Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7209 . 7210 . 7211 . 7212 . 7213 . 7214 . 7215 . 7216 . 7217 . 7218 . 7219 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:36
- Nahlásit

Grin
Dagmara určitě nemůže bejt v kufru, Dagmara sedí vepředu s Jiříkem a košíčkem ti kontroluje, jak řadíš. Dagmara je lundehund a neustále má pms. Ale byla s náma na procházce a krásně se procházela, Máňu a Nandu měla docela ráda, Akyháka moc ne, neboť Akyhák jí furt pošťuchoval a nelíbily se sobě navzájem.
Jinak teda...takový uši sem eště nikdy neviděla, leda dyš Pardálka dotlačila z USA podenkáča Bišinku. Bišinki je pejskomyš. Grineček je pejskomyš. Chůůůdě malý. Ale princ Hyjacint byl taky chvilinku ošklivej. Neboj. A nezapomeň na termosku s kafem, nějaký jídlo a deku na sezení. Malopsa klidně vem, se tak krááásně posere, páč nejmenší z psů je Máninka, a ta taky neni ouplnej drobečíček. Nanda se do ní neobrátí vůbec, to je moc hodnej pes, na Nandě si můžeš malopsa naučit na velký psy.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:36
- Nahlásit

deckaa je tu nekdo pocitacove chytrej, treba baysha?
stahla jsem si dalsi dily house ale uz jsou jen anglikansky a nejdou mi pustit titulky. Prosim prosim poradte

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:39
- Nahlásit

tywoe zapnu kompa a sotva se napojím, koukám - něgdo mě volá

lucYnka XIII
v jakým formátu máš toho house? a ty titulky máš k němu ekstra?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:42
- Nahlásit

Baysha
telepatie

ve formatu asi avi titulky extra asi v srt. Prehravam ve WMP

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:44
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak to je děsně jednoduchý - musíš ty titulky jenom přejmenovat tak, aby měly název přesně stejný jako video, ke kterýmu patří, a dát je do stejný složky.
pak prostě pustíš video a hotovo

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Baysha
titulky urcite srt. U videa koncofku nevidim, ale predpokladam, ze avi. Prehrava mi to jen obraz s anglicky mluvicim textem, titulek ani pismenko. Dala jsem zobrazit titulky zapnuto a furt nic

Baico
Člen
- Nahlásit

Grin
pani jak to děláte že sem ten vobrázek ste schopná vložit?
Jednoduše, koukám na obrázek na rejčeti, kliknu na nej pravou myší, pak kliknu na vlastnosti a ten odkaz co končí jpg pak vložim do toho vokýnka, co se mi otevře, když taky na diskusi kliknu na ty barevné gemoetrické tvary.

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:45
- Nahlásit

Gerda tak f tom případě klidně Dagmarku vezmeme, gdyš mi nesežere psa tak budem kámoši
na malopsa se vyprdnu, jelikoš on se mezi veeelkými psy cítí dyskonfortně a já mám pak černé svědomí páč není úplně zdravá a navíc je to baba nerudná.

lucYnka XIII
a máš všecky kodeky? A přejmenovala sis title tak aby seděly názvem? a jakej formát titlí máš? .txt?

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
a název je stejnej? nepřebejvá tam někde tečka, mezera nebo tak něco? to musí fungovat...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:46
- Nahlásit

Baysha
tak to je děsně jednoduchý - musíš ty titulky jenom přejmenovat tak, aby měly název přesně stejný jako video, ke kterýmu patří, a dát je do stejný složky.
to oni jsou stahovala jsem to jako rar takze to je v stejne slozce i se stejnym nazvem¨
http://www.hellspy.cz/dr-house-s07-e01-now-wha-rar /1481207

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:47
- Nahlásit

Baico tož já to zkusim

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:47 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

lucYnka XIII
schválně to vyzkouším, stejně sem si chtěla house stáhnout a jindy ti titulky jdou?
edit: koukám, že za to chtějí dobít kredit za stovku, tak to se mi nechce

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:48
- Nahlásit

jujuu už to deee

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:49
- Nahlásit

Baysha
a název je stejnej?
stejnej

Grin
a máš všecky kodeky?
to nefim kdysi myslim mi nejake bracha do kompu daval, ale nevim

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:50
- Nahlásit

Grin
jujuu už to deee
Šikovná holka, až přijde Renata, tak jí řeknu, ať ti za odměnu klikne

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:52
- Nahlásit

Baysha
Grin
uz mi to jde, ale v jinem prehravaci wmp mi titulky proste nebere

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
ještě můžeš zkusit stáhnout kodek: http://www.free-codecs.com/download/DirectVobSub.h tm

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

doprdele, budou se mi vracet asi 2 cici z perfektniho umisteni. ku..a slecny sestra co si je brala, po 4 dnech dostala astmatickej zachvat, odvezli ji do nemocnice a zjistili alergii i na kocky. strasne me to mrzi, ty 2 kocky se maji moc radi a pochybuju, ze si je nekdo vezme spolu. se z toho picnu

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

Baico
ať ti za odměnu klikne pto se musí při, né po po už to nepla

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:57
- Nahlásit

Grin
pto se musí při, né po po už to nepla
U lidí jo, ty si budeš pamatovat, za co ti bylo kliknuto

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:59
- Nahlásit

doprcic, jedna z tech kocek byla takova plasanka, s tou druhou spolu je docela v klidu, ja mela takovou desnou radost, ze se umistili spolu navic uz tu mam dalsiho kocoura a ve ctvrtek prijdou dalsi dve, takze uz jich je moc

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
se z toho picnu
to je blbý toto... a ona dostala ten záchvat z těch koček?

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:02
- Nahlásit

lucYnka XIII
ach jo, to je blbý

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:04
- Nahlásit

Grin
No Dagmara jezdí pod přední sedačkou, a ňuchá ti ruce když řadíš, ale jelikož jsem ze Slivence klíďo je naberu, protože tuto sobotu už prostě nutně musím ject se podívat na pséky. Malopsa vem, já mu vezmu našeho Syrečka ať jsou v dyskomfortu voba! A nebo jestli chceš mermomocí brát Dášenu s fíkem tak ti nebráním, každopádně tě můžu někde počkat a dovést.

Marush
jestli je Nyksá tak velký zlo jak se tu tvrdí tak je asi na čase aby se viděli s Bůchem

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:05
- Nahlásit

Gerda
Marush
počkej, dostaneš příšerně do držky, až sem ta megera přijde
aš příde ségra, dostanete vobje!

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:06
- Nahlásit

hele na tu prasárnu http://www.super.cz/clanek/45894-pubertaci-se-opij eji-menstruacnim-tamponem.html

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:07
- Nahlásit

Atusch
jestli je Nyksá tak velký zlo jak se tu tvrdí tak je asi na čase aby se viděli s Bůchem
no essi tím myslíš že pořád spí tak jo, já jí v sobotu viděšla vzhůru asi tak na 2 minuty a to do ní Zlatovláska musel šťouchta aby jí vzbudil, jinak byla ňuňánek největší a dadala jak správný miminko prostě Maruně vůbec nevěř jenom jí furt pomlouvá prdelku loskošnou

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:08
- Nahlásit

Atusch
Já se nebráním ani variantě A ani B, jediná komplykace by byla že já pána figuranta neznám tak abysme se nehledali
ale na každej pád cesta je mi teoretycky známa, jenom mám kapík hokej v tom kde uhnout do prokopáku abych nejela buhví kam. Měla bych to najít si myslym v poho

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:15
- Nahlásit

Grin
tak Jirka se nabírá u sběrného dvora (když projíždíš Radotínem směr Lochkov tak je to kousek před tím Hobby centrem - zahradnictvím) a krom sběrného dvora tam jsou i hasiči, je to první odbočka vlevo po tom ošklivém retardéru myslím.
prostě tady: URL

a kdyby jsi chtěla tak tě mohu počkat na barrandově jak je ta čerpací stanice LukOil...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:16
- Nahlásit

Grin
... a ona dostala ten záchvat z těch koček?
to se nevi, ale samozrejme doktori jako prvni vec radi dat pryc kocky. Bylo teplo, takze spousta alergenu i venku. Kdyby slo o nejakou blbou vyrasku nebo kychnuti tak to zkousim s nimi resit at vydrzej, to si vetsinou organizmus zvykne, ale kdyz ma holka astma a odvezli ji do nemocnice tak to moc na pokusy neni.

<< 1 ... 7209 . 7210 . 7211 . 7212 . 7213 . 7214 . 7215 . 7216 . 7217 . 7218 . 7219 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání