| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:39
- Nahlásit
Ahoj dámy,
Marush
adresu nedostaneš, ale určitě jsi byla někdy nakupovat na Zličíně nebo jsi jela já nevím do Mělníka, Litoměřic, Teplic atd?! Prostě projedeš Holešovicema (Argentinskou ulicí - tu si můžeš dát do navigace) pak dojedeš na světelnou křižovatku přejedeš jí, budeš se držet vpravo a pod mostem je velká čerpací stanice OMV a tam tě Gerda s Renatou počkají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:40
- Nahlásit
Marush
Sbíráš body voe,brzdi ne?! Řikám mu drž hubu Pavle začínáš mě trochu srát a když uprostřed sídliště řek,tak a jsme tady...taky bych ho snad bejvala vyhodila z vokna,ale neni můj...
asi se mu nelíbilo že s nim mluvíš vulgárně zkus mu příště pohonit ego..je to sameček,ty na to trpěj
all
sim vás víte něgdo esi se hodiny na mobilu přehoděj na letní čas samy nebo je musim nastavit??????????????????????????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:41
- Nahlásit
Zdar fšicí! A hlavně velká gratulejšn panu inženýrovi modélkovy Fanýnkovi, Bajša mu posílá bleškovanou pusu, páč je to její nejoblíbenější bílý veverka!
Byli sme dnes opět procháskovat a trošku cvičit s labrorodinkou. Bajša se předvedla jako vždy, dummíky ji moc nezajímaly, zato našla všechny zdechliny v okolí. Ani vám nebudu vykládat, co ta čůza všecko sežrala. Esi ju to ucpe a bude muset na drahou operaci, tak ju jednak ztraverzuju a druhak jí nechám rovnou hrábnout do čaker, čůze Ale jinač byla procháska fajn, užili sme si to fšici fčetně muše
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:42
- Nahlásit
Baico
velká gratulace. Babofka je pro Fandu?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatacau ze dvou na tri,takze budu kur.a vo hodinu min spat,coz me sere!!!!
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
na mobilu se mi samy nepřehazujou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:43
- Nahlásit
Biluška
Prostě Zuzana usoudila, že na Karla Kryla
třá je chartystka...f ylegalytě..
Marush
mám zálusk na vemeno
jaký vemeno ty jelyto???? dyk to má bejt 5 šišek hovězího hrubomletýho??? vemeno necííí..by se mi mohlo stát,že by se nána sekla a posvačilapak ze setrvačnosti mě essi mi rozumíš
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
sim vás víte něgdo esi se hodiny na mobilu přehoděj na letní čas samy nebo je musim nastavit??????????????????????????
do perdeleeeeeee,eště ten čas, všude přijdu buďto o hodinu pozdějc,nebo dříf...tenhle svjět neni pro mě evidentně....
Renata/Gerda
V kolik hodin byste eventuálně byly na tý strategický pumpje zejtraaaa?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
esi nemáš ňákej ekstra chytrej mobil s operačním systémem, ale normální tydlifoun, tak se ti hodiny samy nepřenastaví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:45
- Nahlásit
makrel
na mobilu se mi samy nepřehazujou
hm,to je výborný,to mám zas 4 hodiny co dělat
nemethova5
ze dvou na tri,takze budu kur.a vo hodinu min spat,coz me sere!!!!
to mi taky sralo dyš sem sloužila vo víkendu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:46
- Nahlásit
davidkova renata
eště že to nebylo včera
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:47
- Nahlásit
davidkova renataneboj to dospim!!!!!amin bude hlidat,kdyz je tak aktivni!
hele,co budes jako s tim mobilem delat ctyri hodky???????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:47
- Nahlásit
Marush
V kolik hodin byste eventuálně byly na tý strategický pumpje zejtraaaa?
eventuálně f půl 11 ale záleží kerýho myslíš času
Baysha
esi nemáš ňákej ekstra chytrej mobil
nevim.. mám ted nějakou nokyji,vypadá chytře,určitě chytřejc než já,takže nevim jak moc chytrá je bo pro mne je chytrá i kapesní svítilna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:50
- Nahlásit
nemethova5
co budes jako s tim mobilem delat ctyri hodky???????????
budu se snažit nastavit novej čas abych s tim posléze jebla vo zem a ječela na neonku jestli Mitokurvanemůžeudělathnedanečekatažmutořeknu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:52
- Nahlásit
davidkova renata no jo nez pujdu chrapat tak si tomusim natentovat!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
mě se teda mobil a pičítač přenastavují samy. Jeden čas sme neměli žádné jiné hodiny než na přístrojích - na setoboxu, na mobilech a tak. Ráno sme nevěděli essi máme starý, nebo nový čas
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
dyk to je otázka 1 minuty prosím tě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
eventuálně f půl 11 ale záleží kerýho myslíš času
no dyk to řikám,že je to skoro nemožný....hele a jak je to dalekooo?Já jen že bych potom musela zas na mníšek a upravit se a zas do tý zoo.Možná to necháme na příště a nebudem to komplikovat....beztak ten čas nám nedovolí se tam sejít ve stejnou dobu.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
makrel
jak pro koho
Já se onehdá snažila změnit vyzváněcí melodiji. Zabralo mi to celou cestu z Opavy do Třemešné a to sme ještě měli čtyřicet minut zpoždění . Stejně se mi to nepovedlo
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Marush
Řikám mu drž hubu Pavle začínáš mě trochu srát
))) mooooc blbá )) Takže zejtra v půl na 11 nového času i s pavlem, na té nebzínce, jak ti to krásně Atuše napsala, jo? Bajko naštěstí bude mít foťák, jinak dnes ho měla naštěstí Atuše.
Jo a děcka, přectafte si, že mě maloKryska nekousla, i když jiřík zbaběle nastavoval rukáf za mnou a pak vystrčil rukáv přede mě jako kravatu, pročež mě maloKryska taky nekousla, je to dobrý pes.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:56
- Nahlásit
Biluška
mě se teda mobil a pičítač přenastavují samy. J
ježišmarjá tak co mám fčil dělat?????????????????????????????????????? pc mi je fuk,ale mobil né!!! si potřebuju nařídit buzení a přece nebudu fstávat vlastně vo 2 hodiny dříf esi se to šoupne eště i samo!!CO MÁM DĚLAT,OPAKUJI,CO FČÍL???
makrel
jak u koho prosim tě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
essi máš chytrej mobil tak on sám pozná, že už je šoupnutej a nešoupne se. Si nějak stahuje čas ze satelitu.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
gde sou fotky???? nic neni na kečupu!
Dnes jsem nefotila, ale fotili jiní, tak až to bude, tak to sem hodim.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Marush
Možná to necháme na příště a nebudem to komplikovat...
Tak to přestaň komplikovat a buď tam na 10.30, je to kousek, když seš normální, seš za 20 min pohodlně v praze. Šak musíš už jít, tu sviňu vůbec neuvidíme, to tě nezabije, nemusíš už jezdit domu, dáš si jen majzla, aby ses neumazala a pohoda, ze psa to opadá u výběhu s kapibarama.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
!CO MÁM DĚLAT,OPAKUJI,CO FČÍL???
zkus se opít a pak ti to bude úplně jedno
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
že mě maloKryska nekousla, i když jiřík zbaběle nastavoval rukáf za mnou a pak vystrčil rukáv přede mě jako kravatu, pročež mě maloKryska taky nekousla, je to dobrý pes.
hm..to se celkem máš páč mě robyn zřejmě brzo uš zabyje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:00
- Nahlásit
makrel
zkus se opít a pak ti to bude úplně jedno
si trupka!! mušim bejt v 10 na párkyngu bo tam bé čekat gerda...CO FČIL???
Marush
.Možná to necháme na příště
neser
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
hm..to se celkem máš páč mě robyn zřejmě brzo uš zabyje
jako dneska už si jí trošku srala, možná tě příště vůbec neveme s sebou...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:04
- Nahlásit
Gerda
možná tě příště vůbec neveme s sebou...
taxi pustim něco f telce,převlíknu jí postel,poklidim a něco dobrýho jí na vařim aby nebyl cambus až příde dom
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:05
- Nahlásit
Marush
Koukej přijet, budeme zakopávat Matesa a bude potřeba hodně rukou!!
|