná, spálená a prostě krásně vymrtvená pozitivníma zážitkama )

Asíček šasíček je Kanysrt z dneška a brambora ze fčerejška, už jen v Kunraticích dojet toho Vegetariána a bé mít před sebou už veget snad dosmrtnej kanystrovej Už je na ní vidět, že jako jsou věci, který by jí ještě před zimou nevadily a teď už prostě raději opustí místo, kde by měla něco strpět, pže už to prostě nechce strpět, udělat, dodělat, .. ale udělala mi radost

Tak, a jdu si vařit dlabanec na zítřejší 24ku..

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:25
- Nahlásit

Už jsem doma dyskomforstííí, byl to bezva výkend i když jsme nezávodili, tak Áresek si dnes užil a kousal dítězemský a byl moc rád. A zavřela sem dveře od baráku a začlo scát, bylo to bezva načasování!!! SUPR
Všem uspělým gratuluju!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:25
- Nahlásit

AVE ŽUMPA
děckááá byl to megavíkent,sem ale úpa hotofson ,nicméně stálo to za to!
dnes kanystroval zbytek žumpalidí,asi je zbytečný řikat,že úspěšně..jako přiznejme si,sme prostě dobrý!!!!! tagže gratuluju dnešním ozkouškovaným a těšim se na interakční foto
rozeberem naše úspěchy zejtra páč dneska nemáme nikdo sílu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:31
- Nahlásit

ahoj, jsem doma
ode dneška je kanysterapeut Lily-velmi maličký kanisterapeut, je jí dečka velká, musím nechat u sedláře opravit a Kyra-velmi velký kanisterapeut, jsem na ně hrdá ani jsem jim to moc nezkazila

<< 1 ... 7623 . 7624 . 7625 . 7626 . 7627 . 7628 . 7629 . 7630 . 7631 . 7632 . 7633 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání