Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6543 . 6544 . 6545 . 6546 . 6547 . 6548 . 6549 . 6550 . 6551 . 6552 . 6553 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
BrendaBenji
děcka díky,dost ste mě uklidily,to zas ta hospodářka cosi poplelta jako dycinky
A nezapomeň na zdravotní a socku
jak jako nezapomen?????????????? jako mi to prej udělá jakási podniková oučetní tam kde živnostim,ale nevim co doložit všecko..a prej taky se vede nějakej pošahanej deník..řikala ta samá hospodářka,nechci nic vést!!!!!!! takže dám potvrzení o příjmu,to penzyjko,potvrzení o studyju od neonky a ty faktury z vedláku????????????????
makrel
jo vlastně, já zapomněla, když to nemám, tak mlčím

přesně!! my to tak chcem mít tak to máme! ))))))))))))))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:20
- Nahlásit

davidkova renata,

Náčelníku, Brenda Ti už odpověděla. Přiložíš akorát potvrzení o příjmech ze zaměstnání. To ostatní si schováš doma, protože to budeš přikládát při případné kontrole z FÚ. Bude-li nějaká, o čemž pochybuji, protože v Praze a Brně jsou úřady přehlcené.

JInak k přiznání přiložíš potvrzení o zaplacených úrocích na hypotéku či stavebko pro účely bydlení, potvrzení o dárcovství krve, o životním či penzijním připojištění, daru psím útulkům apod. Pokud to máš, tak napiš, má to své zákonitosti a vše se uplatnit nedá.

.....

Jinak jsem včera měla zákazníka, hned mi zvednul tlak. Ale vůbec né kvůli účtu, ale psům. Nejdřív se nezastavil, když jsem mu řekla, ať stojí - před barákem v úplné tmě(!), pak chtěl jít úplně jinudy, než jsem potřebovala, když mám udělanou ohrádku pro psy ze dvou těžkých palet opřených o auto, auta a polepnice. Nakonec jsem si myslela, že jsem ho dostala tudy, kudy jsem chtěla, ale ne. Než jsem došla pro baterku, posunul tu paletu, takže mi hned po jeho odchodu skrz tu díru zdrhnul pes. Doma koukal škaredě na psy, kteří ho kupodivu skoro vůbec neotravovali. A ještě praštil dveřma do zadku Bekynku nemocnou na kde co a skoro všechno na zadku!
Tohle prostě absolutně nesnáším. Jsem zase ráda, že nemám chlapa doma. Velmi výrazně ráda! A to ještě furt lituje, že u mě se nedá kouřit. No, tak to ještě navrch!!!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:23
- Nahlásit

davidkova renata

takže dám potvrzení o příjmu,to penzyjko,potvrzení o studyju od neonky a ty faktury z vedláku????????????????

Ty studuješ? A jakej dennik se má vést?? já nic nevedu a určitě mě jednou zavřou, bo mám v těch daních takovej bordel, že to si nedokáže nikdo představit!

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:23
- Nahlásit

Vlčáčková
fuj tak to paní teda lity lity, ke mě smějí chodit jen lidi, co se chovají k pejskům hezky a nevadí jim, že je pes rozvalený vedle nich na gauči.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:25
- Nahlásit

Vlčáčková
A to ještě furt lituje, že u mě se nedá kouřit.
bud ráda,že lituje že se nedá kouřit taky by to moch formulovat jinak
jinak díky náčelníku a eště mi řekni kde jako vemu to potvrzení vo příjmech z tý živnosti? to mi vystavěj tam f tý práci jo ? , páč sem myslela že to se řeší těma fraktúrama..
a eště mám asi 3.rok stavebko,ale nevim kdy voni jako posílaj nějakej výpis bo co..tak ten se přikládá eventuálně ??

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
vona ne, neonka. mě taky. nemám bordel v daních, ale v papírech, něco mám vytištěné, něco jen v pC atd. Budem sedět spolu, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ty studuješ
si cvok? ))) nezaopatřené děcko..
a žádnej deník nepovedu!!!,náčelník nic takovýho nepíše!! se kuli 8,500kč asi neposeru,původně to vypadalo že snad vedu snat Šelojl mynymálně dle rad hospodářky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:29
- Nahlásit

makrel

Budem sedět spolu, jo? tak jo, může se vězenì chlasat??

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:32
- Nahlásit

davidkova renata

nezaopatřené děcko..

A jo, neonka je děcko tvoje, já pochopila "potvrzení od nonky" , že ti ho vystaví ňáká neonka to potvrzení, falešný asik

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:36
- Nahlásit

makrel

nemám bordel v daních, ale v papírech, něco mám vytištěné, něco jen v pC atd

Hele, já potom, co odnesu materiály učetní pravidelně najdu dalších 10 faktur někde po kabelkách a tak! ... Kdyby šel kolem někdo z berňáku - tak si samozřejmě dělám lekraci, vše mám v perfektním pořátku!!!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
potvrzení vo příjmech z tý živnosti

ze živnosti nemáš potvrzení, to máš jen ze zaměstnání. Živnost se řeší jen fakturama, ZAPLACENÝMA.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
toš to já je mám jako všechny pod kontrolou..akorát teda nevím kde přesně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zuzanarosakova
že ti ho vystaví ňáká neonka to potvrzení, falešný asik

to ale neni vůbec blbej nápat

budu sedět s tebou a s makrelkou..doufám,že na jedný cele,začnu koukat na Odsouzené at vim do čeho du..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:41
- Nahlásit

davidkova renata
Potvrzení z práce je potvrzení z práce. Když jsi OSVČ, vedeš si daňovou evidenci a nikdo Ti žádný potvrzení nevystavuje. Sečteš faktury vydané - tedy správně sečteš peníze, které jsi v tomto roce fyzicky dostala na účet nebo na ruku. Pak sečteš výdaje za čistící prostředky a jiné věci, nebo uděláš z 50 % z příjmů a jen těch 50 % pak bude Tvůj dílčí základ daně.
Stavebko - uplatňují se jen úroky z úvěru, pokud nemáš úvěr, tak je ti stavebko na prd.
Deník bys vést měla, to se musí, ale pokud máš 12 faktur a k tomu ještě 12 bankovních výpisů, nebo tak nějak, tak Ti to asi projde i bez deníku.
Jdu do práce, zatím zdar.
Kdybys něco nevěděla, oskenuješ, pošleš mi na mail a já se Ti na to podívám.

makrel
Jo, taky preferuji návštěvy jiného druhu. Ale tohle je zároveň zákazník, takže ...

Valím do práce. Zatím zdar.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:46
- Nahlásit

ALL

Muš mi asi sehnal klienty na účto na doma, abych se nenudila při tý mateřský. Pochopitelně kuli prachům to nedělám když je ta mateřská tak velká........ty brďo z toho pomalu neuživím ani čokle a BBščeně

Jinak dobříková Brendí je docela v pohodě, bebí jí nebolí a zatím ani nesvědí. Akorát v pátek po tý narkoze celou noc blila, ale už baští vpoho.
Už jen ty výsledky aby byly v poho a ty ledviny.....

No ale když mi v pátek dávali podepsat souhlas s operací, že jsem se jako vědoma všech rizik, tak mi moc hej nebylo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:47
- Nahlásit

makrel
toš to já je mám jako všechny pod kontrolou..akorát teda nevím kde přesně
tož temu naprosto rozumím

čemu ale nerozumim je todle
Živnost se řeší jen fakturama, ZAPLACENÝMA
Sečteš faktury vydané - tedy správně sečteš peníze, které jsi v tomto roce fyzicky dostala na účet nebo na ruku.
já ty bláboly mám,podepsaný od obou stran,ale už nic víc,tak to je teda přiložim nebo to celý jen sečtu a voni mi budou věřit ?
Vlčáčková
Stavebko - uplatňují se jen úroky z úvěru, pokud nemáš úvěr, tak je ti stavebko na prd.
jasně,chápu,dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:49
- Nahlásit

BrendaBenji
No ale když mi v pátek dávali podepsat souhlas s operací, že jsem se jako vědoma všech rizik, tak mi moc hej nebylo.
tak to já nic nepodepisovala,zatim nigdá eště..
máte límec nebo jak to pořešíš dyby se začla drbat či tak?

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:49
- Nahlásit

BrendaBenji
to se dává podepsat??? u psa?

Crysa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:52
- Nahlásit

makrel
mě na Jaggyně dávali. Jak předběžnou faktůru, jako až mě třepne z těch 5ti místnejch cifer, tak aby mě stihli fskřísit než psa vopravěj a taky souhlas s operací a riziky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:53
- Nahlásit

makrel
mě docela překvapujou veti, kteří to nedělají.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
no sečteš peníze, které ti za ty faktury přišli, protože daňová evidence je o penězích ne o dokladech. Např. když vystavíš fakturu 30.12.2010, ale zaplatí ti jí až 5.1.2011 tak ty peníze počítáš až v roce 2011. Už to chňápeš?

No a ten příjem pak napíšeš do příslušného okýnka v přiznání.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:54
- Nahlásit

Maky a Trix
tak když tam toho psa přivedu, tak s tím souhlasím, ne? Byla jsem u hodně vetů a nepodepisovalo se nikdy nic.Ale možná je jiná doba, teď chodím furt k těm samým

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:56
- Nahlásit

Crysa
Jak předběžnou faktůru, jako až mě třepne z těch 5ti místnejch cifer, tak aby mě stihli fskřísit než psa vopravěj

BrendaBenji
Už to chňápeš
rámcově...tagže dyš to mám od května,vynásobim 8,500 krát 8 a číslo namastim někam do chlívku?? jooo a gde vemu ten chlívek???? potažmo ten papír gde sou chlífky????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:56
- Nahlásit

makrel
no, ty to třeba bereš takhle, ale i tak můžeš toho veta zažalovat, kdyby pes třeba nepřežil operaci. A dneska fakt nikdo nejde pro trestní oznámení daleko, takže já osobně jako paranoidní člověk bych každýho donutila to podepsat.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
makrel
tak to já nic nepodepisovala, to se dává podepsat??? u psa?

no já právě taky ještě nikdy nic nepodepisovala, asi nějaký novinky, prý to dávají všem. Jsem nejdřív myslela, že mi to dávají jako proto že už je starší, ale prej nee.

máte límec

jasan límec nasazen Ten máme doma už asi od jejího roku

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
potažmo ten papír gde sou chlífky????
Jestli vyplňuješ daňový přiznání, tak tě lituju: lity, lity
To je vjec ošemetná.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
papír si stáhneš z netu nebo vyzvedneš na FÚ a chlífky jsou v něm

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 10:00
- Nahlásit

Crysa
Ahoj pani, co záda?
makrel
No vím, že když vezeš koně s kolikou na operaci na kliniku do Brna, tak ti dávají podepsat papír, že zaplatíš nějakou minimální částku. To chápu, u koní jsou to fakt pálky. Ale u psů se s tím setkávám teda prvně.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 10:01
- Nahlásit

Maky a Trix
ale i tak můžeš toho veta zažalovat, kdyby pes třeba nepřežil operaci. no lidi jsou různí, to je fakt. Já třeba chodím jen tam, kde ty lidi znám a věřím jim, takže by mě ani ve snu nenapadlo je žalovat.Ale jinak máš asi pravdu, že dneska se žaluje kvůli všemu možnýmu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 10:02
- Nahlásit

BrendaBenji
papír si stáhneš z netu
šiš díky,páč nikam nejdu!!!
eště dyby mi tak něgdo hodil linka na tu stahovací stránku a uš bych dala pokoj..pro dnešek
Lola1
Jestli vyplňuješ daňový přiznání, tak tě lituju: lity, lity
dík,budu to potřebovat!!!! ale vyplnovat to snad bé něgdo jinej,já snad jen přoložim co k tomu chce..

<< 1 ... 6543 . 6544 . 6545 . 6546 . 6547 . 6548 . 6549 . 6550 . 6551 . 6552 . 6553 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání