| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
si zas zhubla
Nee, sem si vobjednala kozačky na internetu a voni asi mysleli, že chci jednu kozačku na dvě nohy tak sou široký!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
sem přesně věděla, že tahle možnost se ti bude nejvíc líbit
napíšu, nebo kdybych zapoměla, mám taky tu senilitu, tak se připomeň origami@centrum.cz
A laskavje Vás žádám, nedrásejte, musím vytvářet nějaké hodnoty a přiznání dalším invididuím a s váma to teda fakt nende:-D
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
zboží objednaný na netu můžeš do 14dnů vrátit. jentak.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:43
- Nahlásit
Maky a Trix
zboží objednaný na netu můžeš do 14dnů vrátit
Jenže já je chci ty kozačky, jsou moc hezký, akorát široký
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
rači mi hned řekni, jak to děláš, že jsi hubená, nutně to potřebuju vědět!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:51
- Nahlásit
Crysa
zvolila bych variantu jezírko!!
tak jako tadle možnost je furt ve hře
BrendaBenji
sem přesně věděla, že tahle možnost se ti bude nejvíc líbit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:52
- Nahlásit
makrel
rači mi hned řekni, jak to děláš, že jsi hubená, nutně to potřebuju vědět!!!
Celoživotně nežeru chleba, těstoviny, smažený a sladký. Vyjímečně si to samozřejmě někdy dám, ale fakt vyjímečně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
nikdy nebudu hubená to bych nezvládla škabety, sladký a smažený... to je polovina mýho jídla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:55
- Nahlásit
Děcká já su debil potř.palivové dříví do krbovek a ten chlap si musel myslet,že su retardovaná páč mi furt vopakoval,že metr stojí250kč a já sem se mu snažila vysvětlít,že nevím jak velkej je metr potažmo kubík a esli to nacpu do auta nebo pojedu víckrát páč slovo kubík mám spojené s velkým nákladákem co nám vozí uhlí a to je zas v metrákách
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:57
- Nahlásit
Maky a Trix
škabety
Co to je? jinak hubnout můžeš aji sportem, ale ten já bytostně nenávidim, takže radši omezim žrádlo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale to z toho života snat ani nemůžeš mít radost
jako třá že se probudíš hlady v půl čtvrtý a nemůžeš sežrat pytlík brambůrkůůů nebo půlku Milky dvoubarevnýýý???
Chleba a těstoviny vynechávám taky, z jinýho důvodu, na to se zvyknout dá.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
špagety
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:59
- Nahlásit
danajasa
kubík
To je metr krychlovej, ne? Takova děsně velká kocka, co se nikam nevejde...
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
a co děláš, když máš hlad??? a když máš chuť? to je můj problém, že jsem mlsná a nenažraná . sice cvičím, ale žeru
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Crysa
jako třá že se probudíš hlady v půl čtvrtý a nemůžeš sežrat pytlík brambůrkůůů nebo půlku Milky
bydlíš s gerdou jo? )))))))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:02
- Nahlásit
danajasa
tady to máte paní názorně URL
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:03
- Nahlásit
Crysa
ale to z toho života snat ani nemůžeš mít radost
jako třá že se probudíš hlady v půl čtvrtý a nemůžeš sežrat pytlík brambůrkůůů nebo půlku Milky
Mně sladký nechutná. Mám na něj chuť třá třikrát za rok a to si ho klíďo dám a brambůrky si dám někdy na kalbě, ale jako nežeru to pravidelně furt. A hlady se nebudim, jak se ti smrskne žaludek, tak pak už hlad nemáš, nedokážu si představit, že bych snědla třá svíčkovou se šesti, to by mi bylo tejden blbě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Takova děsně velká kocka, co se nikam nevejde
Tak má to bejt štípaný tak snad z doho poskládám piramídu,esli to nebudou klády vo dýlce jeden metr to bych byla v háji pakůn by se musel naučit řezat s pilkou,šíš je to pracovní plémě tak at maká né(třísky už štípat umí)
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
danajasa
No z toho si nic nedělej já jednou chtěla reklamovat telefon na pevnou linku, že po roce baterka vydrží jen půl hodiny. A byla jsem dost důsledná protože ten mladík co jsem to s ním telefonicky řešila obvolal nadřízené. Odmítala jsem si kupovat novou baterku myslela jsem že je tam baterka jako v mobilu. To už bych si mohla koupit jinej telefon. Po dvaceti minutách to odmítli
Tak jsem se rozhodla že se kouknu co je tam teda za baterku a oni tam byly dvě tužkovky
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
nedokážu si představit, že bych snědla třá svíčkovou se šesti
já si neumim přectavit,že bych snědla svíčkovoujenom se šesti!!!
|
radkah
Člen |
- Nahlásit
Renato...tak jsem vložila téma-snad je tam dost základních informací a pak tam vlož fotky....choooodnáááá teta, příští "potřebný" je tvůj
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:06
- Nahlásit
makrel
co děláš, když máš hlad??? a když máš chuť? to
Když mám hlad, tak jim. Pokud mám pocit, že jako začínám bejt vyžraná, jim jen salát. Když mám chuť buď si jí nechám zajít nebo si něco malýho zobnu, třá kousek sýra a tak. Ale já mám hlavní chuť zaměřenou spíš na pití, dyk víš...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:07 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
danajasa
metr dřeva je metr krychlovej, což znamená že dřevo máš vyskládaný metr do délky a do výšky. Do auta to asi nenarveš, chce to vozík. Nebo pojedes 3x
Jaktože je u vás dřevo tak levný???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:08
- Nahlásit
danajasa
voni štípaný do kamen skládaj na podstavu palety a dávaj to do takový vohrátky na paletě a nebo to vyskládaj a stahnou třeba smršťovací folií. Tedy je na tobě, jesi krychli o každé straně dlouhé 1metr budeš růčo přeskládávat do kufru auta a nebo esli se dolmuvíš s někym, do má dodáfku a naložej ti to paleťákem celý a až doma to rozebereš z auta a růčo nanosíš někam pod střechu.
zuzanarosakova
A hlady se nebudim, jak se ti smrskne žaludek, tak pak už hlad nemáš
to je mi vás líto paní smutný život litylity
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
já si neumim přectavit,že bych snědla svíčkovoujenom se šesti
Hele třá neska jsem vstala v 8:00 a doteď jsem eště nic nejedla, bo nemám vůbec hlad včera jsem měla v 17h rejži a ta mi vydržela až doteď ..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenže jak si ho smrksnout, já vím, že až smrskne, tak to půjde...ale do té doby asi umřu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:13
- Nahlásit
Crysa
to je mi vás líto paní smutný
Mě to nijak nedrásá, žiju takle, co jsem rozum pobrala, takže v poho
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:13 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Atusch
metr do délky a do výšky
No moment pakůn má70kohoutek a v autě stojí a chodí takže mi zbude30cm z piramídy to snad někde narvu přece nebudu vobjíždět půl okresu kvůlivá poslednímu špalku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
já jsem právě před 5 lety měla smrsklý žaludek, byla jsem dost štíhlá a nevadilo mi jíst málo a bez pečiva tad., ale postupně jsem se nějak rozežrala a nejde mi to zastavit.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:17
- Nahlásit
to je strašný, čék de chvíli dřít a tady milijoun stánek! a hlavně vo takovejch fujtablech jako daně, přiznání a sociálnka
zuzanarosakova
Celoživotně nežeru chleba, těstoviny, smažený a sladký. Vyjímečně si to samozřejmě někdy dám, ale fakt vyjímečně
to by byl pro mě život na prd, to se radši nacpu a pak si pudu zaběhat, to se to pak bleje Aby to mělo význam tak nesmíš žrát celoživotně a to teda nee
|