Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7461 . 7462 . 7463 . 7464 . 7465 . 7466 . 7467 . 7468 . 7469 . 7470 . 7471 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

impact
Moje
Gdo je tu řiditel? Já Tak kasičku budu mít já Essi chceš tak si pod ni můžeš dát obálku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:42
- Nahlásit

vychzky jsou pohybem, ale ten kterej se započítává by měl probíhat při takový tepovce, kdy tělo nastartuje spalování, tedy rychlejší vycházka se stane pohybem který se dá započítat jako aktivní pohyb.

nejrychlejší pohyby mám když žvejkám pečenou kachnu se zelím.... to se taky počítá?

jinak nejlepší dieta je přejedení se určitou pochutinou, na kterou máte chuť, já po pěti tatrankách nesežrala ani jednu celý roky!!!!! přísahám, eště teď blinkám

nakonec vám zbudou jenom zásadní věci, jako je chlast, kafe, cigára a výše uvedená pečená kachna

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:46
- Nahlásit

Jimmi
nakonec vám zbudou jenom zásadní věci, jako je chlast, kafe, cigára a výše uvedená pečená kachna

a to zní hezky, do toho asi půjdu, jen nevím, jak se donutím sežrat tolik lasagní, abych na ně už neměla chuť...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:54
- Nahlásit

koupila jsem si 2 svazky ředkviček, jeden za 4 kč a oba je sežrala na posezení

impact
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit

Biluška
Ti ju budu vykrádat po večerech.

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:59
- Nahlásit

kejtlin
taky bych je snědla na posezení, kdybych je jedla, ale třeba takový kedluben, ten bych si dala a klidně bych sežrala i dva na posezení

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit

jbat
jak se donutím sežrat tolik lasagní, abych na ně už neměla chuť...

...i ženy mají své dny

ber to jako bojovej úkol

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:04
- Nahlásit

impact
Zákaz výcviku na veřejném prostranství ofšem znamená, že nesmíš svýmu psovi na veřejnosti dávat povely, páč to JE výcvik.
Dobře týýýý. Uvidím jestli pan starosta odepíše, když né, jdu za ním osobně. A tenhle argument použiju. Ať to laskavje z té vyhlášky strčí do prd.le nebo upřesní, co je výcvik.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:14
- Nahlásit

Monty
zeleninu a ovoce můžu v jakýmkoli množství kdykoliv, bohužel na zahradě všechno dědovi pomrzlo takže letos bude zase málo loni a předloni bylo taky málo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:24
- Nahlásit

Děcka, je to velkolegrace, přihlašujem práce do brazilské soutěže, nefachaj jim stránky v AJ, tak frčíme v portugalštině, je to ftipný, bo nikdo portugalsky neumíme )))

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:26
- Nahlásit

Gerda
Děcka, je to velkolegrace, přihlašujem práce do brazilské soutěže, nefachaj jim stránky v AJ, tak frčíme v portugalštině, je to ftipný, bo nikdo portugalsky neumíme )))

abyste se nepřihlásili do nějaké nekalé soutěže, čéče... bacha. )))

agáta12
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit

jbat
Monty
Du náhodně okolo a vidím, že se cukáte. taky se mi tiká.
Hodná paní magistra mi vnutila umělé slzy a oni tu cukatúru utly.
Jinak jsou bezva k dlouhému čumění do počítadla a i do auta.

Biluška

impact
Velké gratulace k nemovitému majetku.
Přeji najít hodně pracovité a levné otroky na práci, dobrou a levnou pojistku a žádné katastrofy jako prdlá potrubí, spadlé tašky, shořelé vedení.
Vůbec vidím spíš to hnusné, co Tě čeká.
Tak sa držte cérky !
A berte úplatky ! Inač se zblázníte i když jak tak koukám už to začíná : viz kasička
Až budete pořádat gulag s fíkama a pojedu někam směrem na Vladivostok, přijedu pobejt

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:33
- Nahlásit

agáta12
hele pani, jedna věc, už mám ty loga, co budou na vestách, druhá věc - gulak s fíkama je 1/8-5/8 v Mlíkojedech.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit

agáta12
a žádné katastrofy jako prdlá potrubí, spadlé tašky, shořelé vedení.
Sme v nájmu, katastrofy sou nám putna páč akorát tak zavoláme na město, že jim spadla střecha ať fofrem něco udělají

Přeji najít hodně pracovité a levné otroky
Mám Impakta, to stačí. Bude makat ve dne v noci a za odměnu se po půlnoci může mrknout na telku v klubovně

impact
Ti ju budu vykrádat po večerech.
Pche, ji nedobytně zamknu, nejsu blbá

pawLINka
Bruntál měl svého času podobně inteligentní vyhlášku. Zakázal volný pohyb psů úplně fšude. Zašla jsem za starostou a řekla mu "když pustím psa v katastru města tak poruším městskou vyhlášku, když ho pustím za katastrem města tak porušuju mysliveckou vyhlášku, protože 200m od posledního baráku začíná honitba. Když ho nepustím nikde tak porušuju zákon na ochranu zvířat, podle kterého jsem povinna poskytnout psovi dostatek přirozeného pohybu. Tak mi, prosím, poraďte který zákon mám porušovat". Starosta to uznal a nechal přepracovat tu městskou hrůzu. Určil tam dvě oblasti, ve kterých byl pohyb psa povolen. Jednu úplně daleko za městem a druhou kousek od sídliště. Jenže ta sídlištní měla z jedné strany vlakovou trať, byla celá zarostlá kopřivama a bordelem a scházeli se tam feťáci. Tak jsem šla zase za starostou a řekla "je to všechno fajn, jsem moc ráda, ale jménem bruntálských pejskařů chceme a) odpadkové koše na bobky, b) posekat ty kopřivy c) vyhnat ty smažky, d) aspoň ze strany od kolejí postavit nějaký plotek, aby nemohli psi vlítnout pod vlak. Starosta se zasmál a řekl "milá paní Kotková, nic z toho neuděláme, páč město nemá prachy. Vy jste mě nepochopila, to není žádné psí hřiště, to je pouze plocha, KDE VÁS MĚSTSKÁ POLICIE NEBUDE POKUTOVAT ZA VOLNÝ POHYB PSŮ". Takže vlk se nažral a koza zůstala celá. Psi dál museli být na vodítku naprosto všude, ale město už žádný zákon neporušovalo
Zkus to samé na vašeho starostu, možná nebude mít tak chytré právníky jako ten náš

agáta12
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:50
- Nahlásit

Gerda
Týýýýý joooo Vy ste rychlá, taky sem si myslela, že bych se mohla včlenit abych měla ten nárok - ne to je blbé slovo, abych jakosi mohla hodně hezky poprosit, prosim prosim o tu boudu žumpí na hrb.
Ale nemám úplně jistý hlídání svého velkopodniku a tak budu pořádat pouze vtíravé návštěvy dotěrné.
Jinak tam to mám ráda tam okolo, za mlada - teda to sem i teď - sem tam kolem courala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:56
- Nahlásit

agáta12
Budem rádi, jen přijeď. Na jaký barevný pozadí to chceš? mám variantu na černý pozadí, na žlutý pozadí, na modrý pozadí, na zelený pozadí.

agáta12
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:02
- Nahlásit

Gerda
Já mám zadek většinou růžovej, ale chci černej!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:17
- Nahlásit

Gerdaahojky,uz jsem poslala meilika,ufff!se moc omlouvam,je toho na me moc!dneska jsme uz pracovali,normos byli v provozu a normos uz jsme vazaly a davali pokyny jerabnikovy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:36
- Nahlásit

agáta12
tak navalte mejla, pošlu vám čerňáka. A nedávejte vobrázek jinýmu čéku, jo?

nemethova5
máte štěstí pani, už ste jediná vopožděná. To i Zeman je rychlejší než vy, krs to sme si tu včera měřili hlavy, kejtlin je malohlav, my sme s lejendičkou normální a Zeman je hydrocefal. Máš změřenou hlavu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:37
- Nahlásit

Gerdana co hlavu,proboha????a jak ji mam jako zmerit?????ze si zase ze me strilite pani???jo ze jsem vopozdena to uz vim velice davno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:38
- Nahlásit

hmm bezva, právě nám odešel malobojler na ohřev vody do kuchyně, naštěstí jen do kuchyně, kde to není tak potřeba jako v koupelně...
Gerda
kejtlin je malohlav
bonc má stejně malou hlavu jako já

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:41
- Nahlásit

můžete mě někdo říct proč sem dostala tak debilní nápad a před cca hodinou sem si dala zkopírovat celej disk na exterňák????????????????????? počítám že tu tak hoďku ještě budu

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:42
- Nahlásit

nemethova5
Gerdana co hlavu,proboha????a jak ji mam jako zmerit?????
no my sme si tu včera vážně měřili hlavy...kolik jako máme po obvodu lebky....provázkem nad ušima kolem celý hlavy.

kejtlin
bonc má stejně malou hlavu jako já
Ajo! Takže kejtlin a boncovna jsou malohlavi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:44
- Nahlásit

Gerda
.provázkem nad ušima kolem celý hlavy.
tak nad ušima mám 55, já se měřila na vršku hlavy -vysoko nad ušima

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:45
- Nahlásit

Gerdaa kolik vam vyslo obvod lebky???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:46
- Nahlásit

kejtlinja mam 57cm,tak jsem malohlav,nebo velkohlav????nebo spise bolehlav.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:49
- Nahlásit

kejtlin
tak nad ušima mám 55
tak si jako Atuše myslim...nebo Atuše je s náma ve skupině 57?

nemethova5
57cm
Tak si strašně normální a úplně v pořádku.

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:52
- Nahlásit

danajasa
Aha aha, tož to je moc negativů najednou, to tam radši vůbec nepolezem....

bonc
ze srandy jsem hodila 24 hod chůze s 10 kg batohem (což tak zhruba odpovídá treku s odečtením bivaku, přestávek a hospod) do tabulek počítajících výdej energie...a ono mi to (na ženskou mýho věku, váhy a výšky) sčotlo téměř 60 000 KJ!!!!
Paní, nechci vám kazit radost, ale nárazově trek je extrém zátěž a tělo v tom šoku začne veškerou energii schraňovat, abyste to vydržela, takže nehubnete bohužel... leda by to pro vás byla zátěž, na kerou a jste navyklá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:56
- Nahlásit

Gerdatak to po tom jo,to jste me pani uklidnila,ze nejsem hydrocefalus.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 18:04
- Nahlásit

čus hydrocefalové ,co se řeší?? esi kasyčka tak ta je pochopitelně MOJE bo to byl můj nápat!!
kejtlin
nanda vypadá ok zatim taxnat to bude gůt..btw uš ste mluvila s tim gustafsonem stran mého apartmá v maríně?? .-))))

<< 1 ... 7461 . 7462 . 7463 . 7464 . 7465 . 7466 . 7467 . 7468 . 7469 . 7470 . 7471 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání