| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:15 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
Ony ty obšívky byly na vzoru. Pokud tedy obšívky nebudou dělány automaticky, netrvám na nich. Ale líbí se mi, takže pokud by byly dělány automaticky, tak jsem pro a chci je.
To logo by mělo být stejný naprosto, jen na jiným místě. A sedlo mít může (myslím šité), aby se nemusel dělat jiný vzor, akorát že zůstane černé.
A kapsy jsem chtěla dovnitř - ty náprsní. A rozhodně žádné kapsy nechci na chlopně.
A jak tak koukám na ten stojáček, tak já ho chci víc ke krku, protože odstávající je mi na nic.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:15
- Nahlásit
jdu vyzvednout autí ze špitálu, možná se objevím zas až zítra
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:17
- Nahlásit
Crysaeee malinu nechci,pac je stejne strelena jak amin,a mit to doma duo,to uz fakt ne!zlatej hodnej hajanek,takovyho pejska mit jeste jednou tak slavim celej tejden.jinak dobra vesta od HST.
Gerdauz se tesim,ja porad trvam na te zelene,to je moje barva,jsem zvedava na fotky,uz se nemuzu dockat,fakt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
a tak nakonec si můžem vybrat barvu? Já chci furt tu zeleno černou!
Barvu sme si dycky mohli vybrat...myslim, že se ti bude líbit, je to fakt moc pěkná zelená, ono to asi na těch fotkách bude trošku zkreslovat, ale je fakt hrášková, sytá. A černá fe opravdická černá, i ten flís, moc hezký. Samože to půjde nakombinovat i se světle šedým, když budeš chtít. jako flísem...
kejtlin
původně jsem chtěla zelenočernou ale tmavozelenou černou je taková na výběr?
no kdyby se ti shánět ještě tmavozelenej šusťák, takhle sme vybrali podle cen a dostupnosti šustáky tři - základní a k tomu dvě doplňkový barvy - hráškovou a tmavomodrou. Obě vydařený....Pokud by to šlo, už bych nerada dělala další barevnostní kategorie, takhle se jen tak tak do ceny vejdeme...pokud samozřejmě na tmavozelené budete trvat, půjdeme vybírat i tu, stejně se nejdřív musej kreslit návrhy, látka je koupená jen na prototyp, takže v pohodě.
Baysha
jooo už ti rozumim...horizont poutko problém neni, udělá ti ho, to je jistá věc, ale riziko vytrhnutí si poneseš sama, není to v žádném případě doporučení, vyrobí ti švadlenka madlenka, cokoli, co budeš chtít.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:20
- Nahlásit
Tak jsem se zchromila. Jak jsem stará, tak jsem blbá. Nevím, co mě to napadlo, začala jsem si rovnat páteř různými ohyby. Dát dlaně na zem není problém, tak jsem roztáhla nohy a že dám na zem lokty. To už nešlo a rozjely se mi po nové podlaze nohy, pročež jsem se tak zasekla. Abych se odsekla, otočila jsem tělo o 90 stupňů do boku a to se mi teda nohy rozjely až na podlahu, přičemž jsem si natáhla na levé noze na stehnu sval. Zítra nebudu moct chodit, už teď to táhne a bolí jaxsviňa.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:21
- Nahlásit
Gerda
Jsem ráda, že ti moje poznámky byly k něčemu Proto jsem po všech chtěla, aby přesně napsaly co chtějí a nechtějí, protože švadlenka si to rozvrhne sama, co komu udělá a neudělá a jak je vidět, tak hodně holek bude mít ušito přesně podle jejich představ
Vlčáčková
Tvoje připomínky jsem do vestění zaznamenala taky, protože viz výš
Spokojený tak budou všechny
Gerda
Prosím tě mocinky moc, chtěla bych být přítomna u zkoušení prototypu na vašem setkání, prosím, prosím, prosím )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Ony ty obšívky byly na vzoru. Pokud tedy obšívky nebudou dělány automaticky, netrvám na nich. Ale líbí se mi, takže pokud by byly dělány automaticky, tak jsem pro a chci je.
To logo by mělo být stejný naprosto, jen na jiným místě. A sedlo mít může (myslím šité), aby se nemusel dělat jiný vzor, akorát že zůstane černé.
A kapsy jsem chtěla dovnitř - ty náprsní. A rozhodně žádné kapsy nechci na chlopně.
A jak tak koukám na ten stojáček, tak já ho chci víc ke krku, protože odstávající je mi na nic.
Ok, jasná věc - obšívky, pokud se na nich shodneme a budou v návrhu, uděláme, pokud nebudou problémový pro indivindi řešení, pak je udělá pro vás jednotlivě, v poho. sedlo ok, jen černý, guuut, stojáček bude ke krku podle vašich rozměrů, jak si řeknete, tak bude. Kapsy dovnitř ještě pořešíme, jak je udělat víc funkční, zatím sme je chtěli ošulit jen kapsičkou na drobné věci do podšífky. Kapsy se našívají zvrchu, není problém je nedělat, to je jisté. Kapsy na chlopně budou ty venkovní kozokapy, aby do nich nepršelo, ale ty vy stejnak nemáte.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:24
- Nahlásit
Gerda
ok, to beru, já jí pak namaluju, jak přesně bych si to poutko představovala - ono stejně moc namáhaný nebude, asi bych ale fakt radši sucháč než knoflík... jsou sucháče k dispozici?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:25
- Nahlásit
bože zase řešíty vesty? a furt nechcete červenou?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:25 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
chtěla bych být přítomna u zkoušení prototypu na vašem setkání, prosím, prosím, prosím )))
simtě to je snad automatický, jistý, zcela stoprocentní. ty seš taky jakoby pražská, taky bych chtěla, abys viděla vvzorky látek in natura, nikoli jen fotkou jako ostatní, mimopražský.
edit:
Baysha
jsou sucháče k dispozici?
ano samozřejmě, i zavírání u kapes se tak dá pořešit.
makrelka
Pani, já na vás myslela, červenou tam měli huuuustou jak sviňa, skoro sem po ní chmatala. Ale zelená to vyhrála.
Jeslti vidíte vedle okna fory tu zelenou reklamu Vše pro Vašeho psa - zoohit.cz, pak taková zelená to skoro přesně je Jenže ono záleží na kalibraci monitoru, stejnak to vidíme každej úplně jinak.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:30
- Nahlásit
all
Ví někdo, co mám dělat s tou nohou??? Už skoro nemůžu chodit a už vůbec se ohnout. Už mě to trne až do chodidla.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:33
- Nahlásit
Vlčáčková
ach jo, tohle sou nepříjemný pády doporučuju ibalgin a jestli máš i nějaký gel na namoženiny - třá Fastum, tak mazat... jinač nevim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:34
- Nahlásit
Vlčáčkováto musis mit teda fest natahnuty ja bych rekla to same,fastum je fakt dobrej,ja bych si dala movalis,at me to tak desne neboli a co ti v te noze rve?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:35
- Nahlásit
Vlčáčková
obávám se že ti pomůže jen čas a klid
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:38 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Gerda
Tý jo, zelená je bombastická, tu sem přesně chtěla Ať je z vesty klidně cirgus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Ví někdo, co mám dělat s tou nohou??? Už skoro nemůžu chodit a už vůbec se ohnout. Už mě to trne až do chodidla.
mohla sis natrhnout stehenní sval ty troubo!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Abych se odsekla, otočila jsem tělo o 90 stupňů do boku a to se mi teda nohy rozjely až na podlahu, přičemž jsem si natáhla na levé noze na stehnu sval.
Máš doma Francovku? Nebo nějakej prohřívací masážní gel? Zlehka bych nohu masírovala. A vem si nějaký teplý tepláky nebo tak něco, abys měla nohu v teple.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:44
- Nahlásit
Baysha Nemám nic. Prostě nic.
Hipík a Tonička a Rozinka Mám si dát teplou sprchu?
Už to trne i v chodidle.
Žádnou bouli tvrdou nikde nemám, ani se mi nikde, co zatím vidím, neudělala modřina.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:45
- Nahlásit
Gerda
když nebude tmavozelená tak mě šoupni do jiný kategorie
Vlčáčková
cos dělala?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ráda bych, abys tu zelenou viděla in natura, někde se musíme sejít.
Vlčáčková
no hele to neni žádná sranda, jestli sis to natrhla, seš pěkně v řiti.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:46
- Nahlásit
Jak budu zejtra šlapat na spojku???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:47
- Nahlásit
kejtlin http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6663.html#17
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:48
- Nahlásit
kejtlin
když nebude tmavozelená tak mě šoupni do jiný kategorie
to si vybereš sama, ta modrá bude nádherná, zejména s tím světlým, jak se furt opakuju.
Vlčáčková
Jak budu zejtra šlapat na spojku???
možná nebudeš chodit vůbec.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:48
- Nahlásit
Gerda
To by snad bolelo víc a byla by tam ta boule, ne? Sice jsem uslyšela křupnutí (takové tiché ale slyšitelné), ale přitom to vůbec nezabolelo víc ani jsem nic necítila. Jen prostě to tahalo, no. Ten zvuk mohl být botou po lino nebo cokoliv jinýho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:49
- Nahlásit
Vlčáčková
může to být natrženej sval, ale to bys ten sval měla děsně oteklej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:54
- Nahlásit
Vlčáčkovája to vidim tak na pohotovost!!!!!
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Mám si dát teplou sprchu?
Klidně...
Žádnou bouli tvrdou nikde nemám, ani se mi nikde, co zatím vidím, neudělala modřina.
Kdybys měla natrženej sval, bylo by to podle mne vidět. Jinak záda a kyčle to přežily ve zdraví?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:55
- Nahlásit
kejtlin Co je "děsně". Trošičku oteklý to je. A koukám, kurva, na tu celulitidu! Jsem si všimla, jak jsem prohlížela, jestli tam není modřina. No, hergot, to je zase den.
Skoro nemůžu sedět.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:55
- Nahlásit
Vlčáčková
boule se udělá až následně... pokud by to bylo fakt hodně trhlý, tak můžeš v téhle fázi naopak nahmatat prohlubeň v místě roztržení svalu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2011 18:56
- Nahlásit
JO, klouby jen rupou, ale vydržely zatím úplně všechno. Akorát ty svaly jsou různě zkrácené kvůli permanentnímu sezení u PC a absence jiných tělesných aktivit.
nemethova5 Pohotovost? Dej pokoj. Ses zbláznila, ne?
|