| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit
Brej den,
Gerda
Tak já se s ní dneska domluvím, kdy budou pokračovat ve vyklízení a dovezu ti je nějak Možná příští čtvrtek, budeš v práci?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit
Jinak bych vám chtěla říct,že chodit s mojí momentálně zavostalou sestrou a šamponky do lesa jest velkej zážitek...hrozně se tam bojí a pak se bojí i "Doneček"(Rocky) a připosraně chodí jí u nohy a volá...proč mě bílého čistého šamponka berete do tohohle nebezpečného pralesa,chci okamžitě do psího salonu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
Marush
s mojí momentálně zavostalou sestrou a šamponky do lesa jest velkej zážitek...hrozně se tam bojí a pak se bo
bože a proč se jako bojí v lese????
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit
jbat
jako ségra je teda dement, to je potřeba říct. já přece nebudu doma, dyš přijede tchýně - už jsme měla i povolený spát jinde, abych ji pak nebudila v noci!!! mi teda dost serete, promynenti.
tak můžem i bez ní,beztak je debilní nejvíc
no co, pěkná baba ze mě nikdy nebude, tak aspoň pěknej mutant.
pěknej přístup k vjeci,si moc blbá zase
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit
makrel
divočákůch...je tam vždy v max diskomfortu,že nás napadne banda nasypanejch prasat a sežerou nás
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:54
- Nahlásit
Marush
no to by byl taky mocinky moc namakanej bígl,že jo,dyby ho měl klusčí než je má velkolebka
no hele je to vo prsa korejský ženy, má 60cm
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
Marush
banda nasypanejch prasat
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
tak můžem i bez ní,beztak je debilní nejvíc
to jsem chtěla slyšet! )))))) pude i Gerda či někdo další? pojďte nebojte se... příští páteček...
hele a dalo by se případně u tebe přenocovat teda? essi ne, zajistím si to jinak, dont vory.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
bonc
no hele je to vo prsa korejský ženy, má 60cm
aspoň že hrudníček bíglíka a ne třá lva vod Laguny
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
Gerda
nazdar pani normálohlavá, víte, že pouštní růže sou jedovatý?
nevim, ale myslim, ze je to jedno, jestli mi ruzopoustni seminka vyklicej tak jako ty baobabi... a stejne, kdyby naaahodou vyrostla, budu ji mit vevnitr, tak konim nic nehrozi a pes si kvetinacu nevsima
makrel
tra medveda, ne?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit
Marush
ne třá lva vod Lagun
tywe to bys byla jak ten panďulák ve šrekovi, jak před nima prchá tim provazovym bludištěm
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
leyenda
tak já nevím, už jsem chodila v hodně lesích a ještě mě nenapadl ani medvěd ani prase. A navíc Medvědi jsou maxymálně tady v Oryjent, ne u adidasky
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
Možná příští čtvrtek, budeš v práci?
provokace???????? ňáká tady???????!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
hele a dalo by se případně u tebe přenocovat teda? essi ne, zajistím si to jinak, dont vory
ano to jest možno!!!, si chtla spát u nějakýho chlapa cizího viď? To ti nedopřeju , Nooo gerda nechť řekne...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
makrel
Medvědi jsou maxymálně tady v Oryjent, ne u adidasky
vy tam máte medvědy, to je hustá divočina?! ty voe bydlíš na Sibiři?!
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
makrel
Medvědi jsou maxymálně tady v Oryjent, ne u adidasky
to nevis, muze se nejakej zatoulat, utyct ze ZOO nebo vot cirkusu, ja se v lese strasne bojim medvedu, Adidaska se boji zcela opravnene, je to opatrna a prozirava divka
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Marush
je tam vždy v max diskomfortu,že nás napadne banda nasypanejch prasat a sežerou nás
Kdyby místo vínap ila slivovici, nebude mít takovýhle haluze )) Ale je fakt, že prase tě v době mláďat nebo honu může roztrhat. Možná by měla mít s sebou ještě větší a silnější prase, než je to lesní. Potřebuje lesního picbuma.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit
Marush
ano to jest možno!!!, si chtla spát u nějakýho chlapa cizího viď? To ti nedopřeju , Nooo gerda nechť řekne...
néééééééééééééééééééééééé, nechtěla...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
jbat
Marush
Ale jo, proč ne, půjdem klidně jako maloskupina, aspoň bude menší vostuda ))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
nazdar paka
hele potřebuju relevantní informaci bude po canizkouškách žumposraz???????????
Marush
http://www.youtube.com/watch?v=lsKtJJYueQE
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
Gerda
Ale jo, proč ne, půjdem klidně jako maloskupina, aspoň bude menší vostuda ))))))
no to si nemyslím, že by to byla tadleta přímá úměra...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
Gerda
jbat
bé to dobrý, já třá jak mám tu lehkou fobii,tak nerada i vobjednávám a mluvim prostě na cizí lidi a nekoukám na ně,Gerda bé úpa v diskomfortu z lidích a v tom clubu i já a Jbat se vo nás bé starat jako vo skupinu chovanců z kosmonos..myslim že to béééééé velký
leyenda
utyct ze ZOO nebo vot cirkusu
jistě! Nechtěla bych potkat medvěda balancujícího na motorce a žonglujícího šiškama..to by mě hodilo hodně dolu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
Alexa
mám zde zablokované jůtůb bohužel
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Gerda
provokace???????? ňáká tady???????!!!!!!!!
šiš to bych si nedovolila vůbec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:09
- Nahlásit
zdar fšicííí co si vaříte hmys k vobjedu )))))
Alexa
Gerda
haloooooo máte někdo tel na ákyháky????? prudila už podruhý zlatovláska at jí dáme vědět že f sobotu na 10 trénink dle propozic jílovýho,pak už nebé asi moc moct...je mi fuk esi pude ale potřebuju abyste jí to vyřídily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Marush
mám zde zablokované jůtůb bohuže
v práci? já zase FB a ještě chat na seznamu či co, ale to mi je jedno ten nepoužívám
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
jo, v Beskydech jsou medvědi vobčas, i rysi a vlci
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
jistě! Nechtěla bych potkat medvěda balancujícího na motorce a žonglujícího šiškama..to by mě hodilo hodně dolu
bože ty si debyl. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dobrý, já třá jak mám tu lehkou fobii,tak nerada i vobjednávám a mluvim prostě na cizí lidi a nekoukám na ně,Gerda bé úpa v diskomfortu z lidích a v tom clubu i já a Jbat se vo nás bé starat jako vo skupinu chovanců z kosmonos..myslim že to béééééé velký
nj, já to musim dělat denně, komunikovat s cizákama, já si to užívám, nebojte, postarám se o vás, debílci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Marush
twe tvoje momentálně zavostalá ségry by teda měla chodit se mnou bo já potkávám prasce bježně na hlavní u Kaufu )))))))) to by asi byla zdechla bejt tam se mnou.-)))))))))))))
malé Dudu může mít ten psincák,ale spíš asi né,možná cosi polklo a nechce to ven,třá trávu,klacík a tak...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
jbat
a mě musí hlídat, ať mi někdo nedá přes hubu, jak se budu chtít kamarádit se všema
|