Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7470 . 7471 . 7472 . 7473 . 7474 . 7475 . 7476 . 7477 . 7478 . 7479 . 7480 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit

Brej den,

Gerda
Tak já se s ní dneska domluvím, kdy budou pokračovat ve vyklízení a dovezu ti je nějak Možná příští čtvrtek, budeš v práci?

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit

Jinak bych vám chtěla říct,že chodit s mojí momentálně zavostalou sestrou a šamponky do lesa jest velkej zážitek...hrozně se tam bojí a pak se bojí i "Doneček"(Rocky) a připosraně chodí jí u nohy a volá...proč mě bílého čistého šamponka berete do tohohle nebezpečného pralesa,chci okamžitě do psího salonu

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit

Marush
s mojí momentálně zavostalou sestrou a šamponky do lesa jest velkej zážitek...hrozně se tam bojí a pak se bo
bože a proč se jako bojí v lese????

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit

jbat
jako ségra je teda dement, to je potřeba říct. já přece nebudu doma, dyš přijede tchýně - už jsme měla i povolený spát jinde, abych ji pak nebudila v noci!!! mi teda dost serete, promynenti.

tak můžem i bez ní,beztak je debilní nejvíc

no co, pěkná baba ze mě nikdy nebude, tak aspoň pěknej mutant.

pěknej přístup k vjeci,si moc blbá zase

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit

makrel

divočákůch...je tam vždy v max diskomfortu,že nás napadne banda nasypanejch prasat a sežerou nás

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:54
- Nahlásit

Marush
no to by byl taky mocinky moc namakanej bígl,že jo,dyby ho měl klusčí než je má velkolebka
no hele je to vo prsa korejský ženy, má 60cm

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit

Marush
banda nasypanejch prasat

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
tak můžem i bez ní,beztak je debilní nejvíc

to jsem chtěla slyšet! )))))) pude i Gerda či někdo další? pojďte nebojte se... příští páteček...
hele a dalo by se případně u tebe přenocovat teda? essi ne, zajistím si to jinak, dont vory.

Marush
Člen
- Nahlásit

bonc
no hele je to vo prsa korejský ženy, má 60cm

aspoň že hrudníček bíglíka a ne třá lva vod Laguny

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit

Gerda
nazdar pani normálohlavá, víte, že pouštní růže sou jedovatý?

nevim, ale myslim, ze je to jedno, jestli mi ruzopoustni seminka vyklicej tak jako ty baobabi... a stejne, kdyby naaahodou vyrostla, budu ji mit vevnitr, tak konim nic nehrozi a pes si kvetinacu nevsima
makrel

tra medveda, ne?

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit

Marush
ne třá lva vod Lagun
tywe to bys byla jak ten panďulák ve šrekovi, jak před nima prchá tim provazovym bludištěm

makrel
Člen
- Nahlásit

leyenda
tak já nevím, už jsem chodila v hodně lesích a ještě mě nenapadl ani medvěd ani prase. A navíc Medvědi jsou maxymálně tady v Oryjent, ne u adidasky

Gerda
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
Možná příští čtvrtek, budeš v práci?
provokace???????? ňáká tady???????!!!!!!!!

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat

hele a dalo by se případně u tebe přenocovat teda? essi ne, zajistím si to jinak, dont vory

ano to jest možno!!!, si chtla spát u nějakýho chlapa cizího viď? To ti nedopřeju , Nooo gerda nechť řekne...

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit

makrel
Medvědi jsou maxymálně tady v Oryjent, ne u adidasky

vy tam máte medvědy, to je hustá divočina?! ty voe bydlíš na Sibiři?!

leyenda
Člen
- Nahlásit

makrel
Medvědi jsou maxymálně tady v Oryjent, ne u adidasky

to nevis, muze se nejakej zatoulat, utyct ze ZOO nebo vot cirkusu, ja se v lese strasne bojim medvedu, Adidaska se boji zcela opravnene, je to opatrna a prozirava divka

Gerda
Člen
- Nahlásit

Marush
je tam vždy v max diskomfortu,že nás napadne banda nasypanejch prasat a sežerou nás
Kdyby místo vínap ila slivovici, nebude mít takovýhle haluze )) Ale je fakt, že prase tě v době mláďat nebo honu může roztrhat. Možná by měla mít s sebou ještě větší a silnější prase, než je to lesní. Potřebuje lesního picbuma.

