Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7470 . 7471 . 7472 . 7473 . 7474 . 7475 . 7476 . 7477 . 7478 . 7479 . 7480 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:16 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel

hééééééééééééééj. mám skoro černé vlasy místo červených pruhů!!!!!

hééééééééééééééééééééééééééj ty se vopičíííííííííííííííš !!!!!!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:24
- Nahlásit

Baico
tak to je fajné

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit

BrendaBenji
jéééé díky, vypadaj supr, ještě zkouknu essi nebudou mít něco podobnýho v těch Letňanech páč bych potřála vidět v tom ovčáka, páč se mi to zdá furt malý, i když vím že se tam určo v poho vejde a pak mu zkusim zavolat a domluvit se s ním

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:31
- Nahlásit

kejtlin

prosimtě, jak se otvírá ta pixla pangamínů? Nemůžu se do ní dostat

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
jak se otvírá ta pixla pangamínů?
Myslíš ta s tim víčkem? ))))))))

Kdo jede do letňan na výstavu? Potřebuju hlavně Jabloň a Vítka, páč Filátko jde!

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit

Taxem se teď před chvíli málem zeblila.. zachránil mě jen pud sebezáchovy, že bych to musela zas i po sobě uklízet.. ste tu začaly s tou brokolicí a jídlem, taxem si vzpomněla, že eště nemám navařeno na zejtra do práce, takl že si dám podusit brokolici, do trouby hodim maso a brambor a bé uvaříno... porcuju brokolici a jak se ty jednotlivý květy rozpadly, tak tam na mě čumí housenka velikosti mýho palce na ruce jako udělala jsem krok vzad a čuměla na ní a chytala žaludek. jako venku mě to nevadí, ale u mě doma když to mám na stole, tak to nedávám... tak jsem krásnou brokolici i s tím živočichem hodila do pytle na odpadky a vyhodila až do popelnice... brokolici už papat nebudu. Stejně jako už nepapám jinak výborný mungo.. od tý doby co tam ne mě čekal černej kudrnatej chlup..

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit

zuzanarosakovaprosimtě, jak se otvírá ta pixla pangamínů?
blbě!!!

GerdaKdo jede do letňan na výstavu?
já a Asíčkováááá

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit

Gerda
Kdo jede do letňan na výstavu?
Já s Fandou se vytavovat a moje máti s Bajkonůrem nám fandit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit

ALL

hele a ta výstava v Kunraticích, když se jako pošle přihláška, tak oni mi to pak nějak zpětně potvrději? Já nevim, sme eště na žádný výstavě nebyli totiž

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
většinou tejden před akcí chodí tzv. vstupní list, na kterym je to potvrzený a zároveň je fstupenkou pro tebe.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit

Crysa
dik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
prosimtě, jak se otvírá ta pixla pangamínů?
děsně blbě, na horním víčku odtrhni malej obdélník a pak vyviň velkou sílu na odtažení víčka-já si část přesypakla do sklenice se šroubovacím víčkem poněvač denně bych to nedělala.

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:45
- Nahlásit

Crysa
brokolici už papat nebudu. Stejně jako už nepapám jinak výborný mungo.. od tý doby co tam ne mě čekal černej kudrnatej chlup..
Tak jestli ta housenka na tebe koukla eště před uvařením, tak je to hnus, ale eště to není tak hrozný jako ten černej chlup. To bych teda nedala vůbec a zeblila bych se určitě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit

kejtlin
vyviň velkou sílu

f tom bude asi ten problém

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit

dnešní večeře...Bohemia Brut... bez tuku!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit

Crysa
porcuju brokolici a jak se ty jednotlivý květy rozpadly, tak tam na mě čumí housenka velikosti mýho palce na ruce

to jsou bílkoviny abys ušetřila za kuřecí, mělas výhodnou koupi 2 v jednom a ty se čílíš čéče

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit

Alexa
Benjamin má 40kg a je takovej poměrně mohutnej a spodní rozměr (podlahy) má 50x 100 a na vejšku to má asi 75 a strop je na hloubku asi 55 a když tam skočí tak se otočí. Jako nerozvalí se tam jak v pelechu, ale v poho leží, sedí i stojí.

Na výstavu opravdu nejede, ale už jsem mu říkala, že mu asi budeš volat, tak je rád. Akorát si dělal prču, že doufá, že nebudeš mít tak blbý auto jako já A s tim zavíránim na to mysli, já ho tam budu muset ještě namontovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:03
- Nahlásit

Zdar dámy.
Zpráva o šeltičce v tématu u šeltičky.

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:04
- Nahlásit

Jimmi jenže já chtěla jednu brokolici v jedný bez nevyžádaných pasažérů
V tomhle léto nenávidím, páč je fšude tuna hmyzůch a většina z nich má tendence se mi chodit dívat hodně z blízka na MOJE jídlo.. může-li mít někdo vlas v jídle, spadlou mouchu v pití, různý housenky a červy v čemkoliv, pak jsem to prostě já..

Jdu vypnout troubu s masem a bandorem, přikrejt to alobalem ať mi tam zas nic nestihne nalíst a jdu prdět do peřim.
Mějte se tu jakchcete, hlavně ne líp než já zátra v háku

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:22
- Nahlásit

Dobrou noc vy tklivé písně zpitých děkabristů!

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:29 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Lidí toto prej říkalo jedno dítě v rádiu na téma jak vypadá láska-Malá stará paní a malý starý pán jsou stále přátelé i když se tak dlouho a dobře znají.To je krásnýý přeju všem dobrou noc

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit

Gerda
Zdar, nebudeš teďka dělat nějakou sbírku pro nějakej útulek? Kámoška vyklízí půdu a má tam nějaký deky, že bych ti je přivezla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:46
- Nahlásit

BrendaBenji
Kdyby ne Gerda, tak určitě bych někoho na odběr dohodila já.

kinta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 23:00
- Nahlásit

Hoši a děfčata, nahlédla jsem na počátek dnešního dne a rozhodně Vám sděluji, že v Žumpolandu si rezervuji funkci přecetkyně Sboru pro opčanské záležitosti. Za mladých let byla jsem jeho členkou při MNV Vranovice, tudíš mám skušenostě.
Dočítat Vás rozhodně nebudu, bo jsem zde byla zhruba před třemi miliony stran a jsem opjet totáč tuháč, tudíž odcházím na čůrací s panem Brunhildou a poté do lůška.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 23:02
- Nahlásit

Vlčáčková
ok, dám vědět Ale budou k odběru buď kolem Kolína nebo v Práglu Tak abys někoho nehnala z Brna kvuli deseti dekám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 23:11
- Nahlásit

BrendaBenji
NEboj. Byli by to Benešováci. Mám rozum, né???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 06:55
- Nahlásit

Nikdo dneska nemaká???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 07:01
- Nahlásit

Jsem se nasrala hned po ránu. Volala mi matka, že je jejich (podotýkám jejich) pinčofka Čikina nemocná. Má krvavý průjem, zvrací a je jí blbě. Matka jde do práce na 11 a volá mně, abych s ní zašla na veterinu. Prý by to nestihla.
Takže já ve 3 končím v práci, dojedu domů, vyvenčím čokle, sednu zase do auta a pojedu s jejich psem na veterinu. Samozřejmě kolem té 4. - 5. hodiny tam bude nejvíc lidí a budu minimálně hodinu sedět v čekárně.
Předpokládám, že bude muset chodit na kontroly apod. a budu tam chodit já.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 07:08
- Nahlásit

Neflákejte se a dřete, já nestíhám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 07:18
- Nahlásit

danajasaNÁHUBEK NEMÁME
Na těch škraních se dá nátlamek docela dobře roztáhnout. Třeba Delina by taky svůj koš nenasadila, kdyby ho neměla pořádně roztáhlý. A vlastně všem mým čoklům jsem ho roztahovala... Teda já né, to muš.

<< 1 ... 7470 . 7471 . 7472 . 7473 . 7474 . 7475 . 7476 . 7477 . 7478 . 7479 . 7480 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání