| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
pawLINka
hledejte na netu f-sport už jsem to tu kdysi dávala ... mě to pomohlo shodit 10 kilo (trvale) a doufám, že pomůže shodit další ...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
Tinta76
díky za odkaz, jdu se podívat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
makrel
Skončila jsem už skoro před rokem. Už mě to nějak nenaplňovalo. Bavilo by mě dál cvičit, ale ne malý harantíky. S děckama to jako bylo super, ale ty matky mě začaly už děsně vytáčet. Se vším měly problémy. Navíc se pak k tomu přifařily nějaké problémy s ředitelkou tam, kde jsem to vedla a to byla poslední kapka a já jsem skončila. Pociťuji parádní volnost. Ani mě to nemrzí, že jsem skončila.
Chybí mi ale ten pohyb. 6 hodin týdně bylo prostě znát...
Teď nedělám nic krom ranní hodinové procházky a odpolední 1 - 2 hodinové. Plus občas kolo, ale to je podle počasí. Takže děs běs. Bydlím v zapadákově a nic tady není krom zumby 2x týdně, ale nechce se mi tam samotné. A dojíždět do civilizace jako dřív se mi už taky nechce. Jsem pohodlná a vím, že bych to stejně dlouho nevydržela.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit
Marush
ale jako ze slovenska choděj furt podobný pekla...ten východ prostě je furt ještě hodně eklhaft
jako jo...ale zas mám na slovači spoustu známejch normálních bezva lidí..pejskařů,ale to sou ty domestikovanější..
mám dycky horzně bujnou představivost a ráda bych třá viděla prasata jak tohohle chlapce žerou zaživa atak...to by mě asik i bavilo myslim
mám to stejně a eště bych se toho účastnila...kafíčko,cigárko,prostě kino!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit
Marush
davidkova renata
jak tohohle chlapce žerou zaživa atak...to by mě asik i bavilo myslim
já bych ho poslala makat do kamenolomu když má energie nazbyt, nebo podobný tvory do oblastí kde je ta vysoká radioaktivita, protože tohle se nevyplatí držet naživu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit
Tinta76
vysává i dobře chlupiska z koberce? ten vysavače by byl jinak dost ideální a cena je úžasná
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
kafíčko,cigárko,prostě kino
jojojo, popkorneček...ale sedět trochu dál, aby na nás nestříkala krev..
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
no těch 5 000 je ideál na hubnutí a nejlepší je když spálíš více kalorií než sníž, ale poror kalorie se spalují ikdyž nic neděláš, jmnuje se o myslím bazální metabolizmus či jak
promiň, že odpovídám až teď, nešel nám zase net
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
jako jo...ale zas mám na slovači spoustu známejch normálních bezva lidí..pejskařů,ale to sou ty domestikovanější
no to je jasný, že tam nejsou jen sadistický vrazy psůch to nemyslim,ale třá jejich vesnice jak vypadaj...to je docela psycho a ty cikánský osady to je prostě oulet...
mám to stejně a eště bych se toho účastnila...kafíčko,cigárko,prostě kino
jo,jo na to bych si i lístek koupila!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
ahoj blbe,nechceš přiject venčit dneska?!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit
Jimmi
vysává i dobře chlupiska z koberce?
no kvůli tomu jsme si zrovna tenhle pořídili ... fakt vysává výborně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit
Marush
jo,jo na to bych si i lístek koupila
byly by volnásky )))))
jinak pro´to sem přestala chodit na psí duši..tam todle bylo furt..miliardy psů v nechutnejch cigánskejch lágrech v příšerným stavu..pokaždý udělali akci,psi odvezli a než dojeli dom,už tam ty mrdky měly další ve stejnejch podmínkách už sem to nedávala...neuvěřitelná beznaděj.-(((
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
Jimmi
my jak měli ještě nějaký starý vysavač a měli jsme kokra, tak jsme ten koberec po 4 kartáčovalu ryžákem, vysavač nebyl schopen nic pobrat, bylo to děsný - ještě, že mám teď plovoučku a westíka, který nelíná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit
Tinta76
Jé, tam je hodně rad a návodů, to proštuduju celé. Díky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit
pawLINka
nejhorší je, že já všecko vím, ale jsem nenažraná a mlsná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit
Monty
No právě tam píšou, že: Bazální metabolismus se u každého liší a KalorickéTabulky.cz jej spočítají za vás a podle této hodnoty stanoví cílovou hodnotu kJ pro váš denní jídelníček. Vaší rovnováhou je pak příjem takové energie z potravin, která se rovná bazálnímu metabolismu (pokud ovšem chcete hubnout, KalorickeTabulky.cz vám stanoví cílový příjem z potravin nižší).
Takže těch 5000 mi tam může zůstat? Jako že sním třeba víc, ale cvičením se dostanu na těch 5000, tak je to celkem v pohodě?
Zatím jsem se na těch 5 nedostala.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit
pawLINka
rozhodně proštuduj, můžeš si tam i založit deníček ... když bude potřeba, rádi ti tam poraděj ... jsem tohle doporučila kámošce, co si takhle pořád počítala kalorie (nikam to ale nevedlo) ... už má po měsíci nějaký výsledky, i je to na ní vidět ... ale to počítání kalorií a zapisování toho, co snědla, tady pěkně zúročila
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:58
- Nahlásit
Tinta76
si jednička největšejší, posílám virtuální flašku, páč si ho koupím, dokoupím tu turbohadici a v pátek ho mám doma!!!
DÍKY!!!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit
pawLINka
no já to dělala tak, že 5 000 jsem snědla, a když jsem si odečetla banální + to c jsem spálila (Spin, tenis, posilka atd.) tak jsem byla v mínusu, teď už si nepamatuju přesně, kolik musím být v mínusu aby jsi zhubla jedno kilo za týden
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
už sem to nedávala...neuvěřitelná beznaděj
to se vůbec nedivim
to je furt ale něgde, někdo umučí psa, kočku, topí s radostí štěňata,nebo vietkongové z nich vařej čínu a tak. Když jsem teď četla, jak moc je tejranejch důchodcůch,jak je mučej vlastní děti...tak mučení zvířat za který neni prakticky žádnej postih je dost logický,protože se na nich může vybít jakejkoli imbecil....já se už vůbec ničemu co dělaj lidi nedivim...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit
pawLINka
http://www.mte.cz/bmr.php tady si spočítej bazální metabolismus ...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit
Marush
čau demente! vodpolodne bych mohla možná. Mám ale kocába dost, takže uvidim jak se to vyvebí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:01 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
proč se to sem zas nakopírovalo 100x...žumpa už se hroutí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
Monty
tak to je ideální stav
já tíhnu ke kvalitnímu linu, ale to si ještě počkám, takže zatím beru ten vysavač
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
pawLINka
http://www.mte.cz/bmr.php tady si spočítej bazální metabolismus ...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
čau demente! vodpolodne bych mohla možná. Mám ale kocába dost, takže uvidim jak se to vyvebí
poje´d pudem do lesa!!!!!!!!!Sama se bojim a budu muset k rybníku a to mě neba!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
Nepyšte, nestíhám vás dočítat, vyjednávám se správcem objektu o umístění kasičky. Je s tím problém, páč dveře sou skleněný a nejde to tam přidělat Budeme muset zabetonovat nějakej sloupek napřed a pak teprvá přidělávat pokladničku.
Jo a něgdo okamžitě sežeňte maringotku co v ní v zimě po ránu bé zima. Uznejte, že bez maringotky nemůžem být
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:03 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Tinta76Monty
No ale tam jak si to zapisuju už to mám spočítaný a odečtený, ne? Ten bazální...
Jsem z toho jeleň.
Edit: A mám taky problém, že nevím přesnou váhu. Doma žádnou nemám a nevážila jsem se už strašně dlouho, tak odhaduju.
Edit 2: Tak je to cca 1500
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:05 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Jimmi
jj, ale kvalitná lino je hodně drahé, tak jsem si koupila levnou plovoučku
byl u mě na kolaudačce černý labrador a ještě týden jsem uklízela chlupy, už jsem si nějak odvykla od té doby co mám westíky
Edit: ne uklízet, ale odvykla jsem si na hafouší chlupy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit
Jimmi
stejnou radost jsem měla před lety, když jsem si ho taky objednala ... tak ať s nim jste spokojená
|