Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7488 . 7489 . 7490 . 7491 . 7492 . 7493 . 7494 . 7495 . 7496 . 7497 . 7498 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit

bonc
Nezbylo na vás paní. Deset jich chce Paw, dvacet Kejtlin a zbytek Atuš, ani nedostane fšechny co potřebuje. Ale gdyž se tu dáte nějak dohromady- což byste mohli dát tak klidně další stovku přiobjednám, aspoň to bude při jednom poštovném.

lucYnka XIII
Denihel, sto tablet za dvatisíce.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit

bonc
co je hafušovi?
Asi klostridiová infekce. Krvavý průjem (spíš jen krev bez toho průjmu) a šílené zvracení. Neudržela v sobě ani vodu. Už to je snad lepší a bude to OK...

co to bylo s tim zakopanym dětkem???
Biluška dlouho neviděla souseda a její psi štěkají na jejich prázdnou zahradu (normálně to prý nedělají ). Pobývá tam jen babka. Tak je jasné, že ho buď zakopala na zahradě a nebo šel za děfkama (dle davídkové).

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

Biluška
pošlu peníze po vejplatě jo?jedna za 20kč?

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit

Biluška
zase neušetřim. majitelé velkosaní maj vobjednáno, my malokunologové stovku nenaplníme
sem ti poslala přihlášku, doufam že si nebudu muset něco lámat
mam si u tebe rezervovat jeden flek na stan, nebo je kemp velkokapacitní a stany se nerezervujou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit

Biluška
zbytek Atuš
Tak si asi vyprosim dvě tablety od Atuše

pawLINka
dávaj se na to ATB?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:54
- Nahlásit

kejtlin
jo. Jedeš do Jílového? že bych ti je vzala tam.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit

pawLINka
Už to je snad lepší a bude to OK..
tak to držim pěsti, to je hnus toto...

Biluška dlouho neviděla souseda a její psi štěkají na jejich prázdnou zahradu
a nesežrala ho pumice a nevyblila u sousedů na zahradě? A Biluše zatlouká a předem mlží?
šel za děfkama (dle davídkové).
no jak jinak

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Biluška
jj jedu na zkoušky se 2 psama přece!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Gerda
ávaj se na to ATB?
Jj, už je dostala v tabletách.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit

kejtlin
čumákuj na to!!! a jen denní!!
http://melnicek.cz/data/zamestnani/4414
teda žádnej extra vejvar, ale zas skoro za domem

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit

kejtlin
A jo, dyť tě mám zapsanou přece . Tak ti to vezmu do Jílového.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit

Alexa
dogátko vod eldoráda
Jooooo, mám tu jednu krasavici holčičku s dekorativním flekem a velmi pěknou bílou pejsčí dekoraci, akorát počítám, že ho budou muset vždycky při vstupu do bytu překročit, aby se přes něj nepřizabili ale bude to moc hezká dekorace
pawLINka
pani, snad bude pesan vo pohodě, držím palce, snad to není otrava, naše ovčanda měla kdysi dost podobný příznaky, veterinář původně taky myslel, že je to nějaký brutální virový atd. katar nebo tak a nakonec byla votrávená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit

Crysa
díky zavolám v pondělí, dneska už to do 11 nestihnu a pak je víkend, je tam nástup od 1.9. mám trochu obavy, že přes prázdniny nebudu mít práci....

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Eldoguero
dej zase fotky hlaviček, jak ty hajzli malí rostou Kdo z nich má nejhezčí hlavinku teď

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Biluška
pani furt řeším, jestli mám s kanárkem už te´d tu zkoušku kanystrovou zkusit, nebo přijet jen na čumendu i s holčičkama, já fakt nevim no tyhle tři čokle jsou hodný, děti milujou, ale já prostě fakt nevím - co myslíte teda

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit

kejtlin
Jak to, že nebudeš? Něco se u vás přihodilo?

Eldoguero
furt řeším, jestli mám s kanárkem už te´d tu zkoušku kanystrovou zkusit, nebo přijet jen na čumendu i s holčičkama, já fakt nevim no
s kanárkem na kanisku teď a holčičky přivez na čumendu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit

Gerda
stále klasicky Bonbonek ale Bjutinka ho dohání pomalu už, ale asi nepředežene, páč je to přecejen holčička a holčičky mají hlavy menší
vyfotím je zase dnes nebo zítra určo a pak sem hodím foto

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit

Eldoguero
Otravu jsme vyloučili. Neměla fakt kde. Tata akorát stříkal růže proti mšicím, ale to nebyla ani puštěná, až další den. Navíc vet říkal, že to by měla jiné příznaky - křeče a tak.

A už mě tady furt nestrašte. Čikinka fiflenka bude v pořádku a basta.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit

kejtlin
mám trochu obavy, že přes prázdniny nebudu mít práci....

tak béš mít potporu a úžasný prázdiny
si nemyslim že bys v nejhorším na dva měsíce vo prázdniny nenašla nějakou aspoň brigošku s tím že přes zimu má čék svůj klid, od-do, za domem,..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit

Gerda
ale ne z toho odkazu....
Crysa
kdybych o nějaký brigošce věděla tak už ji mám a nemůžu mít podporu 5500 z toho nezaplatím ani poplatky no uvidím, zavolám tam

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit

pawLINka
jasně že bude, musí
Gerda
taky jsem tak o tom přemýšlela, ale vodborník se mi tady k tomu nevyjádří sakra

A vůbec dítě mi nechce spát a já strašně moc potřebuju ujít uklidit do stáje vnitřní kotce, abych je připravila na rekonstrukci, aby to tam konečně vypadalo trochu

A jak to vypadá s tou sedačkou na dítě na kolo, víte někdo o něčem, velmi nutně bych ji potřebovala

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit

Eldoguero
vem ho hned paní, aspoň budete mít fšechny papíry v cajku

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit

tak nám teď odvolali klikáníí že prej aš fpondělííííí

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:26 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlin nebo hledali prodavače do Elektra v Nera, a pak prodavačku do KIKu do těch hadrů vedle, mmt, pohledám

edit:
http://okaycz.jobs.cz/pd/242692008?rps=77&section= 1

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit

Biluška
dobře, nahlásím doma, že kanárek se pokusí býti psem kanystrovým zapište si mě a já dorazím
čuby vezmu na čumendu teda jo
Jo a ještě jeden dotaz vlastně, je slepota Bonnie nějaký vážný problém, když se čuba chová jinak úplně v pohodě, jediný problém je v tom, že v neznámém prostředí se pohybuje pomaleji a opatrněji, což je jasný. Ale žádná panika ani při náhlým dotyku od cizího člověka nebo tak, to vůbec, lidi a děti miluje maximálně všechny, je ovladatelná, tak se mi jedná v podstatě jen o to, že není schopná třeba překonávat překážky, přechod po nějakém nepříjemném povrchu je opatrnější a pomalejší. Je možný i s takovýmhle psem udělat kanystrový zkoušky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit

Eldoguero
Teoreticky je, ale asi bych s Bonkou počkala jestli se ta slepota nezačne časem projevovat třá nějakou větší lekavostí, nebo tak. Nebo essi to fakt není ten nádor a nezačne se jí i nějak měnit povaha. Prostě bych počkala až bude slepá delší dobu, abys měla fakt jistotu, že se ta povaha nezmění.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit

Eldoguero
A jak to vypadá s tou sedačkou na dítě na kolo, víte někdo o něčem, velmi nutně bych ji potřebovala
zjistim od kámošky, má sedačky na všechny děti, třeba má nějakou, co už je jim na prd a prodá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit

Crysa
díky, v elektru požadujou minimálně 2 roky praxe a nemám ani den praxe

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

Biluška
pani, vopakuju dotaz než to tady úplně zapadne:
mam si u tebe nějak extra rezervovat fleka na stan, nebo máte velkokapacitní kemp a stan neni potřeba předem rezervovat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:35
- Nahlásit

bonc
kemp je velkokapacitní a za ním je ještě nepoužívané pole, přinejhorším se můžeme nabourat i tam.

<< 1 ... 7488 . 7489 . 7490 . 7491 . 7492 . 7493 . 7494 . 7495 . 7496 . 7497 . 7498 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání