Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7488 . 7489 . 7490 . 7491 . 7492 . 7493 . 7494 . 7495 . 7496 . 7497 . 7498 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

Gerda

Rod Clostridium zahrnuje více jak 80 druhů bakterií, které se vyznačují citlivostí ke kyslíku a schopností tvořit klidové stadium, endospory. Většinou jsou saprofyty, pouze některé z nich mají veterinární, případně i zdravotní význam. V přírodě jsou značně rozšířené, vyskytují se v půdě, v bahně rybníků, řek i mořského pobřeží, v prachu i na vegetaci a mohou být příčinou exogenních infekcí po poranění nebo pozření. Řada z patogenních klostridií je komensálem střevního traktu živočichů a někdy i příčinou endogenních infekcí. Výskyt některých druhů nebo typů je geograficky omezen.
Predispozičními faktory pro vznik klostridiových onemocnění jsou často dietní závady, stresy, špatná zoohygiena, přeskladňování, kokcidióza, imunosuprese (infekční burzitida drůbeže, infekční anémie kuřat) aj.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit

čus ovádi, jako každej pátek zase nic nestíhám... dřete vy vůbec někdy že máte čas futr und furt drásat???
Hoďte mi please aspoň vejcuc, když už drásáte, sem zas total mimoň

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

jbat
a co nástřik?

pohodovej,docela světlý to je,chtěla jsem bejt tmavší

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:40 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Marush
haha...jak si hájíš kočičáka
no jasné, to je jenom moje čičinka
all
du dřít, tak nepyšte

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:40
- Nahlásit

a proč pawlinka mluví ňákou divnou řečí?? sotva sem vlezu už sem zase v dyzkomfortu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit

Zdar lidi, co nového, koukám, že jste zas nadrásaly asi milion stran
Venku je krásně, malodozata se zase můžou v klidu vyhřívat na sluníčku
Viktorka ječí na celej barák Argoooooooooooooooooooo, Kááááááááááááááááá, Nynynynynynyny!!!!!!! A několik dalších citoslovců.
Bjútince vypadl další zup, jí mě ucho a chystá se k polednímu spánku.
A mě bolí hlava, asi bude změna počasí, teda to už asi je, ale počítám, že předpověď jim tentokrát vyjde a zítra bude fakt teplo asik

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:44
- Nahlásit

Marushpohodovej,docela světlý to je,chtěla jsem bejt tmavší
Mělas jim říct, aby ti namíchali nějakou lepší barvu, třá takovou:

Já se jdu dneska zase solárkovat po práci. Se těšinkuju na relax.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit

ahoooj věem,
mám dotaz na brániče, od kolika se brání??? Áres je nemocen takže nepůjde nikam, přijela bych se se Zirem podívat na vestu abych vo ní jakože nepřišla. Dovezla bych Vám fíka, mám ho v půl vyzvednout, ale nevím v půl na kolik???

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit

babizny nechcete něgdo levně odčervovací fujtajbl? Sem ho objednala megabalení, páč potřebuju šedesát tři tablet a vyšlo to levnějc gdyž jsem koupila sto než gdybych kupovala jednotlivě těch šedesát tři . Tak jich včil mám třicet sedm na prodej

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit

bonc
Monty a já chodíme na dlouho se psama ráno na procházku, ympakt nejezdí bez psů na kole, Bilušky sousedka - semetrika - zabila a zahrabala na zahradě Horního dědka, pes mých rodičů je nemocinkanej moc, Gerda si myslela, že je sobota a sabotovala dnešní práci, davídková řešila známou teorii - že ofčákovi v 7 letech hrábne a někoho zabije, Venta (???) psala, že by tu teorii aplikovala na všechna plémě, jebat píše divnobratru od Maruš nějaký nemravnostě, Maruš byla na nástřiku a je málo černá, Eldorádo má furt moc malodozat a už nevim.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

Biluška
a co je to za fujtajbl - jako názef? Nemůže to být i pro ty mrchy kočičí?
kolik je cena za tbl a na kolik je kg?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

A to slůňátko je teda moc smutná zpráva. Ach jo.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit

Cau divky, furt pisete jak fstekle, ale clovek se aspon zasmeje pri docitani. Nejvic se mi libil prispevek Marush, jak budou se segrou stavet ten vymazleny stan Dobrmani se dle velkokinologu zblaznuji v az 9 letech, pokud se toho teda dozijou. Pak napadaji vsechno a zejmena sveho pana. Mam este spoustu casu...
Prosim mistni alkoholickou elitu o radu. Pripravuju suprajspàrty na oslavu narozenin nejstarsi holky. Je to strasne utajeny, protoze ona nenavidi organizovat oslavy. Nicmene myslim, ze bude rada. Objednala jsem sal, vyzdobu, hudbu (vyberem poverila jejiho "snoubence"), jidlo, nealko, obrovsky dort, otazka zni : Mam k tomu hodit na pripitek par lahvi sampanskyho??? Ucastnikum je 16 +, vetsinou uz 17+, Karolina je totiz o rok mladsi. Sama alkohol nepije, ale dva loky sampana pri specialnich prilezitostech da, aniz by se poblila. Ostatni asi vetsinou pijou. Ofiko je vekova hranice 18 let. Nevim, jak to vyresit. Nerada bych, aby se nekdo opil, na druhou stranu si rikam, ze aby se ji nesmali, ze to bylo jak besidka pro materskou skolku. Co myslite?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit

Biluška
Do kdy to má expiračku a kolik za to? Vzala bych.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit

Atusch
Je to henten - http://www.manitera.cz/veterinarni-pripravky/pripr avky-pro-psy/pripravky-na-odcerveni/dehinel-plus-1 00-tablet

Cena za kus mi vychází dvacka (essi to dobře počítám, matika není moje silná stránka), je to na placaté i kulaté červy a jedna tableta je na 10 kg. O kočkách se tam nic nepíše.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit

pawLINka
jo přesně tu jsem chtěla,ale tu neměli už

Do řiti, všechno z barona mi přišlo milion věcí a to na ty štěněčí nohy samozřejmě ne,to mě velmi vytáčí

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit

pawLINka
Expiračku to má za dlouho, páč jsem to dneska objednala.

leyenda
Já bych tam nějaké to šampáňo vzala, ale nějak neofiko, abys z toho neměla průser gdyby si stěžoval nějaký jiný rodič. Bych třá pověřila toho snoubence, aby to tam nějak propašoval a tys o tom jako nevěděla.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit

Biluška
Beru minimálně 10 tablet. Do kdy to má expiračku? (to bych vzala možná i 20)

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit

pawLINka
OK, ti to hodím příští týden k Impaktovi, jo? Expiračku prostě nevím, dyť ti to říkám . By to mělo v pondělí dorazit, tak se podívám na krabici

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit

pawLINka
to jako myslíš, že by jí to dali i s tím úborem apartním
by nemohla do hospody chodit bokem, ale jen čelem, ale zase by jí nikdo nemohl dát přes hubu, páč by ho nejdřív propíchla

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit

čuuus! prosím poraďte mi někdo urgentně co mám poslat kamarádce na rozlučku se svobodou za dárek, když tam nemůžu jít ačkoli jsem to slíbila???

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit

Biluška
ějak neofiko, abys z toho neměla průser gdyby si stěžoval nějaký jiný rodič. Bych třá pověřila toho snoubence, aby to tam nějak propašoval a tys o tom jako nevěděla.
Vidis, to presne jsem mela na mysli, jak to udelat, aby z toho nebyl pruser. Jasne, zneuziju snoubence

Crysa
Člen
- Nahlásit

Zdarec, hůůůž jsem z pracovního procesa doma, cestou jsme zvládli i zakousnou opakovaně fýguranta, takoví my jsme šikovní a ve třři zas hupkyšupky jedem klikat a pro nový domácí oukoly, páč už všechny z minula skoro máme zvládnutýýý

Nedočíítám, páč dvěstědevadesátvosum stránek za dve hodiny nedám Ještě že Pawlinka vycucávala před chvilou

leyendaobjednala bych to půl na půl alkošáňo a nealkošáňo, ať si dá kdo chce co chce, já teda jsem už dávno 18+ , ale šáňo mi nechutná, dětský Rychlý špunty ale můůůžu a nikdo vizuálně nepozná esli to je s alkoholem nebo ne a tak se tvářim jako že je to vopravdický Teda pokud nevemeš takový ty barvený, co jsme třá s Danou dostaly od kamarádky na silvestra, nejen že to nešlo otevřít, tak jsme si ťukaly až 3 minuty letos, ale ještě to bylo modrý, jak stáčený šmoulí chcanky a to se teda nedalo ani pít

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Biluška
beru ten zbytek, dovez mi to prosím na kanystrofky do jílu, kuju

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:58 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Biluška
šedesát tři tablet a
to máš doma 630Kg psů??? Fíha...

Pokud by ti přebývalo tak bych si na těch 100kg psů vzala. Akorát by mi stačilo je odčervovat až tak za 3měsíce, ale to by vydržet mělo...

edit: Už tedy nic, nepotřebuji je bezpodmínečně nutně

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
co mám poslat kamarádce na rozlučku se svobodou
segry divnobratra treba

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit

leyenda
Já nevim, kdyby si pak na tebe někdo stěžoval, nebo se nějakýmu harantu cestou z oslavy něco stalo, budeš mít příšernej průser. Já sem na tohle přísrabek, nedala bych jim tak alkohol žádnej.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit

zuzanarosakovačuuus! prosím poraďte mi někdo urgentně co mám poslat kamarádce na rozlučku se svobodou za dárek, když tam nemůžu jít ačkoli jsem to slíbila???

robertka?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:01
- Nahlásit

krásně jsme se vyprochajdili, ani bahno už moc není, k tomu super počasí no prostě krásně strávený volno.
Ten sloník, ach jo, já to pořád sledovala a držela palce
Pawlinka
to není dobrý, že leží, držím moc palce!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:01
- Nahlásit

Crysa
leyenda

simvás, něco normálního probůůůůch!

<< 1 ... 7488 . 7489 . 7490 . 7491 . 7492 . 7493 . 7494 . 7495 . 7496 . 7497 . 7498 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání