| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:46 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Ten obojek nylonový do toho namočím nechám oschnout a ráno jím to dám.Na lvy jsem toho dala pětkrát víc.
edit. jim
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 22:52
- Nahlásit
danajasa
to jsem četla i vedle
ale jakmile se něco musí vařit apod. tak na to kašlu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 23:00
- Nahlásit
Normálně muj muš učí psi krást! vyprávěl mi, že včera byl na louce u baráku a psi si tam hráli s pudlikem. Najednou oba Šamponi nabrali paly a valili dom a muš si fšimnul, že Koky má v hubě něco barevnýho. A za nima pudlik. Tak jim muš otevřel branku a pudlikovi před nosem zavřel. Pak přišla paní od pudlika a prej :neviděl jste tady takovej barevnej balonek??
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 23:08
- Nahlásit
Kousanie mám zo všetkého najračej...zpívá Nyx právě....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 23:09
- Nahlásit
jako tady je meluzína jak sviiiiŇ!!!!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 01:13 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
laguna
vedle u Ebony dávala Hipík a Tonička návod:
U holek mi obojky zabraly na 100%, po nasazení obojků ani jedno klíště.
Hipík je ale hodně velkej chlupáč a tu a tam jsem klíště našla. Kromě obojku jsem teda jěště v jeho případě přitvrdila "modelem Jablůňka" - t.j. - kápnu si na ruku pár kapek éteráku levandule, rozetřu po dlaních a ruce si důkladně otřu o jeho srst . Je velkej, takže jednou hřbet a nohy a pak břicho.
Jabloň používá jemnější Levanduli extra, já normální lacinější a ok, od tý doby žádný krvežíznivý potvory.
Pošlu ti na mail pod členem pdf "vejcucu" na tohle téma vedle
|
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 01:36
- Nahlásit
laguna
Na lvy jsem toho dala pětkrát víc.
jejda, tak to budete hodně voňavá smečka... Ale Hipíkovi nevadí ani koncentrovaná levandule, jak jsem psala výše.
Jen se nelekni, kdybys třeba 1-2. den po nasazení obojku našla nějaký klíště. Ty co už v kožichu byli, nezdrhnou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 06:09
- Nahlásit
tak fstávat, makat, načančat a jedeme bojovat o tytuly
Mimochodem, stran těch obojků - u nás je letos ta havěť mimořádně aktivní. už jsem jich sundala asi tak dvěstě. Zajímavé je, že 90% jich má Žufík. To by mě zajímalo proč. On je takový klidopes, nikam moc nechodí, moc nelítá...většinou leží na schodech před barákem, když ho vytáhnu na vycházku tak jde spořádaně po cestičce. Přijdem domů a má dvacet klíšťat, ze zbývajících šestnácti psů sundám celkem tři
Ale to je fuk, už jsem objednala expoty, v pondělí tu budou a klíšťata budou mít po ftákách . Ale napadlo mě, že bych ty olejové obojky vyrobila děckám. Bych jim je dala třá jako tkaničky do bot, nebo jako náramky na kotníky. Myslíte, že by to mohlo zabrat? Ideální by to bylo asi jako ty tkaničky...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 07:26
- Nahlásit
Moc moc děkuji. Já na holkách zatím našla jen jednoho ale u nich se to dooost blbě hledá.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 07:29
- Nahlásit
Psíček
Jasný, tak hezký sny přeji.
wow...psíčku znásilnil tě plyšovej medvěd,že jsi tak milý?
Hej zas nikdo v sobotu nevstává,jste líný šíleně,nechápu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 07:36
- Nahlásit
Marushhmmm,ja uz jsem vzhuru od ctyr!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 07:46
- Nahlásit
nemethova5
hmmm,ja uz jsem vzhuru od ctyr
to je zas moc brzo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 07:48
- Nahlásit
Marushco nadelam,kdyz potrebuju prachy!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 08:22
- Nahlásit
tak nevim čim ten pes bude, ráno ukradla květináč..tak jsem myslela že bé zahradnice nebo tak,ale teď ukořistila štětku na záchodě,tak to asi bé nakonec hajzlbába....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 09:15
- Nahlásit
Marush
DH! včera jsem tě popisovala divnobratrovi
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
makrel
DH! včera jsem tě popisovala divnobratrovi
no pardon,co si mě bereš do huby? Hele a tvůj divnobratr je ten kulturista jak ti něco komentoval???Jako regulérní svalovec?!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:00
- Nahlásit
Marush
to je tajný . Ale moc se mu líbil ten název divnobratr . A myslím, že by sis s ním rozuměla, my jsme totiž já a moje druhé já
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
makrel
to je tajný
to je von určo ten svalovec....hej,tak to je hustej divnobratr teda, můj nejni tak svalnatej,vlastne neni svalnatej skoro vůbec, dost mě tim teda uráží teď když vim jakej je ten tvůj
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
Marush
šak ty nejsi na sfalofce, ne? odpovídá přesně tvému zvrhlému fkusu..ten tvůj
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:06
- Nahlásit
Brániči jste tu někdo?
Takže my dorazíme dnes ve složení, Nyxa a její psovod,Šampus1/Šampus2- jejich slabý psovod...kol půl druhý! Hyn za hukáže!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
makrel
šak ty nejsi na sfalofce, ne? odpovídá přesně tvému zvrhlému fkusu..ten tvůj
jenže můj nejni ani hubenej,je to takovej velkej mentál s velkou hlavou...podobně jak já , mně svalovci nevaděj teda...ale nesměj se moc natírat krémem na boty jak to voni dělaj rádi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
Marush
to je na nich to nejlepčí, jak jsou namazaní, akorát se to pak blbě pere
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
makrel
holt jsou mazaný no... kulturistí, dej sem foto topless jeho hned
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:43
- Nahlásit
Marush
Takže my dorazíme dnes ve složení,
já tu třeba jako sem! A vy se zkuste hlavně neztratit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
nazdááár přežila jsem to fprááácíííí
Jen těsně před cestou dom mi ušel vzduch, ne ze vzducholodi, ale se stejným efektem, statickým efektem celého psovozu. Takže jsem si ještě zopákla, jako už celkem pravidelně s půlročníma pauzama, přehazování pneu. Takže jsem španavá jak plasátko.. a bolavou gumu už jsem nechala po cestě ve špitálu kolečkovym a vyzvednu si jí až zdravou cestou na kousačky. Bo jinak bych tam stála ve frontě ještě teď a rovnou pak mohla pokračovat nach Prág. Jen mě zajímá na co příjdou, páč jsem vyjela z místa, kde autí 24 hodin stálo, přejedu k autu kolegyně, že si ejště mezi autama přehodíme pytel graulí a obě koukáme na to kolo, že je nějaký měkký. Obejdu auto, esli jen jedno. Tak jedno. Tak stojíme a debatíme esli s tím ještě někam dojedu a jak tak hledíme, tak kolegyně říká "hele, koukej, voto to uchází před vočima, koukni na ty nápisy na gumě, jak jednou pomalu dolů k zemi" a taky jo.. tak snad to bude jediný dnešní problém, páč po 3,5 hodinách klidu bych toho neska asi už víc nedala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
MarushTakže my dorazíme dnes
no konečněěě, vem si nějakej tahací hadérek pro malozabyjandu na bránění
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
Atusch
A vy se zkuste hlavně neztratit
vůbec to nezmiňuj ty vogo...jinak se to zas stane
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
Jo a esli jste mi někdo něco chtěl v posledním mylijonu stránek vot čtvertečního večíra, tak mi to napyšete znova, bo dočítat není kdy. A ptát se kdo je kdo taky není čas, rozkaz zněl jasně, nesmí projet
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:06
- Nahlásit
Marush
tak hlavně měj foun, to byl myslím minule hlavní problém, že vyrážíš bez něj Se pak blbě naviguje
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:07
- Nahlásit
co to na mě vyběhlo na FB? Navrhovaná přátelství: RD: Uživatelé Marie Nyx Rosakova a Psí Kusy jsou společnými přáteli.
vono je dneska zas apríla?
|