| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
sou to sráči,pani,to je furt samá pozytývní motivace a klikry a pamlsky a šapingy podobný kokotiny.. todle sou konce!!
pravda pravďoucí, hned bych jim jednu dneska lupla oběma, kdyby nebylo tady pozitivních motivačních teórií
užij si doblba, a nebo spíš to svalení! ahoj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:52
- Nahlásit
Marush
budu hrozivě nadřazená lidem fšem co si teprva budou ty hodiny přeřizovat...
)))) to budou zmatky zase...musíme se jim všem vyhnout.
Grin
ale klikám často, jako že určo 5-8 lekciček za den zvládnem. Tak ti nevim jestlito neni moc..
to nevim, děfče, my moc necvičíme, jen někdy, spíš se procházíme a kafráme a maryje pak hrabe jámy a nána na ní čeká, pak obě louděj pamlsek, pak je vyháníme, ať si dou něco dělat, pak se dělá hromadný ípo....pak je někam zavřem a jdem pít kafe. A to je nejlepší na cvičáku, tam sou totiž krabičky, psa zavřeš a máš krásnej den. )))))))
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jedny spešl pro tebe:
http://home.tiscali.nl/annejan/swf/timeline.swf
|
impact
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
No a né? Vstanu, až se vzbudim a až se vzbudim, tak začnu zjišťovat, kolik je hodin.
Já to mám jednoduchý, páč mě vzbuděj psi v sedm dvacet.
Marush
Počkej, až budeš mít jednou děti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:55
- Nahlásit
Grin
hned bych jim jednu dneska lupla oběma, kdyby nebylo tady pozitivních motivačních teórií
hele lupla bych jim jí hned, pozitívum nepozitívum. Mařena dostala peškem po palici i při klikání aportu. Jak to furt nedržela, sem jí plácla peškem po šošuli, řekla - drž to ty debile už normálně taky trošku - a taky to bylo pozitivní.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:57
- Nahlásit
neveřila bych, že se do peagota partnera - (snad jsem ten název nepopletla, určo jsem to napsala špatně, ale teď si nejsem jistá jestli je to partner) vleze celý můj pokoj, sice na 4 x ale myslela jsem, že se mi tam třeba postel nevleze
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:57
- Nahlásit
impact
Počkej, až budeš mít jednou děti.
toho bohdááá nebude
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
Monty
jo, tak nějak podobně se to píše . Takže už máš všechno? nebudeš nic potřebovat převézt, kromě těch darů od Bilušky?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
!CO MÁM DĚLAT,OPAKUJI,CO FČÍL???
třá si můžeš zoufat
Gerda
v půl na tý benzínce, jo? Víš, která to je, jo? Určitě? Schválně jí najdi na mapách.cz a dej sem, ať víme, že víme. J
stejnak bude určo na jiný
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:00
- Nahlásit
Jo a jinač je dnes mezinárodní den dementních blbů. Nejdřív jsme potkali v polích dva dementy na čtyřkolkách - to se eště dalo, nejeli přímo kolem. Ale úpa nejhorší zážitek byl v lesi. Deme banda čtyř labrošů na volno, holky se přetahujou o klacek a za náma dusot, muš jenom zařval - bacha, kůň. A na nás se řítila cvalem holka na komoňovi jak almara. Tož sme rychle odlapili čuby a ta kráva procválala těsně kolem nás - ani nezpomalila No a Elí (Bajši poloségra) to neustála a vyběhla za ním. Rodeo jak sviňa - Zita (majitelka) vyrazila za ní, ještě že Rika (to její štěndo) je tak neuvěřitelně hodňoučká, že s ní celou dobu běžela za Elinou U NOHY! :O:O:O Naštěstí všechno dopadlo dobře, odlapila Elinu včas.
No ale řekněte, je ta p**a normální, že projíždí kolem smečky CVALEM???
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Jo a dámy velevážené. Lajenka a Ajánek (a taky Amazonka) mají dneska opravdické narozeniny. První. Takže Lajdalůzije očekává velké dary . S masem se neunavujte, Lajenka chce prachy, zlaté šperky, drahé auta a tak podobně. Správcem jejího majetku až do její zletilosti jsem pochopitelně já . Ale nevyčerpejte se úplně z peněz, páč zítra bude mít narozeniny Hesinka
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Alexa
pojeď taky ty jelimánku Vem Chytlou Balunku a Fenu Močitele.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Baysha
mezinárodní den dementních blbů
aha, hned mám co slavit . očekávám dary.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
Gerda
lupla bych jim jí hned, pozitívum nepozitívum
no vida, já jsem slyšela že se to s klikr tréningem neslučuje no zatím jsem jen v duchu počítala do desíti a funěla jsem, ale až mě naserou doopravdy, že zapomenu na celej pozitívní motivační tréning, tak za sebe neručim škoda že oni to nevědí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
makrel
. očekávám dary.
To máš blbý, dneska vybírá dary Lajenka Leda gdyby dostala nějaké ryby tak si je můžeš nechat, ona je nerada
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:04
- Nahlásit
Baysha
je ta p**a normální, že projíždí kolem smečky CVALEM???
já myslim,že ten koník moch bejt splašenej,tagže vona ani cvalem ject vůbec třá ani nechtěla
Lola1
jedny spešl pro tebe
moc pěkný ,hlavně ty s mykymauzem )))
Alexa
třá si můžeš zoufat
a ty běž taky do řiti
Grin
hned bych jim jednu dneska lupla oběma
no to já dělám furt,pani, tvařte se u toho pozytývně a radostně až do něj budete kopat tou kanadou a fšecko je f cajku ..důležitej je výraz
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Biluška
a nevíš co bych asi tak dělala s rybama? tak aspoň chlast (to nemůže, když je nezletilá) a nějaké svalnatce
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baysha
No ale řekněte, je ta p**a normální, že projíždí kolem smečky CVALEM???
ne, neni to normální. Třeba ho neuměla zastavit....
Biluška
LAJENKÁM A AJÁNKŮM A ROVNOU UŽ I HESSINKÁM PŘEJEME KRÁÁSNÉ NAROZENINY, HODNĚ PENĚS, ZLATÝCH ŠPERKŮ, DRAHÝCH AUT A PODOBNÝCH VĚCÍ, KTERÉ MŮŽE AŽ DO ZLETILOSTI JEJICH SPRAVOVAT BILUŠKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Což je mimochodem od tebe pěkná krysárna, protože se málokterej čokl osumnáctin dožije!!!!!! Tady mi to dárky nefkládá, musim až z práce f pindělí.
FŠÉÉÉCKO NEJ ŠELMYJOVÁ SMEČKOOOOOOO
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nečekaně té norštině ani trochu nerozumim, tady štěňátko
tady rok a půl stará fenečka
na prodej štěňata (v přepočtu asi 35tis.)
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
splašenej nebyl, jakmile uslyšela, že za ní Zita řve na Elinu, tak zastavila... asi 200m od nás
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hele takovej malej BO Tervueren
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Grin
já jsem slyšela že se to s klikr tréningem neslučuje
My ale neděláme klikr trénink, mařka se učí klikátkem nové věci. Na věci už naučené máme pozitívní buzeraci, která se musí plnit, jinak přijde naprosto nepozitívní trest.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
sciplotina
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Atusch
co to je ten třetí obrázek? to je jeden pes nebo dva? a kde mají zbytek těla? nebo už blbje vidím?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
makrel
Biluška
Lajenka a Ajánek (a taky Amazonka) mají dneska opravdické narozeniny. První.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:09
- Nahlásit
Baysha
splašenej nebyl, jakmile uslyšela, že za ní Zita řve na Elinu, tak zastavila... asi 200m od nás
a seřvali ste jí?
Atusch
hele neni to nějakej velikej tervík?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:10
- Nahlásit
Marush
Tak ta bude mít žlutý kejtičky jako Harýsek, tě povidam.
Alexa
Proč s námi nechceš ject?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:10
- Nahlásit
Lajenka a Ajánek
fšécko nejlepčí!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
Gerda
a seřvali ste jí?
my ne, od nás byla až na obzoru, poblíž ní byla jenom Zita a ta měla myslím moc práce se seřváváním Eliny
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
makrel
nebo už blbje vidím?
Vim já?
Gerda
jj je to nějaký mega tervík
|