Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6435 . 6436 . 6437 . 6438 . 6439 . 6440 . 6441 . 6442 . 6443 . 6444 . 6445 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:27
- Nahlásit

Eldoguero
a já debil přemýšlím, co to je za rasu vzácnou, ti skvoteři,. bože

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:27
- Nahlásit

makrel
já bych kočku nechtěla ani za nic
já už sice taky ne)) ale proč vy? mě teda apsolutně nevaděj,akorát doma mi to škodilo a taky byl problém dyš se někam třá chtělo ject..máma měla kočky celej život,nejvíc 4 najednou

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
a proč sis nepořídila víc děcek, hm? Bys nemusela makat...
A kdybys nemakala, měla bys pak vyšší důchod... jsem slyšela, že pak se to vypočítává z průměrnýho platu. Dej na mě a přestaň makat, začni dělat děti.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:29
- Nahlásit

makrel
jak se můžete bavit s kočkama? já bych kočku nechtěla ani za nic
Hele my už jich máme 6 a jen 3 byly opravdu chtěné. A skvěle se s veverkama doplňujou. Myslím si, že psi a kočky k sobě patřej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:33
- Nahlásit

Maky a Trix
proč sis nepořídila víc děcek, hm? Bys nemusela makat...
A kdybys nemakala, měla bys pak vyšší důchod... jsem slyšela, že pak se to vypočítává z průměrnýho platu. Dej na mě a přestaň makat, začni dělat děti.

ale hovno! to bych už byla mrtvá dávno! víš co stojí jen jeden harant na škole????? mít dva uš visim! navíc nesnášim děti)))

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:34
- Nahlásit

Baysha
teda paní náš kocour má zánět dásní, prášek do něj jsem prostě nenarvala, i jsem mu ho rozmiksovala s konzervou a stříkačkou rvala do tlamy a on to fluše na mě zpátky. Jestli to fakt pomáhá tak tvoji metodu snad i zkusím

Baico
Hele my už jich máme 6 a jen 3 byly opravdu chtěné. A skvěle se s veverkama doplňujou. Myslím si, že psi a kočky k sobě patřej.
teda nevím jestli patřej nebo nepatřej, tři psy mají pocit, že kočky k nám nepatřej, a jestli jo tak jsou divný když jim vaděj psí nálety od Árese. A jedinej Atík by si k nim nejradši lehnul na topení

Jinak ahoooj

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
já je nemám ráda proto, že se s nima nedá manipulovat, hryže to, škrábe to, dělá si to co chce atd. jako kdyby něco, tak je zachráním, neublížím jim, ale doma kočku nee.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
máš sovu.

Gerda bude mít taky, až jí napíšu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:37
- Nahlásit

isdpch
apsťáky už nemám, ale nemám rád lidi, kterejm je pomoženo vysoudit byt, kterejm je sehnána pohodová práce, na kterou se vyserou, udělaj ostudu a ještě ve finále umejou p***l všem kdo jim pomáhali
Tak se mi blbě kouká, když někdo takovej sem v klidu chodí, směje se a dělá jako když nic

Tak to vás zcela chápu dědo. Gdybys chtěl tak tě zapíšu do pořadníku na půjčení Pumy, použít ji můžeš dle vlastního přání

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:38
- Nahlásit

impact
To je ten sáček jak ho Lejdy Gaguna zaručeně sežrala? Gde byl?

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:40
- Nahlásit

Nazdar schízy

taky nemám ráda kočky

impact
Jsem našla pytlíček od BakeRolls.
no to by mě teda vážně zajímalo kde byl. když sme ti to řikaly, taksis myslela že sme úpa blbý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:41
- Nahlásit

makrel
proto, že se s nima nedá manipulovat
nic ve zlým,pani,ale todle je důvod proč je lidi neustojej..nemůžou je nikdy ovládnout jako psa))).a to ne každej snese..kočka si dycky bude dělat co chce,nikdy nebude tako otrocká jak pes a vždycky si zachová kus divokosti..mě se zrovna todle na nich právě líbí,je to protipol psa,kterej je stvořenej se podřídit,ale kočka nee..můžeš žít tak leda vedle kočky,dyš ti to milostivě dovolí)))))

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
no já nemyslela, že bych jí chtěla buzerovat, ale to, že je problém jim dát léky, ošetřit je, někdy i prohlídnout, aniž by se člověk s nima musel prát.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
makrel
ano ano skvóteři jsou tuze vzácná rasa kočky Bulovské potulné, které ovšem hajzli se u nás držín už 4. rokem a asi ještě nějakou dobu vydrží, naroždíl od koček, které si pořídíme úmyslně a buďto nám je sežerou lišky, nebo přejede auto nebo někdo ukradne (krásný bílošedý odrostlý dlouhosrstý kotě )
Ale hlavně on je adoptoval kanárek, teda spíš bych měla napsat, že skvoteři adoptovali kanárka a chrápou spolu v objetí
davidkova renata
pani, tak ten ovčák byl včera utracen

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:46
- Nahlásit

Eldoguero
že skvoteři adoptovali kanárka a chrápou spolu v objetí
psycho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:49 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

davidkova renata
S těma kočkama máte pravdu pani, já je mám taky právě proto ráda a nesnažím se to změnit, akorát mě se... když leží kocour na dřevníku, pod ním pobíhá myš pro granuli, do díry, z díry pro granuli a tak asi půl hodiny a ten magor se na ni v klidu kouká a myslí si něco o prdeli... tak to bych ho vždycky z toho dřevníku skopla nejradši. Kočky mi přijdou mnohem lepší lovci než kocouři, ale zas to musí čék dát včas vykastrovat, aby neměl pětkrát do roka koťata, a jakmile se kočka z kastrace zmátoří, vyndáte jí stehy a ona zas začne courat bůchvíkam, tak zmizí a to mě tak strašně se... na vesnickejch kočkách, že maj houby životnost
Jinak kdysi jeden z našich kocourů uměl krásný přivolání i s přisednutím (obíhačkou) a sedni, byl moc šikovnej ale pak ho tak pomordovala liška nebo ňákej cizej pes, že to chudinka nepřežil

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:50
- Nahlásit

makrel
všichni jsou maximálně spokojený i ovčák, kterej na ně kretén kouká z druhýho boxokotce

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:52
- Nahlásit

Eldoguero
tak zmizí a to mě tak strašně se... na vesnickejch kočkách,
další důvod proti kočkám. Nesnesla bych se o ně starat, zvyknout si na ně a pak aby přišly potrhané, nebo je přejelo auto nebo z nějakého důvodu nepřišly vůbec

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Mužova sestra chtěla kočku. Bydlej na vesnici, takže něco, co bude lovit myši... Donesli jsme jí úžasnýho kocourka z jednoho depozita a ten debílek se bojí absolutně, ale absolutně všeho. Zatím má ze všech jejich koček největší šanci na přežití, neboť před vším zdrhá jak o život. předpokládám, že až potká myš, dostane infarkt.

Jinak já kočky taky moc nemusím. Prostě mě nezaujaly. Mám ráda fretky, jsou dost podobný kočkám v tý svý nezávislosti, ale daj se vymazlit...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
pani, tak ten ovčák byl včera utracen
COŽE?????????????????????????????????????????????? ??????
Budem s tim něco dělat??????????????

kočky sou bezva,ale gdo na ně má mít nervy?!
makrel
že skvoteři adoptovali kanárka a chrápou spolu v objetí
psycho

to se mi právě děsně líbí)))) tydlety mezidruhový fstachy..krásný to je)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:07
- Nahlásit

tak pár foteček miminka s miminkem a holčičkami

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:12
- Nahlásit

Maky a Trix
ten náš "cvičenej" byl taky z útulku, zezačátku se taky bál, ale po pár týdnech se dal do kupy na úplně pohodovýho kocoura
davidkova renata
obávám se, že nebude, bere to tak, jak jsem psala, prostě ano stala se chyba, která by se stát neměla, rozhodně už tohle nikdy v životě neudělá, ale řešit to nechce na to jsem se ho přímo ptala, jestli aspoň mu nezavolá nebo nenapíše emila (teda on asi ne, ale třá ten jeho zeť), ale prej na to kašle, že si na jaře vezme jinýho psa...
no, nevím co si o tom chlapovi mám teď myslet, bylo vidět, že ho to mrzí, ale zas, že by jako truchlil pro psa, to rozhodně ne a to jsem s ním mluvila dnes ráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:12
- Nahlásit

Eldoguero
twe to je heský))))))))))))))))))))))))))))))

Cigi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:14
- Nahlásit

Eldoguero

Boží!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:15
- Nahlásit

Eldoguero
no, nevím co si o tom chlapovi mám teď myslet, bylo vidět, že ho to mrzí, ale zas, že by jako truchlil pro psa, to rozhodně ne a to jsem s ním mluvila dnes ráno
některý lidi z toho prostě nedělaj nic zvláštního..bude jinej,psů je a stejně byl "vadnej" tak co s nim,svůj účel neplnil..
chápu že von na to sere,ale měla bych teda chut to nějak provařit či zveřejnit,což chápu že je k ničemu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:23 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

davidkova renata
přesně, on to prostě vůbec neřeší, já si myslím, že si v podstatě vůbec neuvědomuje co se stalo, ten jeho zeťák o tom naprosto odmítá mluvit, asi si uvědomuje chybu co udělal a možná ho serou i ty prachy co tam nechal (do teď nevím kolik vlastně, ale očividně něco jo), takže od nich se nedá čekat žádná akce
Jediný co mi přijde aspoň trochu účinný je to přímo říkat všem lidem, který jen zauvažujou o stejný variantě pomoci a dávat to jako odstrašující přiklad. Jinak mi to přijde na nic, protože to stejně upadne v zapomění mezi ostatní psy a navíc k utracení došlo až zpátky u majitele a navíc celkem dost dlouho po návratu, těžko dokazovat, že pes se takto choval po celou dobu, páč jinak můžou tvrdit, že ho zku...l majitel.
Ten dlouhej čas se mi zdá jako největší problém asi, ale nevím no jestli by to k něčemu bylo
Chlap mi přímo řekl, že ať už mu s tím dám pokoj...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:49
- Nahlásit

Eldoguero
O co gou? Pes u Rudíka?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:51
- Nahlásit

Eldoguero
Ta druhá fotka je božííííí - jak ho zabijánkuje.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:53
- Nahlásit

Biluška
jo jo, ale vrátil se od něj už někdy v létě, jenže v hrozným psychickým stavu, ve kterým bohužel zůstal, hrozilo mu utracení a včera k tomu nakonec opravdu došlo...
Majitel -klasickej vesničan, nijak zvlášť to neřeší, takže holt zas další utracenej pes no...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:55
- Nahlásit

pawLINka
je to malej černej vrach

<< 1 ... 6435 . 6436 . 6437 . 6438 . 6439 . 6440 . 6441 . 6442 . 6443 . 6444 . 6445 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání