Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 13:57
- Nahlásit

Cigi
Ahoj, pani koukala jsem a mě to přijde spíš na bulmastifa (křížence) nebo možná event. křížence boxera, to podle velikosti a celkový stavby těla, ale na kanárka mi to nepřijde ani na kříženýho, leda fakt tak s tím boxerem. Osobně bych si takhle podle fotky typla křížence bulmastifa, hlavně podle tý palice krásný.ˇ
Útulek Podlíšťany znám muš tam kdysi asi 2 nebo 3 měsíce pracoval a já tam jezdila s ním občas, pořád to patří pod JK Pablo Slatiňany?

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 14:58
- Nahlásit

Ahoj,
jak se máte? Co novýho?
Jinak já jsem velmi nasraná, normálně si dělám oběd, těstoviny s kuřecím masem, špenátem a smetanou, smíchám to nakydnu to do formy dám péct, jdu si do mrazáku pro strouhaný eidam, vyndám to půlka se mi vysype protože sáček má díru, Ziro se to jak olizovat jako velkou mňamku, tak sem ho chvilku nechala ať si dá... šla jsem si posypat ty těstoviny, dala je zapéct, a teď když si to ochutnám tak zjistím, že to není sýr, jak mě máti ujišťovala, ale SLADKÁ drobenka na koláč, fakt mě to nenapadlo ochutnat, ale to sem nečekala protože drobenka u nás se na nic nedává neboť se nepeče, tak co tam kruci dělala????

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 15:04
- Nahlásit

Atusch
asi abys měla slatkej žívot

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 15:09
- Nahlásit

Atusch

Budete mít dnes velmi sladký den pani

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 15:21
- Nahlásit

Eldoguero
Děkuji pěkně, předala jsem info i dotaz dál

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 16:02 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Atusch
zuzanarosakova
podavate elektronickou prihlasku ci normalni? ja chtela normal, ze k tomu dam ten motivacni dopis ci jak se to jmenuje, ale zase elektro je jednodussi.
edit- tak nic uz jsem podala elektronickou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 16:11
- Nahlásit

Cigi
není zač i já děkuju za předání

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:12
- Nahlásit

pomoooc leží na mě velkodoga s celými svými 42 kily velmi živé váhy a zřejmě je hluchá,jelikož neslyší, když jí říkám ať de dolů
půčte mi něgdo traverzu ať jí můžu zmlátit

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:25
- Nahlásit

Právě jsem se vrátila z šusťáků, koupili sme materiál pro testovací vestu - světe div se! Měli přesně tu hráškovou, kterou sme chtěli, resp která se mi líbila. Je tu samozřejmě několik upřesnění, co se v rámci látek dá a co ne, ale už teď mohu říct, že pokud by se vám pozdávala námi navrhnutá modročerná varianta se světle šedým flísem, pak to bude ta nejhezčí vestička. Začnu v bodech:

1. volili jsme opravdu šusťák jakožto technický materiál, který bude omyvatelný a čistitelný, jinak se nám samozřejmě víc líbily tkaniny, na kterých ovšem bordel, chlupy a bahno zůstane déle a pořádněji než na šusťáku/technické látce.

2. fotky mám, ale z telefonu je neumim stáhnout, neboť nemám kablík.

3. Našli jme krásnej černej šusťák v ceně, kterou potřebujem, kterýho je ale málo, nicméně pani látková nám dá zítra vědět, jestli je vyroben a na skladě a kdy může případně být k dodání, mezitím se bude šít prototyp.

4. Do pátku budu mít kreslené barevné návrhy.

5. Z nabízeného jsme podle ceny a kvality vybrali jen následující kombinace, které je ale možno mezi sebou libovolně kombinovat:

a) černá základní. Pro všechny.
b) Úžasňácká tmavě modrá, jemnější, ale pevný šusťák, jemnější strukturou (vzorek samozřejmě mám, pražským ráda o víku ukážu)
c) Úžasňácká hrášková zelená, pevný šusťák, oproti modré hrubší strukturou, na vestě ho bude méně, je to opravdu echt hrášková. Vesta v této kombinaci bude spíš víc černá. Ale zas ne smrťácká, abybste si nemysleli.
d) Jako podešef sme našli mikroflís! Za cenu, která se nám hodí! Bomba!

Je tedy možné kombinovat černou s modrou, zelenou, nebo zelenou s modrou...s černou mikroflísem, s světle šedou mikroflísem.

Zítra to nafotim foťákem, u toho kablík mám.

Jako řikám vám rovnou, že modrá s černou a světlym flísem bude bomba!

Co se poutek týká, a to zejména Bajšapoutka - jakýkoli rovný šev má největší zátěž na horních dvou bodech, je velký tlak na tu látku a velmi snadno se vytrhává. Poutko v návrhu bude nakresleno tak, aby se tolika nevytrhávalo, tzn i s knoflíkem místo druku, který se vyvaklá a vytrhne ze všeho nejsnadněji.

Zapomněla jsem, na co jsou kozopoutka....
Vnitřní, náprsní kapsy budou jen na lehký věci, budou dělaný jen do flísu. Nervat do nich klíče či míčky.

Nákresy budou do pátku, to je asi nejzásadnější. Vzorky látek mám, s pražákama je chci projet co nejdříve, abychom věděli finálně a neměnitelně, kdo chce být v jaké skupině. A pozor, za tyhle ceny nám to švadla šije jen kvůli tomu, že je těch vest přes dvacet. Kdo mi teď odstoupí, ohrožuje ostatní své kamarády tím, že jim zvedá cenu na výrobě.

6. Budu potřebovat vaše míry, dodám vám přesné info, jak se měřit, nikde si nic nesmíte přidávat, přidá si švadla sama, ví jak.

7. Budu potřebovat zástupce všech velikostí na zkoušku.

Samozřejmě prototyp bude putovní, všichni ho budete mít fyzicky v ruce, počítejte tedy každý s poštovným tomu, komu ho budete posílat. Na konci se musí vrátit ke mě se všemi připomínkami.

Co chcete krom fotek dál vědět? Fotky látek a kombinací budou zítra.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:35
- Nahlásit

pokračuju, páč sem zapomněla:

7. u kapes - neni problém mít kapsu zadní půlenou či celkovou. U té celkové bude vetknuta lehounká gumička, aby se zadní kapsa neodchlipovala.

8. Kozokapsy - neni problém je mít či nemít, kdo je mít bude, budou jakoby skládané, to zmuchlaný uprostřed, co se natáhne, když tam vrazíte míček.

9. U postranních kapes se musí pořešit střih tak, aby šly udělat na zip i bez zipsu. u těch bez zipsu budou opět na lehouknou gumičku, aby se neodlipovaly. Jedna z těch kapes bude gumová uvnitř, navrhla sem levou, páč v pravý mívám klikr, tak levou odměňuju, ale to si asi každej bude moct říct, kterou chce gumovou. No, gumovou, bude tam látka se zátěrem co nejvíc se blížící té doplňkové barvě, nebo prostě černá, k té základní barvě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Gerda
Já chci tu vestu pod zadek a chtěla jsem mít šedočernou, jsem si to rozmyslela. Ale když bude modrá, tak jsem taky pro. Moje připomínky, tedy nyní krom té barvy, neb souhlasím s modrou, jsou asi o 1 150 stránek vepředu a Lucie Kratochvílová je asi zaznamenala do nějakého společného zápisu vymyšleností.
Kapsy nahoře zvenku a kapsu vzadu na zadku nechci.
A HLAVNĚ žumpácký logo chci mít vyšité ne na zádech, ale vepředu dole! A to kadiboudou k boku.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:37
- Nahlásit

Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:45
- Nahlásit

Vlčáčková
tvoje připomínky tu mám, ty seš skoro bez kapes, u žumpa loga to musim pořešit s dodavatelem, jestli to bude za jednu cenu, tzn stejný program. Délku vesty si bude každý dělat sám podle svých rozměrů. Dvojitý zips zatím vypadá problémově. Ty to chceš bez sedla, jenom celé černé, ok neni problém. Celkový návrh se bude ladit podle nákresů, co dá švadla do pátku. Pani nezlobte se na mě, ale ty vaše různý obšívky, co chcete mít, se budou řešit podle střihu, páč to vypadá, že chcete jenom obšívat švy tou doplňkovou barvou. Pokud by podle vašich požadavků bylo zpracování vaší vesty náročnější než pro všechny ostatní, hradíte si nadnáklady sama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:47
- Nahlásit

Crysa
Pani, zapomněla sem, na co sou kozopoutka a boční poutko. Můžete mě updatovat? Na co to bude a kde přesně to má bejt? Poutka musíme řešit tak, aby byly ve švu a látka se co nejméně vytrhávala. Je mi jasný, že výsledný umístění poutek bude odviset od final střihu, ale spíš mi teda dořekněte, na co to vlastně má být....

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:55
- Nahlásit

Gerda
na co sou kozopoutka a boční poutko
kozopoutko je Alexino, prý na číslo na závodech a prý si na kozu dává aj cukačku (nemám moc sama přectavu jak je to postavený vůči kozokapce, esli jako na spodním švu kozokapsy?) a boční je na pravym boku, na horní hraně těch velkejch spodních kapes a tam se dává právě taky buď cukačka, nebo přicvakne smotaná stopovačka či karabinka na zavěšení košíku (TARToví obranáři vědí). Na pravo právě proto, aby věci neblembaly psoj do hlavy.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
já jsem dala, elektronickou, ale bylo tam psaný, že to máme vytisknout a poslat ještě poštou, tak jsem to poslala doporučeně i s tim motivačnim dopisem

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:56
- Nahlásit

Gerda

zdar pani, esli je bajšapoutko problematický, tak se obejdu, kein problem
Mám enom dotaz stran zipsu - délka zipsu (a tedy následně délka vesty) bude víceméně libovolná, nebo sou nějaké pevně dané délky?

A téš si prosím změnu - Bajša_muš prosí přesun do modré skupiny, kuju

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:57
- Nahlásit

tady je vidět to boční poutko, který je tůze šikovný

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:58
- Nahlásit

Crysa
Na pravo právě proto, aby věci neblembaly psoj do hlavy.
tohle je mi naprosto jasný

na horní hraně těch velkejch spodních kapes a tam se dává právě taky buď cukačka, nebo přicvakne smotaná stopovačka či karabinka na zavěšení košíku (TARToví obranáři vědí).
to budeme muset nějak pořešit střihem, protože jinak nám to kapsu děsně odchlípne, bude na ní velkej tah. Jinak poutko na kozokapse jestli je jen na číslo, tak to je v poho, to může být na spodním švu horní kapsy, nebude n to velkej tah. Švadla se pro to nadchla a pokusí se na to číslo vymyslet ještě jedno řešení. To, co bude těžký a bude se zavěšovat, musí bejt pořešeno střihem, ideálně někde v kulatym švu, aby se to nevyrvalo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:02
- Nahlásit

protože jinak nám to kapsu děsně odchlípne
koukni na tu fotku a přibliž si mojí PPP (pravou půlku prdele) a tam to uvidíš to boční poutko, kapsu to neodchlípne.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:03
- Nahlásit

Gerdacus uz se velice tesim na ty fotky,jsem zvedava teda co se tyce vest!
a jinak vas vsecky zdravim mimoto!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:04
- Nahlásit

Crysajeee vy mate peknou malinu a jika vesta dobra na poutko jsem se divala,taktez dobry.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:05
- Nahlásit

Baysha
esli je bajšapoutko problematický, tak se obejdu, kein problem
neni vůbec problém, jen musí bejt pořešený jinak, aby na něj nebyl takovej tah, bude muset být vertikální a s knoflikem, páč patentek se brzy vytrhne.

Přesuny uskutečníme po dodání návrhů, ale věřím, že do modré skupiny se přesune mnoho-li lidůch, neb to bude opravdu velmi pěkná kombinace, vřele doporučuju ten světle šedej flís, s tim to bude megakrásný.

Jo a ženy, vona jak je ta žumpa moc přístupná, možná bych ráda ty střihy s váma řešila mailem, aby nějakej kolemdoucí třeba nevzal naše nápady či švadlonápady a střihy pro svý oučely, co si o tom myslíte? Ne že bych na to byla nějak ekstra háklivá, ale procesně bych to asi táhla mailama, hotové produkty pak klidně forově. Ale jak chcete, je mi to fuk.

Crysa
ou jéééé, rozumim! Boční poutkooooo!

nemethova5
cus uz se velice tesim na ty fotky,jsem zvedava teda co se tyce vest!
dte, modročerná varianta se světlym flísem bude přenádherná! Ale děcka, i ta hráškovka bude hezká, ta se bude šít v prototypu, abychom viděli, kolik té veselé barvy dát, aby to nevypadalo jako cirkus.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:05
- Nahlásit

Gerda
a tak nakonec si můžem vybrat barvu? Já chci furt tu zeleno černou!

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:06
- Nahlásit

nemethova5
děkuji westa je HST a malina vlastní výroba v případě zájmu o malině, lze zabookovat na cca příští rok

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:07
- Nahlásit

Gerda
původně jsem chtěla zelenočernou ale tmavozelenou černou je taková na výběr?

jitkaz
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:09
- Nahlásit

Crysa
jen procházím, ale:
můžu se optat, kde sháníte tak lukcusní černý velkokynekologický kalhoty ? i ta slečna vzádu, moc se mi líbí, ty kalhoty teda, s kapsami

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:10
- Nahlásit

Gerda

vertikální poutko nemá na pamlskovač smysl... aspoň tedy na ten, co mám já, neb tento pamlskovač má poutko k provlečení opasku, tak potřebuju něco, co by ten opasek suplovalo...

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:12
- Nahlásit

jitkaz
kde sháníte tak lukcusní černý velkokynekologický kalhoty ?

tim bavim lidi, to je pan ťaman za 200,- Kč a drží to pátym rokem, jen mi řídne šef na zadku a oloupala se ta "zátěrka" ze spodu šusťáku, uvnitř je to flauš a první roky jsem měla v -10°C skoro spocenou prdel při běžný chůzi jak v tom bylo teplo. Postupně se odloupala ta "zátěrka" a jsou z toho posšitý šustky

Za mnou má slešna tuším HST nebo Gappay.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:14
- Nahlásit

Gerda
kozapoutko:

kombinaci chci zatím sedlo zelený, většina černá, ale uvidím, essi ta zelená nebéé moc světlá

<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání