| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:16
- Nahlásit
Baysha
já bych brala Electrolux. Nebo Bosch
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:20
- Nahlásit
Baysha
a po pravdě taky uvažuju o nějaké laciné variantě kuchyně - IKEA nebo tak něco,
hele normálně dojdi kouknout do obi a tady těch krámů, tam sem si tu svojí vyhlídla vopsala značku, sehnala dovozce a dojela si jenom pro ty skříňky co sem chtěla do Roztok, páč mám atypickou mrňavou kuchyň a muselo se mi tam vejít moc věcí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:21
- Nahlásit
Alexa
tož toto mě vůbec nenapadlo, díky za tip!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:36
- Nahlásit
Baysha
ouki douki
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:39
- Nahlásit
dneska jde farmář hledá ženu....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:47
- Nahlásit
kejtlin
dneska jde farmář hledá ženu...
jééé dík za připomenutí zas bych na to zapomněla a přišla vo mýho oblíbenýho kozího dědka blééééééé
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:47
- Nahlásit
Špatný zas mi bouchá kotel tak se klepů děsem co to zas udělí,páč prší a bylo teplo komín je teplej tak netáhne ale včíl už je zima děd klepekosu tak sem nucená topit,zas mám schýzu,já bych nemohla bejt hasič normálně bych se zhroutila při pohledu na větší ohen než je táborák na buřty Ovšem ted sem to probírala s vodborníkem a ten mi říkal,že nejvíc se bojí ti co tomu rozumí,páč ví co to či ono dokáže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:51
- Nahlásit
Alexa
vo mýho oblíbenýho kozího dědka blééééééé
též je to můj oblíbenec
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:53
- Nahlásit
kejtlin
též je to můj oblíbenec
jo a nejlepší je jak se vo něj babi derou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:56
- Nahlásit
Alexa
jo a nejlepší je jak se vo něj babi derou
no taky to nechápu....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:01
- Nahlásit
kejtlin
no taky to nechápu....
Páč ho necejtíte třá smrdí nákým kozím feromonem,bože pani víte jak smrdí kozel v říji,to je jak narkoza jeden čmuch a ležíte
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:03
- Nahlásit
, jako ten malo pes už má jedno ucho nahoru úpa a tim jí asi stouplo sebevědomí a po mym návratu z práce mě nechutně napadla...dávám si měsíc maximálně dva než mě zadáví.... a trénovali jsme přivolání na salám(nic jinýho nepůsobí)ale bohužel když nechce nejde a utiká vždy když pro ní jdu....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:04
- Nahlásit
Zdar lidi, tak co novýho tady
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:05
- Nahlásit
Marush
a utiká vždy když pro ní jdu....
hele a zkusilas utíkat vod ní a volat jí???????,
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
danajasa
víte jak smrdí kozel v říji,to je jak narkoza jeden čmuch a ležíte
to máte pani recht, von kozel smrdí imrvére, prasák jeden a velmi mnoho smrdí pak i všechno co se k němu přiblíží blíž než na 10 metrůch
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:08
- Nahlásit
Eldoguero
Zdar lidi, tak co novýho ta
Paní všichni vraždí všechny a bokem kupujou nábytek taky bloudí a nemaj nafukovací vozy jo a morkový kosti je podpultofka
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:10
- Nahlásit
Alexa
hele a zkusilas utíkat vod ní a volat jí???????,
samozřejmě...to funguje,ale jen na procházce kde to nezná...ale před barákem kde si už je jistá tak ta svinje si narve hubu kamenim a vždycky kus uteče když se k ní přiblížim....pak jí teda drapsnu a to mě okamžitě za to kousne,co jsem si to dovolila .....dnes kousala morkovou kost a šíleně u toho vrkala...je to zabyják!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:17
- Nahlásit
danajasa
dík pani za vyčerpávající výcuc morkový kosti u nás jsou fšude a za pár korun, gde je to podpultovka
až něgdo najdete nafukovací auto, stoupám si do řady, taky chcíííí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:20
- Nahlásit
Marush
a vždycky kus uteče když se k ní přiblížim
Bé to chytré zvířátko,pakoník coby dětátko to dotáhl do dokonalosti a dyž sem se mu schovala tak místo aby se trápil,že mě nehlídal a jmul se mě zoufale hledat s řevem "máámííí nééopouštějmě jááá se bojím"tak sebou flákl vo zem a děsně ječel jakdyby měl zlámané všecky nohy a ochromu telat navrch,čímž mě donutil běžet k němu v hrůze,že umírá,načež tak metr předemnou čile vyskočil a podezřívám ho že vistrčil prostřední dráp(tajně páč už věděl,že je to sprostý)
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:23
- Nahlásit
danajasa
že mě nehlídal a jmul se mě zoufale hledat s řevem "máámííí nééopouštějmě jááá se bojím
tak to ten malomagor teda když se schovám v lese za strom,tak rychle běží mě najít,ale jak už to někde zná ví naprosto přesně že když nepřijde když jí volám nic se vlastně nestane a že pamlsek je míň zajímavej než kamení co má v hubě..a dokonce ikdyž nemá kamení v hubě,jen si tam leží...a nejde domu...hrozně rychle všechno prokoukne...je to vychcanej příšernej a má už jedno ouško nahoru je moc roztomilááááááááá ikdyž moc zlá!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:26
- Nahlásit
jdu mějte se čus bus bambus
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:30
- Nahlásit
Marush
je moc roztomilááááááááá ikdyž moc zlá!
V tom případku doporučuju sedalin né pro psa,ale zásobit sebe až půjde pes do puberty,zapečete do buchet béte sedět v lese na pařízku a žvejkat buchtu za buchtou z uzlíčku,pak začnete zpívat(řvát na lesy)a pak usnete no a se zbudíte pes bé zpátky páč dostane hlat(možná potkáte Vojtu,Kubu s Matějem bacha už sou veký maj pár set kg médové)
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
nejhorší je, že nevim co odpovědět "počkej až doroste hlava!!!" už je ohraný
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Marush
je to zloštěňátko asi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:32
- Nahlásit
Eldoguero
něgdo najdete nafukovací auto
gdo to bude řídit?Dyt se to píchne vo kdejakej most(napadá mě Ládínkova raketa ta co měl dycky v pouzdru od houslí v podivuhodných dobrod.rodiny Smolíkovy)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:35
- Nahlásit
šmarjá koukáte na toho farmáře? to je haluz největší!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:36
- Nahlásit
danajasa
musí to bejt dostatečně pružný vozidlo přece a zas jako úplně do maximálního maxima bejt nafukovací nemusí, jen tak trochu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
dnes poprvé,ještě jsem neviděla ani jeden díl, ale již jsem velmi znechucená a přepnu to asi na Earla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
zuzanarosakova
šmarjá koukáte na toho farmáře? to je haluz největší!!
kozí dědek je bůch
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:48
- Nahlásit
Lidi nebylo by někde foto kozího dědka ať vím jak vypadá? Vůbec nemám ponětí o čem se to tu bavíte
|