Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7488 . 7489 . 7490 . 7491 . 7492 . 7493 . 7494 . 7495 . 7496 . 7497 . 7498 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit

kejtlin nebo zemědělství, pokud se nepletu, že máš SŠ zemědělská?
http://www.prace.cz/pd/227380126?rps=77&section=1
to je jako libovýý, to nemít práci tak tam jdu hned jen nemám školu na to ani ty dva roky praxe aspoň započítaný ze školy
Jinak ten KIK sem nenašla

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit

Biluška
oki, výborně výborně.

padam dom, si užijte všici krásnýho vejkendu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit

Twl to je názef pro zaměstnání s tím by mohli do Hádej kdo jsem
Doručovatel listovní střídač motorizovaný - Jesenice u Prahy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit

Crysa
jj mám zemědělskou, to je suoper napíšu maila a pošlu cv, jen nemám tu praxi, po škole jsem dělala zootechnika. Mě by vůbec nevadilo jít někam ke zvířatům dělat ošetřovatelku nebo něco....

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit

Biluška
mám v tom bordel vyzbylo na mě něco z vodčervovadel? Kolik a stačí ti to do Jílového???

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit

Atusch
vyzbylo, přijede to do do Jílu a jestli by to šlo, vyprosila bych si od tebe dva prášky pro Mařenu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit

Biluška
jasně, určitě bych počkala třá do toho podzima nebo tak, zatím je fakt v pohodě, no přivezu jí sebou ať si zvyká, že se jezdí na akce i teď, ona teda jezdí, ale v podstatě jen po návštěvách
Gerda
ok paní, byla bych velmi vděčná, zvlášť když by byla za nějakou rozumnou cenu děkuju
potřebuju už konečně s těma psem zase trochu makat, Kaly by měla jít na podzim na ty vytrvalostní zkoušky a já silně pochybuju o tom, že jsem te´d schopná ujet na kole 20 kilákůch

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

píše se bližší informace v životopisu že jo nebo v životopise?

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

Gerda
jo a děkuji za odpověď, aspoň někdo v tom má jasno. Máš jasno v tom odkdy se zítra kouše? Jirka není schopen odpovědět a tím, že ho mám v půl nevímnakolik vlastně nabrat je to pro mě důležité info. Jinak zítra jedu bez Bůcha. Jen na čumendu a vezmu Syrečka. Potřebuji aby tam byli nutně malopsé

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:48 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

kejtlin
Pani nevím jestli nebudete narážet na stejnej problém jako jsem svýho času v naivitě, že bych mohla sehnat u nás práci blízkou mému oboru, narážela já. A to, že ač s praxí technika, ač 2 roky na vejšce, ač v té době ještě bez závazků, mě několik firem odmítlo na místo technika, že jsem ženská jakože by mě ti chlapi prej neposlouchali jeden majitel firmy, ve který jsem se ucházela o práci technika (víceméně práce s lidma, se zvířatama de facto jen teoreticky a na papíře) mi nabídla práci ošetřovatelky krav za asi třetinu platu technika s tím, že jsem ženská a že jako si nemyslí, že by tuhle práci zvládla ženská a bla bla bla...
Nakonec na to místo vzali chlapa sice, bez vzdělání, bez maturity a bez řidičáku (ač tam toto bylo podmínkou), bez praxe, kterej jim s tím za půl roku praštil, páč nebyl schopnej dát do kupy papíry
To jsem byla velmi moc nasraná ti řeknu

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:50
- Nahlásit

kejtlin životopis je jen jak a kde jsi studovala a kde byla zaměstnána.
např. 1986-1994 ZŠ
1995-2000 SŠ v oboru
2000-2002 práce Tamatam
2002-2009 práce tamatam
ŘP - B praxe 120 000km
jazyk - Aj pasině, Nj aktivně
Zbytek v průvodním dopisu.

http://www.pracovnimisto.cz/obchod-a-cestovni-ruch /prodavac-ka-pokladni-k-112851/
prodavačka Nera

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit

kejtlin
v životopise

Atusch
jo, zbylo, ale teď nevím kolik. Něco kolem deseti

Eldoguero
OK, si píšu Kanárek teď, Bony potom

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit

Eldoguerojakože by mě ti chlapi prej neposlouchali
tak to myslím že když tam Kejtlin zahučí na chlapy stejně jako na psy, když zbytečně štěkaj, že tím zarazí i sraní tomu, co bé schovanej na hajzlu

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit

kejtlin
jen nemám tu praxi
no tak jim to tam takhle hlavně nepiš

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit

Biluška
odčervováky klidně beru jestli se nikdo neozval.Jsem teprve na str 7721

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit

kejtlin
http://vzor-zivotopis.info/index.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

Eldoguero
já měla jednou jednání na jistém úřadě. Šla jsem tam jménem občanského sdružení jehož jsem byla předsedkyní. Chlap-úřada se na mě znechuceně podíval a řekl (doslova cituji) "mno (mlask,mlask), to ste vy...mno....nemohl by od vás přijít nějaký chlap?" Takový vítr jako následoval asi jeho kancelář ještě nezažila

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

Atusch
v 10 zítra, malopse nebudou, páč Aleksa má schůzi.

laguna
mám na vás mejl pani?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit

Eldoguero
mě je jasný, že mě nevezmou
Biluška
děkuji
Alexa
to jsem nenapsala mají tam jak živočišnou tak rostlinnou, mám v živočišný 2 roky, naopak jsem napsala že i kdfyž mám praxi jen 2 roky tak nebudu mít problém se zapracováním atd...hele já už napsala tolik motivačních dopisů, že to zvládnu i naslepo

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit

laguna
odčervováky klidně beru jestli se nikdo neozval.Jsem teprve na str 7721

no jak bych to napsala, asi spolu s klasikem Kdo chvíli stál už stojí opodál

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit

Crysa
to já si právě myslím taky, ale chlap byl prostě kokot, klasickej pán tvorstva a ředitel zeměkoule k tomu (znám jeho manželku, tak se mu na jednu stranu ani nedivím, někde se realizovat musí )
ale to jednání bylo strašný, tak jsem se v půlce schůzky zvedla s tím, že ať se na mě nezlobí, ale tahkle se mnou nikdo jednat nebude, že jsem se přišla ucházet o jistý místo a to, že mi nabízí plac o několik tříd nižší považuju za urážku, že jako kdybych chtěla dělat ošetřovatelku skotu, tak se hlásím na místo ošetřovatelky skotu... a vypadla jsem od tam
chlap čuměl s otevřenou tlamou na mě a když jsem vypadla ani nepozdravil
V tu chvíli jsem byla tak v ráži, že jsem jela přímo na pracák, že tam na něj podám stížnost, ale po cestě jsem si to rozmyslela a jela jsem jen do Penny si nakoupit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit

Crysa
díky životopis mám dobře napsanej a do lídlu fakt ne, tam b ych umřela....

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit

kejtlin
mají tam jak živočišnou tak rostlinnou, mám v živočišný 2 roky, naopak jsem napsala že i kdfyž mám praxi jen 2 roky tak nebudu mít problém se zapracováním atd...hele já už nap
čti pořádně maj tam v rostlinné bo živočišné, tudíš praxi splňuješ.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit

Gerda
aha a nešli by jsme se tam kus cournout? Nebrániči? Budu mít Syrečka malozlopsa

Biluška
bezva tak děkuji

laguna
Člen
- Nahlásit

Gerda
určitě ale abys ho nehledala tak ti ho píšu sem staglice@seznam.cz
Biluška
hned na další stránce se po nich zaprášilo.Příště hlašte když objednáváte ať se přidám

Gerda
Člen
- Nahlásit

Alexa
Pani, budeme potřebovat dalších pár žumpahrnků + jeden pro přecedu ze Zlovse. kolik stojej? I s potiskem? A musíme začít řešit mlíkoše. A vy ste v tom nejlepčí, tak bysem ráda, abyste se aktivovala. A jak sme na tom s tamtim?

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit

kejtlin
životopis bez životopisu
jako hrad bez hradu

Popis práce u zemědělců bude asi stejný jako bude mít Impakt u Bilušky v obrgulagu - bych si teda tipla

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit

Atusch
aha a nešli by jsme se tam kus cournout?
moc rádi, chceme chodit určitě. Na bránění moc lidí nebude, půjd to rychle, pak můžem procházet, enbo si vyjedem k vám, pro bůška, a půjdem u vás, jakkoli, nemám s ničim problém, mám komplet volnou sobotěnku. Jedeš v neděli do zlovse? Jedu určitě.

laguna
bezva.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 14:01
- Nahlásit

Gerda
A jak sme na tom s tamtim?
na mrtvym bodě (asi ste to vokoukaly vod Bambiho)
budeme potřebovat dalších pár žumpahrnků + jeden pro přecedu ze Zlovse.
potřebuju vědět kolik ve čtvrtek jedu nakupovat. Jakej tam bude potisk????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit

Biluška
Na tohle jednání jsem fakt alergická, jednou už ani nevím za jakých okolností to bylo se mnou začal chlap nějakej na PČR takhle mluvit a přítel mě odtamtud tahal ven, páč jsem začala nabírat a on, že prej jako zrovna u policajtů není dobrý si dělat špatný voko
tak jsem tam jela za pár dní bez něj - kupodivu se mnou ten samý člověk mluvil úplně jinak

Kanárek jest teda nahlášen - ok jdu mu to říct
kejtlin
neříkám,. že tě neveznou, jen, že v čele některých firem sedí šovinistický kokoti někdy tak jen na to bacha, dobrý bejt připravená si myslím

<< 1 ... 7488 . 7489 . 7490 . 7491 . 7492 . 7493 . 7494 . 7495 . 7496 . 7497 . 7498 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání