Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7101 . 7102 . 7103 . 7104 . 7105 . 7106 . 7107 . 7108 . 7109 . 7110 . 7111 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:06
- Nahlásit

leyenda
tady taky pod vlak nebo se topej
Dokážu pochopit jejich pohnutky, které je k tomu vedou. Ale to sobectví mi na tom fakt va. Ale tahle debata už tu jednou byla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:11
- Nahlásit

zdar kreténi,co novýho? venku je jaroooooooo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:12
- Nahlásit

Nazdar ženy-kuchařky. existuje nějaká věc, ideálně ze zeleniny nebo ovoce, která by byla schopná nahradit mouku? Nechci slyšet, že ne

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:12 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Biluška
brezen2008
Prosím tě nepindej blbě když o tom hovno víš.

Ad Anička.. Jasně, že si za to rodiče můžou. Kdyby neplodili pěkný blonďatý dcery, ale škaredý hranatý brunety, tak se to beztak nestalo.

Bože, březen, co to z tebe leze?

Co zas hned útočíte proboha? Však je to jeden z velmi častých názorů, já se s ním sice neztotožňuju, ale tak snad stačí napsat svůj názor a ne hned sprostě... to je jak na blů, ty vado.

Jinak dobré ráno, potvrzuji, že JE jaro, ráno nám totiž topili v tramvaji....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:15
- Nahlásit

Čus bus, co novyho? Připojila jsem se pirátsky na wifi v hokně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:17
- Nahlásit

Maky a Trix

Soja nebo pohanka, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:17
- Nahlásit

zuzanarosakovaja nevim,ted jsem se vratila ze stopy!a jsem nadsena z amina.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:18
- Nahlásit

Maky a Trix
Krupice. Ale není ze zeleniny ani z ovoce

davidkova renata
venku je jaroooooooo
Gde?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
hm, to mi taky nevyhovuje. asi se budu muset spokojit s tím, že nic takovýho neexistuje

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:20
- Nahlásit

Biluška
tywe, vy perlíte.
kašlu na to, pekař nebudu.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:21
- Nahlásit

Maky a Trix
tak zkus bramborovej škrob třeba.

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:21
- Nahlásit

Maky a Trix
záleží v čem chceš tu mouku nahradit - stran pečení nejspíš nic nevymyslíme, ale pokud de třá o omáčky nebo tak, tak by to třá ňák ošulit šlo...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:22
- Nahlásit

Baysha
no, v pečení. Chci si upíct pamlsky podle svýho. Jenže to znamená, že v nich nebude obilí ani soja a podobný věci. takže budeme zase bez pamlsků.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:23
- Nahlásit

Maky a Trix
jaký pamlsky? co třá vovesný vločky tam najebat..

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:23
- Nahlásit

Maky a Trix
tak upeč žumpovníky, v těch mouka není

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:24
- Nahlásit

Biluška
Pred cca rokem spachala sebevrazdu skokem pod vlak mama dvou kluku, co chodili s holkama na zakladni skolu tady ve vsi. Ja si ji pamatuju, parkrat se se mnou snazila navazat kontakt, ale ja se nikdy s tema skupinkama matek pred skolou nebavim, takze krome pozdravu a jednou mi rikala, ze kdyby Katynka neco potrebovala, tak ze ji Nasim (jeji sym) pomuze. jsem si tenkrat jan v duchu pomyslela, s cim by tak nasim mohl Katynce pomahat, znala jsem oba ze skolnich vyletu, ktere jsem vetsinou doprovazela a pul roku jsem v ty skole ucila anglictinu a spanelstinu, takze jsem vedela, ze kluci jsou mozna ne uplne blbi, ale znamky meli spatne a strasne zlobili. Ona byla opustena od kluku otce a zila se svou skoro slepou maminkou, ktera neumela ani slovo francouzsky. Pak jsem se tu trochu rozkoukala, usoudila, ze bude pro holky lepsi, kdyz pujdou do soukrome skoly a s touhle skolou ztratila kontakt. Tahle zprava me sokovala, zvlast, kdyz jsem si uvedomila, v jake situaci se ocitli ty deti. Mozna mela nejake velke problemy, nevim, nemuzu soudit, ale ti kluci jsou v decaku, naprosto vykolejeny a nezvladatelny (byla jsem za nima nekolikrat na navsteve) a ta babicka skomira v tom jejich domecku ve spine a samote a asi i bide.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:24
- Nahlásit

Biluška
tak upeč žumpovníky, v těch mouka není
a někerý lidi je předkládaj aji lickejm návštěvám))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:25
- Nahlásit

Maky a Trix
pamlsky - něco jako žumpojátrofky, ale bez vloček? někde jsem viděla recepty se strouhanou mrkvou nebo cuketou, ale to by se asi muselo ňák vyladit, aby to nebylo vodnatý...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
Jo, vločky mě sice taky napadly, ale myslela jsem jestli fakt nejde třeba použít něco jinýho. Tak holt budou vločky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:27
- Nahlásit

Baysha
ta mrkev mě taky napadla... Cuketa ne, tu psovi neobětuju... Ale mrkev zkusím.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:27
- Nahlásit

Maky a Trix
mlety mandle nebo orisky, kokos, ryzova mouka

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:28
- Nahlásit

leyenda
díky rýži nemůže, na tu je alergickej, ale ořechy jsou skvělý nápad.

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:30
- Nahlásit

Maky a Trix
já do žumpovníku namlela i slunečnicové semínka.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:31
- Nahlásit

nemethova5
zaučuje mě, samozřejmě měla na vše čas a chodila si po pohovorech, psala si nonstop s kámoškama na ICQ a pak už jaksi nestihla mi vysvětlit obvolávání klientů a domlouvání si s nima schůzky, no a co neřekla mému nastávajícímu šéfovi??? Ještě kl. nemáme obvolané a Gabka Vám tady sedět přesčas nebude.
Jsem myslela, že jí přizabiju, kdyby třeba řekla, Gabka se teď stěhuje a nemá čas, musí doopravdy odejít, ale toto? to mě fakt dostalo... měla jsem včera lítají jak debil, příští táden mám odpolední, tak nic nestihnu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:32
- Nahlásit

decka!!!
ja se asi dneska picnu,ted si pisu s lidkou,s tou co ji ukradli tu ovcandu nikkynu a chce jet za desenskym,ze podle fotky prej desensky urci kde fena je!!!!!!!no chapete to???jak ji mam vysvetlit,ze ji jen obere o prachy????probuh,ja muze podle fotky zjistit kde ten pes je?????ja mam vazne dost!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:33
- Nahlásit

Montyhm,taky ma vazne dost,copak,dela ti tiskovou mluvci???

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:34
- Nahlásit

nemethova5
decka!!!
ja se asi dneska picnu,ted si pisu s lidkou,s tou co ji ukradli tu ovcandu nikkynu a chce jet za desenskym,ze podle fotky prej desensky urci kde fena je!!!!!!!no chapete to???jak ji mam vysvetlit,ze ji jen obere o prachy????probuh,ja muze podle fotky zjistit kde ten pes je?????ja mam vazne dost!

Jako tak to už se posral, nadčlověk, ne????
No klidně ji přivaž provazem!!!!!!!!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:34
- Nahlásit

nemethova5
prosim te, jak na to prisla?

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:35
- Nahlásit

nemethova5
hce jet za desenskym,ze podle fotky prej desensky urci kde fena je!!
O téhle jeho specializaci jsem ještě neslyšela ale třeba absolvoval nějaký kurz a vyčmuchá jí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:35
- Nahlásit

jbat
leyendanevim,jak na to prisla,jen jsem ji ledove napsala,pokud tam pojede,tak at ceka ze vysoli nekrestansky penize a ten dotycnej ji vubec nepomuze,maximalne od penez!

<< 1 ... 7101 . 7102 . 7103 . 7104 . 7105 . 7106 . 7107 . 7108 . 7109 . 7110 . 7111 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání