Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7470 . 7471 . 7472 . 7473 . 7474 . 7475 . 7476 . 7477 . 7478 . 7479 . 7480 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 18:10
- Nahlásit

davidkova renatacus!se z toho asi potento,dneska jsme uz jako makali,normos rucni povely jak na psa,jsem se tomu jeste chlamala do ted,hele co ma nanda s hnatou?hajan ma zase streptokoka ve frnaku,ja uz to seru,aby do nej cpala zase ATB.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit

nemethova5
normos rucni povely jak na psa

co ma nanda s hnatou
nestoupla na přední,ale už dobrý
hajan ma zase streptokoka ve frnaku
dyk je vočkovanej nebo to je něco jinýho???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 18:15
- Nahlásit

davidkova renatato je to jak si tam celej zivot pestoval ty svinaky,pastorelu a streptokoka,asi petkrat mel ATB a znova ma recidivu,ja uz to zvysoka je.u!!!
se smejes fakt jak rucni povely na psa!!
akorat tam nedavas povel lehni,ale spoustej pomalu!no neboj,v pondeli se ukaze!!!mame zkousky,musim ale rict,ze mame super ucitele a super majstra,takova sranda co tam je,to uz jsem dlouho nikde nezazila.
hele,ze by si natahla svoji lani nozku,jako natahla sval???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
nanda vypadá ok zatim taxnat to bude gůt..btw uš ste mluvila s tim gustafsonem stran mého apartmá v maríně?? .-))))

a gdy asi nevíš??? dyš sem furt o víkend v hokně.... ale pozor snat by měl mít nějakou motorkářku

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 18:42
- Nahlásit

Brý večír tak sme odbránili čímž sem považovala pakoně za honé vyřáděné zvíře a odvážila sem se vstoupit o Zlínského Zvěrokruhu na skoušku náhubku,paní prodavačku sem dopředu upozornila,že je to hooodný leč živý pejsek-vstoupili sme do krámu paní začla vyndávat náhubky pakůn nechtěl být modelka bojkotoval zkoušku,vyzval ke hře oblečenou figurínu jezefčíka v červeném svetru,zadkem zboural menší regál,načež sme na dno zkoušenýho náhubku vkládyly pyškoty vydžel 8kusů leč má blbou lebku takže jediný padnoucí byl-brazilská fila rotvajler leč ten byl zas krátký,načež ho zaujaly balené trachey u kerejch stála malá holčička která začla hystericky řvát,páč měla za to že de poní(dala sem mu lehni a nakecala sem jí že spí s kočičkou a je hodný tak už řvala mín)prostě na skráně filorotvíka s délkou chobotu mravenečníka náhubek nebyl.Paní byla velmi zlatá pakůn do ní štouchal v rámci loudění pyškotů a vona byla velmi moc hodná.Takže sem koupila aspon3kg calibry k níž byl zdarma batoh též značky a sleva 10%na kartičku a hmyzopsovi postrůjek páč už je tak tlustá že starý nedopna NÁHUBEK NEMÁME

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:39
- Nahlásit

kdo má co na večeři? nevím co si dát...

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:43
- Nahlásit

kejtlin
http://www.recepty.cz/recepty/ né že se nas....já to myslela dobřééé

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit

kejtlin
já měla rajskou se škabetama a pak si máma dělala brokolicu na smetaně a pak taky často jim krupicovou kaši a pak taky často jim polífky, chleba ve vajíčku s kečupem, topinku s česnekem, párky s křenem, picu, míchaný vajce, volovo voko.....

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit

kejtlin
byla brokolicová polívka a teď mám ledovou kávu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:50
- Nahlásit

Gerda
Venta
asi si dám chleba ve vajci s hořticí a cibulí. Česnek zasyrova by mě zabil krs žlučník...

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:53
- Nahlásit

kejtlin
Česnek zasyrova by mě zabil krs žlučník
Ten miluju na topinkách. Ale beru ohled na svoje okolí, tak to radši moc nejím, max. někdy o víkendu

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit

Zdar ženy!

Nestíhám, většinou mi nefunguje net a staré číslo mi vypli Tagže kdo na mě má číslo, může si ho klidně smazat, možná eště dnes stihnu rozeslat nové. Nepočítejte s tím, že vás budu dočítat, tagže prosím výcuc Proč se tu řeší velikostě hlav??? Mám velmi velkou hlavu, bude eště větší, až se naučím německy. Potřebuju do června umět německy. Teda ne nutně, ale bylo by to dobré. Deutschland, Deutschland über alles! Už mi z té práce trošku hrabe, a to sem eště nezačala nic dělat. Ale bude to sranda, těším se, až to vypukne - zatím nemám ani počítač a nikdo nic neví Co nového, lemury?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

kejtlin
asi si dám chleba ve vajci s hořticí a cibulí
Cibule s hořtycí ti vopravdu na žlučník pomůže. Dej si bez cibule aspoň, když na to trpíš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit

Baysha
No tak laskavě to nové číslo rozešli, nezapomeň na to. V sobotu bude prohlídka prototypu, opakuji, potřebuji vás v prokopáku.
A teda začátky v nové-staré práci sou zatim pohoda, ne? Do června se naučíš německy, dyť ty si nesmírně chytrá, jak si to minule vyřešila s těma kýblama, to by žádnej němec nezvlád jako ty.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:02
- Nahlásit

Gerda
Se sobotním prokopákem počítám a těším se
Začátky v práci zatím těžká pohoda, od příštího týdne začnou školení, na konci května se pojedeme společně ožrat na teambuilding a od prvního června začneme doopravdy pracovat - v podstatě zatím nikdo neví, jak přesně to bude probíhat, je to úplně nová věc, novej tým, nové technologie, prostě to bude sranda eště nám chybí tři lidi, nevíš o někom trochu IT vzdělaném a s hodně dobrou angličtinou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

Baysha
bezva, ještě domluvíme dopravu nějak, spíš tak v pátek nebo zítra, až budem vědět, kdo jede a kdo ne.

nevíš o někom trochu IT vzdělaném a s hodně dobrou angličtinou?
zeptám se ti, zítra dám vědět

My jdem s Máninem ven, doufám, že většina lidůch bude zalezlá a čumící na hokej

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:10
- Nahlásit

Gerda
nemusíš dávat vědět mě, já o ničem nerozhoduju - stačí, když si pošle životopis na http://www.chcidoo2.cz
Venku už sme byli, Bajša se velmi pěkně pokočkovala s bulinkou, fčil je úplně mrtvá

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

tak sem se změřila a taky 56
kejtlin
měla sem japko s jadelem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit

Gerda
mě cibule nevadí, tu můžu na kila-skoro doslova, ale stačí minimum syrovýho česneku a už mě vezou se žlučníkem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

Alexa
měla sem japko s jadelem

ti stačí jo?,já měla 3 chleby-trochu silnější a mám ještě hlad

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit

všem co jsem poslaal návrh na přátelství Hany Vanišové prosím odsouhlaste na fb, je to moje teta fajn ženská.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit

Nazdar ženy,

jsem doma ze zakousávání strejdíků. Dnes byl Benji moc krásně nasranej a moc hezky kousal
Před tím jsem byla v HavlBrodě na malou úpravu klecí do autí a už mi pasujou do obouch aut, jupí.

Alexa
takže jsem nafotila a tu to máš i s čoklama uvnitř
URL jen takovej poznatek, kdyby ti je dělal, nech si tát tu jednu petličku úpa dolu, páč takhle se to trošku dá vypáčit, když do toho čokel hrabe a skřípne mu to hnát.

Baysha
Takže v práci zatím dobrý? Chci taky nové číslo

kejtlin
já měla k večeři plněný brknedle uzenym a zelí, mňam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:38
- Nahlásit

BrendaBenji
já měla k večeři plněný brknedle uzenym a zelí, mňam

bych si taky dala, ale jediný co mám, tak mám prášek na bramborový těsto, ale udělám si zíra šišky bramborový se strouhankou a cukrem, ted´ jsem na ně dostala chut´

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit

kejtlin
no vidíš, jsem tě aspoň inspirovala na zítra

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:55 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Bilušééééééééééééééééé
Si mi posílala financ za přednášky? Co je pod tim podepsaný za divnou ženskou?

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

Baicovááá - sova letěla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

Buba se konečně naučil vylizovat kelímky od jogurtu

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:09
- Nahlásit

hééééééééééééééj. mám skoro černé vlasy místo červených pruhů!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

čuste! mám hlavu 56cm, co to znamená??

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
čuste! mám hlavu 56cm, co to znamená??

Že jí máme stejně velkou

<< 1 ... 7470 . 7471 . 7472 . 7473 . 7474 . 7475 . 7476 . 7477 . 7478 . 7479 . 7480 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání