Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:17
- Nahlásit

Biluška
Nebyl, nenašel se natolik odvážný fotograf, který by to dokázal zvěčnit
Škoda. Chtěla jsem si ho dát jako pozadí na plochu PC.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:19
- Nahlásit

Káva o čtvrté na Českém rozhlasu. Aneb život se psem podle veta z AAVet, cvičitelky z Helppes a psího psychologa Desenského.

http://www.rozhlas.cz/_audio/zamerili-jsme-se-na-z ivot-se-psem-mate-je-radi-a-cim-vas-nejvice-prekva pili-nejen-o-psich-kusech-i-o-tom-jak-spravne-vych ovavat---02235987.mp3

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:19
- Nahlásit

bonc
Doufam že už to Baicostrejda (teda doufam že to byl on) zařídil
Jasně, prej kdy najedeme Aby těm, co to požadovali doplnili mini bar

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:23
- Nahlásit

Baico
tak já to beru od pondělka. Zejtra má začít sněžit, takže přibližně v pondělí už mě nikdo nemůže podezírat ze symulace

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:25
- Nahlásit

impact

podle veta z AAVet, cvičitelky z Helppes a psího psychologa Desenského.
Tolik moudra pohromadě? Tak na to nemám. To si nepustím, mám strach, že bych to nerozdýchala

bonc
a Biluška se nepočítá, ta si jenom myslí že má koně, páč hucul není plemeno ale dyjagnóza.
Pche Sme se s Baronkem-Břéťou urazili a půl minuty s tebou nemluvíme A nepřepálíme ti Trpaslíka, kterého KOMPLET máme na dývýdý

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:27 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

bonc
Biluška se nepočítá, ta si jenom myslí že má koně, páč hucul není plemeno ale dyjagnóza.

Koňa nemám, ale fungují taky koňské útulky...

Biluška
Já huž si to dávám po ránu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:31
- Nahlásit

impact
Koňa nemám, ale fungují taky koňské útulky...
Si nejsem jistá essi koňské útulky využijí jednosedadlové skákací sedlo

Já huž si to dávám po ránu.
Ti rupne céfka a šlahne to s tebou Sem zvědavá gdo se pak postará o tvý čokly. Já teda ne, se mnou nepočítej. Vezmu si maksimálně hodnou Mambičku a krásnou Mersinku. Ale toho děsnýho zabijáckýho ričbeka beztak nikomu neudáš . Toho si nevemou ani útulky, páč budou mít strach (oprávněný), že tak ošklivého psa už se nezbaví

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:35
- Nahlásit

Biluška
Rýčbeka by si vzala chovka.

Huž mi praskla céfka. Na třicáté minutě se to seklo. Mrdat.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:45
- Nahlásit

Nazdárek, červený trpaslícííí

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:47
- Nahlásit

Hele přijde vám normální jít se psem v osm večer a pak až v sedum ráno? Nebo jsem blbec, že mi to přijde extrém? Notabene, když ten pes celou dobu nevydrží a loužičkuje doma.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:48
- Nahlásit

impact
mam už vytvořenou sekci - "neprodejné, do Macíka", ale jednak nejsem ročíld a cajky stály majlant, tak by mi nevadilo kdyby se mi něco vrátilo, a druhnak jsou tam věci který v outulku fakt nevyužijou

Biluška
zkompletovanýho krkaslíka já bych chtěla.......

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:50
- Nahlásit

od kolika let začíná demence, lépe stařecká demence? Vlas šedviví, ruka se začíná klepat a co hlavně, hlava začíná blbnout. Už několikátý den si říkám, že je to divný, proč TART i belgičáckej klub a ještě někdo chce zaplatit do tak debylního data jako je 28.2.?? proč si to kurňa nedaj do konce měsíce ať se to jako líp počítá a pamatuje??? co je jako na tom datu tak zajímacího???
woe a won je ounor kterej víc dní jako nemá. Na to jsem po tejdnu přišla, gdyž jsem otočila list v diáři
Ten únor budou muset dělat častějc, abych nemusela tolikrát do práce a zvykla si na ty krátký měsíce co nekončej 30 a 31..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:01
- Nahlásit

Crysa
woe a won je ounor kterej víc dní jako nemá

furt ti řikáme,žes tady dobře)))))))))))) taky sem ráno vylovila tu červenou svini ze schránky
impact
Hele přijde vám normální jít se psem v osm večer a pak až v sedum ráno? Nebo jsem blbec, že mi to přijde extrém? Notabene, když ten pes celou dobu nevydrží a loužičkuje doma.
pokud loužičkuje ,normální to neni! akorát to musí majitel vychytatmpáč třá todle moje čuba vo víkendu zvládá naprosto bez problému,tahám jí z pelechu a venku vobejde půl sídliště než se milostivě vychcá..empiricky sem učunila tuto zkušenost,kdy jsem čupky neustále štrézovala venčenim a povel probohadisevychcat a jim se nechtělo..

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:03
- Nahlásit

Crysa
od kolika let začíná demence, lépe stařecká demence?
Pani vítejte v klubu. Já jsem na to ještě hůř. Včera jsem si zapomněla normoš koupit snídani. Každý den chodim do práce okolo pekárny, a každý den si tam kupuju snídaňu. A včera přijdu do práce a zjistim, že jsem bez snídaně

Právě jsem si potěžkala hlavní cenu pro Byrokrata roku , 15 kg težké razítko. Kluci mě s ním i vyfotili, tak se vám tady pak pochlubím i fotem

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:04
- Nahlásit

Crysa
od kolika let začíná demence, lépe stařecká demence?
stařecká demence jsou veškerý změny v chování, který nejsou způsobený ničim jinym než stářím. Tagže podle teorie že je čék tak starej na kolik se cejtí, můžeš do stařecký demence dospět už třá v pubertě
já jsem tudle zapomněla dítě v družině. Sem si řikala že buď je to alzhajmr, nebo se ze mě stává chlap. Nevim co je lepší.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Crysa

To sem měla v prosinci, lednu taky, kdy si rozvrhuju lhůty do programu a pořád mi to nechtělo vzít 30/2

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
Mě to prostě přijde šílené...

@LL
Hele, huž mě natočili. D
http://www.novinky.cz/koktejl/222638-zena-spadla-v -nakupnim-centru-do-fontany-kdyz-psala-sms.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:06
- Nahlásit

Fšichni češtináři sem. Svatý Mikuláš se píše s velkým S ve slově svatý, nebo s malým?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:10
- Nahlásit

impact
Mě to vůbec nepřijde moc. Dokud sme bydleli v paneláku tak sem asi taky nevenčila častějc . Naopak, vím zaručeně o dnech, kdy ten interval byl i delší a ještě jsem Hesinu musela násilím tahat z postele, že už teda fakt jdeme ven

Ale pokud jim čůrá doma tak bych šla častějc, páč logicky nevydrží. Mě holky tehdá vydrželi v pohodě. Když jsme po těch x hodinách vylezli ven tak Pumice, místo aby šla hned čůrat letěla ještě napřed seštěkat všechny psy na sídlišti a až potom měla milostivě čas se vyvenčit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:12
- Nahlásit

impact
Mě to prostě přijde šílené...
mě to přišlo léta přesně tak šílený jak tobě..ale přestalo mě to bavit páč to bylo zbytečný..možná to maj čupky jinak než psíííí..navíc já sem furt s ní,tak kdyby se jí chtělo,samo to vidim a du.Nebo mě vzbudí jako ondá dyš hárala a eště se nalemtala jak kráva po granclích.Ale rozhodně bych z toho teda nedělala pravidlo či závěry!
bonc
já jsem tudle zapomněla dítě v družině
já uš přet lety několikrát psa u krámu...

du na počtu,kreténi..aš se vrátim cíí vjedět esi ho má mikulajda velkýho nebo malýho.-)))

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
du na počtu,kreténi..aš se vrátim cíí vjedět esi ho má mikulajda velkýho nebo malýho.-)))
My máme dalšího fižiranta Mikuldu? To byude příští rok závot o Mikuldův pytlík? A nebude to Bambimu líto?

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:16
- Nahlásit

impact
Hele přijde vám normální jít se psem v osm večer a pak až v sedum ráno?
naši degeni maj průchody na zahradu, tagže se můžou venčit kdy se jim zachce - magorka je schopná to zalomit večer v půl osmý a už ven nejít (a to já jdu pokaždý dolu ještě kolem desátý nakrmit králíka a kočky, většinou choděj čokli se mnou, ale ne vždycky) a ráno vstává až když vstává 1. člen rodiny, a to ještě jenom kvůli žrádlu - nejdřív se nažere a teprve pak si milostivě dojde na záchod. Pokud pézetko neprudí a vstane v tichosti, tak třá až v osum. Ale pokud pes loužičkuje, tak to v pořádku samozřejmě neni. Dokud jsme bydleli ve městě, tak jsem chodila večer kolem desátý a ráno před sedmou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:16
- Nahlásit

Kurňa tak jaký S tam mám napsat? To to nigdo neví? Gdo to tehdá volal do toho češtinářskýho ústavu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:20
- Nahlásit

To fakt nigdo neví jaký S má Mikuláš? To je hrůza tohleto

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:24
- Nahlásit

Nazdar dementí
uýž tu začly padat bílý mrtky a do toho pézetka na chodbě pjejou zimní písně

Biluška
Kurňa tak jaký S tam mám napsat?
záleží jakej to má význam essi je to názef např. kostel Svatého Mikuláše, essi šel svatý Mikuláš polem nebo půjde kolem Sv. Mikuláš

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:25
- Nahlásit

Biluška
dala bych s velkým, ale nezaručuju.
impact
mě to přijde dlouho, já venčím v noci po 8, max.9 hodinách a když se ten pes počurává, tak je to pro něj dlouho. logycky.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:25
- Nahlásit

Biluška
se na svatýho vyprdni a napiš jenom Mikuláš, každej přece musí vědět že byl svatej tak proč si to komplikovat

davidkova renata
já uš přet lety několikrát psa u krámu...
psa sem ještě nigdy nigde nenechala, ale na lidský členy zapomínam docela často - to bé asi vo tom fstahu

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:27
- Nahlásit

Alexa
máš pravdu přecedo s tim malym/velkym

teda esli to zas v rámci novelizace školství nezměnili :X

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:29
- Nahlásit

Alexa
Je to Domof Svatého Mikuláše. Uš sem tam napsala s velkým. Páč jsem si vygůglila, že Svatý Vít je taky s velkým, tak proč by měl být Mikuláš ochuzenej, že jo

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:31
- Nahlásit

Crysa
teda esli to zas v rámci novelizace školství nezměnili :X
todle zatím néééé

Biluška
Je to Domof Svatého Mikuláše. Uš sem tam napsala s velkým. Páč jsem si vygůglila, že Svatý Vít je taky s velkým, tak proč by měl být Mikuláš ochuzenej, že jo

tak to je správně, páč je to názef

<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání