Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7101 . 7102 . 7103 . 7104 . 7105 . 7106 . 7107 . 7108 . 7109 . 7110 . 7111 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:26
- Nahlásit

leyenda
tak tam muzu v sobotu ten barak secist?
můžeš to vyplnit i za maminku, ale musí ti říct čísla těch formulářů, který dostala, protože na každým je registrační číslo, který do toho internetovýho musíš zapsat

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:28
- Nahlásit

BrendaBenji
ale přez to jsem jednou vlezla k člověku do auta, když jsem šla pěšky od vlaku na chatu 3km a chcalo. Měla jsem teda furt ruku na klice, ale stejně.......
Já normálně stopem jezdila celé mládí a dospívání. Naši by mě zabili kdyby to věděli . Občas jezdím i teď, ale uznávám, že už mám problémy někoho stopnout
Ofšem děcka bych zabila, stejně jako naši tehdy mě.

leyenda
Netuším jak se sčítá barák když tu nebydlíš. Na těch papírech je takový kód a ten musíš zadat na stránky, jinak tě to nesečte. Podle mě by papír na sečtení baráku měl dostat někdo kdo v něm bydlí. I když třá není majitel.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:30
- Nahlásit

Eldoguero
Paní mám a nemám nám málem voslepl bobtail dyž sme mu jednou ostříhali ty chlupy so mu zahalovali oči vet nás děsně seřval a měsíc nesměl na slunko než to dorostlo,prej okozahalovací psi odhalený na jaro je skoro jak sněžná slepotazuzanarosakova
No mě to právě napadne, já čekám uochyla za každym rohem
Paní vám by se u nás líbilo-tady každej rok na jaře vhlásí,že uprch nebezpečný ůchyl z KM z blázince běhá po okolních lesích,chytího většinou až v červnu!!!PROTOŽE TO JE ZPŮSOB MYSLIVCŮ JAK ZAMEZIT PLAŠENÍ ZVĚŘE CO MÁ MLADÝ fakt to tady funguje

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:33
- Nahlásit

Biluška
hele pojďme jim v tom udělat burdel a sečíst se jako žumpa . Jakože Davídková napíše, že Lola je její sestra, StaHi její táta, Jabloň uvede jako sourozence Gerdu (a na kraj papíru napíše, že je siamská) a tak
No tak to se f tom statisticky stratěj hnet na začátku.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:35 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Maky a Trix
PANÍ JE TO V BRNĚ A TADY MÁTE SLEVU A JE TO LEVNÝ MOUKA ZA30kč piškoty19kč http://www.slevove-kupony.cz/u-damiany

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:41
- Nahlásit

jablunka
No tak to se f tom statisticky stratěj hnet na začátku.
No to je právě účel

bonc
tak to fakt netuším paní, o tom jsem v životě neslyšela. Asi bych valila na veterinu, nejlépe za nějakým specializovaným neurologem,nebo očařem.
Zkušenosti mám akorát s úrazama ohledně oka, to teda bohužel dost bohaté

pawLINka
Člen
- Nahlásit

danajasa
Ha, teď jsem ti poslala sovu

leyenda
Člen
- Nahlásit

ad scitani - no tak ja nemam zadnej formular, jehoz cislo bych mohla nekam vyplnit. Takze na to kaslu. V tom baraku samozrejme nikdo nebydli, bydlim v nem ja, kdyz prijedu do Cech na prazdniny. Maji moji adresu na prislusnem urade, mohli mi ho poslat. Ale kdyz delali zadarmo kanalizaci, taky mi nedali vedet. Kdyztak si me nekdo prictete v ramci zumposcitani

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:43
- Nahlásit

Eldoguero
Já mám osobní s rychle rostoucím v břiše psa,byl to fofr,bez předchozích příznaků.
A kamarádka totéž v hlavě a začalo to právě náhlým oslepnutím.Oba boxeři.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:45
- Nahlásit

danajasa
Pani obávám se, že u stafiny to nehrozí ale dík za rozesmání, to jsem potřebovala
Biluška
To bylo asi pro mě, že jo jo jo na veterinu určo pojedeme to je jistý, já jen sbírám informace, co kdo ví a jaký má kdo zkušenosti.
Páč ona je jinak naprosto v pohodě

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:47
- Nahlásit

pawLINka
Huž přistála,dneska je hezky dneska by to šlo,šíš to zas bé meziokresová ostuda.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:50 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

jablunka
s rychlerostoucím nádorem mám bohužel zkušenost taky proto jsem ve stresu ale zase mě trošku mate, že předtím a vlastně ani teď nemá naprosto žádný jiný příznaky ničeho, ale na druhou stranu co já vím ona vesměs nedává najevo, že jí něco bolí a to je trochu průser
argentina taky na sobě nedávala nic znát, běhala, žrala, byla milá, veselá, až jednoho dne se nenažrala a do dvou týdnů byl konec

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:53
- Nahlásit

Eldoguero
, že předtím a vlastně ani teď nemá naprosto žádný jiný příznaky ničeho, ale na druhou stranu co já vím ona vesměs nedává najevo, že jí něco bolí a to je trochu průser
Hele,tomu našemu boxovi nebylo nic,jen mu trochu začala vypadávat srst,ale pak najednou padnul na zadní nohy,bylo to šílený,ale i tak s balónkem v hubě šel přivítat veta,kterej přijel píchnout poslední injekci.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

jablunka
to je ten průser těhle psů, kdyby jim střeva lezly z břicha, tak na sobě nedaj nic znát a pak už je pozdě
ale tak pořád to ještě může být milion jiných věcí nechci panikařit dokud něco neřeknou veterináři, jen se ptám na eventuální zkušenosti, takže dík

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

danajasa
dneska je hezky dneska by to šlo,

Beru tě za slovo.

šíš to zas bé meziokresová ostuda.
Ty si bubááá.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:17
- Nahlásit

Eldoguero
ale dík za rozesmání, to jsem potřebovala
Paní esli vám to pomůže já sm měla potkána Fiškuse kam sem ho postavila tam sem ho zas našla velice tloustl páč se nehejbal měl červený voči jinak mazel tak sem myslela,že je líný páč je laboratorní a ti sou shnilejší,no a šli sme se naočkovat a veterinář se jen tak mimochodem zeptal-slečno a co vás vedlo k tomu koupit slepý zvíře?Já vůbec netušila,že ty jantarový voči sou slepý vod jakživa páč se pohyboval pomocí fousků a sluchu dožil5let

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

danajasa
hele ona s tím očividně nemá problém venku si mrská ocasem řídí se podle sluchu, čichu a zbytků zraku co má, hraje si se psema, doma je v klidu, tak jako kdykoliv předtím, mě jde spíš o to, že kdyby to byl fakt nádor, tak by to byla konečná, což bych asi nepřežila

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:31
- Nahlásit

Eldoguero
a kdy jedeš k vetovi?
do tý doby se nestresuj, simtě, prdne ti céfka...

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Alexa
co se divíš??? Jdeš na její místo tak proč by ti měla pomáhat??? Přehodnotila bych jesli je to kamarádka, spíš bych řekla že jen známá, která tě bude chtít poškosit jeěště víc. Dej si na ní velký pozor

je to moje kamarádka, už asi tři roky, chodí s mým bratrancem a baví se i s mojí mamkou, takže to je fakt kámoška a ne jen známá

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

pawLINka
Beru tě za slovo. s kým jdeš zase spát?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Monty

už bydlíš? a jak to jde?
tady to jako nehodlám hledat, jestli jsi to už psala...

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

jo a super, tím, že budu mít smlouvu za jinou spol., tak se mi zase dává 3 měsíční zkušební doba a smlouva na dobu určitou půl roku, mě nasrali jak sviňa, zkurviliiiii mi náladu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:40
- Nahlásit

jbat
to mi prdne stejně a budu tahat nohu, budem jak dva invalídi zejtra ji muš bere do práce a pak se uvidí, co se zjistí tam, pak uvidíme co dál

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:40
- Nahlásit

jbat
ještě nebydlím, snad už příští týden, teprve příští pátek mi půjde elektrika

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

Eldoguero
to mi prdne stejně a budu tahat nohu,

no právě a kdo se pak na to má dívat, jako...

zejtra ji muš bere do práce a pak se uvidí, co se zjistí tam, pak uvidíme co dál

držim palce.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

du ven se trochu uklidnit, jestli mě ti čokle dnes budou srát, budu je mlátit do hlav nejen balonkama, ale především extra velkou traverzou

Gerda
Člen
- Nahlásit

Monty
to nemůžu nikde najít s tou kolegyní, ale pokud odchází, nebo spíš je odejita, a její místo dostáváš ty, docela chápu, že tě nechce školit )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:42
- Nahlásit

jbat
no právě a kdo se pak na to má dívat, jako...
budu chodit v dlouhém hábitu až na zem, abych vás jako netento
držim palce.
jo dík, až budu něco vědět poreferuju

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:43
- Nahlásit

Gerda
zpíváte dneska po chodbách? ))))
nám se před kanclem rozplácl jak dlouhej, tak širokej náš generální říďa. hned ráno v osm. doteď mám menší ciky, když si vzpomenu...

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:51 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Monty
Nechci sýčkovat, ale nějak se mi ta tvoje práce nelíbí. Jako aby tě jen tak dali pod jinou firmu a ještě znovu se zkušebkou mi nepřijde standartní, nehledě na to, že jestli jsem to správně pochopila, tak už jsi tam pracovala kdysi, nebo v nějaké příbuzné firmě, ne? Přijde mi to podezřelé.

<< 1 ... 7101 . 7102 . 7103 . 7104 . 7105 . 7106 . 7107 . 7108 . 7109 . 7110 . 7111 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání