| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:47
- Nahlásit
Gerda
Pawlinka jela někam ke známejm grilovat i s psékama a má tam být do dneška ne? Takže v podctatě je evakuována
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:51
- Nahlásit
Atusch
v poho, vůbec to neva, mě to vystačí na docela dlouho, teď budu krmit zase stejně chvíli granulema, tráví po nich nějak líp, maso začnu dávat až zase za týden. Nedělej si s tim starostě, přivezu ti toliko peněz 650.
Baysha
No a nemohla bych mít teda nějakou nabídku od tebe? Já tomu nerozumíííííííím.
Takže v podctatě je evakuována
Aspoň že tak!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:53
- Nahlásit
Baysha
tak pani řikala, že nabízej wifinu k nojbůku. Neni to na pevnou.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:54
- Nahlásit
Gerda
v kolik tam budete? Já že Jiřík chce abych ho vyzvedla už v půl jedný, tak budu muset letět. Ok když časem budeš potřebovat maso, tak řekneš a něco v mrazáku najdu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:55
- Nahlásit
Gerda
já ti nic nenabídnu, já nejsu opchodník nabízeč se v tom trochu vyznám technycky, ale ceny, smlouvy a tak, to de mimo mě... ale víš co? mohla bych se stavit někdy v týdnu dopoledne u tě v práci, ty bys mi řekla, co víš, a já bych pak zrovna zavolala na bubliny a dozjistila od nich zbytek... a Bajša by se mezitím nechala zabít od Korinky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:55
- Nahlásit
Atusch
taky za chvíli vyrazím, taky budu před jednou
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:56
- Nahlásit
Gerda
wifina je dycky k nojbůku nojbůk je přijímač, podstatný je ale, co je na "druhým konci" toho signálu, neboli co je vysílač...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:56
- Nahlásit
Baysha
jooooo seš největší bůůůůůůch, to bych tě strašně moc poprosila!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:58
- Nahlásit
Gerda
má to koupit
bacha O2 má vždy nějakou skrytou fintu, musí si tu nabídku pořádně prostudovat!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baysha
neboli co je vysílač...
je tam šéf všech malejch trpaslíčků, co běhaj nojbůkem a strašně rychle píšou a kreslej. Když máš šikovný trpaslíčky, vidíš na obrazofce obrázky, příspěfky a tak.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Gerda
tak řekni, kterej den je nejlepší, já můžu kdykoliv dopoledne...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:59
- Nahlásit
Baysha
Zjistim to se Zuzi, jestli nemá nějakej den v týdnu volno, páč bychom určitě jinak zvolili ten, kdy tam nebude ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:59
- Nahlásit
Gerda
je tam šéf všech malejch trpaslíčků
ale furt nevíme, v jaký chaloupce ti trpaslíčci bydlej, gdyš ti zrovna neběhaj nojbůkem nevadí, zjistíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
Baysha
u mámy bydlej v domečku, co má na sobě napsáno HUAWEI EchoLife HG520i a vypadá jako modem....já bych chtěla intronét domu, ať nemusim furt stát na balgoně a snažit se o napojení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:02
- Nahlásit
Jdu vařit kafe a vyrazím ku venku.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:04
- Nahlásit
Gerda
HUAWEI EchoLife HG520i
jo to je to velký bílý ufo to je vcelku dobrej ADSLkovej domeček
vymyslíme ti ňákej intronét, nebuj... buď domácí, nebo třá mobilní, to bys měla taky dobrý
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:05
- Nahlásit
Ty ve, to je nekonečný toto....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:10
- Nahlásit
už balim pařáty a za chvíli razíme pes už je velmi neklidný...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
impact
no týbláho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:13
- Nahlásit
Tak já už jedu!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:16
- Nahlásit
Baysha
Drsný, co? Včera večer to vypadalo, že už to snad maj pod kontrolou, ale prd. Jako je mi líto těch, kteří bydlí na stranu kouře, ale jsem moc ráda, že teď těch pár dní nefouká vítr opačným směrem, páč by celej ten dusivej komín nejspíš padal přímo sem..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:26
- Nahlásit
impact
Pani nejhorší je,že tam makala půlka práce schopnejch a ted budou namydlený.Dneska už de ale je tu fakt děsnej vichr.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:38
- Nahlásit
danajasa
No to je mi jasný, kolik lidí přijde o práci. To je děsný... Nevím, nejsem si vůbec třeba jista tím, essi to vůbec postaví celý znova. Tu fabriku jako.
Jinak tu něco na zlepšení rána. ))))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 15:54
- Nahlásit
čau blbečci, jdu jen kolem, za chvíli vyrážím k Montici na kolaudačku a pak na ples. hééééééééééééééééééč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 15:55
- Nahlásit
čuste žumpice,uš sme doma
sem úplně mutvá . Ale v zásadě sme byli dost dobrý Lasičák Výborná dva (ze sedmi), Nýna výborná štyři. Rozhodčí jako vždycky ultradebyl. U Nýny mě fakt nasral, páč Nýna tam byla jednoznačně nejhezčí, navíc se fakt hezky předváděla. Před nás dal fenu, která byla kudrnatá jak pudl (hlavně, že Lassie nenechal vyhrát s tím, že jí na prdeli stojí asi čtyři chlupy a že tudíž není ve výstavní srsti a má otevřenou srst ). U Nýny to odůvodnil tím, že prý je malinká. Dvě ze tří co byli před náma byli minimálně stejně tak malé jako ona, u jedné bych se možná i hádala, že je menší a ta druhá byla navíc kudrnatá Zase mě to na chvíli ujistilo v rozhodnutí srát na výstavy a radši igelitit.
Pupíček mi v juniorhandlingu udělala velkou radost, páč se dostala až do semifinále a z tama vylítla jenom proto, že udělala figuru L na druhou stranu. Byl to její první start, takže fakt dobrý Nicméně má stejně smůlu, jelikož matka nechce podporovat ty předem prodané a zprofanované výstavy tak na tomhle poli díru do světa neudělá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 16:58
- Nahlásit
Takže dnesní kousání: Nyxa celou dobu spala nerušeně...proč spát doma,když se můžu vychrápat mezi štěkajícíma čoklama,že?
Rambík Bambík byl ve velkém dyzkomfortu, bo Maryje mu odmítla dát a vůbec se s nim nechtěla kamarádit(hned na úvod ho grybla do vouška) a to ho hrozivě ponížilo, bo on je zvyklý že ho každá miluje jak je krásný, ale Máňa na něj srala a to on nesnese! A dal si závazek jí jednou zbalit
Pani Baicová velmi zchudla,tudíž je jen otázkou času kdy za Baicem poletí vzduchem
Bůch je opravdové velké zlo
Grinešek si hrál s Nyxou a dával si celou její hlavu do huby
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:00
- Nahlásit
makrel
čau blbečci, jdu jen kolem, za chvíli vyrážím k Montici na kolaudačku a pak na ples. hééééééééééééééééééč
ty furt plesáš voe
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:14
- Nahlásit
Marush
Bůch je opravdové velké zlo
jsem z něj ouplně v dyskomfortu...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:16
- Nahlásit
Atusch
jsem z něj ouplně v dyskomfortu
nedivim se,ale je moc pěknej a taky pěknej maniak
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:20
- Nahlásit
Marush
nedivim se,ale je moc pěknej a taky pěknej maniak
jooo maniak je hroznej a hlavně prostě fuuurt rotuje a rotuje....
|