Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7119 . 7120 . 7121 . 7122 . 7123 . 7124 . 7125 . 7126 . 7127 . 7128 . 7129 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:06
- Nahlásit

Vlčáčková
tu nevedu, takže se makání nezbavím nikdy . sice furt nadávám, ale ta svoboda za to stojí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:23
- Nahlásit

makrel
Hmmm. Tak si tak akorát můžeme spolu ponadávat a pofoukat pracovní bebíčko.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:24
- Nahlásit

čus bus bambus
tak už jsem doma, šla jsem na cvičák jenom v mikině a byla mi pěkná kosa, sem si musela v klubovně zatopit
ale jinak dobrý natrénovali jsme na vystoupení a Baruška bude dělat zadržení zloděje auta

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kastrace kocoura je na 20min. a neni az tak draha.
To já vím enemže kocour je jediná dědova láska a děda je chlap,tudíž ho málem jeblo už u náznaku a křičel3dny něco o degradaci kocoura o stoletech v obci a mé debilitě.Ba dokonce vet.říkal,že pokud má už zaběhlý rajon tak kastrace to nevyřeší bé tama kolovat furt.Takže sem to po brutálním nátlaku okolí vzdala,páč dědek by mě snad aj vydědil a kvůli kočce přece nepudu pod most Ináč sme neska měli pěkný venčení hopli sme překážky na cvičáku,pak sem chtěla stopu ovšem v tom okamžiku se strhl orangután z čistého nebe,tak dyž už sem měla nakrabičkované,byla krátká stopa ve vichřici pakůn jakž takž trefil s mírnýma odchylkama 20až30cm ke krabičkám pak sme utekli domů,páč se blížla tsunami (to chodí holky z odtučnovacího kroužku běhat po obědě-nejdřív se chvěje zem,pak se dělají vlnky na řece Moravě pak následuje děsný funění a pak probíhá stádo nosorožců a slonic,pakůn poprvé dyž běželi sebou flákl o zem a dělal,že je mrtví)

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:30
- Nahlásit

danajasa
(to chodí holky z odtučnovacího kroužku běhat po obědě-nejdřív se chvěje zem,pak se dělají vlnky na řece Moravě pak následuje děsný funění a pak probíhá stádo nosorožců a slonic,pakůn poprvé dyž běželi sebou flákl o zem a dělal,že je mrtví)
pěkně ste to popsala paní, tak nějak to bude vypadat, až začnu běhat já

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:32
- Nahlásit

makrel
nějak to bude vypadat, až začnu běhat já
No nevím pani to netrumfnete páč jich bejvá okolo15 což je dohromady cca3000kg v pohybu to netrumfnete

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:51 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Čus bus!
Tak Fanda má za sebou svou zkouškovou premiéru. Zatím to vypadá, že půjde v Bajkonůrových stopách, neb máme ZOP za 99 bodů ze sta

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:58
- Nahlásit

Baico
Nakouknu do Zumpy a co nevidim! OOOOBR GRATULACE, pani!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 15:59
- Nahlásit

Baico
máme ZOP za 99 bodů ze sta
velká gratulace

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:00
- Nahlásit

Baico
nevím, co to je, ale taky gratuluji

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:01
- Nahlásit

Fifi
Alexa
Děkujeme!! Mám z toho radost, i když si myslím, že dneska platilo, že mezi slepými jednooký králem
Dlouhodobé odložení mu přišlo velmi dlouhé, tak usnul )

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:05
- Nahlásit

Baico
Dlouhodobé odložení mu přišlo velmi dlouhé, tak usnul )

Je to dobry pes! Rozkaz znel jasne, dlouhodobe se nechal tedy odlozit. Krasny bodiky! A nesli jste ho ve dvou lidech nebo sis ho nadhodila do naruce sama?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:10
- Nahlásit

Fifi
A nesli jste ho ve dvou lidech nebo sis ho nadhodila do naruce sama?
Nejdřív ho nesl Mates a pak jsem si ho poponesla sama. On neni zase tak těžkej

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:12
- Nahlásit

Fufinek je nejlepší ze fšech! Krásný bodíky, moc krásný, zejtra dostane sušenou kachničku. Nám se ztratila Maruna, takže sme neviděli Nyxu. Je to vážně nakažlivý, ta chuděra zabloudila cestou do prokopáku ))) Dnes nás moc nebylo, takže sme ani nevytáhli kantýnu, Cryska přivezla Asíčka, aby mě naučila bránit )) Asíček kousla jiříka a nechtěla ho pustit, páč sem říkala slabým hlasem - puuusť )) A jiřík řekl - no eště jí snad popros, aby pustila. Tak sem řekla - Asíčku prosimtě mohla bys ho pustit? A vona ho pustila. Pak sme jeli s Atuší venčit k nim na vídrholec, děsně tam fučelo, ale horší bylo, že sme viděli Atíka. Atík je velmi ostříhaný a je krs to velmi veselý. Takže k plotu přihopsalo něco nevypověditelně šeredného s Atíkovským opatem na šošulce, ale hopsalo to srnčí veseloběžbou, takže nám s davítkovou vypadlo cigáro z huby a společně sme řekli - ty vole.... - davítková se pak strašně bránila, aby k ní Atík nechodil, ale on měl takovou radost, že ještě i radostně šlapal zandíma nožkama polku. Je velmi hnusný a velmi veselý, tož tak to si nevybereš.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:16
- Nahlásit

Gerda
Nám se ztratila Maruna, takže sme neviděli Nyxu. Je to vážně nakažlivý, ta chuděra zabloudila cestou do prokopáku
No koukám, že zapadla do party velmi rychle
Krásný bodíky, moc krásný
Však říkám, že mezi slepýma je jednooký králem

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:29
- Nahlásit

Gerda Tak vy jste nakonec byli? To je škoda, nebyla jsem si jistá, snažila jsem se vám na foru dopsat ale nic bychom se přišli na vás zase podívat.
Baico
gratulujeme

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:30
- Nahlásit

Baico
Samozřejmě gratulíruju.Právě sem dopekla bábofku,leč sem zapoměla přidat rum do těsta,tak sem to chtěla napravit,že ju poleju dodatečně a von mi tam čváchl moc bé opilá bochetka,enemže mezi tím sem prozřetelně koupila polevu v pitlíku a ta semi připálila v mikrovlnce,páč sem upíjela ten přeteklý rum aby se mi ůpa nerormočila,je mokrá polita náhradní citronovou polevoua nemáme poblíž les

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:35
- Nahlásit

Baicojeeee!cus!velkogratulace fanouskovy k prvnim zkouskam!!!mi se chystame az na podzim!!

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:45
- Nahlásit

danajasa
Samozřejmě gratulíruju
Děkujeme!
Právě sem dopekla bábofku
No já už mám zaděláno na tvarohovej koláč. A právě z důvodu, aby zítra nwbyl důvod, aby letěl do lesa, tak ho půjdu upéct k mámě do trouby
nemethova5
velkogratulace fanouskovy
Vyřídím

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:47
- Nahlásit

Grin
Dyť sme tam na vás čekali, včera to tu bylo velkym písmem, že dnes v 10 )) Sme se právě nedočkali ani Maruny, ani vás ))

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:07
- Nahlásit

Gerda chjo, když já sem děsně línáááááá to tu dočítat
tak my přijdeme za 14 dní. On je Gríňa stejně nemocnej, má rýýýmičku tak jsme dneska měli jenom víc kratších prochajd..
Jo, a kdybyste příští sobotu byli taky dopo, tak můžem i příští

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:07
- Nahlásit

Grin
no vidíte paní, nedočítáte a pak nevíte

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

Grin
pani, v sobotu budeme od 13, přijeďte, budou i bílé veverky, jestli vás to naláká, necháme Bajkonůra, aby mě zase stáhnul z kopce dolu Uvidíte, jak koušou štěňátka a můžete se rovnou připojit

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

makrel no jooo gdyž mě bolela hlavičkaaaa a taky se mi chtělo spááát a ráno jsem zase byla nevyspaláááá a pálily mě očiiiiii....

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:13
- Nahlásit

Gerda od 13 nemůžu... to odcházím do práce mám volno jenom dopo a nebo každý druhý víkend ale já si těch 14 dní klidně počkám

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:14
- Nahlásit

Grin
vůbec neva, přijeďte tedy za 14 dnů, to tam také budeme

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:18
- Nahlásit

Gerda si pište, že dolezem, a taky se pani připravte a obrňte, sem zaslechla, že klikraříte, tak z vás budu tahat moudra po kilech

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:21
- Nahlásit

Baico
gratulace krasavcoj!

Já jsem tady vyhrála cenu, debil dne, kterej zabloudil za hlasu Pavla Lišky co mám v navigaci, kterej furt řikal...doleva jeď dělej aaa už seš tam a byli jsme na sídlišti Barrandov, tak jsme hodně moc nadávala, velmi sprostě nepublikovatelně, maso v autě naložený..absolutní debakl to byl..tak jsme šli do úpa neznámýho lesa

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:22
- Nahlásit

Grin
nenene, ze mě nic tahat nemůžete, jsme úplně na začátku, nic nevim, začínáme teprve, učíme se obě dve, obraťte se Katku Lerlovou, má svoje stránky, má svoje hodiny, ta řekne a poradí.

Děcka, kdo si se mnou vezme Fytovetí Digestívum či Detox koňskej napůl? Mařeně děsně svědčila mobilita, páč v tom byl ten ostropestřec, měla parádnický zažívání, žádný nafouklý břicho, chtěla bych teda vzít buď digestívum nebo detox..ale raději to digestívum. Když vezmem koňský kilo, či víc, dává se toho pro pejska jen malinko...když je pro koňa odměrka, pro pejska bude špetka.
http://www.phytovet.cz/cz/vypis_vyrobky/1-bylinn-p pravky-pro-kon.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:24
- Nahlásit

Marush
Už tě stihlo žumpí kouzlo či spíš kletba - bloudíme všichni, dokonce bloudila už jednou i Atuš a to je co říct. Jedeš zejtra? Ukážeš nám konečně Nyxátora Detonátora Do tří/čtyř sme doma jak na koňu. A sraz si můžem dát na benzínce na teplický dálnici, na tý první, kde je mekdonald. Anebo ještě v praze, třeba na benzínce OMV před mostem před ulicí v Holešovičkách...jak se ten most jmenuje - Barikádníků?

<< 1 ... 7119 . 7120 . 7121 . 7122 . 7123 . 7124 . 7125 . 7126 . 7127 . 7128 . 7129 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání