| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:36
- Nahlásit
zdarte, k hlídání a vození harantůch se vyjadřovat nebudu, páč kdyš je nemám, tak ani nemůžu kecat, že jo. K pečení taky, páč uš dlouho nepeču. Sebevrahy žádný neznám. Takže sem úplně out, ale mám dobrou náladu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:38
- Nahlásit
Maky a Trix
Amarant-je to kytka mouka se prodává je to echt gold zdravý a léčivý amarantová mouka nebo můžeš i zasadit mě to zarostlo moc m krychlovejch
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:40
- Nahlásit
lagunajo,ze bych si taky nechala podle pana guru rudy,podle fotky najit ztraceneho kamarada???mam fakt vazne dost!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:40
- Nahlásit
danajasa
pokud je to echtgold zdravý a léčivý, bude to taky nekřesťansky drahý. a přeci jen je to furt jen pro čokla.
Všem díky za rady, až dorazím od našich do brna, určitě to zkusím
Btw, včera jsem byla na Mistovi a Markétce v Huse. moc hezká činohra, povedlo se jim vystihnout všechny důležitý prvky a nepůsobilo to moc zmateně.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:41
- Nahlásit
desenskym,ze podle fotky prej desensky urci kde fena je
nemethova5
jbat
A jak víte,že už to neví(myslím přirozenou cestou páš žalovat se nemá hlásit se to musí)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:42
- Nahlásit
čus jarňáčci
add Anička názor března, na kterej má samože nárok, mi přijde jako když znásilněj holku v minisukni a a někdo řekne že si za to může ta holka protože toho chlapa provokovala.
leyenda
mě přijde že u vás a vůbec v "západní" vropě a Emerice je tohle nastavený trochu jinak, že prostě přesně jak píšeš pro ty děcka je naopak noční můrou že by měli jet sockou či nedejbože jít pěšky
Monty
co se divíš??? Jdeš na její místo tak proč by ti měla pomáhat??? Přehodnotila bych jesli je to kamarádka, spíš bych řekla že jen známá, která tě bude chtít poškosit jeěště víc. Dej si na ní velký pozor
Bonc
jasně že sem si fšimla že je jaro, na všech polích kam chodím furt někdo courá a pouští přiblblý modýlky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:42
- Nahlásit
Maky a Trix
Mistovi a Markétce
ta knížka je super, jako činohru si to vůbec neumím představit!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
nemethova5
cože??????????? a jako proč by to měl vědět!!!! co vim tak todle ZATIM eště ne webu neinzeruje ))))) ale nochsledi co to tu čtou mu to jistě zaptepla navrhnou a zas budou další penízky )))) hele neni vona krapet narušená?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:44
- Nahlásit
danajasa
jak víte,že už to neví(myslím přirozenou cestou páš žalovat se nemá hlásit se to musí)
hm, že by to moh být až takovej čur*k mě nenapadlo. ale zní to velmi logicky.
Alexa
add Anička názor března, na kterej má samože nárok, mi přijde jako když znásilněj holku v minisukni a a někdo řekne že si za to může ta holka protože toho chlapa provokovala.
takhle nějak si představuju normální reakci, byť nesouhlasnou...
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
leyenda
Paní a bacha tam u vás sou eště takový hrozný zvířata http://kiwibirdland.blogspot.com/
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
danajasahm,jako leceni rakoviny tachyonama?????zajimavy!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:45
- Nahlásit
jbat
hele, já se toho dost bála a je fakt, že pro přítele, kterej nezná knížku to bylo dost abstraktní a vlastně se mu to ani moc nelíbilo... ale já tu knížku miluju a činohru vlastně taky, takže to mohlo bejt mnohem horší, podle mě. jestli budou někdy Brňáci s tímhle hostovat v Prazé, převelice doporučuji. bylo to sice 3hodinový představení, ale fakt jsem se nenudila ani chviličku (a nasraná jsem byla jen proto, že vedle mě seděli nějaký děcka, co měli nejspíš za domácí úkol zajít na činohru a celou dobu se vykecávali - kluci zmlkli až když tam markétka vyvalila kozy )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
hele neni vona krapet narušená?
Já si myslím, že je jen strašně nešťastná azoufalá, tak se chytá každého stébla
Jinak dobré deň!
Jsem se rozhodla, že si zítra beru volno. Mám toho tady plný zuby, tak si prodloužím víkend.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:51
- Nahlásit
nemethova5
jako leceni rakoviny tachyonama?????zajimavy
Páč to by musel mít,někdo žaludek na to udělat rengen před a po léčbě a po zdechnutí psa ho zažalovat a to nikdo v také zoufalé situaci nedokáže
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:51
- Nahlásit
nemethova5
Jí hráblo ne? Dyť tomuhle přece nemůže žádný soudný člověk uvěřit? Kor Úďovi s jeho pověstí notorického lháře
leyenda
To říkám furt, že jsou sobecký. Vidí jen to svoje trápení a to, že nemůžou dál, ale vůbec nevidí lidi, které tu po sobě nechají a kteří se s tím pak musí vyrovnat.
Pokud je člověk na světě úplně sám, rodina mu třá pomřela na mor, nebo ji vystříleli teroristi...pak prosím. To bych i pochopila. Ale nechat tady malé děcka je hnus velebnosti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
Baico
Já si myslím, že je jen strašně nešťastná azoufalá, tak se chytá každého stébla
jako todle bych i akceptovala,ale vocad pocad..to se přece může vobrátit na jakýhokoli psíchotronika či jaxe nazývaj..proč zrovna von?? dyk to snad neinzeruje..nahlas teda.-)))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:58
- Nahlásit
Biluška
davidkova renatame to nerikejte,jsem ji to doufam rozmluvila,no jestli narusena nevim,ale mela jsem ji za inteligentni zenskou asik no.
Baicono jo taky bych byla desne zklamana,kdyby me poslal vysetrovatel doprdele a jeste se mi vysmal za to ze fena ani takovou cenu nema,taky bych se chytala kazdeho stebla,ale tohle vazne ne.
danajasajj,to mate pravdu pani,ale tohle jako lecit tachyonama,tak to by byl snad zazrak ne???to by naseho mileho guru rudu nosili na rukach a vyvazovali zlatem!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:00
- Nahlásit
nemethova5
jeste se mi vysmal za to ze fena ani takovou cenu nema,
No ale to má vyšetřovatel pravdu. Podle čeho proboha tu fenu oceňovala?
Chápu, že zoufalé ženy dělají zoufalé věci, ale tohle už je daleko za hranicí zdravého rozumu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:00
- Nahlásit
Děcka neblbněte, nechejte toho března, vono možná kdo tu oblast neznáte, hovno zas vy o tom víte - ty zahrádkářský kolonie jsou pověstný tim, co se tam slejzá za verbež, majitelé zahrádek tam dělalio jeden čas i domobranu, páč měli neustále vykradený chaty, je to oblast, kde se fakt nedovoláš, nikoho tam nepotkáš, umřela bych hrůzou, kdybych tam měla chodit do práce sama, natož kdyby tamtudy měla chodit moje céra. Je to největší hrůza a tragédie, co ti rodičové teď zažívaj, nic horšího snad ani člověk zažít nemůže. Těžko přahazovat vinu vidlí, když vysvětlení už se stejnak nikdo nedobere krs tu sebevraždu. A naprosto pochopim všechny rodiče, co budou odteď vozit svoje děti do školy a ze školy a vyzvedávat a nenechávat samotný. Moje kolegyně v práci to dělaj tak, jak píše lejendička - domlouvaj se skupinově mezi sebou, která matka vyváží ten den který děti a kde je nabere, odvoz ze školy to samý. Klukům je třeba už deset, ale maj fakt na povolení, kde se směj pohybovat, ze školy jsou vyzvedáváni. Jsou vyzvedáváni i z odpoledních kroužků, prostě po městě sami nesměj, když jdou ve větší partě, pak si vyjít můžou, ale fakt maj nakázáno, nebejt nikde sami a s cizejma se vůbec nebavit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:02
- Nahlásit
Biluškanevim podle ceho,ale jen me sere,ze byl na ni ten vysetrovatel jako dost sprostej!nevim jestli si nechala udela tposudek od odbornika,fakt nevim,ale ja si myslim,ze fena uz je davno za hranicema,a ze to byla kradez na objednavku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:02
- Nahlásit
Biluška
No ale to má vyšetřovatel pravdu. Podle čeho proboha tu fenu oceňovala?
no to bé asi stejnej princip jako se ztracenou šeltkou tvojí myslim..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:03
- Nahlásit
Gerda
Děcka neblbněte, nechejte toho března, vono možná kdo tu oblast neznáte, hovno zas vy o tom víte
tak nějak, my tam s Bendou procházeli v létě a já se tam bála jako prase... ani psa jsem nepustila z vodítka...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
dyk to snad neinzeruje..nahlas teda.-)))
No to ještě ne. Já bych teda k němu nešla s žádným problémem, ale to je jiná pionýrská skupina.
Biluška
Podle čeho proboha tu fenu oceňovala?
Hele já bych Baica v tudle chvíli na těch 50 litrů ocenila taky vzhledem k pořizovací ceně a zkouškám, co má složený.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
paní,asi před dvěma stránkama sem vám psala,jakxe ze mě ,kvůlivá Nanynce stává akoholík. Gratuluju tímto Náně k budoucí hvjezdné karyjéře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:07
- Nahlásit
jbat
no takže přesně víš, kde to je, je to tam fakticky humusný.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
Podle čeho proboha tu fenu oceňovala
Někde sem to četla podle dosažených zkoušek nákupky rodokmenu všecko má cenu a pak to skáče nahoru.(stejný jak u koní podle počtu dostihů a umístění a rodokmenu tam to de do milionů)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:09
- Nahlásit
jablunka
,jakxe ze mě ,kvůlivá Nanynce stává akoholík. Gratuluju
taky gratuluju ,pani ))) myslim,že to je jeden z nejoriginálnějších důvodůch jaxi vomluvit chlast ))))
dybyste věděli jak dlouho to trvalo, jakej to byl voser a jak nikdo naprosto nechápe jak a proč vlastně funguje pejsek )))),snad byste další karyjéru ani nepožadovali ))) si prostě myslej,že pejsek si přečte scénář a udělá to )))))))))) s překvapením zistili,že to tak úpa nejni.-))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:09
- Nahlásit
Gerda
po městě sami nesměj
v tomhle směru jsem ráda, že bydlíme u nás v prďálovicích, kde se všichni znají.Děcka jsou v tomhle směru u nás na tom daleko líp. I když tu holčičku u nás v Kmetiněvsi tenkrát ten kluk taky zabil na místě 50 m od nejbližsího obydlenýho baráku a 5 minut po tom, co se rozloučila s kamarádkou, co jí doprovázela.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:10
- Nahlásit
danajasa
Někde sem to četla podle dosažených zkoušek nákupky rodokmenu všecko má cenu a pak to skáče nahoru.(stejný jak u koní podle počtu dostihů a umístění a rodokmenu tam to de do milionů)
no dyk...to se ptala biluše ne já,já si myslim totéž..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:12
- Nahlásit
Baico
davidkova renata
Hele já bych Baica v tudle chvíli na těch 50 litrů ocenila taky vzhledem k pořizovací ceně a zkouškám, co má složený.
No ale to je právě vzhledem ke zkouškám, původu (třá, že je po importovaných rodičích, zahraniční krytí a tak) a tak podobně. Ta fena snad ještě ty zkoušky neměla ne? Přece proto na tom cvičáku byla, aby s ní složili ty zkoušky. Pokud neměla zkoušky nemohla být ani uchovněná, ne? Essi se pletu tak mě opravte, o chovu ovčáků vím fakt kulový s přehazovačkou. Co jsem koukala na jejich webovky tak ze zahraničního krytí taky nebyla, ne? Takže neuchovněné feny NO mají takhle vysokou cenu? Já nevím, třá fakt mají, se akorát ptám.
Gerda
Nikdo nevíme proč ta holka těma zahrádkama šla a hlavně jestli jí máma každé ráno nevtloukala do hlavy "opovaž se jít zkratkou". Takže je dost drsné říct, že je to vina rodičů, protože holka tama neměla chodit
|