| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:20
- Nahlásit
bonc
makrel
holky, já ve svejch 18letech řešila dilema. Buď nebudu žrát a budu dalších 15 let vydělávat celkem dobrý prachy v podstatě levou zadní nebo si budu žrát jak chci a po škole budu muset na 8hodin denně do hokny...tak jsem zvolila pro mě menší zlo..všechno je otázkou priorit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:21
- Nahlásit
danajasa
přece nebudu vobjíždět půl okresu
podle mě minimálně dvakrát pojedeš. Ono to dřevo není tak superskladné jako Pakůň a nebo budeš muset skládat slušný puzzle
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak u tebe to chápu..jenže já budu muset makat tak jako tak..nějak nemám silnou vůli.potřebuju nějakou pořádnou motivaci.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
Buď nebudu žrát a budu dalších 15 let vydělávat celkem dobrý prachy v podstatě levou zadní nebo si budu žrát jak chci a po škole budu muset na 8hodin denně do hokn
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:25
- Nahlásit
makrel
potřebuju nějakou pořádnou motivaci.
jasný, je to o tý motivaci, já jí měla dost silnou, a pak už jsem si na to prostě časem zvykla a přijde mi to uplně normální
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
vzhledem k tomu, že už mi je ze sebe blbě, tak by snad motivace měla brzo přijít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
Buď nebudu žrát a budu dalších 15 let vydělávat celkem dobrý prachy v podstatě levou zadní nebo si budu žrát jak chci a po škole budu muset na 8hodin denně do hokny...
chápu a souhlasim prachy a lenost sou motivace jaxvině
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
davidkova renata
Buď nebudu žrát a budu dalších 15 let vydělávat celkem dobrý prachy v podstatě levou zadní nebo si budu žrát jak chci a po škole budu muset na 8hodin denně do hokny...
chápu a souhlasim prachy a lenost sou motivace jaxvině
jo jo, jenom ti něgdo za to že nežereš musí platit
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Nazdar pipky, vůbec vás nestíhám, mám masakr a včera už nebyla nápojka, je to zlé, vůbec nevim ,co si řikáte, ale sere mě, že si řikáte, že nemáte hlad, děte laskavě do řiti! Dnes už mám taky menčí, už sem snědla dva dřevorubecký chleby se šunkou. A v noci už sem musela jíst mrkef, páč nic jinýho nemám. Je to mrkef pro psa. Pes byl tak znaven, že se neprobudil na noční jídlo. A ráno na mě civěl z gauče říkaje - nech mě eště chvilku spát simťe. To je poprvé, co je Mařena faktu navená...jesi neni nemocná...nikdy neni unavená....jdu makat.
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
makrel
motivace měla brzo přijít
Mě motivuje pořed Ste co jíte a Cajthamlovou-já pak žeru děsně moc páč nabudu dojmu oproti nim sem na tom převelice dobře.Du nakupovat do lídlu tak nic zdravýho nepřinesu asi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:30
- Nahlásit
boncdavidkova renatazuzanarosakova
du na zkoušku, tak laskavje držte palce a mezitím se domluvte, kdo mi budete platit za nežraní!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:32
- Nahlásit
makrel
držim palce! a platit ti nebudu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:34
- Nahlásit
danajasa
Mě motivuje pořed Ste co jíte
jako děsně záleží, mezi jakejma lidma se pohybuješ, když jsou tam třá všichni hubený a málo žerou, tak je ti i trapný se před nima futrovat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:35
- Nahlásit
Gerda
hele nejdete teda dnes klikat? jde kokýnek, budou soudečky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:36
- Nahlásit
danajasa
jj, to je ta pani, co moudře každýmu klustýmu říká, že je podvyživenej!!! že žere málo a tak ukládá, páč se tělo bojí že jídlo nebé. Tak jsem se vot ní poučila a raději žeru porát, bo jako abych neukládala, to dá přeci rozum
Ta paní je velice dobrá, na svojym místě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:39
- Nahlásit
Crysa
Ta paní je velice dobrá, na svojym místě
ta pani je úplně blbá páč žrár furt sem taky zkoušela..a co myslíte????
a nepyšte jelyta du něco dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:40
- Nahlásit
makrel
držim palce, sova letěla, a opakuji - platit nikomu nic nebudu
du si pro vobjet neš umřu hlady
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
a co myslíte????
žralas málo a přibrala !!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
pani dnes nejdu, nestihnu, budem tady do noci připravovat presentaci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Crysa
žralas málo a přibrala !!!
ty si blbá vid??!! vypni se sama laskavje
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
v utery budu v praci do dvou, tak jestli to stihnes tak se stav.
Pracuju Krymska 23. Jen napis, jetsli jo at ji vemu sebou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:50 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
zuzanarosakova
jako děsně záleží, mezi jakejma lidma se pohybuješ, když jsou tam třá všichni hubený a málo žerou, tak je ti i trapný se před nima futrovat
A to mě třeba vůbec ne, naopak beru to tak, že jelikož na mě víc zbyde, musím víc žrát zbytky nesnáším a navíc se řídím heslem "Co sníš, to ti už nikdo nevezme."
Když mám pocit, že mi začínají být malý věci (jako teď třeba), radši se začnu víc hejbat, než se omezit v jíidle, nežrat by pro mě byla likvidační záležitost
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak jo, přijdu, eště písnu pak sms dííííííííííííííííííík
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
bych přišla tak na 11 třá?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:08
- Nahlásit
čuste dámy, jenom probíhám, dělá něgdo výcuc? Řeší se něco podstatnýho?
Haryáš byl dneska poprvé v práci, heč . Byl moc šikovnej, nikoho nekousl a tak.... fotky nebudou, páč tam nigdo neměl foťák a já sem fotit nemohla, sem musela držet Harýsovi zavřenou hubu, aby nemoch kousat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Biluška
Řeší se něco podstatnýho?
zrani versus nezrani, dane, jinak nevim, taky ted docitam
muj pes dneska poprve na prvni povel pustil figuranta, hec
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:31
- Nahlásit
ste mě těma řečma o nežraní inspirovali, sem si koupila k obědu jogurt - teda poctatnou roli v tom hrálo i to, že uš sem tak huba rozežraná, že sem si z těch hospockejch jídel nemohla nic vybrat, na nic sem neměla chuť ofšem v mém podání je to 2 jogobely s pytlem piškotů, to je má verze lehkého oběda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:33
- Nahlásit
Mám zájemce na akitýýýýý
hele co mi napsal
Mám zájem koupit pěstuje zheska fena mezi 2 a 4 roky Akita Inu. Ti, kteří prodávají, jak jsou staří? Jsou rodokmen? Jaká je cena v euro? Pošlete mi fotky žen feny.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:35
- Nahlásit
Biluška
nejlepší je rodokmen to je nejdůležitější, bez něj to nebudou štěnce bez PP po rodičích s PP, ale vobyč bez PP
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:37
- Nahlásit
Maky a Trix
No jo, ale kde schrastím ty fotky žen? Svoje poslat nemůžu, to by se lekl . Snad by Adidaska mohla pomoc kamarádce v nouzi a nějaké mi půjčit
|