| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:16
- Nahlásit
kejtlinjako jsou v cistote klobouk dolu,je fakt dobry,ona ma monika kozi farmu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit
Crysa
prosím, nezůstala tam někde ležet černá flísová mikina, prý přes hlavu voblíkací. Si na ní holky vzpomněly v autě když jsme byly u le
jo je tam, hodim jí do auta a dám ti jí v so ju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit
kejtlinjá seděla na něčem fleecovém, černém složeném na židli ááá tak to bylo asik ono
Ventaale asi si toho nikdo nevšim a zkoušku mi teda taky dali eště bych nekřičála, bo certyfykáti ešče nejsou vytištěný
Baico no vidíš, šunky si neválí, v Jílovsi do ní nikdo nevalí vomelety, jak se žumpa krásně stará, aby se vešla do svých maturitních džínů, do kterých se zas chce vejít
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit
Jako na ty dnešní fotky si fakt počkejte, protože já je upravuju a mám jeden cik za druhým )
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit
Crysa
eště bych nekřičála, bo certyfykáti ešče nejsou vytištěný
A jo, tak já už radši mlčim
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:22
- Nahlásit
Alexajo je tam, hodim jí do auta a dám ti jí v so ju
supéér, tak to klidně přímo Dádě, bude hlavní kantýnská
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:29
- Nahlásit
čaute, jsem KO, ale jsem spokojená
co rady nového, my byly dneska u Ostravice, Sophi si zaplavala
jsme mrtvé, já jsem ještě vařila a uklízela, takže dneska usnu jak nemluvně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:31
- Nahlásit
Montycau jsem taky totalne mrtve clovek,po ctyriadvacitce s aminem na cvicak!tam a zpet pesky a koupal se taky,mam nejaky fotky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit
Nazdar šroubovácííííí, Amálka je odevzdaná, chybí jí batoh, museli si pro ní přijet rovnou hned k nemocnici, Bajšovci odevzdaní, ale taky jen k nemocnici, chudáci táhli ty pangamíny až do jejich prdelákova, mám vyluksováno, dopírám, bouřka bezva, akorát, když sme došli domki, měli sme teda ultrakrásnej víkendos!
DÍKY VŠEM ZŮČASTNĚNÝM V JÍLU I ZLOVSI ZA KRÁSNÝ DVA DNY!!!!!!!!!
Mařka je ještě o hladu, zatim se bojí bouřky, tak už spí, takže je v mocném dyzgomfortu, těšíme se na fotky, na to asi ale musim skoknout k mámě, páč tady je krs zatažení mizerná nápojka.
GRATULUJU VŠEM DNEŠNÍM TERAPEUTŮM,Biluše má velmi ošklivé akity, laguna má velmi uslintané lvy, kejtlin má velmi žravé a slintavé vlčáky, atuš má velmi slintavého bůcha, bajko má velmi slintavé veverky, mamka zas slintavou nandu a všichni ti oškliví pejski dnes pili mařence a amálce z jejich malé čisté nenaslintané mističky, přestože měli svojí velkou a špinavou a naslintanou, furt jim cedili kemry do malomističky. Jsou to samí moc ošklivé pejski a akity jsou z nich nejošklivější, přestože nepily. Dítě Dítěte Země (zkratka DDZ) je dooost hustoděcko, berem ho s sebou do mlíkošů, bude to tam figurovat. Nanda na něj kouše moc ráda, bo nemusí vyskakovat a hloze rovnou ve výši svých očí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:36
- Nahlásit
GerdaDítě Dítěte Země (zkratka DDZ) je dooost hustoděcko, berem ho s sebou do mlíkošů, bude to tam figurovat. Nanda na něj kouše moc ráda, bo nemusí vyskakovat a hloze rovnou ve výši svých očí.
a asik přibude na žumpatábor Mlíkošskej ještě nežumpí Dáda s kníračem a její PZ co tvořilo caniskovou děckou skupinku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit
Gerda
Dítě Dítěte Země (zkratka DDZ
malodítě je jedno z nejlepčích dětí jaký sem kdy viděla..je to velmi dobré děcko aš žumpaděcko,béme ho brát fšude dyš nám ho pučej,je malý a může dyštak jezdit f klícce co má atuš na Sirečka
máš emila
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
těšíme se na fotky,
Už se táhnou na rajče Do půl hoďky tam jsou
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Crysa
děkujeme za focení
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit
kejtlinděkujeme za focení
snad z tého něco bude..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit
Crysa
jj je, ale než to nahraju na rajče, nějk jsem nepřišla na to jak fotky rozdělit do alb a jak tam nahrát celý album umím jen jednotlivě je tam nahrávat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:51
- Nahlásit
kejtlin tak nahraj po sobě dvě alba, já to nahrávám přes toho průvodce co nabízí rajský ke stažení, kdy si vyberu složku v kompu, pojmenuju album, vyberu ze složky, popř. dám označit vše a potvrdím nahrání. A pak jdu na hodinku na vychajdu než se to tam natahne..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit
Crysa
A pak jdu na hodinku na vychajdu než se to tam natahne..
zejtra to zkusím než pojedu na přednášku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:08 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
moje holčička plavala
Basenži Akim mi chtěl utopit Sophi
ale užívali si to
a tady mimišenka
nemethova5
já nejsem na koupání s hafem zvyklá, Monty do vody vůbec, ani si nesmočil nohy, Sophi tak vleze, ale úplný maniak to není
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit
Takže dnešní fotky jsou zde
A tady je malá ochutnávka
Psovod vysílá psa do makety
V maktetě srdnatě čeká statečný figurant
Pes vyštěkává
A následuje odměna zákusem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit
Baico
ty fole, co tam Davídkovic dělala?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
Baico Psovod vysílá psa do makety
V maktetě srdnatě čeká statečný figurant
Pes vyštěkává
A následuje odměna zákusem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Hustěěěěěě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:32 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Baico
Luksusní seriál o pejskovi Renátce )))))) Fotky báječňácký, DDZ je ultravýborný děcko, to si nutně musíme pučovat. Eště si natrénujem malou Dášo-kníračovou a budou s náma jezdit haranti. Nesmíme zapomenout DDZ pozvat na toho 4/6, ať ho fóťa přiveze. Sem si taky cikla, ještě u Adidasky, kterak dřepěje ve vozíku smrká, pod nohami skví se jí vlastní terapeutický pes, ona ladně hnác přes hnác ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit
impact
byl fakt dobrej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit
impact
on byl fakt nejhustější, protože vytáhl rukáv mezi tou skupinou psů, co tam byli všichni navolno, vzal si na plácek Nandičku, ale jak to viděl Bajko, zaspěchal si taky kousnout, jasně že Bajkofka odvolala, ať se jim do toho ještě nesere, ale kluk na pohodu, se ani nevotočil ))) Bůcha se rozhod, že chce na řídítka, řiká tomu volant, na Nandu si šel i pro vobuch...fakt jako mocné děcko výborné )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit
A malá ukázka fotek ze soboty od Jany je tady
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
ty vo.e!!!vam tam fikuji i mala decka jo???jako doooost dobry.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
Zde obrofská radost žumpích vítězů
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
kejtlin a Gerda
No čumim, jak umim. Se s tím nepáře.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit
Baicomno!moc pekny teda!!!tak to gratulujem i zavodicim!a hlavne vyhravajicim.
|