| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:19
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:22
- Nahlásit
impact
krásný foto
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:26
- Nahlásit
impact
vraždááááá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:30
- Nahlásit
kejtlin a Eldoguero
Nudlí útok.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:47
- Nahlásit
Tak proběhlo velké krmení velmi dravé zvěře, následované vekoúklidem strašlivého sajgonu. Mám pět milionů miniaturních dírek v nohách od strašlivých minizubů malodog a taky rozškubaný ponožky, ale bosa k nim nejdu, tak odvážná nejsem
No, každopádně mám teď až do 7. 30 klid - zlatá štěňátka co
impact
strašlivý útok nudle by potřebovaly sparing partnera - bílou malodogu
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:57
- Nahlásit
Gerda
Pani, hraje si ta vaše čůza bílá s něčim? Zajímá jí ještě krom jídla něco?
Hraje si ráda, ale ne sama, nejraději dělá visícího a trhajícího pitbula, strašně to prožívá, příšerně u toho vrčí a tahá jako blázen a občas aportíček, ale to jí moc neba, to jen žeho čmajzne Elince, to jí baví moc, ale sama běhat to se musí moc asi hýbat No ona papá (žere jak tubrovysavač) strašně ráda, ona měla dřív nouzi, tak to dohání
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 22:57
- Nahlásit
Eldoguero
Nudle mají malorýčbeka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:00
- Nahlásit
Děkuji všem radícím, speciálně Hipíkovi, za rady, jak si amputovat nohu!
Jsem si udělala zábal studený, nahoře chytla Vlčáčkovým vodítkem, dole nad kolenem Astřiččiným obojkem, který je však malý, takže mi tak do půl hoďky zmodrá a upadne noha.
Mazat nemám čím, páč žádná mast tu není a flaška mi nejde otevřít kapesním nožíkem, páč nemám otvírák.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:09 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
impact
no právě mohly by se žrát všichni dohromady malí, větší a největší
jo a panička, sem zapoměla
Vlčáčková
pani co se vám stalo, že si uškrcujete nohu a ještě se na žal chcete opít
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Ženo, co to proboha vyvádíš...
Léčba:
Je nutné přerušit sportovní aktivitu. Sval se určitě nesmí nadále protahovat, sportovec by ho neměl ani „zkoušet rozhýbat“. Zpočátku aplikujte led (vždy cca 2 minuty ledování s minutovou pauzou - to celé několikrát opakujte). Ledování provádějte co nejčastěji v průběhu prvních 24 hodin po úrazu.
Po cca 36 hodinách aplikujte spíše teplo pro snížení svalového tonu, na noc i den dávejte na postižené místo masti s protizánětlivými a protiotokovými složkami (heparoid, hirudoid, ibalgin, ibu-hepa, fastum gel, voltaren, traumaplant aj.). Sval zatěžujte postupně. U menších svalů trvá léčba cca týden, u velkých svalových skupin se léčba může protáhnout až na jeden a více měsíců. Jakmile vymizí bolestivost, začněte sval postupně protahovat, neignorujte bolest. Se sportováním opět začněte až po úplném vymizení obtíží.
Pokud se vracíte ke sportovním aktivitám po těžším zranění, použijte vhodnou neoprénovou ortézu, případně místo tejpujte.
Zdroj:
http://www.fitplus.cz/sport/co-s-natazenym-svalem
poslala jsem ti to do mailu...
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak proč si prosím tě škrtíš nohu psíma vodítkama? Aspiruješ na kapitána Achaba, nebo co?
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
a flaška mi nejde otevřít kapesním nožíkem, páč nemám otvírák.
... až budeš mít dřevěnou nohu, můžeš o ní flašce urazit hrdlo...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:24
- Nahlásit
No jó, to se Ti řekne.
Ale:
1) nemám led. Čili mám ručník namočený ve studené vodě a ten mi na tý haxně hubený musí nějak držet, ne? Proto tam mám to vodítko a obojek,
2) "sportovní" aktivitu jsem sámo ukončila hned. V podstatě jsem s ní ani nezačla, nebo lépe nebyl to úmysl. SímTě, jsem se úspěšně vyhýbala těláku už ve škole a budu najednou po 30 letech sportovat. No sem blbá, nebo co? Takže tento bod splněn,
3) mast tu nemám lautr žádnou, leda tak vazelínu na ruce a krém na oční vrásky. S tím asi moc parády na stehně nenadělám,
4) ani mě nenapadlo sval dále zatěžovat, jsem ráda, že můžu hopkat po jedné a štve mě, že nevím, kde mám hůl. Jenže ono i sedět na prdeli bez pohybu je docela peklo, páč to bolí až do chodidla. Zítra vynechám i námahu duševní a nepůjdu do práce,
5) se sportem nezačnu nikdy, na to se můžu vysrat!
Jasně, že jsem se podívala na odkaz. Moc díky. A v rámci polních podmínek jsem se zařídila dle rad - tzn. plácla jsem na celé stehno studený ručník - od zadku až po koleno. Ale to jsem na začátku povídání jak ten pes, co jitrničku sežral.
Myslím, že jsem udělala vše, co bylo možné. Víc to už asi nevytrhnu. Akorát ten obojek mě teda fakt štve.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:27
- Nahlásit
.. až budeš mít dřevěnou nohu, můžeš o ní flašce urazit hrdlo..
JO a chlastat budu rovnou z flašky. Rozřezáním huby získám image upíra a už mě sem vůbec nikdo nebude chodit otravovat. Dík za radu!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:32
- Nahlásit
Eldoguero
Jsem si natáhla stehenní sval. Svojí blbostí. Popis procesu samého je někde na minulé nebo předminulé stránce.
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eldoguero
pani co se vám stalo, že si uškrcujete nohu
Vlčáčková
Člen # Zasláno: 19 Led 2011 18:20
Citát
Tak jsem se zchromila. Jak jsem stará, tak jsem blbá. Nevím, co mě to napadlo, začala jsem si rovnat páteř různými ohyby. Dát dlaně na zem není problém, tak jsem roztáhla nohy a že dám na zem lokty. To už nešlo a rozjely se mi po nové podlaze nohy, pročež jsem se tak zasekla. Abych se odsekla, otočila jsem tělo o 90 stupňů do boku a to se mi teda nohy rozjely až na podlahu, přičemž jsem si natáhla na levé noze na stehnu sval. Zítra nebudu moct chodit, už teď to táhne a bolí jaxsviňa.
a ještě se na žal chcete opít?
...A koukám, kurva, na tu celulitidu!
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslím, že jsem udělala vše, co bylo možné. Víc to už asi nevytrhnu. Akorát ten obojek mě teda fakt štve.
Už to aspoň trošku míň bolí?
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:38
- Nahlásit
Vlčáčková
A nemáš led nebo sníh někde na zahradě? On je důležitý i ten rytmus: ledování - pauza atd....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:38
- Nahlásit
Vlčáčková
hele jestli to boli tak, ze nemuzes chodit, tak bys mela radsi k doktorovi jit, teda spis by te mel tam nekdo ziitra dovezt, da ti aspon nejakou mast, kdyz uz nic jinyho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:38 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Ne, ale už jsem se naučila sedět na židli a nepoužívat přitom jednu půlku zadku! To stehno bolí děsně furt, ale už bolí vysloveně i zadek. Ale dá se aspoň ohnout noha pod židli, což je fajn.
Tak já půjdu na záchod - jo tak to je dílo, za prvé si nedá sednout, když už, tak do úzký prkýnko bolí děsně a pak se nedá zvednout!, takže nejdřív tam ... do mučírny ... a pak chrápat.
Tady není sníh ale vůbec nikde, už mi roztály i hromady, které spadly ze střechy.
lucYnkaXIII
Tak to teda nevím, kdo. Zítra zavolám sousedce, jestli by se mi nestavila v lékárně. Ale asi nestaví, dneska nešla ani na návštěvu, že je jí špatně. Je těhotná.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:41
- Nahlásit
Vlčáčková
A nemáš led nebo sníh někde na zahradě? On je důležitý i ten rytmus: ledování - pauza atd....
nebo bys mohla vzdycky kdyz mas ledovat vystrcit nohu z okna
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:45 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
dík za info, nemusím hledat
Vlčáčková
ten popis docela síla teda, málem jsem si roztrhla hubu a vzbudila všech 11 dětí
ale bolet to musí děsně, to vám pani teda nezávidím, no snad to poleví do rána, tý vole zrovna stehenní sval, kterej čék používá při každým blbým pohybu
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:47
- Nahlásit
Vlčáčková
To stehno bolí děsně furt, ale už bolí vysloveně i zadek
Tak si ráno zavolej rychlou!... Jestli tam máš natržený nějaký sval nebo co, samodomo se ti to bude hojit mnohem dýl a navíc můžou zůstat následky.
Předesílám, že k doktorům téměř nechodím a spoustu věcí řeším doma po babsku, ale tady bych si to asi nelajsla, když se to tak zhoršuje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nebo taky pod vlak a byl by klid. Akorát to bych musela kilometr z kopce...
Eldoguero
Jo, tak jako tohle ještě dobrý. Představ si, co jsem si ještě všechno přitom aktu mohla přetrhnout nebo roztrhnout. Když se to vezme kolem a kolem, jsem docela spokojená.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Ale nemám žádný otok, ani otoček, nic. Myslím, že to bude dobrý. Valím spát. Holky dobrou noc.
Kdyžtak zavolám nějakýmu doktorovi.
Popáleninu minule jsem si taky ošetřila po konzultaci s popáleninovým centrem a bylo to OK.
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
kdyz mas ledovat vystrcit nohu z okna
To nestačí, Vlčáčkovou už bolí i zadek...
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
dobrou a ať si ráno fit, hadí ženo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:52
- Nahlásit
Dík a neprovokuj, jó?! Dobrou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 23:55
- Nahlásit
Vlčáčková
příšerná představa vždycky může bejt hůř to je jasný, jsem si teď vzpoměla na ten článek v PPČ kdysi jak tam psala ta pani, jak lezla v zimě kamsi na kůlnu pro kukuřici pro králíky, nebo tak ňák to bylo, a pochopitelně spadla. Při pádu si zlomila nohu, mám takovej pocit, že buďto stehenní kost, nebo krček, či něco podobně příjemně humorného. Nemohla se zvednout a nikdo jí neslyšel volat, tak už si myslela, že tam umrzne. Naštěstí jí slyšeli aspoň jejich středoasijati doma a tak vytáhli manžela ven, ten jak jí viděl se zhroutil... mezitím dorazily sousedky, ale psi je nepustily na zahradu... manžel furt zhroucenej... (pak se na chlapy spolehni )... no nevím, jak dlouho to trvalo, ale dlouho... ¨
Tak se mi to teď trochu připomělo, takže pani - mohla jste dopadnout vo moc hůř, snad to bude fakt do rána ok
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2011 00:03 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Ještě jsem si masochistickým pobytem na tvrdém záchodovém prkýnku vzpomněla, že jsem umívala z rozběhu stojku a převrácení se do mostu. No a z toho zase švihem vstát. Takže až budu moct běhat, vyzkouším tohle a podám referenci, jak to dopadlo.
A už fakt vypínam ten počítač. Zdar.
|