| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
jablunka
,kam je mám přihlásit
nevim,mě to dohodila venta,čímž jí timto děkuji )))
o a s Lilátkem plodit děti Ďábla.
to uš asi zplodili.. Nyxynu
zuzanarosakova
Gerda
ok,ženy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Gerda
chodili sme hledat ouchyly, co jezdili na kole po krčáku, chtěli sme je policii pomoct zatknout...takže chápu, že se holčička nebála
Ty voeeee tak tos byla hustá! Mě máma nahustila do hlavy, že každej druhej je uchyl, takže když nas jednou stra babička na ulici požádala, abysme jí pomohli vynés tašku do 1. patra k bytu, tak jsem nešla, protože jsem si myslela, že je to past a v tom baráku na nás ceká úchyl, se kterym je domluvená
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
Neeeee, dej to Gerdě sem řikala, že si u ní chci otevřít učet!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
nemethova5
tak at mu tu fotku posle a uvidime
malinka
strouhanka
Maky nechtela mouku, stroukanka je z rohliku, potazmo reda taky z mouky
Mate v Cechach scitani lidi? Ted mi volala maminka, cela vydesena, ze se hned musim prijet nechat secist
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:02
- Nahlásit
leyendacha,cha,on by chtel aby prijela osobne!!!!!aby z ni mohl vymamit prachy!no doufam,ze tak trhla nebude teda!
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
leyenda
Jojo my se už sečetli
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jednou stra babička na ulici požádala, abysme jí pomohli vynés tašku do 1. patra k bytu, tak jsem nešla, protože jsem si myslela, že je to past a v tom baráku na nás ceká úchyl, se kterym je domluvená
twe ty máš nejky dost ))))))))))))
já se asi taky nebála nijak extra,jednou sme teda měli blbej zážitek dyš sme lezli někde po stráni pro šeříky,kde dřív byly nějaký zahrádky a byl tam ůchyl a vokazoval nám ho ,letěly sme dolu jak namydlenej blesk a já si něco udělala s ramenem bo sem sebou flákla .Jinak sme se moc nebály páč už vod mala sme s sebou tahali blíže neurčený množství čoklů tak to nebylo tak horký
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
takže když nas jednou stra babička na ulici požádala, abysme jí pomohli vynés tašku do 1. patra k bytu, tak jsem nešla, protože jsem si myslela, že je to past a v tom baráku na nás ceká úchyl, se kterym je domluvená
no tos ale udělala dobře. Kdybych zjistila, že moje děcka vlezli do cizího baráku (s jakkoliv dobrým úmyslem) tak je zabiju na místě. Mají zakázané chodit i blízko k autům. Třá kdyby chtěl někdo poradit cestu, nebo tak. Musejí na ně hulákat zdaleka. . Nasedat do aut a lozit do baráků je zakázané úplně nejvíc moc. Snad ani kdybych je nachytala kouřit tak je nezmlátím tak děsně jako bych je zmlátila za tohle.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
dej to Gerdě
ok,ženo
leyenda
Mate v Cechach scitani lidi
jj
Oznámení Českého Statistického Úřadu:
V současné době bude probíhat sčítání obyvatel - prosíme všechny -
NESOULOŽTE !!! .......... nebo se kurva nedopočítáme!!!
Děkujeme - Váš statistický úřad!!!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:05
- Nahlásit
Vy zase drásáte, to je děs.
K tý Tróji......já tam čtyři roky bydlela a celej život jsem se tam nějak tak pohybovala, páč jsem tam měla babičku. A měli jsme to tam fakt prošláplý dost, krs čokle. Jako jsou tam hostomísta, ale zase když tam bydlíš dýl, jsi na to zvyklá a ani ti to už třeba nepřijde tak strašný. Ono tě hlavně nenapadne, že se to může stát v poledne (( A vono bůchví jak to bylo, třeba měla holka i zakázáno tamtudy chodit sama, ale prostě si to chtěla z krátit........jsou to jen spekulace......teď už se to bohužel nikdo nedozví ((((
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:05
- Nahlásit
Biluška
Nasedat do aut a lozit do baráků je zakázané úplně nejvíc moc. Snad ani kdybych je nachytala kouřit tak je nezmlátím tak děsně jako bych je zmlátila za tohle.
Jojo to s těma autama nam taky mama řikala, nepřibližovat se a chodit prostředkem chodníku, aby nás nikdo nemohl vtahnout do vchodu ani do auta
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mě máma nahustila do hlavy, že každej druhej je uchyl, takže když nas jednou stra babička na ulici požádala, abysme jí pomohli vynés tašku do 1. patra k bytu, tak jsem nešla, protože jsem si myslela, že je to past a v tom baráku na nás ceká úchyl, se kterym je domluvená
no, tady byla zenska, co jezdila s miminem v aute a zastavovala u vytipovanejch holek s prosbou, aby ji rychle rekly, kde je doktor, ze to mimino je v ohrozeni zivota, vzdycky to dopadlo tak, ze jako nechapala, tak holce rekla, at si k ni sedne do auta a ukaze cestu, par holek to udelalo. A ona je odvezla svymu uchylnymu manzelovi... nevim uz kolik obeti meli, ale par jich bylo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jojo my se už sečetli
jakto,já myslela,že až vod zejtra to platí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
leyenda
A ona je odvezla svymu uchylnymu manzelovi... nevim uz kolik obeti meli, ale par jich bylo
asi nějaká kandidátka na Matku roku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
Zdar lidi, ani se nebudu pokoušet vás dočítat, mohl by něgdo udělat stručný výcuc?????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
a k tomu scitani - je nakej web? Mamka rikala, ze musim secist barak, jinak budu platit strasnou pokutu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Eldoguero
mohl by něgdo udělat stručný výcuc?????
řešej se úchylové a šimlík vod biluše sněd 2 čerstvý rohlíky,víc nevim
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:10
- Nahlásit
BrendaBenji
Ono tě hlavně nenapadne, že se to může stát v poledne
No mě to právě napadne, já čekám uochyla za každym rohem, když jsem jedzdila mhd, kolikrát jsem vystoupila schválně dřív na frekventovanym místě, protože jsem měla pocit, že mě někdo sleduje a chtěla jsem vidět, jestli vystoupí taky... Furt jsem se otáčela a večer jsem nikdy nikam sama nešla az pak se psem, když jsme měli velkýho..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:11
- Nahlásit
hele to je těžký, von zas podle fotek jak úchyl nevypadal a co vy víte jestli jí tam nenalákal na třá štěňátko, koťátko, to na holčičky většinou zabere, mohl jí mít vyčíhlou dřív, třá chodil někde kolem, třá ho znala od vidění a když jí třá prosil aby mu pomohla že se mu tam někam štěně zaběhlo tak holčina šla pomoct.
A že jí to hustili rodiče do hlavy??? Příklad: mladýmu vod malička jsem vtloukala do hlavy s nikým cizím nikam nechodit, v žádným případě sedat do auta, ani se známejma, bez mýho předchozího dovolení a co udělal. Bylo mu asi 8-9, lítal se sousedovi klukem před barákem, najednou je nvidí, neslyším tak je začnu shánět, kluci nikde, jdu k sousedce essi teda nejsou u nich, nejsou, začla panika, lítání po okolí. Najednou u nás zastaví auto s nějakejma cikánama a co myslíte???? ty dvě paka vzadu v autě, že potřebovali ti chlapi ukázat kde bydlí xy a že jestli by jim to ukázali, tak ti dva magoři sedli do auta a jeli s nima. No naštěstí nenarazili na ouchyly, nicméně voba dostali pořádnej vylágoš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
dík pani
a gdo se zatím projevil jako největší ouchyl
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
asi nějaká kandidátka na Matku roku
no, svine hrozna, pak brecela u soudu, ze se ho bala, ze musela...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Eldoguero
řešíme úchyly, sebevrahy a huculy. v podstatě nic nového
zuzanarosakova
jak můžete být sečtený gdyž se to má sečítat v sobotu o půlnoci? . Mimochodem mám prekérku, páč tam nedokážu napsat jak dlouho jezdí děcka do školy. Jeden spoj jede přímo a jsou tam za deset minut, druhý objíždí dědiny a jede půl hodiny. Tak jak to mám jako psát? Gdyž tam na to nemají kolonky?
All
hele pojďme jim v tom udělat burdel a sečíst se jako žumpa . Jakože Davídková napíše, že Lola je její sestra, StaHi její táta, Jabloň uvede jako sourozence Gerdu (a na kraj papíru napíše, že je siamská) a tak
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:13
- Nahlásit
leyenda
A ona je odvezla svymu uchylnymu manzelovi... nevim uz kolik obeti meli, ale par jich bylo
No prosim! Jednou jsem se ptala v autě na cestu chlapa a on si najednou ke mě nasedl a že mě bude navigovat, jsem vylítla uprostřed silnice a ječela, že okamžitě vystoupil a omlouval se, byl to asi normální pán, ale já se prostě děsně bojim všeho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já se nebála. Dokonce i stopaře jsem brávala hodně moc. I samotné chlapy, někdy i ty co od pohledu vypadali zanedbaně. Jsem si říkala, že když jsem se vracívala stopem domů z vandru tak jsem taky vypadala všelijak a beztak mě brali. Jenže pak jsem jednou zastavila nějakému arabovi, on chtěl jakože poradit s mapou. Obral mě tuším o čtyři stovky (jsem díkybohu víc neměla). Chtěl i mobil a tak, ale Lilátko vzadu začalo vrčet a funět, on se lekl, kousíček couvl a v tu chvíli já dupla na plyn. Myslím, že jsem mu i přejela nohy,ale je mi to jedno Díkybohu za Lilátko . A díkybohu za to, že si ten hajzl nevšiml, že vzadu je mříž, takže pes stejně nemůže nic udělat
leyenda
Má to stránky www.scitanilidu.cz, ale budou spuštěný až v sobotu, aby se lidi nemohli sčítat dřív.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Tak já vám přidám jedno téma a koukejte mi poradit, včera odpoledne jsem zjistila, že naše Bonninka skoro nevidí, najednou z ničeho nic. Nic jí nebylo a není, normálně běhá, je veselá, v pohodě, žere, sere, jen prostě najednou nevidí. Nikdy žádný problém na veterině byla za 6 let jen kvůli očkování. O žádných genetických vadách v konkrétní linii nevím. nic tomu nepředcházelo, louka není popráškovaná ani jedna v našem okolí na 100% páč se tady jen dělají sena a pase hovězí dobytek, jinak nic.
V poslední době byla malinko unavenější, ale to jsme přikládali spíš blížícímu se hárání (u ní je to normál, je kolem hárání líná, pomalá, vymyštěná, celkově hrozná), zatím se teda nehárá, ale asi brzy začne.
Bojím se nádoru na mozku
Máte někdo nějaké zkušenosti podobného rázu???
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Já už jim v tom bordel udelala, naboženství jsme si napsali Jedi oba s manželem, on trochu protestoval, že je jako muslim, ale to jsem mu zakázala
leyenda
To za tebe muže klidně vyplnit máma tvoje a pak to hodí do schránky, ja to uz mam vyplneny jen to hodim
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
já se prostě děsně bojim všeho
Mas to postaveny stejne jako ja, ja treba i kdyz prijde nejaky opravar nebo scitac elektryky, tak zasadne psa (bez kosiku) u sebe, jednou mi nekdo rikal, jestli bych ho nemohla nekam zavrit, ze se boji, jsem rekla, ze teda ani nahodou. Eventuelne to jistim voditkem. A v aute jsem vzdycky zamcena
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
leyenda
aha, děkuju za opravu. Přečetla sem, že nemá mouku. To je tim, jak tu přibude x stran a pak se to v rychlosti dočítá
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
Já taky teda byla vždycky posraná a poučená od rodičů, ale přez to jsem jednou vlezla k člověku do auta, když jsem šla pěšky od vlaku na chatu 3km a chcalo. Měla jsem teda furt ruku na klice, ale stejně.......
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:24
- Nahlásit
Biluška
diky za odkaz na scitani, tak tam muzu v sobotu ten barak secist? Ono se to ted neda ani otevrit.
zuzanarosakova
To za tebe muže klidně vyplnit máma tvoje a pak to hodí do schránky,
No, to nemuze, ona si asi neumi ani vyplnit to svoje a vubec, neni schopna neco zaridit
|