Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7101 . 7102 . 7103 . 7104 . 7105 . 7106 . 7107 . 7108 . 7109 . 7110 . 7111 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

Gerda
no takže přesně víš, kde to je, je to tam fakticky humusný.

já jak slyšela Troja a cosi s Písečnou ulicí, tak mi přeběh mráz po zádech... jako malá holka tam kurva neměla co dělat, ani v jednu odpoledne, ani nikdy jindy.
jasně, třeba jí rodiče zakazovali tama zrovna chodit a podobně, ale holčička neposlechla, čert ví. je to celý hrozný, příšerný, ale tím, že se to stalo na takovým místě, se prostě nutně musí stát to, že to někteří uvidí jako selhání rodičů...
a není potřeba je za to kamenovat.

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

a jinak si myslím že na vinně jsou na tom rodiče.neměli jí zajistěnou,
ať si březen myslí co chce ale dítě opravdu neni věc která se dá "zajistit"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:14
- Nahlásit

Biluška
Ta fena snad ještě ty zkoušky neměla ne
to já nevim právě..sem předpokládala,že nějaký jo.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Jo a koňařky, řekněte mi něgdo essi mám panikařit, nebo čekat. Mášenek nesl domů rohlíky a než zavřel bránu tak Břeněk mu dva vyškubl ze sáčku a už mu je nedokázal sebrat. Normální čerstvé, měkké rohlíky To, že Mášenek je debil slyšet nechci, to dávno vím. Už jsem ho pochopitelně zmlátila. Chci vědět co mám dělat s koněm, mám shánět veta hned, nebo čekat?

Alexa
Člen
- Nahlásit

Biluška
No ale to je právě vzhledem ke zkouškám, původu (třá, že je po importovaných rodičích, zahraniční krytí a tak) a tak podobně. Ta fena snad ještě ty zkoušky neměla ne? Přece proto na tom cvičáku byla, aby s ní složili ty zkoušky. Pokud neměla zkoušky nemohla být ani uchovněná, ne
no to sice nebyla, ale bere se potencionální hodnota, kolik by měla kdyby.... nevím teda na kolik jí ocenila, ale jestli měla dobrej rodokmen, RTG???? atak podobně tak nějakou cenu určitě měla

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
taky gratuluju ,pani))) myslim,že to je jeden z nejoriginálnějších důvodůch jaxi vomluvit chlast
......ale já tam fak du vždycky z vycházky jen na jedno,ale tentokrát sem,po prvním výstupu Nanynky,čekala,essi se zjví znova. No a to byly ty další dvje píva. Ale myslim,že celá hospoda nigdy nezapomene na to,jaxem vykřikla "tý vole,Nána,čumte vy dva,jaxe dělá karyjéra"!!!!.....Brůs a demi ,to pochopitelně kvitovali úprkem do kuchyně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:16
- Nahlásit

Biluška
Takže neuchovněné feny NO mají takhle vysokou cenu?
No de oto esli tam nebyl třá nákej"výkupce"ti vocení psa taky a může to bejt i bezpapírák na kšeft akorát nevím esli dává razítka

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
to já nevim právě..sem předpokládala,že nějaký jo.
Podle stránek žádné nemá - http://www.zdvorakovasadu.wbs.cz/Nase-feny_-kryti. html

Zcela chápu citovou ztrátu té paní a její snahu tu fenku najít, ale tu cenu si myslím dost přepískla.

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:18
- Nahlásit

Biluška
Břeněk mu dva vyškubl ze sáčku a už mu je nedokázal sebrat
Ze dvou rohlíků si hlavu nedělej. Jenom ho pozuruj, jestli se nenafukuje a jestli nepřestal hnojit zahradu
To, že Mášenek je debil slyšet nechci
Mášenek neni debil, nic nezastaví hucula, když chce něco k jídlu )

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:19
- Nahlásit

Biluška
nepanikař, je to hucul.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Alexa
kolik by měla kdyby....
Aha. To mi teda dost připomíná tu povídku jak ten chlap přejede autem slepici a její majitel za ní chce děsný prachy, protože ta slípka by snášela vajíčka a z těch vajíček by s líhly další slepičky a ty by snášely další vajíčka, ze kterých by se líhly zase další slepičky...takže sumasumárum má cenu dvěstě tisíc, které mi teď zaplatíte

Alexa
Člen
- Nahlásit

Biluška
hele a na kolik jí má oceněnou teda??? už jenom negativní RTG
zvyšují cenu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:22
- Nahlásit

Alexa
Nevím sem někde četla myslím sedmdesát táců? To bylo hned nějak jak se ztratila. Si tou cenou už fakt nejsem jistá, ale bylo to takhle nějak moc. Znova opakuji, že chápu její citovou ztrátu, ale tahle cena se mi za neuchovněnou, tříletou fenu, byť s negativním rentgenem zdá děsně vysoká

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:24
- Nahlásit

Biluška
Takže je dost drsné říct, že je to vina rodičů, protože holka tama neměla chodit
tohle ale neříkám a myslim, že březen to napsala možná neobratně, ale ne zle. Vina je to hlavně toho, kdo to udělal.

jbat
já jak slyšela Troja a cosi s Písečnou ulicí, tak mi přeběh mráz po zádech...
přesně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:25
- Nahlásit

Baico
nic nezastaví hucula, když chce něco k jídlu
jbat
nepanikař, je to hucul
)))) hucuuuul hucuuuul, je to strašnej vůůůůůl ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:27
- Nahlásit

jablunka
čumte vy dva,jaxe dělá karyjéra"!!!!.....Brůs a demi ,to pochopitelně kvitovali úprkem do kuchyně.

se teda ale dost divim,že zrovna Brůs a Demi reagujou taghle..sou přeci před kamerou víc jak doma

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:28
- Nahlásit

Alexa
Tak 80.000,- to bylo. Tady to je - http://usti.idnes.cz/sefovi-kynologu-v-moste-nekdo -ukradl-ovcaka-za-osmdesat-tisic-p6c-/usti-zpravy. asp?c=A110221_144212_usti-zpravy_alh

Koňařky
OK, děkuji za uklidnění, nebudu panikařit. Ten kůň nás tu jednou sežere fšechny Za zimu zbagroval víc sena než kámoščino tříčlené stádo poníků (ale velkých poníků, normálně na nich jezdí i dospěláci), několik pytlů řepy, mrkve a tvrdého chleba. Ožral všechny stromy kam až dosáhl a vykousl kus okna ze vzteku, že už tam není to ptačí krmítko

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:30
- Nahlásit

Biluška
Za zimu zbagroval víc sena než kámoščino tříčlené stádo poníků
Na to se dá říct jen jedno: Je to hucul )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:30
- Nahlásit

Biluškano cena se mi zda taky premrstena,i kdyz citova ztrata se neda vycislit!!to bezpochyby!ale me slo jen o to,ze byl ten vysetrovatel na ni desne sprostej,o to mi slo prave!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:34
- Nahlásit

Gerda

Já třá nechápu, že se tam ta holčička nebála jít sama! Já jako dítě teda byla strašně posraná a každej chlap, kterej se na mě podival byl potenciální úchyl..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
Gerda
hele trupky jak je to s těma prachama za maso??? komu a kde je dám a kolik,víte to??

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:35
- Nahlásit

Baico
Na to se dá říct jen jedno: Je to hucul )
Přejmenuju ho na Kyselinu

nemethova5
,i kdyz citova ztrata se neda vycislit!!
Nedá. Na jednu stranu tu paní fakt chápu. Na druhou stranu je dobře, že se vyčíslit nedá. Víš kde bysme skončili, kdyby se dala citová ztráta vyčíslit a vymáhat po pachateli? Kolik lidí by platilo miliardy za to, že na přechodu srazili babičku, ta si zlomila ruku a celá rodina měla velkou citovou ztrátu z toho, že babka nemůže dva měsíce vařit jejich oblíbenou rajskou?

ze byl ten vysetrovatel na ni desne sprostej,o to mi slo prave!
Je to policajt, ti jsou vždycky důležití jak hovno v trávě

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:39
- Nahlásit

Biluška
Přejmenuju ho na Kyselinu
Kolikátý už je to jeho jméno?

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
se teda ale dost divim,že zrovna Brůs a Demi reagujou taghle..sou přeci před kamerou víc jak doma

Ti emerický určitě,ne tak tihle dva,ale asi je přihlásím do nějakejch konkurzů,aby si na sebe začali vydělávat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:44
- Nahlásit

jablunka
aby si na sebe začali vydělávat.
jistě!! musej bejt užitečný a podílet se na chodu domácnosti! my to měli za 1500kč.-))) škoda,Otíka,moch by slušně vydělávat na poutích v Domech hrůzy..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
Já nic nevim, nevim ani kdy si ho segra vyzvedne, nejsem vubec doma, chodim tam akorát spat

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
jistě!! musej bejt užitečný a podílet se na chodu domácnosti! my to měli za 1500kč.-)))
Tý vole,okamžitě mi napiš,kam je mám přihlásit!!!!!
škoda,Otíka,moch by slušně vydělávat na poutích v Domech hrůzy..
Jo a s Lilátkem plodit děti Ďábla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
Já třá nechápu, že se tam ta holčička nebála jít sama! Já jako dítě teda byla strašně posraná a každej chlap, kterej se na mě podival byl potenciální úchyl..
no to já se zas nedivim, bo já se jako děcko nebála vůbec. Furt sem někam lozila, večer s jazvečíkem sama do lesa, ani máma nevěděla, chodili sme hledat ouchyly, co jezdili na kole po krčáku, chtěli sme je policii pomoct zatknout...takže chápu, že se holčička nebála.

davidkova renata
nevim, sem ti už řikala, ať si to podle ceníku vetamixu spočítáš. Máš to dát Maruš v sobotu.

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:49
- Nahlásit

Maky a Trix
strouhanka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:49
- Nahlásit

Biluškajo,tak me je to jasny,jen doufam,ze jsem ji toho idiota rozmluvila,ty voleeee,podle fotky urci kde je pes,hm,ze bych si taky tak zacala vydelavat,jako medium????

<< 1 ... 7101 . 7102 . 7103 . 7104 . 7105 . 7106 . 7107 . 7108 . 7109 . 7110 . 7111 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání