| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:25
- Nahlásit
zdar lidi, nejde mi tv, nevim jestli kvůli větru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:53
- Nahlásit
čus fšicííí co něco někde vyhráli
all
rosákojc promynentní spratci děsně lžou ,malonyksa je zcela mírné a klidné štěnátko,pořád nás jen olizovalo..dyš teda nespalo ,což bylo skoro furt..nevim co maj,je mírná jak beránek!
fšicííí pejscííí dnes krom kopanců a ran dostali aji výslušku,tak měli asi radost..i Harýsek měl radost,asi proto,že tam s náma byl dneska už naposled..bude se nám po něm stejskat i dyš byl ošklivý ,ale byl náš..
malej grineček dnes zkusil zabít svého prvního fíka a buzně Fandoj se to dokonce povedlo!! ,bé důkas místo slibůch
jiříkoj se furt eště zapalovaly lejtka a seksuálně harašil s crysou ,ale ta mu nejenže nedala,ale ani nechtěla pučit .Možná proto našel útěchu f alkoholu,jako ostaně vždy prý ..téš bé důkas
malý bůch velké zlo se bohužel nemohl vůbec projevit ve své zlopověstnosti neb byl stále dyzkomfortně umístěn mimo společnost a vytažen jen na jedno kousání,tagže jeho pravá,zlá povaha se vůbec nestihla projevit f tom správným světle slova smyslu Jinak je to samosebou rotavir,to jako jo,rotuje stále
telka mi de a du vocud bo mám tu práci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:27
- Nahlásit
Nazdar děcka, už su v práci, dnes je nás tu nějak hodně, je to podezřelé, neni pracovní den?
Měli sme mocinky krásnej den, Nyxa nedělá nic, už jí ani nesere, když se jí fouká do ksichtu, byla spavá, až velmi klidná. Maryje kousla Rambíka hned u auta do ucha, Rambík moc plakal, ale snažil se krásně a celou dobu. Nakonec se zlopověstné Maryje báli oba nebozí Šamponci. Atík byl velmi plešatý, až ho Cryska vůbec nepoznala. Maryje si vybrala na lásku Fanouška a Harýska!!!!!! Grineček si zkoušel kousáníčko a moc se líbila Nyxááááá. Grineček má největší ouška na světě. Narozdíl od Nyxy mu stojej )))) Sešlo se strašně moc dárků pro oslavence, takže jsme vše rozdělili a dárky získali úplně všichni pejsci. Ještě zbyly v mém autě dárky pro Sisinku a Aleksičku.
Jak se máte, jelita?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:35
- Nahlásit
Gerda
Jak se máte, jelita?
Já velmi netrpělivě.
gdo chtěl vidět jaxem byla vošklivý dítě???
Jsem ten oslavenec
Pak mi strašně vyrostly uši a nevytvořily se chrupafky jak měly a do 8 let sem vypadala jako torpédo. A to krásní blonďatý je Svatavka.
A tady sem děsně zpruzená.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:39
- Nahlásit
zejtra konečně neděle a já budu mít volno až do čtvrtka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:40
- Nahlásit
jablunka
...jejda...
gdo je Svatavka? doufám,že ne ta..
jinak ta předposlední fotka je nádherná
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
gdo je Svatavka? doufám,že ne ta..
Jj,ona. Jsem ráda,že jsem do těch starejch fotek zase vlezla,je to nádherný zavzpomínání.
Taky sem našla fotky svý první čubyny coby půlročního čeňátka a taky to dogátko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:44
- Nahlásit
Malé díťato s Nýninkou
Lasičák byla velmi zpruzená, neboť jsem ji nenechala kamarádit se s majitelem velké bedny sušených uší a všechny mu je sežrat
Tohle je budoucí Lasičákův ženich. Je taky ještě dítě. Jsme s jeho majitelkou dohodli obchod a po vzoru Indů jsme děti zasnoubili .
A tohle je budoucí Boňátčin ženich. To už je hudba velmi brzké budoucnosti, neboť ani jeden z nich už není dítě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:48
- Nahlásit
jablunka
Ty si krááááásnááááááá děcko! Ty vado, jako fakt! Z lanovky mám stejnou, včera sem je našla, zítra tady v práci naskenuju. Ty vole, ty si fakt moc heská!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:49
- Nahlásit
jablunka
Jj,ona.
do prdele..to je asi tak jediný co na to můžu říct
naval dogátko a zbytek
Biluška
Tohle je budoucí Lasičákův ženich
pani ten je vošklivej ,toho bysem za ženicha nechtěla teda..
boňátko je na tom poctatně líp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:51
- Nahlásit
jablunka
davidkova renata
Jaká Svatavka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:52
- Nahlásit
Biluška
Lasičákův ženich je ta černobílá šelmyje? Černobílý se mi moc líběj, buď zlatinký s vlohou, nebo černobílý. je to mocineček krásnej ženich.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:55
- Nahlásit
čus! nás to kousání strašně vysílilo, ačkoliv jsme nikdo nekousali, tak jsme až doteď všicí spali! Rambík teda spí doteď, páč má krom únyvy eště to tojma z Mařčina odmítnutí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
chudák, koukni mu na to ucho, jestli ho nemá prokouslý, abys to hned vydesinfikovala, ona má děsně ostrý zuby, jednou, když se takhle chytli s hanifem o míček, měli oba díry v kožichu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:01
- Nahlásit
Gerda
jojo, kouknu na to. Jinak za trest za to kousnutí jsme vám zas ukradli misku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
do prdele..to je asi tak jediný co na to můžu říct
Nic,na to se nic říct nedá.
Gerda
Ty si krááááásnááááááá děcko! Ty vado, jako fakt!
Mám jinej pocit!
Z lanovky mám stejnou, včera sem je našla, zítra tady v práci naskenuju.
Tu má snad každej.
Jaká Svatavka?
Ta jak jsme za ní jezili do Prahy do nemocnice.
Biluška
Gratuluju k umístění,i gdyš vůbec nevím co to znamená. A musím přiznat,že plesnivý šelmije se mi líbjej.
davidkova renata
naval dogátko a zbytek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
ajoooooo ))) Doufám, že sem Bajko dá rychle fotky, aby všichni viděli ty boží korálky - tyhle jsou první, který mi na ruce jsou, že mi nejsou velký )) Kdyby se ti Rambík zanítil, veterinu ti samozřejmě zaplatim, krs tu krvelačnou bestyji ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
pani ten je vošklivej,toho bysem za ženicha nechtěla teda..
Ale je velmi bohatej, má moc tytulů . To je takovej šelmyjí ekvivalent ropných polí a stájí formulí jedna
Gerda
mě se teda moc nelíbí. Jako obecně černobílé, nemyslím přímo tohoto psa. Ale s modrobílou fenou není moc na výběr.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:04
- Nahlásit
Čus bus!!
právě jsem dostáhla fotky, takže je projdu, ty nejhnusnější smažu a pak ucpu rajče. A taky už vypauju svojí novou troubu, abych v ní upekla svůj první koláč!!
Vrátím se s fotkama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:05
- Nahlásit
jablunka
copa to je za hermelína? Furt ale nevim, která Svatavka, ale už ani vědět nechci, páč je jasný, že je to smutný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:05
- Nahlásit
jablunka
Tu má snad každej.
Já ne Asi sem byla zanedbávané děcko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:08
- Nahlásit
Biluška
mě se teda moc nelíbí. Jako obecně černobílé
hlavně že plesnivky se ti líbí a přitom jsou o moc ošklivější než černobílky.
Baico
ty nejhnusnější smažu
Takže zas nebudu vidět na vobrásku, ach jo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:08
- Nahlásit
Gerda
copa to je za hermelína?
To byl gdysi náš dozák s rodokmenem až do prdele,stál nás strašně moc už za pořízení a pak zhruba 4x tolik do roka života kvůlivá fšelijakým chrobám.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:09
- Nahlásit
Gerda
Kdyby se ti Rambík zanítil, veterinu ti samozřejmě zaplatim, krs tu krvelačnou bestyji ))
jestli tam bude mít Rambík bebí, trvám na tom, abys dala Máňu do útulku nebo minimálně na Vlčáry!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:09
- Nahlásit
Biluška
Já ne Asi sem byla zanedbávané děcko
No to teda,já ji viděla u hodně lidí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:10
- Nahlásit
jablunka
twe krááááásnej vrčák
dogátko téš ale vrčák lepčí
Biluška
Ale je velmi bohatej, má moc tytulů
mě se nelíbí je divnej
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:10
- Nahlásit
Gerda
tyhle jsou první, který mi na ruce jsou, že mi nejsou velký
tak to je gůt!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
jestli tam bude mít Rambík bebí, trvám na tom, abys dala Máňu do útulku nebo minimálně na Vlčáry!
já si jí vemu na převýchovu a vo prachy se šábnem
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
twe krááááásnej vrčák
dogátko téš ale vrčák lepčí
Hlavně kvůlivá ní už nechci vrčáka,páč to byl ten nej pes na světě a vždycky bych srovnávala.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
du ven, nakrmit a pak do bia, mějte se tu a navalte fotky!
|