Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:34
- Nahlásit

Alexa
tak to je správně, páč je to názef

"mami a proč?" "Protože sem to řekla!! "

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:37 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Brýtro milánkové. Včera sem vůbec neměla nápojku, takže dnes vás dočítat nebudu. Je tu někdo schopen to shrnout? Dnes jdu se švadlou koukat na šusťáky.

Jo a děcka, ráno v rádiu řikali, že nějakej portál věda rozhlas (neřekli přesnou adresu) vyhlašuje anketu o nahrání psí/papouščí mluvy, že by se podle toho udělal výzkum, jak s námi zvířata komunikují. Zkusim najít tu webovku, pak direktivně požádáme ty, co mají ukecané pipinky a pejsky, aby to nahráli a odeslali do ústavu

Biluška
svatý Mikuláš je svatý dycky s malym. Všichni svatí sou svatí s malym. Kromě Svatého Otce, myšleno papež, ten je dycky s velkym.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:44
- Nahlásit

Renata má odpověď na sovu. Jen takovou stručnou.

Trixe klidně nahraju. Dneska jsem ho musela ztraverzovat. Chtěla jsem spát a on mi narval čumák do podpaží a funěl a děsně u toho vřískal. idiot.

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

Nazdar Svatavy s velkym,
vůbec na vás dneska nemám čas, tak moc nepište. Jdu dřít i s rýmičkou a kašílkem

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
svatý Mikuláš je svatý dycky s malym
no neni, když je to názef něčeho tak je s velkym

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Alexa
no neni, když je to názef něčeho tak je s velkym
neni, když je to název, je to s malym taky. Jeidnej výjimečnej svatej, mezi těma stovkama na světě, je papež a ten má i Otce s velkym O. Jinak sou svaťáci s malym.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:48
- Nahlásit

Je to s malým.. Kdyby nebyla Biluška vemeno, tak si to vygůglí.

Ad venčení: Zjišťuju, že je to mezi lidma tak půl napůl. Ale MĚ to rozhodně přijde divný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:50
- Nahlásit

impact
děfče, už sem se jednou ptala, ale přehlídla si mě - vysomrovala sem tady mezi kolezima Prevenzym. 5x 180 tablet a 4x 60 tablet. Dáme to pani Liškový taky, že jo? Třá pro psíky v rekonvalescenci, jesi je to to samý jako Wobenzym.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:50
- Nahlásit

impact
já chodím na poslední kolem půlnoci a ráno kolem deváté, spíše desáté. Když potřebuje, tak dřív. Ale jednou jsme byli na nějaký akci, došli jsme v šest večer a psa jsem vytáhla ven až druhej den ve dvě odpoledne. Prostě odmítal jít ven.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda
a když se jede lýžovat na S/svatýho Mořice tak ho vidim dycky v cestofkách s Velkym

jinak u písmenek když nevím, tak to píšu VŠECHNO VELKÝ a je po prdeli

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Gerda
Přehlídla pani. Určitě jí to vemem.

Maky a Trix
Tj, to se stane.. Já kdysi ležela se šílenou migrénou a Máfo nešel snad 16 hodin. A i pak jsem ho musela vykopat. Ale nedělala bych to záměrně teda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:54
- Nahlásit

impact
Hele přijde vám normální jít se psem v osm večer a pak až v sedum ráno? Nebo jsem blbec, že mi to přijde extrém? Notabene, když ten pes celou dobu nevydrží a loužičkuje doma.
Pokud to nevydrží, tak je to samozřejmě kravina, musíš častějš. Já chodim naposledy různě, ale nejčastěji v 9 a pak až v osm či v sedm ráno. Můj pes si teda umí úplně v klidu říct, když potřebuje, nikdy nebyla vytrestaná za louži doma, udělala jen tři, a halt to bylo ve chvíli, kdy se jí chtělo a já to eště nepoznala, nebo sem tam nebyla. Ale přijde mi úplně normální jít v osm večer pak až v sedm ráno. Samože se psem, který nepotřebuje častěji, umí si říct a pěkně chrápe celou noc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:04
- Nahlásit

proč zase mrtkuje????????????????????????????

FŠICÍÍÍ CO BRÁNIJÓ F PROKOPÁČKU!!!!!!!!!!!!!!!!
hele zlatovláska se do teho těškýho závotu nějak položila))) takže mám několik dotazůch
1)je schopen něgdo vyrobit dyplomy(asi jo) ,daj se na to nějaký akční foto bud stávající nebo něco nafotíme?
2)má něgdo možnost nějakých vzorků krmiva?

zlatovláska to plánuje na březen/duben, figurovat bé von,bambi a nějaký Přemek z jinonic.budou dvě kategoriie,pro mlačí a starší,bé terén,baráky a tak..prý akční to bé Ceny pro kategorii B prej má, na to druhý prej bude dávat stranou prachy od nás..

tagže očekávám vaše návrhy bo s žumpaakcema máme bohatý skušenosti))) bych to viděla aji na medajle a tak dyk to známe))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
a co nějakej závod bez bránění? Noooo???

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:11
- Nahlásit

davidkova renata
hele zlatovláska se do teho těškýho závotu nějak položila
Koukám, koukám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:12
- Nahlásit

Maky a Trix

a co nějakej závod bez bránění

to jedině v létě v jílovým zas)) bez bránění se zlatovláskou a bambim fakt těško,ale něco zas spácháme..musíme udělat důležitej mýtinka u aleksy ,mám pozvanýho kámoše ze Slovače,už to plánujem,něco jako žumapmýtink,uděláme si krásnej den,albertííí,žrádlo,grilovačka,bumbání,kravení,vy chásky..uš se těšim)))

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
proč zase mrtkuje????????????????????????????

Páč si včéra měla problém s hovnama, chtěla mrtky, tak tady je máš

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:15
- Nahlásit

davidkova renata
je schopen něgdo vyrobit dyplomy(asi jo) ,daj se na to nějaký akční foto bud stávající nebo něco nafotíme?
Ano.

A může tam bejt vloženej závod poslušnosti? Aspoň něco? Jinak tam Maryje vůbec nemůže...a když si budete dělat medaile, tak to je pak pěkná krysárna, když tam některý nemůžou vůbec jet!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda
to jí přesně říkám!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:17
- Nahlásit

Maky a Trix
Hamouni, hlavně aby oni měli a my už nemusíme nic!

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:19
- Nahlásit

Gerda
taxe udělá přidružený poslušný závot, že třá než se odkoušou praktický vjeci na fabrice, tak budete mít poslouchací kategoryji.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
A může tam bejt vloženej závod poslušnosti
hele myslim,že tam pro to nebé prostor..víš jaký sou vobá..neni tam ani nic na poslušnost..jako překážky,kladina atd..vloženej závod můžeš dělat s jiným typem lidí,třá aleksou,ale todle má bejt vyloženě vobranářskej navíc v jejich pojetí,neni to ani ofiko,jen srandazávot jako vo pytlík..
taky bé záležet na rozhodčim..esi by museli bejt dva,asi by to bylo blbý ..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:20
- Nahlásit

Gerda
ty jsi tady menežerka, zmenežuj to prosím, musíme trénovat. Už jsme členem klubu, dostaneme známku čmkú, tak můžeme na zkoušky Teda, až budeme něco umět

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:21
- Nahlásit

Crysa
taxe udělá přidružený poslušný závot, že třá než se odkoušou praktický vjeci na fabrice, tak budete mít poslouchací kategoryji.
tak jo ))) v tom přípatku musíme mít hodně medailí! )

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:21
- Nahlásit

davidkova renata
Dyplomy neumím, ale ceš kogardy?

Mimochodem, na duben-květen plánuju v Jílovým zase kanystrový zkoušky. Aleksa to teda ještě neví, tak jí to tímto říkám . Navrhuju udělat dvoudenní akci s přespáním na cvičáku. V sobotu dopo zkoušky, v sobotu odpo třá nějaká vycházka a v neděli velkožranice s velkokravením. Lilátko pochopitelně vezmu, Dítě země nemusí mít strach

A to mě přivádí eště na jednu myšlenku. Asi Lilátko nakreju a udělám velkolýnije Každý tak bude mít možnost mít své vlastní nejkrásnější Lilátko. Mirkovi někdo vyřiďte, že je na prvním místě v pořadníku

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
hele myslim,že tam pro to nebé prostor..víš jaký sou vobá..neni tam ani nic na poslušnost..jako překážky,kladina atd..vloženej závod můžeš dělat s jiným typem lidí,třá aleksou,ale todle má bejt vyloženě vobranářskej navíc v jejich pojetí,neni to ani ofiko,jen srandazávot jako vo pytlík..

no jako nevim, ale myslím, že by se tam teda nějaká poaslušnostní kategorie dala udělat. rysa má pravdu, že než se udělá vobrana, tak je poslušnost hotová. Place tem je a překážky mít nemusej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
hele myslim,že tam pro to nebé prostor..
Tak vám serem na diplomy.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:23
- Nahlásit

hele myslim,že tam pro to nebé prostor..víš jaký sou vobá..neni tam ani nic na poslušnost..jako překážky,kladina atd..
to tam je, ale museli by to udělat o kus dál, tam jak se gdysi chodilo pod ten barák v ovcím, tak byla metrovka a kladina i Áčko a tam by nikomu nevadili. A zbytek dne by mohli fandit a ešče by mohli mít nekousači vyhlášenou kategorii další o nejintenzivnějšího roztleskávače či nejoryginálnější výzdobu psa pro fandění.

Si Jiřík může sice mektat, ale pokud to nebude organizovat, proč by se nemohla udělat přidružená akce, která nebé vadit nikomu ani obranáři jí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:24
- Nahlásit

Gerda
Tak vám serem na diplomy.
ježiš hlavně se neposer,já za to nemůžu,jen sem skopčila v zásadě SMS,klidně mu to řekni sama.
mě je úpa fuk esi tam bé závot f ygelyty třá,ale jaxi vo tom nerozhoduju
kakordy chcem.-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:25
- Nahlásit

Crysa
o tam je, ale museli by to udělat o kus dál, tam jak se gdysi chodilo pod ten barák v ovcím, tak byla metrovka a kladina i Áčko a tam by nikomu nevadili. A zbytek dne by mohli fandit a ešče by mohli mít nekousači vyhlášenou kategorii další o nejintenzivnějšího roztleskávače či nejoryginálnější výzdobu psa pro fandění.

Si Jiřík může sice mektat, ale pokud to nebude organizovat, proč by se nemohla udělat přidružená akce, která nebé vadit nikomu ani obranáři jí.

jo a rozhodčího nemusej mít stejnýho

<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání