| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:46
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:51
- Nahlásit
Biluška
nebude, na bouřku je moc kosa. a nestraš. jdu s divnobratrem, tak nesmí být bouřka.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:56
- Nahlásit
Dáška
To by mě zajímalo jak Biluše a Impact jsou dobrými přednašeteĺkami a umí krotit pézetka.
Že by traverzou? No asi budu muset zmíněné ústavy infotrmovat o vyúkových praktikách lektorek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:58
- Nahlásit
impact
zkurvené Biluškou, co neumí počítat hodiny
Co kecáš, já jasně věděla, žes tam měla být na deset třicet . Akorát sem teda nevěděla, že ty to nevíš . Bylo mi ráno trochu divné, že vstáváš tak brzo, ale neřešila sem to, neb sem byla potěšena, že dřeš
makrel
nebude, na bouřku je moc kosa. a nestraš. jdu s divnobratrem, tak nesmí být bouřka.
Tak možná nebudou blesky, ale stopro bude chcát a vichřicovat. Uš teda vichřicuje. De to tak jako šikmo od Nysy přes nás k vám tak si vem deštník radši
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:01
- Nahlásit
Biluška
dyž nebudou hromy a blesky tak je mi to šumafuck
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:02
- Nahlásit
Biluška
Bylo mi ráno trochu divné, že vstáváš tak brzo, ale neřešila sem to, neb sem byla potěšena, že dřeš
Ty jsi pinda.
Dáška
Oooo, děkujííííí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:05
- Nahlásit
Zdar, jsme doma z igelity. Dneska to bylo moc dobré, byla tam čubka, co běhala na volno, Trixe dost usilovně balila a on trpěl představou, že je v nejlepším. Nevim, jestli byla, ale nastavovala se mu opravdu statečně. Kurvizna. Mě srala, akorát platím za to, že si ten kripl pohraje s čubou ale ne, měl krásné odvolání a dokonce zvládnul zatáčet. asi třikrát, pak se rozhodl, že už to zase neumí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:08
- Nahlásit
Dáška
Jinak teda tichá závist na slalomem a sudama. A toho potlesku.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:14
- Nahlásit
impact
Hele neboj, dyť to zvládly i ty děcka, taky se naučíš mě se líbil Mordor, jak visel za ocásek a jak ho na konci měli místo panenky
Biluška
Co kecáš, já jasně věděla, žes tam měla být na deset třicet
Paní, mě jste taky trochu nasrala, ale já sem musela držet hubu nejnasranější teda byly asi ty úči, ale dobře jim tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:16
- Nahlásit
na mělníku velmi zataženo, naštěstí budu chodit převážně vnitřkem, tak snad nepromoknu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:18
- Nahlásit
Dáška
Hele neboj, dyť to zvládly i ty děcka, taky se naučíš
Tak mladá a tak drzá.
Nic, odjebávám sa na pívečko pívo, dneska zasloužený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:20
- Nahlásit
Dáška
Paní, mě jste taky trochu nasrala, ale já sem musela držet hubu
Si pište paní, sem velmi tvrdý kapytalysta
All
Odjebávám se odtialto neboť si musím oholit nohy. Sem se rozhodla zítra vyrazit v sukni . To zase bude dřina . Gdyž to zvládnu tak si možná aj nalakuju nechty, ale tomu moc nevěřím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:22
- Nahlásit
Biluška
odesílám ti sovu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:22
- Nahlásit
taky se odjbávám. a držte palce stran bouřky a jiných nebespečí v páteční večer.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:26
- Nahlásit
Čau megerky, už su najeděné, vyprané, pes má tak příšerně naofuklý břicho, že se sotva vleče, musíme jít běhat do březového háje. Už sem jí dala bylinu, snad se po ní nějak vyprdí. Taky děsně smrdí, podezírám jí z nějakýho střevního problému, musíme zítra hodně chodit. Ona teda u hárání vždy děsně smrdí, ale teď smrdí nějak zkaženě.... Coděláte? Žije eště pawlinka, mladý chemik?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:30
- Nahlásit
Gerda
pes má tak příšerně naofuklý břicho, že se sotva vleče
sem nevěděla že sem tvůj pes..
no nic odjebávám se též,pááá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:32
- Nahlásit
nechod´te mám noční-nuda
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
tak už se ozval, zítra v půl jedný ho vyzvedávám koukejte tam bejt před jednou ať tam nejsem sama...!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
sama sem svůj pes.
Našla sem fotky z děctví, máma se smála jak kdysi, jak je znova viděla. Měla jsem velikánckou bílou čepici a v pěti sem už skákala skokánky na lyžích! Pod tou čepicí je vidět ta pleš. V pindělí to naskenuju. A taky mám fotku s tenisovou raketou, byly mi asi dva roky. Ale sem tam hambatá, tak nevim, jesi vám to ukážu. Láska ke sportu zmizela hned, jak sem nabrala ždibec rozumu. To už sem se pak voblíkla. Když sem držela tenisovou raketu. Nějakou náhodou samozřejmě.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:41
- Nahlásit
nuže zítra se tedy uvidíme, asi dorazim na jednu ale pudu se s Grinem na chvíli projít; granule vezu s sebou a možná se s sebou taky poveze muš nejsem nadšená ale nechci mu říct že ho s sebou nechci gdyš se snaží se mnou bejt..
každopádně se mu dneska budu taktně snažit naznačit ať se jenom přijede podivat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:42
- Nahlásit
Jdu ven, doma už se asi nepřipojim, fouká to jako blázen starý, ale eště to trošku zkusim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 21:53
- Nahlásit
šici spíte či co?nebo paříte...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 21:56
- Nahlásit
kejtlin
Já ani jedno. Zrovna hledám na mapě na netu, kam vlastně mám zítra jet.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:00
- Nahlásit
kejtlin
nespím, zase prohlížím eshopy a koukám na psá žrádla...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:06
- Nahlásit
kejtlin
taky nespim, ale asi už pudu
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:12
- Nahlásit
Já taky nespím právě jsem vytvořila proti bleší obojky tak snad to bude fungovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:14
- Nahlásit
laguna
Já taky nespím právě jsem vytvořila proti bleší obojky tak snad to bude fungovat.
jo z čeho a jak jsi je tvořila?
zuzanarosakova
taky nespim, ale asi už pudu
závidím moc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:29
- Nahlásit
vedle u Ebony dávala Hipík a Tonička návod:
existuje spousta esenciálních olejů, který fungujou proti hmyzu a parazitům.
Příklad směsi es. olejů a 1 kávové lžičky alkoholu (jde to i s vodkou nebo tequilou ):
Cedr 1 kapka
Levandule 2 kapky
Citronela 1 kapka
Tak jsem koupila esence a přizpůsobila jsem dávku na psice a pokud to zabere tak to bude paráda.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:30 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
laguna
vytvořila? Na lvy? A z čeho? taky mě to zajímá!
edit: a to jim vetřeš do obyč nylonového obojku nebo jak?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:46
- Nahlásit
Hele mě došlo emilem totok-Máme pro vás zaručený a vyzkoušený recept proti klíšťatům. Návod na domácí biorepelent je přímo ze Švédska. Náš rozmarýnový odvar neobsahuje žádné chemikálie!!
Na přípravu potřebujete 1 sáček rozmarýnu, který koupíte v obchodě, jako přísadu do jídla, 1 litr vody a 1 lžíci bílého vinného octa. Do hrnce nalijte vodu a přiveďte ji do varu. Potom odstavte a vysypte do vody rozmarýn a nechte pořádně vylouhovat. Rozmarýn může být ve vodě, až do vychladnutí odvaru. Potom scedíme rozmarýn a přidáme 1 lžíci vinného octa. Přírodní repelent se přelije do sprejové lahvičky a uloží se do chladničky. Před každým výletem do přírody si nasprejujeme tělo, hlavně nohy od kolen dolů. Nasprejujeme si také obuv!!
|