| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:50
- Nahlásit
Marush
o snad né těch huš je tu dost,ne?
ale žádná neni morčice
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:52
- Nahlásit
bonc
ale žádná neni morčice
to je prauda zas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:53
- Nahlásit
Tak morče se menuje Mafije
Sem šla pytlačit. Schválně jsem spěchala ať to stihnu než začne chcát Došla jsem akorát za barák, pak jsme to vzali poklusem dom a beztak sme zmokli Se na to můžu vyprdnout v takovém počasí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
Grin
už sem ti psala i do těch granclí, že pokud se jich chceš zbavit, přijedu si pro ně v sobotu, rovnou tě naberu a pofrčíš a náma do prokopáku, Gríňa se rozkouše trošku a zabije se s Nyxou, aspoň nebude muset vraždit nevinné pudle Sisinku:
otoč si sama
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:04
- Nahlásit
Gerda
jeee to by byla velká paráda, to by se mi líbilo!! a dokonce vlastně pro mně ani nemusíš jezdit, já do toho prokopáku pojedu autmo, tudížš abys neplejtvala zbytečně benzín, jenom doufám že tam trefim eventuelně ještě bysme mohly někde vymyslet sraza na půli cesty haby to jako byl sychr že trefim že bych se zavěsila za tvé vozidlo
grancle dám ráda, tož mně tu jsou na prd
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:05
- Nahlásit
Gerda
aspoň nebude muset vraždit nevinné pudle Sisinku:
Ty vado, jaký má Sisinka háro!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:05
- Nahlásit
Gerda a ještě je to do útulku, (teď jsem si přečetla ten vzkaz no nejsu tele) tak o to jsem radši, že to bude aspoň k něčemu..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:06
- Nahlásit
Grin
kdo je Gríňa a co je to za pes? Aby se maloščeňátečko mazlonyxátko nabálo
ještě bysme mohly někde vymyslet sraza na půli cesty haby to jako byl sychr že trefim
to doporučuju...sem se už ztratila cestou tam,ale já jsem velký dement zase...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:07
- Nahlásit
BaicoGerda
jaký má Sisinka háro!
Pejskové s hárem se Gríňovi moc líbjej--- asi mu připomínaj vofce
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
Marush
Gríňa a co je to za pes? Aby se maloščeňátečko mazlonyxátko nabálo
Gríňa je 4měs. švýcarskej ovčák, akurát jsme trochu velký, 21 kg cca.. ale on je strašně něžný na pejsky
http://myshotaurus.rajce.idnes.cz/Psi/#Grin_kdo_co _jak_proc.jpg
a vůbec já tady furt čtu o Nyx že je to zplozenec pekla, tak nemám se o pesa bát radši já? nás už pokousal bulík a dokonce o měsíc mladší krátkosrstej kóliják Grin je otloukánek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
Grin
Hele takže paráda, sme domluvený, doladíme v průběhu tejdne ještě podrobnosti krs hodinu a místo srazu, grancle vem, sbírám tady věci pro outulky, srbce či poblíž prahy, grancle se budou velice velmi hodit. Pokud seš z Radotína, mohla bys vlastně přivézt figuranta, aspoň se otestuješ Dagmarou, což je Zlatovláskův pes )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:13
- Nahlásit
Grin
Gríňa je 4měs. švýcarskej ovčák, akurát jsme trochu velký, 21 kg cca.. ale on je strašně něžný na pejsky
Pardon?!!! 4měsíce 21kilo?! ...Hustopes
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:13
- Nahlásit
Gerda Jsem ze Zbraslavi, ale Radotín neni daleko, klidně tam pro něj můžu zajet; jenom nevim jak se mi Dagmara vejde do auta ale nějak by se to poskládalo mám felíciji a nikoli combi Grinopes sedí na sedačce vzadu a má pásy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:14
- Nahlásit
Grin
aspoň se otestuješ Dagmarou
good luck
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:15
- Nahlásit
Marush no my rosteme co týden to kilíško ale je pořád docela hodně hubenej, tudíž je asi fakt velkej... nějak mi to nepřijde, ale už potkáváme boxery a ridgebacky co jsou stejně velký jako my..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:15
- Nahlásit
Marush
kdo je Gríňa a co je to za pes?
No to je našinec, bílá veverka, pouze a jen krátkosrstá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:17
- Nahlásit
Marush... a vlastně mu už za cca 10 dní bude 5 měs
Baico
našinec, bílá veverka aaano, ofšem o nás dou v kraji pomluvy (a jsou to opravdu jen sprosté pomluvy!!) že Grineček je nejušatější ze fšech bílejch veverek..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:19
- Nahlásit
Grin
Baico
úúúúúúúú....takže bue soutěž krásy jo? Esli dokáže sesadit krasomila Fanouše z trůnu..to jsem teda zvědavá...eště že my šedovlci nemáme takový starostě furt
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:19
- Nahlásit
Marush
good luck
Mám se na něco připravit a k něčemu obrnit??? Gdyštak si figurant s Dagmarou vlezou dozadu a Grinopes pude napřední sedačku, jenom nevim jak mu vysvjetlim že má způsobně sedět
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:22
- Nahlásit
Grin
Mám se na něco připravit a k něčemu obrnit???
Já nevim třá to bude pohoda Dášenka je milá s košíčkem vcelku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:23
- Nahlásit
Marush
Dášenka je milá s košíčkem vcelku no těbůch tož dycky může ject f kufru že
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Marush
Esli dokáže sesadit krasomila Fanouše z trůnu..to jsem teda zvědavá..
No v tuhle chvíli si myslím, že se princ Hyjacint o svůj trůn vůbec obávat nemusí, když se podíváš na Grinďu
Grin
Ale nebujte pani, ona mu ta hlavička doroste
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
du pryč...čus,bus!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:26
- Nahlásit
Marush sajonara
Baico TSSSSS, teda sme se jako velkourazili. No ale už aby mu začla růst
já si myslim že von bude velkej frajer ale zatim vypadá spíš jako velkej netopejr in white
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:27
- Nahlásit
Baico
Grin
Ten má hale ušiskááááááááá je to mazlík srstík bobík!!!
Mě se líbí moc, hale princ Hyjacint Krasomil metrosexuál je hodně těžkej soupeř to uznávám...nemůžeme posuzovat když ten ušák jest ještě malé veverče....du!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:28
- Nahlásit
Grin
teda sme se jako velkourazili
Si to neberte osobně, todle je ten nejhorší věk. Já musim vyštrachat ještě tu jednu fotky, kde je Fanda ve 4 měsících mokrej a vypadá přesně jako Griníček teď
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:28
- Nahlásit
každopádně čubu s sebou do prokopáku nevemu, jelikoš je to cenič na velkopsy... jediná pomoc je míček kterýžto má místo mozku, ale to zase rozptyluje všecky psy okolo
tudíž přijdu jenom s jednim psem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:29
- Nahlásit
Baico pani jak to děláte že sem ten vobrázek ste schopná vložit? Já něgde dělám chybu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:30
- Nahlásit
Grin
Grin je otloukánek
Tak to ho Nyxa zakousne asi, ona se nebojí vůbec ničeho. Jak se prospí, je to rozenej vrach.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:31
- Nahlásit
Gerda
to ho Nyxa zakousne asi
Já si právje myslim, abych nepřišla o pesa
|