| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:08 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
tak já už si to tak přesně nepamatuju, já už na to prdím, hubnu teď nějak sama, protože žeru suché housky
ale snědla jsem třeba těch 5 000 KJ
pak jsem si odečetka asi 3 000 KJ bazální met. (jen od oka, nevím kolik to přesně bylo)
tak to ti zbude 2000 a ty 2 000 Kj jsem vylítala na tenisu, spinu nebo v posilce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
du ven jelyta nepyšte!!!!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
Dobrý den
Koukám, že se tu řeší luxy. Ten náš je taky v řiti, tak budem potřebovat novej. Poraďte někdo dobrej na dřevěný podlahy, co jde i na koberce. Těch máme fakt minimum.
Jo a asi si pořídím velkýho černýho psa. Dneska se k nám jeden takovej přidal a jak si najednou báby braly svoje vzteklý teriérky do náruče a vyhýbaly se nám Moc se mi to líbilo.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
Monty
pawLINka
Hele, já jsem taky počítala kJ, ale neodečítala jsem žádnej pohyb a nic. Samo že jsem něco i dělala, ale ten součet by měl bejt jen z toho jídla, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit
Marush
Tak dondu, ale až ve tři třá vyrazim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak dondu, ale až ve tři třá vyrazim
ouky douky! My počkáme!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
jak chodí nanda?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:19
- Nahlásit
Monty
Jak si můžeš jen tak odečíst 3000 za banální metabolismus? To je nějakej renonc, ne?
Biluška
Budu tam mít ten svůj pokojíček? To bych i někdy teda přijela....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:20 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Venta
jo máš pravdu, bazální je to co můžeš sníst aby jsi ani nenabrala ani nezhubla a pak už se musíš jen hýbat, aby to šlo dolů
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit
pawLINka
Pani vy jako hodláte hubnout?To si jako pak bém hrát sváma na schovku za dopravníma značkama?(za tou nožkou tě už neuvidím) Je tu někde DÁŠKA? ta dostihofka je zabrána policisty krzevá tréninky by se jim nekur... terén na stopy a dále zas ti myslifci áno hájí práva mládat a do toho tam jezdí majitel hřebčína na koni a vyhazuje lidi ovšem s autama na nás byl velmi milí abych mu nekřivdila(páč byl na koni a já řekla toto je pakůn takže blízký příbuzný fakt byl milej) Proč mi nikdo neřekl,že na novou občanku musí být nová fotka?????Se musím nechat vyfotit měla sem tu samou eště3x a to se nesmí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit
Gerda
tak za 1) jsem napsala nabální, takže jsem úplný degen a za 2) jsem ho určitě neměla, jsem se hodně sekla
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit
Gerda
Jak si můžeš jen tak odečíst 3000 za banální metabolismus? To je nějakej renonc, ne?
prostě si to vodečeteš a tim pádem můžeš sníst plus 3000kalorií protože jsou už vodečtený a neexistujou a tim pádem nemůžeš přibrat chápeš?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
Marush
ty nejseš v hokně?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty nejseš v hokně?
sem..kde jinde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
Monty
takže jsem úplný degen
spíš trošku dietní podvodník... )))))
Marush
chápeš?
no jo, sem nevěděla, že to může bejt tak evidentní...prostě co si odečtu, to zhubnu. Geniální. Jdu odčítat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit
no tak já uš se teda nemohu dočkat pařby s žumpama nejhrubšího zrna.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit
jbat
nejhrubšího zrna.
nejhrubší seš ty!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
danajasa
Chci jen trošku. Narostl mi pupek a nedopnu některý gaťata. Bych asi ani nemohla do plavek.
Tinta76
Pani, děkuju za ty stránečky. Jsou božíííí - hlavně ty osobní deníčky. Super, to budu pročítat.
Před chvílí mi volala máti, že mám v sobotu přijít na oběd - uvaří mi mou oblíbenou svíčkovou.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
pawLINka
vyprdni se na počítání kalorií a pojeď se mnou k Biluši na Lvy, protože:
ze srandy jsem hodila 24 hod chůze s 10 kg batohem (což tak zhruba odpovídá treku s odečtením bivaku, přestávek a hospod) do tabulek počítajících výdej energie...a ono mi to (na ženskou mýho věku, váhy a výšky) sčotlo téměř 60 000 KJ!!!!
zkopčeno, to nikoliv můj objef
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit
jbat
no tak já uš se teda nemohu dočkat pařby s žumpama nejhrubšího zrna.
tak f tom přípatku si nenech ujít mlíkošskej tábor!!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit
kejtlin
tak f tom přípatku si nenech ujít mlíkošskej tábor!!!!!!!!!!!!
kdy to bude?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit
Marush
kdy to bude?
1-5.8. s tebou se počítá na 100%
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:49 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
kejtlin
1-5.8. s tebou se počítá na 100%
já vim,jedu jen jsem nevěděla kdy to je už si to tetuju do kůže!!!
hlavně ségra si myslí že bém spát v mym ministanu i s čoklema třema....no to se myslim nezdaří
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit
bonc
Chtěla jsem jet moc a moc, ale mám ty přijímačky v tu dobu. I když stejnako se tam nedostanu, tak bych možná mohla radši na trek.
Na kalorie už prdím, začnu jídlo dělit na tuky, sacharidy a bílkoviny. Nevím jak dlouho mi to vydrží, ale aspoň to zkusím...
Ale teda těch 60 tisíc kalorií mi přijde asi až moc. Dle mých propočtů je hodina chůze (cca 5 km za hodinu) 1100 kalorií.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit
kejtlin
já asi na tábor nepojedu, páč budu mít dvoje štěňata . Budou mít v té době šest a sedm týdnů, to teda nedám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit
Biluška
píšu ti sovu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit
pawLINka
děkuju za ty stránečky. Jsou božíííí - hlavně ty osobní deníčky. Super, to budu pročítat.
není zač, rozhodně bych nedoporučovala něco, co nemám vyzkoušený ... viz ten vysavač hehe ...
a tu svíčkovou si můžeš úpa v pohodě dát, pokavad dodržíš určitý pravidla ...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
Tinta76
a tu svíčkovou si můžeš úpa v pohodě dát
Ne, tu si MUSÍM dát, jinak se máti urazí. Navíc jí nechci říkat, že chci hubnout bo by mi to vymlouvala.
pokavad dodržíš určitý pravidla ...
Jaký?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
pawLINka
ale mám ty přijímačky v tu dobu
mam přijímačky 14 dní potom, chtěla sem se tam dogestit víceméně na kukandu, páč neumim ani matiku základky natož gympláckou, ale teď mi přišlo že přijímačky budou v Práglu - to už mi přijde jako moc velká frajeřina jet tam jen tak, takže tam nejspíš nepojedu vůbec, studyjum se zas o rok odkládá
I když stejnako se tam nedostanu, tak bych možná mohla radši na trek.
to je správnej přístup
Ale teda těch 60 tisíc kalorií mi přijde asi až moc. Dle mých propočtů je hodina chůze (cca 5 km za hodinu) 1100 kalorií.
a připočetlas 10kg na zádech? to je doost podstatná veličina
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit
pawLINka
Ne, tu si MUSÍM dát, jinak se máti urazí. Navíc jí nechci říkat, že chci hubnout bo by mi to vymlouvala.
jaký hubnout ... nazvala bych to spíš osvojením správných stravovacích návyků
Jaký?
no že dodržíš množství, poměr sacharidů a bílkovin, dáš si to ve správnou dobu
|