| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:08
- Nahlásit
Crysa
šak maruš po něm jede, tos nevěděla???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:09
- Nahlásit
makrelšak maruš po něm jede, tos nevěděla???
jo tak to je ten volnej fstach co tam má uváděnej
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Crysa
jo přesně
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Crysa
makrel
uklidněte se, sem ho měla f přátelích než jsem sem do žumpy spadla...přece ho nevyhodim ne, dyk by mi pak změnil imprinting neblbněte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:12
- Nahlásit
Marush
mi pak změnil imprinting neblbněte
no ještě bys pak mohla být normální a co potom?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:12
- Nahlásit
Marushdyk by mi pak změnil imprinting neblbněte
huž ti zvlčel psa jako, tak asik už je něco jako špatně, asi ste moc volně f tom fstahu, bo jinak by nezvlčel vlkošedou Nyxá aby tě stahl xobě a utěsnil fstachy.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
Atusch
nemůžem se ztratit, neb řídím já, topinteligentní blondýna!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
makrel
no ještě bys pak mohla být normální a co potom
po rododendronově zásahu?To si asi nemyslíš ani ty,ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:14
- Nahlásit
zdar fšicí!
ach jo, zase mě bolí fkrku bránění radši vypustím a budu se válet, ať su do pondělka aspoň trochu fit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:14
- Nahlásit
makrel
heeeej, ukaž divnobratra! taky ukážu svýho
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:15
- Nahlásit
Jedu pro gumu, jedu pro Danuš, dítko její a psa fousatýho a krz asi vobědvárnu u MekDonaldá se k vám řitim. Takže asik dojedu wo fous dýl bo bude BigBigBig žraso, páč nstíhám za tu hodinu doma ani uvařit natož sníst, takže nečekejte
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:18
- Nahlásit
makrel
každej ukáže divnobratra hned!
Crysoooooooo přijeď hlavně at vidíš Nyxůůůůůůůůů
Baysha
lity,lity..kilo předám konečně pani Bajkonůrovej
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:19 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Marush
kuju... buď Bajkonůrovej, nebo Atusch, dlužím kilo všude kolem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:20
- Nahlásit
Marush
Adydas
nebudu ho tu vokazovat kolemjdoucím zadara přece! se podívejte na fb
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:20
- Nahlásit
Marush
každej ukáže divnobratra hned
tak jo, ale musí to bejt nějaká romantická fotka s nim! Já mám třeba tudle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:21
- Nahlásit
Dobré jitro lidé bdělí, milí, dobří, laskaví, pracující, spící, jdoucí ven, přišedší dom, lidé krásní, mladí a neklidní!
Přectafte si, že to digestívum asi funguje, fčéra byla mařena nafouklá jako Crysova vzducholoď, smrděla zlopověstně, jako pytel hoven. Dostala byliny, pak sme šli ven, chodili, chodili, pak vykadila velikou hromadu sraček. A užý jí bylo líp, ale žádná hitparáda. Celou noc nějak divně pendlovala, a funěla, teď ráno už jí bylo zase o něco líp, takže venku vysrala dvě veliké hromady, a teď už je jí skoro dobře Jestli tomu pomohly ty byliny, tak se jim mocně klanim! Dala jsem jí teda včera dovjitou dávku, tak se možná chuděra pokadila po nich Ale je jí fakt mnohem líp a už chce krást mámě z pultu uzený maso, z kerýho pak bude rizeto. Dnes musim jít do práce, ale až v šest, a zítra musim jít do práce, ve čtyři. Takže do zlovsi nepojedu, bych to nestíhla. Jo a eště sem nevolala hancew, takže nevim, jak s tim dneškem )) Přijede Aleksandra? Musí přiject, neboť tu má pro Aleksa a Sisa dárek. Proč vstáváte tak brzy jelimani?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:23
- Nahlásit
Gerda
Proč vstáváte tak brzy jelimani?
protože dřeme, abychom mohli večer chlastat, to dá rozum, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:23
- Nahlásit
makrel
se podívejte na fb
a jak ho tam mám poznat asik ?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
ten nejdivnější, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:27
- Nahlásit
makrel
nevim, máš ho na fotce? nebo jen v přátelích?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:27
- Nahlásit
Gerda
mám brát Atilláka ? Vůbec nevím jestli se mi tam chce zlobit ještě s ním...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:31
- Nahlásit
makrel
jo už vim, je to ten namaskovanej za Hotentota
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:33
- Nahlásit
Atusch
mám brát Atilláka ?
samozřejmě, má tu dárek k narozeninám, jak se vůbec můžeš ptát ))) Bude to můj kamarád, i Asíček, dnes budu mít tři psy ))) A vem jemnej kartáč, takovej ten, co má kuličky na těch hrotech, aby to bylo jen bezvadně drbací, budu ho drbat. A kolik ti přivezu prachůch mi řekni eště prosím. Jo av balíčku byly jen 4 kilovky, ne pět, takže umíš počítat možná eště líp než já ))))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:33
- Nahlásit
a Mařka neukázala divnobratra!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:35
- Nahlásit
Gerda
budu ho drbat
a budeš drbat i Šamponky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
klidně ráda češu )
hele ženy řekněte mi, když o2 nabízí mámě wifinu za 400 korun nákup a za 200 intronét, má to koupit? Řekla, že když jí platim UPC telku, že by mi platila intronét. Ale ani jedna nevíme, jak to funguje, co je wifina a jestli si jí mám koupit. Rychlost připojení si máma nepamatuje, páč vlastně vůbec nevěděla, co jí pani řiká, a já tomu nerozumim taky, takže taky nevim nic. Takže mi poraďte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:45
- Nahlásit
Ženy a kde je pawlinka? Ta chemička prej v noci bouchla, jeslti neni otrávená, nebo tak něco.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:45
- Nahlásit
Zdááártééé tak já si neska zamluvím celý letiště na stopy páč je tam anglický trávník a byl takovej organtýn,že aj ta pruhovaná ponožka metala kotrmelce, tak sme se šli akorát proběhnout,je tam moc nebezpečí tak sem nasadila mokrou houbičku a páč se nedalo ani dejchat natož volat náký povel užila sem pískátko,pakůn se zasekl v půli běhu načež začal nechápavě kroutit hlavou co to dopr..je pak zkoumal okolí vodkud to sakrá de načež docválal pro odborný výklad pískací záhady(už živě vidím jak všem psůn nakecává,že na letišti je záhada století)
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:46
- Nahlásit
Gerda
dyť jsi chtěla jen 4 kilofky...! Ale jestli ne tak se omluvuju dovezu ti pátou, já zas Renatě dala játra a ohon k tomu .... tak se nedivím.
2x trachea = 254,-
1x Frolic = 251,-
4x hruboml. = 142,-
celkem..... 647,- ?
hm tak koukám, žes jich fakt chtěla 5... to sem ale kretén, a já objednala fakt jen 4ks... podívám se zda nemám ještě něco doma...
a na Atiláka žádný kartáč nemám s kuličkama...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:47 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
Wifina je bezdrátový (dejme tomu rádiový) připojení - ale teda nevím o tom, že by bubliny vůbec nabízely wifinu jako takovou, spíš to bude wifi modem k normálnímu ADSLku, tedy pevná telefonní linka a na ní u tebe doma napojená krabička, která teprve vysílá ten rádiovej signál. Cena zní dobře, ale bude v tom ňákej háček... zkus zjistit víc, o co vlastně de, takhle ti moc neporadím
|