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit

Marush
ano to jest možno!!!, si chtla spát u nějakýho chlapa cizího viď? To ti nedopřeju , Nooo gerda nechť řekne...

néééééééééééééééééééééééé, nechtěla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit

jbat
Marush
Ale jo, proč ne, půjdem klidně jako maloskupina, aspoň bude menší vostuda ))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit

nazdar paka
hele potřebuju relevantní informaci bude po canizkouškách žumposraz???????????

Marush
http://www.youtube.com/watch?v=lsKtJJYueQE

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit

Gerda
Ale jo, proč ne, půjdem klidně jako maloskupina, aspoň bude menší vostuda ))))))

no to si nemyslím, že by to byla tadleta přímá úměra...

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit

Gerda
jbat

bé to dobrý, já třá jak mám tu lehkou fobii,tak nerada i vobjednávám a mluvim prostě na cizí lidi a nekoukám na ně,Gerda bé úpa v diskomfortu z lidích a v tom clubu i já a Jbat se vo nás bé starat jako vo skupinu chovanců z kosmonos..myslim že to béééééé velký

leyenda
utyct ze ZOO nebo vot cirkusu

jistě! Nechtěla bych potkat medvěda balancujícího na motorce a žonglujícího šiškama..to by mě hodilo hodně dolu

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit

Alexa

mám zde zablokované jůtůb bohužel

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit

Gerda
provokace???????? ňáká tady???????!!!!!!!!
šiš to bych si nedovolila vůbec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:09
- Nahlásit

zdar fšicííí co si vaříte hmys k vobjedu)))))

Alexa
Gerda
haloooooo máte někdo tel na ákyháky????? prudila už podruhý zlatovláska at jí dáme vědět že f sobotu na 10 trénink dle propozic jílovýho,pak už nebé asi moc moct...je mi fuk esi pude ale potřebuju abyste jí to vyřídily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monty
Člen
- Nahlásit

Marush
mám zde zablokované jůtůb bohuže
v práci? já zase FB a ještě chat na seznamu či co, ale to mi je jedno ten nepoužívám

makrel
Člen
- Nahlásit

jo, v Beskydech jsou medvědi vobčas, i rysi a vlci

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
jistě! Nechtěla bych potkat medvěda balancujícího na motorce a žonglujícího šiškama..to by mě hodilo hodně dolu

bože ty si debyl. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dobrý, já třá jak mám tu lehkou fobii,tak nerada i vobjednávám a mluvim prostě na cizí lidi a nekoukám na ně,Gerda bé úpa v diskomfortu z lidích a v tom clubu i já a Jbat se vo nás bé starat jako vo skupinu chovanců z kosmonos..myslim že to béééééé velký

nj, já to musim dělat denně, komunikovat s cizákama, já si to užívám, nebojte, postarám se o vás, debílci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit

Marush
twe tvoje momentálně zavostalá ségry by teda měla chodit se mnou bo já potkávám prasce bježně na hlavní u Kaufu)))))))) to by asi byla zdechla bejt tam se mnou.-)))))))))))))
malé Dudu může mít ten psincák,ale spíš asi né,možná cosi polklo a nechce to ven,třá trávu,klacík a tak...

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit

jbat
a mě musí hlídat, ať mi někdo nedá přes hubu, jak se budu chtít kamarádit se všema

<< 1 ... 7470 . 7471 . 7472 . 7473 . 7474 . 7475 . 7476 . 7477 . 7478 . 7479 . 7480 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání