Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7209 . 7210 . 7211 . 7212 . 7213 . 7214 . 7215 . 7216 . 7217 . 7218 . 7219 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:19
- Nahlásit

Baysha
ty kosti jsem objednala, ale teď mi volali, že mají jen poslední dva kusy, tak budeš mít jen dvoje jen abys to věděla předem.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:26
- Nahlásit

Atusch
OK, děkuju velice moc koukám, že je to těžce podpultové zboží

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:29
- Nahlásit

Atusch
v poho, naber Zlatovlásku, je to jistější, rukáf mám v autě já.

Alexa
prostě Maruně vůbec nevěř jenom jí furt pomlouvá prdelku loskošnou
je to velká pravda. Ale až bdue vzhůru víc, bude určitě vrach jako malý Bůch Velké Zlo.

Grin
Měla bych to najít si myslym v poho
jasný, ž to najdeš, akorát nedojedeš až k továrně, ale pod viaduktem vlakovým tím, vysokým kamenným na Hlubočepské uhneš doleva pod mostík, po kterym jezděj mašinky podél louky.
Mapa zde:

tam, kde se kříží ulice Hlubočepská a k Dalejím, jedeš vlevo, pod mostík, kde je louka, ta louka je přetažená přerušovanoéu čárkou, tak tam se parkuje. Já to místo neumim na mapě označit, tak to takhle debilně popisuju. Rozumíš mi?

http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=hlubo% C4%8Depsk%C3%A1@sss=1@ssp=123477100_124530380_1471 02828_146976460@x=133000256@y=135785760@z=16

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:43
- Nahlásit

Gerda
zítra přivezou to maso a froliky a trachey a tak
Jinak vozím kolem 18:30 mamku na Karlák, a mám hoďku čas, mohla bych ti to popovézt kdybys chtěla, třeba do práce nebo jestli už budeš dom tak i tam bych to snad stihla. Stejně tak i Bajšové, ale ta nevím odkud je

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:52
- Nahlásit

Atusch
já su z prdele světa, ale klíďo bych mohla zejtra sjet na ten Karlák anebo ke Gerdě do práce

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:53
- Nahlásit

Atusch
počkat na barrandově jak je ta čerpací stanice LukOil...

hale tak podle Gerdinýho popisu to asi zvládnu, tož takse můžeme sejít všici až tam. Ono kdybych bloudila tak zavolám mužovi a ten mi helpne.
Gerda
jj už si to vybavuju... já tam jezdim občas na kole, autem to bude premijéra

lucYnka XIIIdoktori jako prvni vec radi dat pryc kocky.
to je tak dycky... achjo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:57
- Nahlásit

Atusch
zítra přivezou to maso a froliky a trachey a tak
Bože!!! Nám ještě nepřišla vejplata!

Jinak vozím kolem 18:30 mamku na Karlák, a mám hoďku čas, mohla bych ti to popovézt kdybys chtěla, třeba do práce nebo jestli už budeš dom tak i tam bych to snad stihla
Vem Bůška a přijeď do práce, bude se mu tady moc líbit, řeknu Zuzi, ať tu nechá Korinku, můžou si hrát. Je to tu oplocený, nemusíš se bát. Přijeď s Bůškem.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 16:00
- Nahlásit

Atusch
Gerda

oki, tak já se také dobelhám ke Gerdům do práce na těch 18:30 cca? jen nevím, jestli nebude Bajša pro Bůcha příliš zajímavá, sice už nehárá, ale ne všichni psi to berou na vědomí

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 16:18
- Nahlásit

ste hnusné drásavé jelyta. nestihnu vás dočíst

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 16:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Baico
No v tuhle chvíli si myslím, že se princ Hyjacint o svůj trůn vůbec obávat nemusí, když se podíváš na Grinďu

Babička se spustila s netopýrem, což?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 16:34
- Nahlásit

ježiš mě se tak nechce nic dělat. A mám tolik práce Udělejte to něgdo za mě plís. Já vám taky něgdy pomůžu

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 17:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Babička se spustila s netopýrem, což?

Jen počkejte až nám ta hlava doroste, to budete ojkat a áchat a ňuňat!

maminka:
Babičku jsem neviděla

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 17:18
- Nahlásit

Gerda
tak se dohodneme ještě zítra. dáš mi přesnou adresu, dá se tam zaparkovat? S Bůchem uvidím podle toho jak moc mě bude zítra zlobit

Baysha
určitě nejdřív ve 45 bych tam byla asi tak nějak myslím no...

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 17:34
- Nahlásit

Grin
ta je nádherná!

all
Dostala jsem v práci pochvalu, vcelku velkou, před všema kolegyněma.
No a pak jsem se dozvěděla, že do konce roku musím napsat asi tisíc směrnic... nj, nic není zadarmo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 17:46
- Nahlásit

Atusch
dá se tam zaparkovat?
samozřejmě, u nás na dvorečku. Bůcha vem určitě, a vem taky Atíka. Je to můj kamarát.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 17:56
- Nahlásit

hmmm tak děda našel asi 20 vajec na půdě, některý tam bli asi od války, protože jeden pukavec mi rupnul v ruce a je nahozený celá kuchyň, byl jak mina, myla jsem to hodinu, smrad větrám ještě ted´, dalších 8 jsem vyházela, poznala jsem pukavce podle váhy, zbytek by měl bejt zdravej

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:19
- Nahlásit

MÁM VYDEO STOLETÍ-hmyzopes zakusuje pakoně-pakůň na lopatkách(je to dobrý pes) http://www.youtube.com/watch?v=IPq_dhQocus

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:40
- Nahlásit

danajasa
krásný vídejo!

kejtlin
fůůůj pukafce, to ti do baráku nepudou už ani myši!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:41
- Nahlásit

gdo dělá vejcuc jelyta?????????????????????????
jinak bych ráda rozptýlila plané obavy z Dagmary,je to normální čokl a řekla bych,že zlatovláska jí má celkem zmáklou dyš chce,tagže se umí chovat dosti cyvylyzovaně..jiná věc je dyš jí zlatovláska povolí, ale fsadim botky,že to rozhodně nebé f sytuaci gdy se někomu nagestí do auta

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:43
- Nahlásit

danajasa
hmyzopes je zabyják,to se pozná hnet))) hele pani a von vám teda zvostal nastálo??? )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
rozhodně nebé f sytuaci gdy se někomu nagestí do auta
Dagmaru už sem vezla, byla moc hodná, jenom mlsně pokukovala po Mařence vzádu ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:48
- Nahlásit

danajasa
hmyzopes zakusuje pakoně-pakůň na lopatkách(je to dobrý pes
Mam mene akcni, taky zakusujici videjo - prevaha perdelu na bojovyho rtw na lopatkach, jen pro silny povahy..
http://www.stream.cz/video/109859-amy-vs-erdelata
kejtlin
dalších 8 jsem vyházela, poznala jsem pukavce podle váhy, zbytek by měl bejt zdravej
Jiste, salmonelozo hovnolozo, pojd do me..
Gerda
Jak vypada tamto, pani, uz ste to posilala?
davidkova renata
Kremylek zacal harat, bezva!!! Vyrazim s ni do mesta a neco malo psu zkopu, mam naladu akundrat na akci.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:48
- Nahlásit

zdravím vespolek,zdraví hlavně dastík,kterého jsem včera vytáhla trochu na kopec u nás po 14 dnech a udělala jsem dobře,šli jsme s přestávkamai s holkama ,ale lítal by jak magor zas a znovu,dasty nohu dává už normál na zem,prášky ted zatím nebere a na konci měsíce jde na operaci.
tak se ozvu po operaci,pa všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:50
- Nahlásit

Gerda
byla moc hodná

furt je hodná a čumět může jak chce,to jí nikdo nebere,tě řikám,že dyby to zlatovláska nedělala schválně,tak bude vycházkovat za chvíli úpa normál i dyš třá s košem..např. Žaneta byla tudle zoufalá,že s ní nikdo nikdy nechce jít ven,že prej má psa zabijáka a že to by šel leda blázen..no taxem šla..Kesina si nány nevšimla ani pohledem a to dokonce přesto,že jí nána zblízka fsteky vyřvávala díru do hlavy páč nechápala proč se de směrem OD fíka.prostě totální kníže Ignor))))) usoudily sme,že nána se chová podstatně hůř než zabiják Kesina)))

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
hele pani a von vám teda zvostal nastálo???
Vypadá to že jo,ale písemně to nemám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

Fifi
Jiste, salmonelozo hovnolozo, pojd do me..

když se mi nějaký nebude zdát, tak ho vyhodím taky, rozklepávám nejdřív do hrnku
brezen2008
vždyt´ měl jít na rentgen někdy už před týdnem ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

Fifi
Kremylek zacal harat, bezva
gratuluju.-)))) nás to čeká tak koncem května,zatim teda budu kopat do nány
brezen2008
ale lítal by jak magor zas a znovu,dasty nohu dává už normál na zem,prášky ted zatím nebere a na konci měsíce jde na operaci.
tak se ozvu po operaci,pa všem

takže do toho deš??? a je to teda nutný když nekulhá už? jen se ptám,vim co sme si psaly a trvám na tom,akorát se ptám páč tehdy ani nechodil..

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:55
- Nahlásit

danajasa
beauceron? krááásný psi kéž by si ty moje HOVADA taky spolu takhle hráli!
Ale bleškopes je cenič obecný a zuří jakmile po ní Grin majzne packou, a velepes je zase debyl páč jí dycky jednu lupne že se čubě musí dělat kruhy před vočima gr

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
nás to čeká tak koncem května,zatim teda budu kopat do nány
Taky dobry, hlavne, ze je do ceho..
http://www.novinky.cz/koktejl/229724-obezni-polici sty-v-akci-museli-zachranovat-hasici.html
Boze, ten ma tu decku Police jak brindak.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 18:59
- Nahlásit

Grin
Jdi do běloušů, máš tam něco. Sem to dávat nebudu, mám to už zakázaný

<< 1 ... 7209 . 7210 . 7211 . 7212 . 7213 . 7214 . 7215 . 7216 . 7217 . 7218 . 7219 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání