Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7461 . 7462 . 7463 . 7464 . 7465 . 7466 . 7467 . 7468 . 7469 . 7470 . 7471 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit

Gerda
no to je jasný, pokud teda nejste přesouvači, který potřebujou večer prokalit na třech různejch místech a neustále se přesouvaj z jedný knajpy do druhý

tak snad nám nejni vosumnáct zase...normálně jeden podnik max2 a to v pěší vzdálenosti...
Metrem a tramkou ne...to by nám mohlo vymstít taky!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit

Jimmi
ja mam Miele S5000 a jsem spokojena (teda predesilam, ze jsem celkem skromnej clovek, co se tyka uklizeni), mam po baraku chlupy z dobrmana, kocek, kralika a koni plus piliny, seno, obcas nakej bobek kralici a beznej venkovskej bordel. Jak uz tu nekdo psal, porad vysava, i kdyz uz je pytlik plnej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

Marush
no to já přespávat nemůžu krs maryji, máma by jí asi nechtěla ráno venčit, už tak stačí, že je ochotná venčit přes den a hlídat furt. Takže já přijedu a odjedu taxálem. Vyberte nějakej slušnej podnik, ať se nám nedělá blbě, až budem blít na hajzlech.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

Marush
normálně jeden podnik max2 a to v pěší vzdálenosti...

jedno z toho ale musí být S/M salon. jinak nejdu.

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit

Gerda
no to já přespávat nemůžu krs maryji, máma by jí asi nechtěla ráno venčit, už tak stačí, že je ochotná venčit přes den a hlídat furt. Takže já přijedu a odjedu taxálem. Vyberte nějakej slušnej podnik, ať se nám nedělá blbě, až budem blít na hajzlech

jistě, já jsem třá pro potrefenou husu, ta jest ok,dá se tam nažrat i vožrat a z tý u Masaričky se dá dojít asik za minutu do toho králíčka,kterej je teda trapnej,ale dyš budeš vožralý naopak nám bé připadat ftipnej

jbat
jedno z toho ale musí být S/M salon. jinak nejdu

ten ti udělám soukromej...zbiju tě hned na uvítanou,abysis pak užila večer

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit

jbat
jestli S/M znamená Slatký/Maso, tak taky hlasuju pro ten jídelní vagón.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit

Marush
.případně divnosourozenec, když si ho bé makrel přát
máte u mě plus paní
jbat
ta to dá rozum, né?

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit

Marush
jistě, já jsem třá pro potrefenou husu, ta jest ok,dá se tam nažrat i vožrat a z tý u Masaričky se dá dojít asik za minutu do toho králíčka,kterej je teda trapnej,ale dyš budeš vožralý naopak nám bé připadat ftipnej

ty volé, tys moje sestra, přesně tagle to dycky děláme - v huse polívčičku do hrnce a jatýrka, moc piv a pak králík.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit

Marush
Proč ne, husa, králík - jáááá vim, kde je králík, kousek od mý bejvalý práce, jak na mě spadlo to hovno z okna!

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit

Gerda
kousek od mý bejvalý práce, jak na mě spadlo to hovno z okna!
je to tam divoký prostě... ))))

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit

jbat
ty volé, tys moje sestra, přesně tagle to dycky děláme - v huse polívčičku do hrnce a jatýrka, moc piv a pak králík.

no jistě,přesně tak to bé!!!

Gerda
jak na mě spadlo to hovno z okna!
cože?Tuhle historku neznám a to je asik škoda

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

Marushjbat
ale hovno afér se účastnit nemusím, ne? to není moje parketa zrovna

Tinta76
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

Dobrý den celý den
Zas podávám hlášení (samo zas jen pro ty, co je to zajímá )

Žeryček pořád stejný, možná o trošíčku lepší. Na cvičáku jsem se učila používat správně pamlsky a hooodně chválit. Žeryčka to moc bavčilo Autí huš máme opravený, takže snat v dohledné již době vyrazíme směr Frýdlant ...

pawLINka
Kolik jich mám denně sníst, abych zhubla? Nejde mi o drastické hubnutí, jen pár kg.
Že se vám do toho pletu .... ale esi chceš zhubnout sice "jen pár kg" ale trvale (rozuměj bez jojo efektu), nauč se správně a pravidelně jíst. Počítání kalorií je ti víceméně k prdu ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

twe kalíte jo? to zas bé vostuda)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit

Tinta76
čuuus hele jaxe menoval ten luks co ste asi před 59 lety kupovali? sme se vo tom bavily spolu..jak suše i mokře sál)
. Na cvičáku jsem se učila používat správně pamlsky a hooodně chválit. Žeryčka to moc bavčilo
to je jasný pani! eště se naučíte ho správně zmlátit a máte po problémech.-))))
cigi
jasně pani, dík za upřesnění,taxem to samo myslela.-))

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
twe kalíte jo? to zas bé vostuda

no prej jdeš s náma... říkala Maruš...

Marush
no já vemu degena

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit

Marush
cože?Tuhle historku neznám a to je asik škoda
Jako histork je to vtipný, jako zážitek to bylo docela nechutný, páč na mě spadlo hovno lický.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/232472-zak -slovenske-zakladni-skoly-bestialne-utyral-psa.htm l
Kde se to v nich bere?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

ste toho nadrásaly zas. venku je kosa a zataženo. Biluše není jediná komu pomrzly latifundyje, dědovi též včetně ořechů, kytek a květů na stromech

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

Tinta76
takže snat v dohledné již době vyrazíme směr Frýdlant ...
no to taky, ale užmáme Žumpolend, až v prdeli, v Kojetíně, tak se chystejte aji tam, bude žumposraz.
Žeryček bude nakonec cvičenej, co?

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit

makrel
ale hovno afér se účastnit nemusím, ne? to není moje parketa zrovna

všechno nebo nic, v dobrém i zlém, sestro. jinak drž hubu.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit

jbat
všechno nebo nic,
to ti připomenu

Tinta76
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
jaxe menoval ten luks co ste asi před 59 lety kupovali
tyvoe luks tady má samostatný téma asik ... esi si dobře vzpomenu, tak to byl Liv aquafilter našla jsem i votkas http://www.vysavace-domacnost.cz/znacky/liv-aquafi lter-2000.php slouží nám hošík mocinky dobře, teď huš ve dvou domácnostech najednou ...

eště se naučíte ho správně zmlátit a máte po problémech.-))
no to je ale vyšší levl, tam jsme eště nedošli

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

Gerda

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/232472-zak -slovenske-zakladni-skoly-bestialne-utyral-psa.htm l
Kde se to v nich bere?

te´d jsem to četla a rozmejšlela jestli to sem dát...poněkud mi to hnulo žlučí...a chlapce bych dala preventivně vykastrovat bez umrtvení...

Gerda
jako zážitek to bylo docela nechutný, páč na mě spadlo hovno lický

z vokna?Zajímavý......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Tinta76
našla jsem i votkas
uš vám někdo řek že ste genyjální? ))) aš příde jimmjofka at se koukne
tam jsme eště nedošli
ale uš je čas

mrdky mrdky mrdky
edit aha tak sem vopožděná klaždopádně mrdky platěj stejnak

Tinta76
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:36 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
no to taky, ale užmáme Žumpolend, až v prdeli, v Kojetíně, tak se chystejte aji tam, bude žumposraz.
Žeryček bude nakonec cvičenej, co?

Žumpolend? co to zas je za vejmysl? jinak teda můžem huš jezdit na psí srazííí, bo máme f autě psáckou dečku i mříž a kufr by moch pojmout všecky naše psííí

Esi bude Žeryček nakonec cvičenej eště netuchám, ale tak snad se to naučim ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

Tinta76
No mi právě přijde, že mi to k tomu pomůže, ptž krásně vidím na těch www co jsem ten den snědla a kolik to čeho obsahuje. Tak mě to donutí se vyhýbat tomu a tamtomu. Potřebuju nějakou páku, ptž když si to nebudu psát nebo něco, tak budu podvádět. Takhle jsem už včera večer přemýšlela nad tím, co si dát k večeři a místo paštiky a 2 rohlíků jsem zvolila něco úplně jiného, ptž bych se zděsila co jsem to zase přes ten den všechno snědla.

Chci se naučit jíst hlavně pravidelně a když si to tam budu aspoň nějakou dobu zapisovat, tak mě to taky donutí. Teda to si myslim.
Žádnou dietu držet nebudu, nemám na to za a) vůli a za b) nechci jojo efekt (ten znám převelice dobře od své matky).

Moje stravovací návyky jsou děsné, ale dřív to nevadilo, ptž jsem závodně dělala aerobik. S tím jsem ale skončila a teď se do ničeho už nevlezu.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

pawLINka
jakto, že jsi skončila?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:39 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

leyenda
díky za reference,
už mám tři kandidáty: Miele S5, jeden typ Rowenty a ten Dyson, kterej nemá pytlíky, což by bylo nejlepší, ale je zase z těhle nejdražší
co se týče úklidu, tak to nějak nepřeháním, psy a kocoura mám doma, takže na chlupy jsem zvyklá, ale teď jsem zoufalá, protože nemám čím vyluxovat a závěje chlupů astronomicky narůstaj

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
mrdky mrdky mrdky

ale jako ze slovenska choděj furt podobný pekla...ten východ prostě je furt ještě hodně eklhaft, ikdyž todle byl asi nějakej sadista,dyš si kvůli tomu,aby ho moch utýrat vykácel nějaký keře.... mám dycky horzně bujnou představivost a ráda bych třá viděla prasata jak tohohle chlapce žerou zaživa atak...to by mě asik i bavilo myslim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Jimmi
koukni na ten votkaz vod tintičky tady nahoře eště..

<< 1 ... 7461 . 7462 . 7463 . 7464 . 7465 . 7466 . 7467 . 7468 . 7469 . 7470 . 7471 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání