Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7119 . 7120 . 7121 . 7122 . 7123 . 7124 . 7125 . 7126 . 7127 . 7128 . 7129 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

Gerda Katka už mi poradila s těma základama a její stránky jsem už taky četla, ale asi budu stejně potřebovat helpnout s nějakýma praktickejma věcma, tož já se spojím s ní a spolu můžem teda aspoň probrat jak nám to hezky jde... teda já děsně tápu furt, ale to co jsem pochopila a praktikuju tak to je supr

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:28
- Nahlásit

Gerda
Jedeš zejtra? Ukážeš nám konečně Nyxátora Detonátora

a kááááááááááám vlastně se jede? Já jdu zejtra do zoo s mym zlym dvojčetem, ale nevim v kolik asik odpo.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:33
- Nahlásit

Marush
kterej zabloudil za hlasu Pavla Lišky co mám v navigaci

ja mam taky Lisku v navigaci a taky obcas bloudim, urcite nas schvalne naviguje blbe a pak se chechta

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:33
- Nahlásit

Grin
Já právě taky cvičim s Katkou, díky ní můj pes aportuje, to, co jsem nenaučila za 8 let, jsem za Katčiny trpělivé pomoci naučila za 14 dní )) U nás je trošinku pomalejší rozjezd, protože Máňa je vedená celoživotně s povelovou poslušností, takže se pomaleji zapíná nabízecí modul )) Učíme se spíš kravinky, takový srandičky, hlavně psa trošku myslet a vymejšlet a snažit se a nabízet. Hodně věcí sama vůbec neumim zkoordinovat, takže víceméně sami necvičíme, doma jsem to párkrát zkoušela, ale něco prostě dělám blbě, že mi to samotný naučit nejde, místo uklízení míčku do misky jsem jí naučila misku zvednout a překlopit si jí na obličej. Největší pozitívum toho všeho ale vidim v tom, že pes, kterej si nikdy s hračkama nehrál, jeden míček má devět let, o hraní ani zájem nemá, si doma někdy trošku hraje, ale jen s hračkama, se kterýma sme klikali nebo něco zkoušeli, je mnohem veselejší, baví jí to, někdy se docela překonává, třeba když se teď učí ponořovat čumák do misky s vodou, přičemž vodu příšerně nesnáší ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:35
- Nahlásit

Marush
a kááááááááááám vlastně se jede? Já jdu zejtra do zoo s mym zlym dvojčetem, ale nevim v kolik asik odpo.
zejtra do zoo nejezdi, nebo až odpo, pojeď s námi do zlovsi, ukážeš maloNyxu Matýskovi figurantoj, bude se mu moc líbit, bude tam chodské štěňíátko a může si ho Nyxa zakousnout. v 10.30 sraz, kde chceš.

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:43
- Nahlásit

Gerda to je hezkýýý... já mám Gríňu začatýho povelově, sice jsem s ním klikat chtěla, ale nepochopila jsem to úplně dobře a tak jsem ho začala povelově a až vlastně cca před měsícem jsme začli klikat, no, zatím jsem se zaměřila na odbourávání nějakejch blbejch návyků - tahání na vodítku máme například už skoro pryč, což je úžasný úžasný úžasnýýý a učíme se dotknout se ruky, a pak přesně s pomůckama, blbostma, hračkama... ale je na prd že mám ty psy dva a je mi druhýho líto když s jedním cvičím, a když je zavřu do jiný místnosti tak slyšej jak s tím druhým cvičím a virválej. Musím to nějak zkoordinovat... a s tím bych potřebovala pomoct taky no.,.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:51
- Nahlásit

Grin
hele já to klikátko nehcápu furt, kdybych se s tim měla něco naučit, asi bych to nedokázala, ti psi jsou na to děsně chytří, strašně rychle to chápou, až se kolikrát divim. Mařenu děsně baví věci, co může dělat nohama, takže packama umí porazit kužel, dotknout se hůlky, hrabat, stoupat na různý věci...nerada dělá čumákem, ale už kutálí balonek, eště neumí dávat góly, ale to se taky naučí...největší srandu dělá doma, když si začne hrát s pletenym kruhem, provlíkne si jim nohu, zbytek kruhu veme do huby, to jí tu provlíknutou nohu nadzvedne, takže kulhá po třech a takhle za mnou kulhá po bytě a má radost z toho, že se jí směju, jak je vtipná )))

Děcka, právě sem mluvila s kamarádem, co jednou v noci našel venku na parkovišti ovčouna breda (pani má eště druhýho a ten se jmenuje pitt), oni oba zdrhaj z objektu, kterej hlídaj, pak se cáraj po sídlišti a jsou děsně hodní, bred si zranil při úprku z objektu nohu, má tam šrouby a sádru, pitt už ho nechce do objektu pustit, takže brek ukončil svou dráhu hlídače a bude na mazlika, pročež kamarád se nabídl jako opérka pro něj, když pani majitelová bude potřebovat někam vysliznout, myslim, že to skončí tak, že kámoš vyfasuje breda natrvalo )

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:53
- Nahlásit

Gerda
ukážeš maloNyxu Matýskovi figurantoj
No a pak nám ho pomůže zahrabat. Neb si dneska čerstvýmu inženýrovi dovolil říct do očí, že je stejně slabomyslnej jedinec i přes těch 99 bodů

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:59
- Nahlásit

Gerda jsou věci, který vůbec nevim proč mi fungujou, ale fungujou, a jsou věci který bolestivě vymejšlim jak by v praxi fungovat mohly a nefungujou vůbec a já nevim proč
já si myslim, že kdyby byl ten pes jen jeden, že už dává dvojnásobek. Ale oni prostě budou spolupracovat!!! mám sen že jednou budou předvádět triky spolu

jdu venčíkovat, dokud na ty obludy ještě vidim, tak zaim pani

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:08
- Nahlásit

Baico
Neb si dneska čerstvýmu inženýrovi dovolil říct do očí, že je stejně slabomyslnej jedinec i přes těch 99 bodů
)) Fufinek a jeho hyjacinty nejsou slabomyslní, jsou dobromyslní )) Prostě malá buzna to je.

Dneska měla Atuše s sebou na procházce Syrečka, je šílenej, normálně sabyják, pořád běhal a Maryje s Nandem na sebe tak koukali a řikali si - ty vole, to je máčofka, co?

Grin
jdu venčíkovat
snad se ti ten ušoplesk zas neobahní jako na tý výborný fotce u vás v témě )))

mám sen že jednou budou předvádět triky spolu
to chceme nacvičit s davítkovou a s Nandem jako malé představení, že Nanda a Máňa budou cvičit sestavu pejska šikuly )

impact
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:08
- Nahlásit

Jsem byla cvičit chvíli aj s moribundusem a rezavá překvapuje. Už si z předsednutí ala ke mě sama zaparkuje k noze. Chtěla jsem to natočit. Resp. jsem to natočila. Ale když jsem si pustila ty moje debilní kydy u toho, tak to sem rači nedám.
Kolejmdoucí by se smáli.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:10
- Nahlásit

Jo a zase jsem se ztrapnila před sousedem! Docházím ze cvika a slyším Mercinu s Mordorem, jak na sebe ječej jako dva kreténi. Tak doběhnu k brance, tiše odemču, aby mě neslyšeli, rozrazím branku a zařvu KURVACOJETADY !!!!
A soused na zídce... Chudák málem spadnul.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:12
- Nahlásit

impact
dej to sem, nemusí se smát pořád jen mě a mým vopičkám
all
už mě to fakt neba, makám od 12 hod

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:12
- Nahlásit

Gerda
ale chápeš zas nový místo nikdy to nenajdu, cestou zahynu akorát , tak jo přijedu esli to nejni daleko... tak abych třebas na 2hou nejpozdějc byla doma, to by se dalo zvládnout ne? jesště jednou kde je ten sraz?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:13
- Nahlásit

Gerda
Fufinek a jeho hyjacinty nejsou slabomyslní, jsou dobromyslní
Jsem mu dneska za odměnu v Tescu koupila tu malou růžičku v květináči. Byl nadšen

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:15
- Nahlásit

bré den kreténi
gratuluju latentní buzně dyzgomfortní k megaúspěchu a taky marus k ceně Debyl dne..co zejtra ty bloudile?!

je něco novýho???? co eldorádo,psala něco vo čubě?????

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
eldorádo tu nebylo

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:17
- Nahlásit

davidkova renata
no dejme mě přesnou adresu i s ulicí a uvidíme,můžu se pokusit aspoň

Jinak zlomalopes uložen po dalším záchvatu nechutného hryzání...a to prosím je po dvou hodinovejch procházkách...protože kratší už jí vůbec ani nezpomalej na chviličku....je to absolutní satanáš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:22
- Nahlásit

makrel
eldorádo tu nebylo

Marush
přesnou adresu i s ulicí
nic takovýho neegzystuje,je to někde mezi jednim polem a druhou loukou.-))))
hele domluf se s gerdou na tý benzince,to bys mohla najít

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

Stran navigace vám něco povim. Vy se mi budete smát, ale já věřím tomu, že je to samostatně myslící organizmus Aspoň moje Zuzana určitě. Furt na mě zkouší nějaké finty, gdyž jí na ně neskočím tak toho nechá a naviguje pořádně. Ale jak jí na ně skočím tak se mi směje a schválně mě bloudí čím dál tím víc Už sem si několikrát všimla, že když jedu do cizího města tak mě schválně nechá odbočit čtyřikrát za sebou doleva, takže objedeme takové kolečko a dostaneme se zase do výchozího bodu odkud najednou jedeme úplně jinam Mášenkovi to nigdy nedělá, mě furt

Třá minule gdyž jsme jeli k Makrel. Makrel říkala, že bydlí u Běláku. Tak zhruba jsem tušila směr. Jedem, jedem a najednou Zuzana říká "odboč doprava na Rudnou". Sem se nakrkla a povídám jí "neodbočím ty krávo, Rudná vede do Poruby, my jedem do Běláku". A za tři minuty jsme parkovali u Makrel Prostě to musela zkusit sfině.

Nebo v úterý. Sme byli v Novém Jičíně, pak jsem ji naprogramovala že jedem domů a jeli jsme. Kousek za Jičínem volal Mášenek, že máme ve Světlé Hoře na jatkách maso pro psy (to s těma očima ). Tak jsem ji přeprogramovala na Světlou. Ona říkala "pojedem přes Opavu". Já jsem jí řekla, že přes Opavu teda nejedu páč to je zbytečně dlouhý a odbočila jsem na Vítkov. Ona mi vynadala, řekla "přepočítávám" a pak mi oznámila, že přes Vítkov to bude o deset minut pomalejší. Vysmála jsem se jí a řekla jsem jí, že to bude nejmíň o půl hodiny rychlejší páč v Brance se kope kanalizace, sou tam semafory a děsně dlouho se tam čeká . Zuzana se vztekala a za trest mě chtěla z Vítkova poslat přes Budišov Měla smolíka, páč to tam znám takže jsem jela rovnou na Bruntál. A vypla jsem ji. Jenže pak mi bylo v autě samotné smutno tak jsem ji zase zapla. Ona vymyslela pomstu a najednou na mě začala řvát, ať za sto metrů odbočím doleva. To mě teda dostala, páč tam je akorát pole. Sem jí říkala, že to teda fakt přehání, ale ona pořád trvala na svém. Po sto metrech tam fakt byla odbočka. Na polňačku. Jsem si říkala, že tohle už je fakt úchylárna, schválně jsem zastavila, vytáhla mapu a koukala jsem kam ta cesta vede. Do vesnice Slezská Harta, která je ZATOPENÁ. Na dně přehrady Hartu stavěli už komunisti, ta vesnice už neexistuje pěkně dlouho. Silnici mezitím zcela rozhlodal zup času. Hodně pochybuju, že ji té čůze vůbec někdy někdo zakreslil do map Prostě samostatně myslící organizmus co furt vymýšlí jak by mě zmátl, zabloudil, projela jsem co nejvíc benzínu a dojela co nejvíc pozdě

Baico
Gratuluju k první zkoušce bílého modela

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:29
- Nahlásit

Marush
jesště jednou kde je ten sraz?
víš, jak je na konci argentinský OMV pumpa? Na začátku mostu barikádníkůch? Jak se jede do tesca do letňan....

Baico
Jsem mu dneska za odměnu v Tescu koupila tu malou růžičku v květináči. Byl nadšen
jak von udělá zm.....to bude na orchiji aspoň!

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

davidkova renata
nic takovýho neegzystuje,je to někde mezi jednim polem a druhou loukou.-))))

to jsem přesně věděla....se schováváte jak parašutisti ty vogo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:32
- Nahlásit

Biluška
že je to samostatně myslící organizmus
hlavně zákeřně myslící nám ta svině zas furt řikala Votočte se do protisměru...na dálnici!! a taky věčně Přepočítavala..nějaká pošahaná matfyzačka asi přeftělaná za zlý skutky do navigace..na podzim mě nasrala tak,že sem řekla gerdě,že jak jí zapne ,vyhodim jí voknem...navigaci,né garedu...zavřeným

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:33
- Nahlásit

Gerda
víš, jak je na konci argentinský OMV pumpa? Na začátku mostu barikádníkůch? Jak se jede do tesca do letňan

jo snad i vim a v kolik bych tam měla bejt? Teda samozřejmě pokud bych se neztratila cestou,což se ztratim samozřejmky...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:34
- Nahlásit

Baico
gde sou fotky???? nic neni na kečupu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:36
- Nahlásit

davidkova renata
Já jí furt slibuju, že ju vyhodím, přejedu, couvnu a pak ještě jednou přejedu Gdyž to říkám dostatečně výhružně tak to většinou zabere a vede mě aspoň přibližně nejkratší trasou.
Jinak na dálnici mě taky furt točí do protisměru a hrozně ráda mi taky na dálnici říká, abych odbočila doleva. Asi do svodidel. Kráva

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
Teda samozřejmě pokud bych se neztratila cestou,což se ztratim samozřejmky...

twe tady je to pakárna)))¨
hele sežere malonyksa to maso? páč vono by se asi za ten den zejtra rozteklo a to nepotěší..esi jo,tak si ho klidně nech páč já se přifařim k atuši s vetamixem..

Marush
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
[i]a taky věčně Přepočítavala..nějaká pošahaná matfyzačka asi přeftělaná za zlý skutky do navigace

a ten Liška dneska,najednou prej....Sbíráš body voe,brzdi ne?! Řikám mu drž hubu Pavle začínáš mě trochu srát a když uprostřed sídliště řek,tak a jsme tady...taky bych ho snad bejvala vyhodila z vokna,ale neni můj...

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
Jo a víš co mi jednou udělala? Mě měla dovést na Revoluční ulici, měla ji normálně zadanou. Uš nevím v kterým městě. Dovedla mě na ulici Karla Kryla a tam mi spokojeně oznámila, že sme na místě Sem ji znova naprogramovala na tu Revoluční, ona mi řekla jeď doleva na Nemocniční, jeď doleva na Nádražní, jeď doleva na Karla Kryla, sme na místě To sem jako byla dost zlá. Pak mě napadlo essi třá Revoluční není nějaký starý název, eště totalitní a nepřejmenovali tu ulici. Sem se zeptala nějaké paní a pochopitelně Revoluční existovala a byla asi o tři ulice dál Prostě Zuzana usoudila, že na Karla Kryla se mi bude líbit víc, nebo co

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:39
- Nahlásit

davidkova renata

dyk je zmražený, zase nepanikař,ti ho můžu navalit jindy,no ni?
Nyxa stejnak žere zatim vařený...,hale jak chceš,si musíš říct jak prostě to maseno a kdy chceš, nebo ho zežeru já, mám zálusk na vemeno

<< 1 ... 7119 . 7120 . 7121 . 7122 . 7123 . 7124 . 7125 . 7126 . 7127 . 7128 . 7129 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání