Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7119 . 7120 . 7121 . 7122 . 7123 . 7124 . 7125 . 7126 . 7127 . 7128 . 7129 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
sou to sráči,pani,to je furt samá pozytývní motivace a klikry a pamlsky a šapingy podobný kokotiny.. todle sou konce!!
pravda pravďoucí, hned bych jim jednu dneska lupla oběma, kdyby nebylo tady pozitivních motivačních teórií
užij si doblba, a nebo spíš to svalení! ahoj

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

Marush
budu hrozivě nadřazená lidem fšem co si teprva budou ty hodiny přeřizovat...
)))) to budou zmatky zase...musíme se jim všem vyhnout.

Grin
ale klikám často, jako že určo 5-8 lekciček za den zvládnem. Tak ti nevim jestlito neni moc..
to nevim, děfče, my moc necvičíme, jen někdy, spíš se procházíme a kafráme a maryje pak hrabe jámy a nána na ní čeká, pak obě louděj pamlsek, pak je vyháníme, ať si dou něco dělat, pak se dělá hromadný ípo....pak je někam zavřem a jdem pít kafe. A to je nejlepší na cvičáku, tam sou totiž krabičky, psa zavřeš a máš krásnej den. )))))))

Lola1
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jedny spešl pro tebe:

http://home.tiscali.nl/annejan/swf/timeline.swf

impact
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
No a né? Vstanu, až se vzbudim a až se vzbudim, tak začnu zjišťovat, kolik je hodin.

Já to mám jednoduchý, páč mě vzbuděj psi v sedm dvacet.

Marush
Počkej, až budeš mít jednou děti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:55
- Nahlásit

Grin
hned bych jim jednu dneska lupla oběma, kdyby nebylo tady pozitivních motivačních teórií
hele lupla bych jim jí hned, pozitívum nepozitívum. Mařena dostala peškem po palici i při klikání aportu. Jak to furt nedržela, sem jí plácla peškem po šošuli, řekla - drž to ty debile už normálně taky trošku - a taky to bylo pozitivní.

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:57
- Nahlásit

neveřila bych, že se do peagota partnera - (snad jsem ten název nepopletla, určo jsem to napsala špatně, ale teď si nejsem jistá jestli je to partner) vleze celý můj pokoj, sice na 4 x ale myslela jsem, že se mi tam třeba postel nevleze

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:57
- Nahlásit

impact
Počkej, až budeš mít jednou děti.

toho bohdááá nebude

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

Monty
jo, tak nějak podobně se to píše. Takže už máš všechno? nebudeš nic potřebovat převézt, kromě těch darů od Bilušky?

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
!CO MÁM DĚLAT,OPAKUJI,CO FČÍL???
třá si můžeš zoufat
Gerda
v půl na tý benzínce, jo? Víš, která to je, jo? Určitě? Schválně jí najdi na mapách.cz a dej sem, ať víme, že víme. J
stejnak bude určo na jiný

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:00
- Nahlásit

Jo a jinač je dnes mezinárodní den dementních blbů. Nejdřív jsme potkali v polích dva dementy na čtyřkolkách - to se eště dalo, nejeli přímo kolem. Ale úpa nejhorší zážitek byl v lesi. Deme banda čtyř labrošů na volno, holky se přetahujou o klacek a za náma dusot, muš jenom zařval - bacha, kůň. A na nás se řítila cvalem holka na komoňovi jak almara. Tož sme rychle odlapili čuby a ta kráva procválala těsně kolem nás - ani nezpomalila No a Elí (Bajši poloségra) to neustála a vyběhla za ním. Rodeo jak sviňa - Zita (majitelka) vyrazila za ní, ještě že Rika (to její štěndo) je tak neuvěřitelně hodňoučká, že s ní celou dobu běžela za Elinou U NOHY! :O:O:O Naštěstí všechno dopadlo dobře, odlapila Elinu včas.
No ale řekněte, je ta p**a normální, že projíždí kolem smečky CVALEM???

Biluška
Člen
- Nahlásit

Jo a dámy velevážené. Lajenka a Ajánek (a taky Amazonka) mají dneska opravdické narozeniny. První. Takže Lajdalůzije očekává velké dary . S masem se neunavujte, Lajenka chce prachy, zlaté šperky, drahé auta a tak podobně. Správcem jejího majetku až do její zletilosti jsem pochopitelně já . Ale nevyčerpejte se úplně z peněz, páč zítra bude mít narozeniny Hesinka

Gerda
Člen
- Nahlásit

Alexa
pojeď taky ty jelimánku Vem Chytlou Balunku a Fenu Močitele.

makrel
Člen
- Nahlásit

Baysha
mezinárodní den dementních blbů
aha, hned mám co slavit . očekávám dary.

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

Gerda
lupla bych jim jí hned, pozitívum nepozitívum
no vida, já jsem slyšela že se to s klikr tréningem neslučuje no zatím jsem jen v duchu počítala do desíti a funěla jsem, ale až mě naserou doopravdy, že zapomenu na celej pozitívní motivační tréning, tak za sebe neručim škoda že oni to nevědí

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:03
- Nahlásit

makrel
. očekávám dary.
To máš blbý, dneska vybírá dary Lajenka Leda gdyby dostala nějaké ryby tak si je můžeš nechat, ona je nerada

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:04
- Nahlásit

Baysha
je ta p**a normální, že projíždí kolem smečky CVALEM???
já myslim,že ten koník moch bejt splašenej,tagže vona ani cvalem ject vůbec třá ani nechtěla
Lola1
jedny spešl pro tebe
moc pěkný ,hlavně ty s mykymauzem)))
Alexa
třá si můžeš zoufat
a ty běž taky do řiti
Grin
hned bych jim jednu dneska lupla oběma
no to já dělám furt,pani, tvařte se u toho pozytývně a radostně až do něj budete kopat tou kanadou a fšecko je f cajku..důležitej je výraz

makrel
Člen
- Nahlásit

Biluška
a nevíš co bych asi tak dělala s rybama? tak aspoň chlast (to nemůže, když je nezletilá) a nějaké svalnatce

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baysha
No ale řekněte, je ta p**a normální, že projíždí kolem smečky CVALEM???
ne, neni to normální. Třeba ho neuměla zastavit....

Biluška
LAJENKÁM A AJÁNKŮM A ROVNOU UŽ I HESSINKÁM PŘEJEME KRÁÁSNÉ NAROZENINY, HODNĚ PENĚS, ZLATÝCH ŠPERKŮ, DRAHÝCH AUT A PODOBNÝCH VĚCÍ, KTERÉ MŮŽE AŽ DO ZLETILOSTI JEJICH SPRAVOVAT BILUŠKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Což je mimochodem od tebe pěkná krysárna, protože se málokterej čokl osumnáctin dožije!!!!!! Tady mi to dárky nefkládá, musim až z práce f pindělí.
FŠÉÉÉCKO NEJ ŠELMYJOVÁ SMEČKOOOOOOO

Atusch
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
nečekaně té norštině ani trochu nerozumim, tady štěňátko

tady rok a půl stará fenečka

na prodej štěňata (v přepočtu asi 35tis.)

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
splašenej nebyl, jakmile uslyšela, že za ní Zita řve na Elinu, tak zastavila... asi 200m od nás

Atusch
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
hele takovej malej BO Tervueren

Gerda
Člen
- Nahlásit

Grin
já jsem slyšela že se to s klikr tréningem neslučuje
My ale neděláme klikr trénink, mařka se učí klikátkem nové věci. Na věci už naučené máme pozitívní buzeraci, která se musí plnit, jinak přijde naprosto nepozitívní trest.

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:08
- Nahlásit

sciplotina

makrel
Člen
- Nahlásit

Atusch
co to je ten třetí obrázek? to je jeden pes nebo dva? a kde mají zbytek těla? nebo už blbje vidím?

Alexa
Člen
- Nahlásit

makrel

Biluška
Lajenka a Ajánek (a taky Amazonka) mají dneska opravdické narozeniny. První.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:09
- Nahlásit

Baysha
splašenej nebyl, jakmile uslyšela, že za ní Zita řve na Elinu, tak zastavila... asi 200m od nás
a seřvali ste jí?

Atusch
hele neni to nějakej velikej tervík?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:10
- Nahlásit

Marush
Tak ta bude mít žlutý kejtičky jako Harýsek, tě povidam.

Alexa
Proč s námi nechceš ject?

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:10
- Nahlásit

Lajenka a Ajánek
fšécko nejlepčí!

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

Gerda
a seřvali ste jí?
my ne, od nás byla až na obzoru, poblíž ní byla jenom Zita a ta měla myslím moc práce se seřváváním Eliny

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

makrel
nebo už blbje vidím?
Vim já?
Gerda
jj je to nějaký mega tervík

<< 1 ... 7119 . 7120 . 7121 . 7122 . 7123 . 7124 . 7125 . 7126 . 7127 . 7128 . 7129 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání