| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:22
- Nahlásit
Crysa
ve štyry ráno není k závidění ani 4x 20 minut
ste tu jediná normální!!! toho si vašte,pani
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:23
- Nahlásit
Crysadavidkova renata
ftip, ne? já bych svoji práci neměnila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
ste tu jediná normální!!! toho si vašte,pani
no fčéra mě tu u očního kontaktu fšici říkali něco jinýho než že sem normální
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:28
- Nahlásit
Crysa
to je kouzlo vyrtuální reality, můžeš být i normální i nenormální najednou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:33
- Nahlásit
makrel
vyrtujální schýza
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:37
- Nahlásit
loučím se, jedu do města, koupit si nový "voteplováky" páč se ty bílý předpovědi fakt vyplnily
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 10:51 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:28
- Nahlásit
Čusky!
Tak jsem zpět ze supervize. Byla to velmi pěkná supervize, protože přijedem na vinici a vyřítilo se na mě 2 měsíční čévéčko. Pána už jsem dorazila jen tím, že jsem poznala plemeno a když mi řekl chovku a já ze sebe vysypala i jméno mámy, tak jsem myslela, že to s ním sekne.
A teď, když jsem šla proběhnout svoje veverky, tak jsem na našem okruhu potkala pani Drvotovou s dalšíma veverkama Dneska je fakt krásný den
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:35
- Nahlásit
Baico
Tak jsem zpět ze supervize. Byla to velmi pěkná supervize, protože přijedem na vinici a vyřítilo se na mě 2 měsíční čévéčko. Pána už jsem dorazila jen tím, že jsem poznala plemeno a když mi řekl chovku a já ze sebe vysypala i jméno mámy, tak jsem myslela, že to s ním sekne.
))) Se mnou to seklo taky, pře pan majitel zná zjméno mamky štěnda a má psa s PP )))) Tak hlavně, aby jim to spolu klapalo, aspoň víš, kam máš jezdit na supervize )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:38
- Nahlásit
Zdar lidi, co to je tady za vyrtujální schýzu to je strašný co se tady děje
U nás je poctivých deset čísel sněhu, možná i trošku víc. Psi nadšení, já mokro v botech jako koukejte si vode mě někdo koupit štěně, nutně potřebuju nový zimní boty
Dnes jsem opět odčervila, trvalo mi to tentokrát asi půl hodiny, jelikož ty malý bílý bestyje se furt hejbou a plivou po mě Banminth pastu, hajzlíci. Sem jako fakt zvědavá, jak do nich za dva tejdny budu cpát prášky. Domluvila jsem si čipování a očkování na veterině, chudáci veterináři na mě koukali jak na zjevení, musej kvůli mě vobjednat PET pasy a extra vakcíny na malodogy a prej se domluvíme na někdy po ordinačních hodinách, asi aby ostatní pacoši nebyli v šoku, že vidí bílý myšky teď teda spíš už veliký krysy Crysa - nic vosobního pani
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
Jéééééžiiiiš, pani, já cí malodogu Hoď sem fotký )))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
proč dyš sem šla do práce ve 4 ráno,bylo krásně sucho a nigde nic a proč dyš sem za hodinu šla z práce,byly všade bílý mrdky??
no kdybys třá přivstala a šlao hoďku dřív, bylo by krásně i gdyž jsi kráčela dom.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Se mnou to seklo taky, pře pan majitel zná zjméno mamky štěnda a má psa s PP
No to mě nepřekvapuje, většina lidí, co má zvíře s PP, tak ví jména rodičů
A jinak ségry tchánovic si jedou v sobotu vybrat štěně flata. Jsem velmi šťastná, že dali na mou radu a vybrali si s PP. Ačkoliv měli předtím zlaťáka bez PP a byl zdravej.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:45
- Nahlásit
Baico
A jinak ségry tchánovic si jedou v sobotu vybrat štěně flata. Jsem velmi šťastná, že dali na mou radu a vybrali si s PP. Ačkoliv měli předtím zlaťáka bez PP a byl zdravej.
Tak to je super začátek, teď jenom aby si vybrali dobrou chovku, to je asi taky problém, no, bohužel...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:45
- Nahlásit
zdaréc fšicí!
Hlásím, že Bajša má oficijálně 22,5 kg a krááásně aportuje tenisák - ovšem pouze DO KOPCE Tedy si vždy vylezu na nějaký kopeček, házím tenisák dolů a psisko lítá. Na rovince ani ťuk. Zajímavé...
Eldoguero
ad prášky - nevím teda, jestli se to dá aplikovat i na takhle malý štěnda, ale na kočce jsem vypilovala následující metodu: lžičku vody, na ni prášek, chytnout a zaklonit micce hlavu a nalít jí to do krku. Žvížo polkne a ani neví o tom, že něco "jedovatého" proběhlo - u téhle operace mi nikdy nemusel kočku nikdo držet, a to je to jinak dáma háklivá, která na sebe nenechá šáhnout
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:46
- Nahlásit
Baico
flatíka? ti sou boží, a zatím je to i zdravý plemeno nevíš odkud?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
teď jenom aby si vybrali dobrou chovku
Nevím podrobnostě. Jen jsem Kubovi včera říkala, že kdyby se jím něco nezdálo, tak ať jsou od toho a poohlídneme se jinde.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:48
- Nahlásit
Baico
štěnda mají teď v CHS Tercius, můžu opravdu doporučit http://www.chstercius.cz/content/view/117/1/
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:52
- Nahlásit
Baysha
Vím jen, že jedou někam k Teplicím. Dneska z něj vytáhnu víc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:55
- Nahlásit
Jsem našla pytlíček od BakeRolls.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 11:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jéééééžiiiiš, pani, já cí malodogu
neříkej dvakrát, je jich dost.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:00
- Nahlásit
Baico
tak to je jiná chovka, tihle jsou z Českých Budějovic tuším kdyby jim nevyšlo tamto, tak Tercius opravdu doporučuju, chovatelka je naprosto skvělá ženská, jde jí především o zdraví a povahy odchovů, štěnda mají perfektní socializaci a péči a se všemi majiteli je v kontaktu, poradí, pohlídá... prostě tak, jak to má být
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:04
- Nahlásit
impact
gde byl????
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:08
- Nahlásit
davídkova renata
mám 4 ůklidy,to sem táhla z jednoho do druhýho
aha sorry, to jsem nevěděla, bylo mi divný, že bys chodila tak brzy domů. To já už si užívám a spinkám do 8, ale taky se dočkáš. No, buď ráda, že si mladá.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:11
- Nahlásit
Baysha
Eldoguero
lžičku vody, na ni prášek, chytnout a zaklonit micce hlavu a nalít jí to do krku. Žvížo polkne a ani neví o tom, že něco "jedovatého" proběhlo - u téhle operace mi nikdy nemusel kočku nikdo držet, a to je to jinak dáma háklivá, která na sebe nenechá šáhnou
jj, takhle přesně jsem to dělala s kocourem. Někdy s tím v krku chvilku laboroval, jako glo, glo, glo, ale nakonec mu fakt nic nezbylo, než polknout. Doporučuji!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:13
- Nahlásit
Lola1
tak u mně kočka i čuba vždycky polkly prášek s vodou naprosto okamžitě, no problem
fór je v bleskurychlosti celé akce, musí se to provést dřív, než se prášek začne rozpouštět, aby pacient nezaznamenal tu nepříjemnou chuť
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:18
- Nahlásit
Baysha
já jsem totiž měla připravenou lžíci s vodou a napřed hodila prášek "na sucho", aby se nerozmočil a pak to zalila vodou. Tak proto to kloktární.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:23 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jéééééžiiiiš, pani, já cí malodogu Hoď sem fotký )))
Právě jsm upravila pár fotek co jsem nafotila včera, normální se budou fotit zas až zítra až přijede muš z cest
Baysha
Já kočkám taky aplikuju na lžičce, i když u skvoterů je to o nervy a hlavně na hooodně dlouho, jsou to takový polodivoký kocouři, ale když už se u nás zabydleli a chrápou u kanárka s kanárkem, tak je musím aspoň odčervit a odblešit
Malodogám budu normálně aplikovat, jako velkodogám, akorát, že to bude na dlouho jsou jak žížaly úhoří
Lola1
Jéééééžiiiiš, pani, já cí malodogu
neříkej dvakrát, je jich dost.
Tak to máte pani recht
Jinak jsem zase nasraná, páč, jak je to blbý počasí (zataženo, vlhko, nízká oblačnost a tak), tak mám blbej signál Vodafonu a vypadává mi intronét
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:25
- Nahlásit
EldogueroBaysha
jak se můžete bavit s kočkama? já bych kočku nechtěla ani za nic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 12:26
- Nahlásit
Lola1
ale taky se dočkáš. No, buď ráda, že si mladá.
nedočkám,stará uš sem a dřu furt jak hovado a budu i nadále bo jako nevim co bych asi zaplatila z důchodu..počítám,že tak leda sirky na měsíc
Eldoguero
i když u skvoterů
twe skvotéééři.-))))
|